[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 16 aprilie 2009

Dumnezeu nu apare la stiri

Am terminat videoclipul piesei Dumnezeu nu apare la stiri care a fost deja trimisa radiourilor din Bucuresti si din tara. Mi s-a parut o coincidenta interesanta faptul ca, nefortat, aceasta piesa a iesit in Postul Pastelui.

Poate ca de pe discul Vama este cantecul cu cel mai important mesaj. Si, atata vreme cat incercam sa facem muzica cu mesaj, care sa-l puna pe ganduri fie si pentru o secunda pe cel care asculta, inseamna ca schimbam ceva. Este forma noastra de a lupta cu raul din jur.

In curand, poate chiar in cateva ore, videoclipul aici pe blog.

PS.
De cateva saptamani ma gandesc la o formula de prezentare care sa inglobeze viata mea, telurile si aspiratiile, visele. Daca ar fi sa ma introduc ar suna asa: Sunt Tudor Chirila si incerc sa fac lucruri frumoase.

41 de comentarii:

  1. sunt sigura ca melodia asta va fi un succes. chiar te pune pe ganduri...

    sa ai o zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. esti Tudor Chirila si chiar faci unele lucruri frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am aceeasi chestie...nu cred k o pot numi criza de personalitate...dar pur si simplu nu stiu cine sunt...si de ce sunt eu aici, ce caut eu in mine...:-??

    PS:piesa e geniala:x

    RăspundețiȘtergere
  4. De ieri o tot aud si la guerilla. E perfecta in contextul sarbatorilor pascale...

    RăspundețiȘtergere
  5. draga Tudor, deja ai facut multe lucruri frumoase! iti doresc putere sa realizezi multe lucruri frumoase in viitor! Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. ar fi frumos daca am incerca toti. In fond, cine ne opreste ? poate noi pe noi insine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac initiativele tale. Trebuie sa credem in frumos si sa facem lucruri frumoase....si in ultimul timp am fost foarte dezamagita pentru ca am fost in vama si am vazut pe plaja ....piste de biciclisti.....in vama...??? au turnat beton pe plaja..groaznic, mult prea mult pentru mine si pentru ca eu sa inteleg scopul acestei actiuni. Cred k lumea se poate plimba oriunde cu bicicleta, dar nu acolo....cred ca numai actiunea noastra colectiva va putea sa schimbe ceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Când gândeşti frumos, deja parcă lucrurile devin mai frumoase dar trebuie să fii cu adevărat special ca să poţi să le arăţi şi celor din jur lumea prin ochii tăi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt multe coincidente pe lumea asta.Culmea,saptamana asta mi-am pus la status cateva versuri din aceasta melodie:) De abia astept videoclipul:)
    Ma bucur atunci cand vad ca mai sunt oameni de calitate,iar unii gandesc exact ca mine:)

    RăspundețiȘtergere
  10. cand am citit postarea, pana s-a conectat sa ajung la pagina, ma gandisem sa dau un comentariu de genul : "esti Tudor Chirila si faci unele lucruri frumoase". dar am vazut ca cineva mi-a luat-o inainte :)
    deci, subscriu prometeu.

    cat despre videoclip, daca este la fel de reusit ca piesa, o sa aiba mult succes.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu cat sunt mai multe lucruri frumoase, cu atat e mai putin loc pentru lucrurile urate

    RăspundețiȘtergere
  14. sper sa nu-mi fac publicitate, dar as vrea sa salut initiativa:

    Imi pasa cum conduc la volan!
    http://mitocanie.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. nu stiu daca ati observat dar Dumnezeu nu numai ca nu apare la stiri dar nu prea mai apare deloc...Tudor esti super..... "tare frate":) nu pot sa inteleg de unde atata iubire intr-un singur om sper ca o sa traiesti vreo 1000 de ani sa ii mai inveti si pe alti cum sta treaba aici pe pamantu asta care l-am facut sa fie de c....keep it that way

    RăspundețiȘtergere
  16. "sunt Tudor Chirila si incerc sa fac lucrurile in my own way".

    Dumnezeu nu e la stiri, dar ar trebui sa se uite, ca sa identifice defecte de soft uman. cica restart coming soon:)) si tot asteptand noi apocalipsele (1999,2000,2012) sa ne schimbe, trece demo-ul asta de viata si surpriza, noi am fost propria noastra gaura neagra.

    RăspundețiȘtergere
  17. si chiar reusesti sa faci lucruri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  18. stii, intr-un fel mi-ai raspuns cu postul acesta :) multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ai fost dintotdeauna asa? Sau te-a schimbat ceva/cineva ? Esti un om frumos. Imi pare rau ca nu te-am cunoscut mai demult.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  20. buna tudor!

    in timp ce iti scriu acest mesaj ma uit la emisiunea de la antena, in care esti invitat.
    vreau sa iti spun ca este un videoclip fantastic, emotionant, un strigat de alarma asupra mostenirii pe care o lasam generatiilor viitoare.
    ai un puternic impact asupra oamenilor, mai ales asupra tinerilor care sunt dezorientati, nu stiu incotro sa isi indrepte gandurile si drumul in viata.
    poti face mult bine! NU UITA!
    raluca

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc, Tudor CHIRILA..Se pare ca lumea uita sa spuna simplu: MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  22. Superba melodie, e pacat ca nu a fost primita la fel de bine ca celelalte, desi trebuia chiar mai mult. Ma uit in reluare la sinteza zilei, reusita emisiune, buni si invitatii..

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc,Tudor!
    Apreciez faptul ca ceea ce faci tu vine din suflet si din pasiune pentru oameni si din bucuria de a impartasi cu fanii tai o particica din tine prin creatiile tale, esti un exemplu demn de urmat de tineri(si nu numai!)pornind de la elevi, studenti,etc si pana la asa-zisii cantareti/cantarete care apar pe 'sticla' doar din motivul de a deveni 'vedeta' si care din pacate au intoxicat aceasta industrie a muzicii. Recunosc faptul ca eu am alte gusturi in materie de muzica, insa admir munca si implicarea ta in ceea ce faci.
    Te felicit, ii felicit si pe fanii tai si inca o data multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. nu stiu daca felicitarile mele,ale noatre,ale voastre si cuvantul isi mai au rostul cu privire la o asemenea melodie fabuloasa,geniala,fermecatoare,care are toate superlativele. ati reusit sa schimbati viziunea multora asupra lumii cu aceasta melodie ,dar si cu videoclipul absolut incantator. cee a ce nu au reusit altii din zeci de ani in tara noastra .esti genial,sunteti geniali. multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  25. bravo! mi se pare ca spune in cerc complet, obiectiv si adevarat...o unda de trezire.

    RăspundețiȘtergere
  26. Esti Tudor Chirila, un pic pueril ... faptul ca nu esti de acord cu ce se intampla nu va rezolva nimic. But hey ... keep up the good (useless) work

    RăspundețiȘtergere
  27. linia melodica e superba...parca e din alta lume,imi da o senzatie interesanta...iar de versuri ce sa mai vorbim.geniale,ca intotdeauna...sunt mandra ca in Romania totusi mai exista OAMENI,ca sunt multi cei care nu nu implinesc valoarea adevarataa cuvantului...imi bate inima cu vapaie mai mare cand vad asa ceva...si pentru asta multumim,tudor,si VAMA in intregime!:*:*:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  28. Rezonez cu mesajul melodiei, versurilor si videoclipului. Felicitari!
    Tudor,
    Ce zici daca ai incepe ceva de genul:" Sunt Tudor si de ceva timp m-am intors la adevar, la cale si la viata. Asta m-a facut sa vad ce pot sa fac de acum in acest spirit - al adevarului , al iubirii si al vietii , sa ma caiesc pentru greselile mele (caci am facut destule si eu) si sa purced a-i darui Domnului macar o picatura de dragoste. El ne-a daruit-o pe toata si-I multumesc!!! Asadar, am sa va povestesc despre un om , un om care s-a schimbat de cand l-a cunoscut pe Dumnezeu, un om care vrea sa daruiasca binele si frumosul pe care Dumnezeu l-a pus in inima sa...". Numai bine , frate si daca am indraznit prea mult, iarta-ma! :) Paste plin de lumina Domnului sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dumnezeu ne-a lasat...
    ...dar nu pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  30. excelenta melodie. excelent videoclip. bravooo!

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt lucruri pentru care trebuie să mulţumeşti, sunt altele pentru care uimirea te face să exclami sincer ,,Wau!"...altele te fac să lăcrimezi de frumos...altele te fac să spui ,,Fii slăvit, Dumnezeule!...Fii slăvit pentru Frumuseţea Ta, şi pentru cea pe care ai pus-o în oameni!"
    Tudor, faci ceea ce trebuie! Şi lucruri şi mai mari vei face! Conectează-te deplin la Cer!

    RăspundețiȘtergere
  32. Hristos a inviat! Iti doresc ca Sfintele Sarbatori Pascale sa`ti aduca multa lumina in suflet tie, familiei tale , colegilor , persoanelor drage tie!

    RăspundețiȘtergere
  33. Melodia este mai mult decat frumoasa, caci versurile sunt pline de adevar si nu numai..
    Un Paste fericit!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  34. Melodia este minunata, iar versurile sunt pline de adevar..tu esti intr-adevar tudor chirila si reusesti sa faci lucruri minunate:)
    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  35. Da, chiar faci lucruri frumoase. Sau, cel puțin, faci lucruri pe care eu le percep ca fiind frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  36. mi-a dat o lacrima..don't judge me, am o varsta emotionala. si eu as vrea sa fac lucruri frumoase

    RăspundețiȘtergere
  37. Dumnezeu nu apare la stiri.. sti cum am promovat eu melodia ta? : profa de muzica ne pune sa cantam pentru nota in fata clasei o melodie si daca cineva rade de noi ia un 3.. ei in fine...oricum tuturor lea placut chiar daca nu am o voce grozava.
    By the way campania >chirila prin licee< e cel mai tare lucru care la facut vreodata cineva pt adolescenti,sincera sa fiu a-si fi vrut sa fac si eu ceva de genul numai ca sunt prea mica din tooate punctele de vedere, am doar 16 ani:| ce pot face eu?
    Ma gandeam sa fac o campanie de genul : fratiloor mai lasati-ma odata cu moda voasta!> M-am saturat de fite,haine,,bani aruncati pe alcool,droguri, tigari, copii de bani gata, prieteni falsi,etc. se stie deja banuiesc. Eu sunt genul de persoana care nu apreciaza foarte des lumea mondena dar tu Tudor(sau domnule Tudor:D) chiar mi-ai atras atentia.Ai reusit!
    Prima oara cand te-am vazut erai cu baietii in fata Casei de cultura a studentilor(in Iasi),era seara si eu mergeam la qasar (dance) eu nu stiam prea multe despre tine atunci, m-am uitat indelung la tine incat nu am realizat ca mai aveam un pic si ajungeam sa dau peste voi. Aveai sclipirea aceea...adica am vazut in tine o persoana care stie ce e bine si ce e rau si in ce masura sa aleaga! Ei gata cu amintirile trebuie sa traim in prezent si am o idee cu prezentul:D. Te invit sa ne vizitezi si pe noi la liecu(C.Negruzzi->Iasi<)ar fi extraordinar daca ai reusii sa le explici live celor din scoala anumite lucruri.Ce pot sa zic in incheiere...MULTA BAFTA! (Mary)

    RăspundețiȘtergere