[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 17 februarie 2008

Dureros de dulce....

Astazi este (inca) un soare dureros de dulce. Un soare care te trimite brutal in trecut. Pe pervaz porumbeii se umfla, mandri de parca ei au inventat caldura soarelui. E o zi de plimbat prin frig, o zi de obraji rosu- aprins si maini fierbinti. Azi mi-am adus aminte de autostrada spre mare, pilej de ganduri in vartej si bucurii copilaresti. Intotdeauna drumul spre mare e pigmentat cu speranta. Ajungi la mare si trupul iti freamata in asteptarea bucuriilor aduse parca de valurile noptii. O bere de la vreun amic pe care nu sperai sa-l gasesti la mare, un sarut pe la vreo terasa, o baie noaptea.Mi-e dor de branza de la Hagieni din curtea Getei, visinata adusa de Filip, salata de vinete cu rosii de gradina si mentosanele din magazinul de pe strada principala. Mi-e dor sa inot pana la Epava sa ma urc pe ea si sa ascult linistea ruginei. E frig in Bucuresti, beau un ceai fierbinte si astept sa apuna soarele asta dureros de dulce.

17 comentarii:

  1. crezi ca o sa dispara saraca evanghelia? se dezmembreaza pe zi ce trece...ar trebui sa o bagam intr-o sticla, unde sa nu treaca timpul si valurile marii sa nu o avarieze.

    RăspundețiȘtergere
  2. ne`ai facut sa visam :|
    vreau sa ajung pe`o terasaa la maree :-<
    si sa mai faci piese cu maree ! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos :) mi`e dor de mare .ce mult as vrea sa stau acum p plaja sa simt nisipul intre degete 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. NU CONTEAZA UNDE ESTI LA MARE SAU LA MUNTE! DACA OAMENII II IMPLINESC PORUNCILE LUI DUMNEZEU SUNT FERICITI! DACA NU ASCULTA DE DUMNEZEU SUNT CEI MAI NEFERICITI OAMENI.

    RăspundețiȘtergere
  5. PORUMBEII SUNT PESTE TOT. ATATA TIMP CIT PORUMBEI EXISTA SA STII SIGUR CA FAT-FRUMOS,CINSTEA PRIETENIA,PURITATEA EXISTA.

    RăspundețiȘtergere
  6. vaai,ce frumos...m-am si vazut pe plaja..:)..ne-ai face o mare bucurie dk ai mai scrie piese despre mare!!

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau la mare!!! 8->

    ;;) pe knd o melodie despre mare? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. sigur inoti tu pana la epava? :) si mancarea m-a impresionat cel mai mult :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmm .. si eu, intr-o lumina difuza, imi sparg caninii in fata calculatorului, savurand nuci cu pumnul (intercalate cu cateva coji de nuca) pentru a-mi scadea trigliceridele din trupsorul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. 8-> ce-mi place cum suna fraza asta "e o zi de plimbat prin frig, o zi de obraji rosu-aprins si maini fierbinti"....cred ca de-asta imi place mie asa de mult iarna,mai ales daca si ninge....iar la vara si la mare deocamdata imi permit doar sa visez....uneori si asta poate fi greu

    RăspundețiȘtergere
  13. mda....chiar k soarele asta te face sa speri,,...sa visezi...mereu vara e legata de amintiri frumoase...de plimbari si terase

    RăspundețiȘtergere
  14. duuuuude si eu vrea la mare :| imi aduc si eu aminte de cand mergeam la mare cu parintii..mereu acelasi drum...doamne, si ce il iubeam ...anul asta e primul in care merg la mare doar cu prietenii...poate ca vom avea alt drum la care sa ravnim ...dar ai dreptate..cateodata ma trezesc gandindu'ma la soseaua aia [desi stupid de goala] cu atata nostalgie...

    RăspundețiȘtergere
  15. E ca o raza de soare printre nori mesajul tau. E bine cand poti sa zambesti citind ceva asa frumos cu gandul.........departe spre lucruri care ne umplu sufletul de caldura (din toate punctele de vedere). :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere