marți, 21 noiembrie 2017

19 ani fără tata

Acum 18 ani tata murea într-o dimineață de noiembrie. Între timp ziua asta a pierdut din durere și a rămas un prilej de amintire. Colegii lui spun că a fost cel mai mare gazetar de sport din istoria României. A scris douăzeci și nouă de cărți despre fotbal și alte sporturi. A muncit ca traducător în prima parte a vieții lui, până să ajungă redactor la Sportul Popular. A avut o cronică duminicală la radioul național. Vocea lui era inconfundabilă, la fel cronicile. S-a folosit de o cultură vastă ca să impună un stil unic în care sportul devenea mereu pretext pentru literatură. Cred că a suferit pe ascuns pentru că viața l-a împiedicat să ajungă scriitor. Viața am fost noi, copiii lui pe care a trebuit să-i crească. A fost un tată la care ne-am uitat mereu în sus, deși el era atât de aproape de noi. Pe biroul meu de acasă e o fotografie din care tata privește pătrunzător cu ochii lui căprui în timp ce buzele se întind imperceptibil către un zâmbet ștrengăresc sub nasul lui coroiat, grecesc. 


Tata era, mai presus de toate, un om bun, generos și modest care nu se sătura să învețe. Una din imaginile care mă urmărește din copilărie e cu tata pe canapea răsfoind concentrat o enciclopedie Larousse. N-am reușit să moștenesc nici generozitatea, nici bunătatea lui cu atât mai puțin curiozitatea care l-a transformat într-un personaj atât de luminat. Mai devreme vorbeam la telefon cu mama și ne întrebam ce rost au toate cuvintele astea. Pe nimeni nu mai interesează cine a fost tata. Cărțile lui vor fi date uitării. O vreme durerea a fost motorul care ne-a ajutat să-i conservăm și prelungim imaginea. Am organizat câteva ediții ale Premiilor Ioan Chirilă pe care le acordam celor mai buni jurnaliști de sport. Între timp am renunțat să le mai organizăm. Ca la orice premiere de pe la noi au fost mereu suspiciuni de “aranjamente”(ce absurd mi se pare), au lipsit banii și, în cele din urmă, parcă și jurnalismul. Cu toate astea au fost jurnaliști care și-au afișat cu mândrie aceste titluri, semn că inițiativa a avut succes și prestanță. După premii numele tatei a fost rostit din ce în ce mai rar. Așa că tot ce scriu acum nu mai are sens decât pentru mine și pentru cei din ce în ce mai puțini cu care tata a impărțit timp. După ce am devenit părinte am înțeles mai profund că un copil își va privi tatăl diferit, la vârste diferite. Aici unde sunt eu acum e mai importantă istoria mea personală cu tata decât nevoia orgolioasă de a aminti unei lumi întregi că el a fost Ioan Chirilă. Astăzi el e tata, care deschidea ușor ușa camerei mele doar ca să verifice dacă citesc și o închidea imediat, la fel de încet, cu delicatețe și un zâmbet satisfăcut pe față. Bărbatul care m-a ținut strâns în brațe în timpul cutremurului din ’77(poate de la strângerea aia puternică nu mi-e mie frică de cutremure). Același tata care cobora din bloc cu pașii ușor târșâiți douăzecișidoi de ani mai târziu ca să vadă mașina formației, să schimbe două vorbe cu colegii mei din Vama Veche și să-i spună drum bun lui fi’su. Umbra impunătoare și grea care își făcea loc timid în somnul meu de dimineață și mă trezea ca să merg la școală. Ouăle năclăite în crutoane și ceașa mare de cacao cu lapte. Îndemnul sever care mă făcea să mă gândesc la ceai: - Mestecă ce-ai în gură. Ghiozdanul. Pe tata nu am apucat să-l văd cum moare. Nu l-am ținut de mână, nu ne-am luat rămas bun. Și cred că e mai bine așa. De puțin timp am început să mă gândesc că pentru tatăl care pleacă e infinit mai greu decât pentru fiul care rămâne. Au trecut optprezece ani fără tata.optsprezece ani cu tata. 

308 comentarii:

  1. L-am cunoscut si admirat enorm pe tatal tau. A fost colegul erudit al tatalui meu, Pavel Peana (si el plecat mult prea devreme acum 13 ani), la Gazeta Sporturilor. Si primul om care mi-a corectat si indrumat articolele mele de adolescenta timida de 14-15 ani. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentul in care a murit el este momentul in care a inceput sa moara jurnalismul sportiv in tara noastra. Nu mai citesc acum ziarele, nu ca n-as vrea, dar fiindca nu mai scrie nimic in ele. Nu cred sa fi scapat vreo rubrica de-a lui in copilarie, oriunde ar fi fost ea scrisa. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că tatăl rau va fi uitare.Nu sunt fan sporturi dar am urmarit multe competiții datorita comentariilor tatălui tau ,de la care mărturisesc că aflam multe lucruri interesante,de cultura generală,asa ca nu urmăream sportul decat pentru a afla lucruri noi:-).In rest, ar fi tare mândru sa vada adultul care au devenit.Nici nu se putea altfel.Nu ar fi fost posibil.O familie atât de frumoasă ca a voastră .Caractere puternice ,pline de personalitate si charisma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrii grozav! Este trist, dar, la gândul că ne ducem toți, încercăm să trecem peste. Tata este în viață, dar gândul că-i voi pierde....mă ucide lent. Laud amintirea ta despre el, laud faptul că știi să-i pui în valoare trecutul. Eu l-am cunoscut la radio doar, copil fiind, cu tata în casă, care asculta știrile sportive ca pe o cântare duhovnicească, deși nici la biserică nu avea voie. Era militar. În fine, tata este cel care m-a învățat să-i apreciez pe toți oamenii de valoare, care ne-au încântat auzul. Deci tot tata. Desigur, mama veșnic atentă la nevoile noastre, a știu mereu să ne fie alături, împreună cu el. În '77 aveam aproape un an, mare lucru nu știu, dar știu de la mama tot ce s-a întâmplat și știu că tata alerga disperat spre casă, de la unitate. Iubesc amintirile astea, așa cum sunt ele! Te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intamplarea a facut ca, in urma cu 19 ani si doua zile, sa fiu cel care i-am luat, cred, ultimul interviu Maestrului...Si un final de interviu ce se termina cam asa, daca imi aduc bine aminte:

    " - Maestre, cum va arăta fotbalul in secolul urmator? (discutia fiind in noiembrie 1999)

    - Simplu! Nu va mai exista! De ce? Pentru ca nu voi mai fi eu!"

    Pfff....ce de ani au trecut!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevarat ca in ultimele clipe citea "Crima si Pedeapsa" de Dostoievski? Mi-as dori sa citesc si eu la final ceva din Dostoievski - poate din aceeasi cartea sau Idiotul sau Fratii Karamazov!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am 50 de ani. Tatal meu traieste... in sensul ca inca mai este constient. Nu am avut niciodata o relatie foarte buna cu el, intre noi a fost mereu o dragoste cu nabadai, ca sa ma exprim cumsecade, ori cum se cade.
    Textul tau, Tudor, lasand la o parte faptul ca se refera la un om pe care-l admir de cand eram pusti, m-a emotionat in asa masura incat (plang) maine imi voi vizita tatal, voi incerca sa il mangai cum el nu a stiut... sau sa ma mangai pe mine cu mana lui, cumva.
    De un lucru poti fi sigur: nu doar Ioan Chirila, ci orice tata s-ar mandri cu tine.
    Ai admiratia si respectul meu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos scris, Tudor! Dar sa stii ca noi rapidistii nu l-au uitat, nu-l vom uita si il vom respecta intotdeauna pe tatal tau. El cel care ne-a dat "biblia rapidistilor": Glasul rotilor de tren!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Tudor,

    am avut placerea sa ne cunoastem fugitiv in Glasgow, recent, pacat ca nu am schimbat mai mult decat 2 vorbe.
    Gandindu-ma la momentul greu pe care l-ai avut acum 19 ani, tot ce imi vine in cap este asta :

    http://www.getavideo.xyz/watch/?v=Orffib07fr0

    Te-am vazut la TV atunci, eram un pustan de 17 ani care daduse accidental pe TVR1, dar care a ramas profund miscat de ceea ce ti se intamplase...imi amintesc si acum dupa atata timp scena de final.
    Cred ca te-a urmarit de undeva din spatele scenei, si a plecat apoi luand o carte sa-i tina de urat pe drum...

    RăspundețiȘtergere
  10. Am citit sapte din cele douazeci si noua ... mi-au marcat copilaria si adolescenta in ceea ce priveste deschiderea catre sport si nu numai . Maestrul Ioan Chirila a fost si va ramane intr-adevar unic prin stilul sau . Probabil ca daca si-ar fi propus ar fi reusit si macar un scenariu de film memorabil . Nu cred ca va fi uitat vreodata . E adevarat ca din ce in ce mai putini ii amintesc in spatiul public numele si meritele , chiar si cei din media , chiar si cei care la un moment dat au fost castigatorii Premiului Ioan Chirila . Pacat . Rusinea e a lor . Eu ca simplu cititor n-am cum sa-l uit pe Ioan Chirila . Nu stiu cat de mult conteaza asta pentru familie . Dar nu sunteti singuri , am aceasta convingere . Si-l voi citi in continuare pe Ioan Chirila .

    RăspundețiȘtergere
  11. Tudore!
    Si eu mi-am pierdut tatal.
    Dar,acum un an,mergand la Universitate pe langa "anticari" am intrebat candid...aveti "Viata la puls 200"???
    Un om (de breasla,desigur) a scos cartea si mi-a dat-o cu satisfactie.
    Am plecat fericit.Era o parte a copilariei mele regasita...

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Tudor si felicitari pentru sinceritatea articolului. Iti multumesc pentru aceasta introspectie. Si eu am ramas fara tata, la 19 ani, sunt 10 ani de atunci si dupa inca 4 ani si mama s-a dus
    Si eu am decis sa imi pun gandurile in scris

    De multe ori ma gandesc cum viata noastra se schimba in momentul in care ne pierdem parintii - pentru mine a fost expresia libertatii responsabile in care am observat ca pot fi oricat de jos sau oricat de sus.

    Acesta e un subiect nu foarte des atins dar care doare

    Trecand prin experienta pierderii ambilor parintii as vrea cumva sa ajut daca pot, prin o vorba buna sau un gand bun - cum as putea sa folosesc aceasta lectie pentru a ajuta pe altii, ma puteti ajuta cu o idee ?


    Multumesc Tudor, multumesc tututor!


    Cu drag,
    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Tudor,

    Nu l-am cunoscut pe tatăl tau dar mi-a marcat adolescenta. Am câteva din cărțile lui. La fiecare ieșire în străinătate îmi aduc aminte de poveștile lui.
    Tudor, din cartea CM 1978 știam pasaje întregi. Adevărul ca și acum știu ca la Buenos Aires un grec face cele mai bune pommes frites. Când am fost prima oara la Paris știam ca în Bois de Boulogne unii ascultau Radio România.
    Asa ca Tudor, tatăl tău este mereu...
    Dragă Tudor, este foarte mândru de tine.

    Cu prietenie,
    Victor Moga
    TIMIȘOARA
    moga.victor@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. 9 ani fara tata tot pe urata zi de 21 noiembrie. O alta poveste la 10 ani distanta. E frumos ca vorbesti de tata, o veche vorba amerindiana zicea ca mori doar atunci când nimeni nu mai vorbeste de tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Oamenii valorosi nu mor niciodata. Ioan Chirila nu va muri atata timp cat ii vor fi citite cartile. "Nadia" este cartea pe care am primit-o cadou de la tatal meu. Mi-a scris pe prima pagina o dedicatie pe care parca o vad si acum. Stiu pasaje intregi din carte. De fapt parca vedeam un film derulandu-se in fata ochilor mei in care eroii principali erau Nadia, Bela, Teodora, cu totii in jurul lui Ioan Chirila. Ai fost norocos sa te nasti intr-o asa familie. Din doi oameni foarte talentati uite ca a iesit un copil talentat. Am fost la o piesa de teatru regizata de mama ta, cu tine pe scena. Am avut sansa sa stau aproape de dumneaei si am vazut-o cum te privea. La sfarsit am felicitat-o. Nu-ti imaginezi ce mandra era de tine. M-am gandit atunci si la tatal tau. Probabil era undeva pe-acolo mandru de amandoi. Dar sigur ca mult mai fericit pentru tine. Doar esti o parte din el. Si revin de unde am plecat: Ioan Chirila nu va muri niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Of, Doamne! Nu m-am gandit niciodata ca “pentru tatal care pleaca” trebuie sa fie mai greu decat pentru copilul care ramane si cred ca nu m-am gandit la asta caci am fost prea preocupata cu suferinta mea si cu intrebarea ce ma apasa si azi: “cum ar fi fost viata e mea daca el n-ar fi plecat asa devreme?” Insa pentru el o fi fost cumplit sa realizeze ca nu o sa ma vada cum cresc sau ce se va alege de mine...
    La mine-s doar 16 ani fara tata, doar ca acesti 16 sunt egali cu cei 16 pe care i-am petrecut cu el, de aici mai departe vor fi mai multi cei fara el...
    In alta ordine de idei, am toate cartile tatalui tau, le-am citit si m-am simtit prin ele aproape de sport si pe undeva aproape de tata, un om pasionat de tenis, fotbal si lectura. Imi face mult bine sa vad cartile lui Ioan Chirila in biblioteca si sa-mi amintesc de “Frumoasele noastre duminici” din copilarie sau cum m-a invatat tata sa imi urmez pasiunea de a “rasuci fusele orare”. Uneori ma gandesc cum l-ar influenta tata pe fiul meu, dar probabil “Ar fi fost prea frumos” sa se intalneasca in viata asta.
    Nu, nu l-au uitat toti pe Ioan Chirila si probabil stii tu, Tudor, ca nu murim cu adevarat decat atunci cand ne uita cei pe care i-am iubit...

    RăspundețiȘtergere
  17. Tudor, scrii foarte frumos, dar...totusi, nu sunt 18 ani ??

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut. Tudor, tatal tau nu a murit, tatal tau nu a fost uitat. Se regaseste in sufletul si in mintea ta si a familiei sale, asta in primul rand. Apoi, traieste prin cartile sale, pentru unul ca mine si ca multi altii care le-am citit. Si care am calatorit imaginar pe meleagurile minunate ale Campionatelor Mondiale leganati de cuvintele mestesugite ale Maestrului Ioan Chirila. TATAL TAU NU A MURIT, TUDOR. Traieste in inimile tuturor celor care mai cred inca in har, cultura, scris de calitate, libertate. Numai bine iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu vor fi uitate, din contra vor fi mai cautate cartile lui. Eu cel putin asta fac de cate ori dau de cate un anticariat mai mare sau vreun mall. Doar anul asta am achizitionat vreo 6. Pacat ca nu se publica altele noi, sunt sigur ca s-ar gasi cumparatori.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tudor scrii foarte bine si apreciez ce faci in general nu doar in muzica.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz.

    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    prin drogunduspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Salut Tudor,

    foarte frumos ce-ai scris despre nea Vanea, am citit cea mai mare parte a cartilor lui, intr-adevar, un mare scriitoe si gazetar. Dar azi iti scriu referitor la finala de vineri. Daca Jane a ajuns in "finala fetelor", cred ca ar fi minunat daca i-ai da pt ultima seara ceva pe masura talentului ei extraordinar si vocii ei de senzatie. Poate ca ai deja gandurile setate dar, cine stie? Cred ca i s-ar potrivi minunat ceva de la Shirley Bassey, If you go away, Never, never never sau This is my life plus ceva de la Whitney, de ce nu chiar I will always... Cu doua prestatii exceptionale din asemenea repertorii ar castiga lejer concursul, la cat de buna este fata asta. Mult, mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu, nu e asa. Nu a fost uitat.
    Tatal meu imi spunea tot timpul ce scriitor mare a fost tatal tau.
    Anul acesta Nadia Comaneci a fost la noi in firma.
    Un tanar care promoveaza din greu cititul avea la el cartea scrisa de tatal tau despre Nadia. L-am ascultat mult timp povestind cat de frumoasa este cartea.
    Nu, nu a fost uitat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bună tuturor, sunt atât de entuziasmat. Va multumim DR ISIKOLO pentru ajutorul tau.
    Fostul meu iubit sa întors după o pauză, sunt extrem de fericită că voi trăi din nou împreună.
    Numele meu este Hawo Ali din Suedia.
    Prietenul meu de 3 ani tocmai sa despartit de mine si am 30 de saptamani insarcinate. Mi-am plâns de sine pentru a dormi majoritatea noptilor si nu par concentrat in timpul cursurilor cateodata stau treaz aproape toata noaptea gandindu-ma si incep sa plang totul din nou. Din acest motiv, am sfarsit sa nu am energie pentru clasele mele de a doua zi, participarea mea a scazut si am intotdeauna in uni si la timp. In general, el este un tip foarte frumos, a terminat-o pentru ca a spus ca ne certam mult si nu ne-am obisnuit. Are dreptate, ne-am certat mult in timpul sarcinii. Dupa despartire am continuat sa-l sun si sa-i spun ca ma voi schimba. Sunt indragostit de acest tip si el este cel mai bun tip pe care il am am fost încă rănit și neîncrezător când a spus că nu mai are sentimente romantice față de mine care mă doare mai repede decât o seringă letală. Ma textează din când în când pentru a verifica cum fac de sarcina, el este de sustinere cu ea, dar nu este corect pe mine, el trimiterea de mesaje text ca mine doar wan t sa durere durerea și nu au nici un stres din cauza pregnancy.i a fost foarte supărat și am nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care a sugerat că Dr. isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, si asa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă pentru mine. După 28 de ore, bf-ul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și bf-ul meu trăiesc împreună din fericire din nou .. Toate datorită lui Dr isikolo. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Isikolo acum și vă garantez că vă va ajuta. E-mail-l la: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați-l sau ce-l puneți pe linia sa directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  26. Cum am ajuns soțul meu înapoi ........... Eu sunt Elizabeth și sunt din Österland Suedia. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam prin web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie este pe această adresă isikolosolutionhome@gmail.com, i-au ajutat pe o femeie să-și recupereze soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că voi avea soțul meu înapoi. i-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Mulțumesc pentru Dr. Isikolo. Adresa de email a lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați-l sau ce-l puneți pe linia sa directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere
  28. Contactați-mă acum

    Trimiteți-mi un email la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos;
    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă?
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine?
    (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie?
    (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți.
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  29. Contactați-mă acum

    Trimiteți-mi un email la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos;
    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă?
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine?
    (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie?
    (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți.
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  30. Pauza sau divortul nu este o soluție la problemele dvs. de căsătorie !!!! isikolosolutionhome@gmail.com !!! este cu siguranță cel mai bun, iar rezultatul său este 100% garanție.
    Soțul meu se întoarce acasă acum și trăim cu bucurie împreună ca o familie bună și îi mulțumesc pentru vrăjitoarea vrajitoare puternică. El este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că vrăjitoriile bune încă există și DR ISIKOLO, este una dintre cele mai bune vrăjitoare care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru ai ajuta pe copiii săi în timpul necazurilor, Soțul mă iubește mai mult decât înainte Sunt atât de fericit și soțul meu anulează divorțul cu ajutorul lui DR ISIKOLLO și am petrecut vacanța de Crăciun împreună. Dacă aveți nevoie de o vrăjitorie care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat rapid, vă sugerez ,,,, "CONTACT Via Email: isikolosolutionhome@gmail.com !!!! Puteți, de asemenea, să-l sunați +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  31. Viața mea a devenit devastată la 20/12/2017 când soțul meu mi-a trimis împachetarea, după 8 ani că am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi lua soțul. Într-o zi am dat peste o mărturie despre o femeie numită joyce, care a mărturisit cum dr. Agbalaka a adus-o pe sot în 72 de ore. ea a dat adresa de e-mail a marelui vrăjitor care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi, niciodată nu am crezut că acest lucru ar funcționa, dar nu am avut de ales pentru a intra în contact cu vrăjitorul pe care l-am făcut și mi-a cerut informații și că de sotul meu, pentru ai permite sa-i arunce vraja si i-am trimis detaliile, dar dupa doua zile, mama ma chemat ca sotul meu a venit sa spuna ca ma vrea inapoi, nu am crezut niciodata pentru ca a fost ca un vis si am avut să mă grăbesc până la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea, pledând pentru iertare că vrea eu și copilul acasă, am fost foarte fericit pentru schimbarea bruscă a soțului meu și mi-a făcut clar că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va părăsi niciodată vederea mea. Acum, eu și soțul meu m-am întors împreună și am început să fac lucruri plăcute pe care nu le-a mai făcut înainte, mă face fericit și fac ceea ce ar trebui să facă ca un om fără cioară. Dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați DR AGBALAKA pentru ajutor și îl puteți contacta prin e-mail: (dragbalakaofemu94@gmail.com). îl puteți contacta și dacă aveți oricare dintre aceste probleme
    (1) Fructul mucoasei
    (2) Charm pentru a face afacerea dvs. să crească
    (3) Promovarea în locul dvs. de muncă
    (4) Cancer de orice fel
    (5) Dacă doriți să câștigați loterie

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani Tudor ! Iti dorim sa fi sanatos si la fel de curajos in noul an !

    RăspundețiȘtergere
  33. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. NEVOIE DE AJUTOR AJUSTATI ACUM CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in
    relația lui și, de asemenea, perfectă în
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  34. Vreau să împărtășesc mărturia mea cu privire la modul în care am reușit să-mi întorc sotul în jurul datei de 19 decembrie 2017, cu ajutorul Dr. Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com). Soțul meu mi-a lăsat mai mult de 1 an, și am continuat cu o altă doamnă și nu am putut continua viața mea, din cauza iubirii pe care o am pentru el, luna trecută am văzut o mărturie pe internet despre cum Dr. Okokak ajuta pe cineva cu vraja de dragoste, asa ca nu cred niciodata, dar trebuie doar sa-mi incerc credinta pe care am facut-o si l-am contactat pe acest e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com si mi-a spus ce trebuie sa fac si dupa 2 zile i a primit un apel din partea soțului meu, cerându-mă să mă întorc la el, era tot ca un vis pentru mine, sunt atât de fericit acum, când suntem din nou împreună. Mulțumită Dr. Isikolo și voi sfătui pe oricine care are nevoie de ajutor să-l contacteze pe numărul său Whats-app: +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut telespectatorii, promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume pentru că Ex-Lover-ul meu se întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, vreau să-i mulțumesc ... Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) pentru mine, am fost in dureri mari pana in ziua in care am contactat Dr.Isikolo a facut o vraja de dragoste pentru mine si mi-a spus sa astept doar 24 de ore pe care Lover-ul meu ma va suna si am facut in conformitate cu instructiunile care mi-au dat el și în mod surprinzător, în 24 de ore, Ex-Lover-ul meu chiar ma sunat și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a cauzat. Sunt cea mai fericita femeie pe pamant astazi pentru ca Dr. Ebhohimen a facut o fapta minunata in viata mea si voi continua sa impartasesc aceasta marturie, daca doriti sa contactati Dr. Isikolo In cazul in care au fost cu o inima zdrobita si doriti ca ex înapoi contactați același om ...
    Prin email:
    {Isikolosolutionhome@gmail.com}
    el este specializat în toate tipurile de vraja de turnare, cum ar fi:
    1. Obținerea iubitului tău înapoi.
    2. vraja cu accident vascular cerebral.
    3. știință (infecție cu transmitere sexuală)
    4. Vraja de protecție.
    5. Obțineți o vrăjitoare de locuri de muncă.
    6. vraja scăzută a spermei.
    7. A deveni vraja unui manager.
    8. Obțineți un împrumut imens fără să plătiți vreo taxă.
    9. Vraja de Asepsis.
    10. Vraja de sarcina.
    11, vraja de putere supranaturală.
    12. Vraja umană invizibilă.
    13. vrăjitorie.
    14. Vrăjirea căsătoriei.
    15. Vraja de popularitate.
    16. câștiga vraja casei tale.
    17. Vraja de cancer.
    18. vraja lunga de viata.
    19. Vrăjitoarea nebuniei.
    20. Dacă vrei u părinte să-ți acompenseze vraja logodnicului.
    21. Vraja de producție a filmelor și filmului.
    22. Vraja HIV / SIDA.
    23. Vraja de tuberculoză.
    24. vindeca vraja febrei lassa.
    25. Spell Brain Tumor.
    Un bărbat care poate aduce familia împreună ca unul ... contactați-l și
    problema ta va fi vindecată cu succes
    contactați-l astăzi pe adresa de e-mail și problema pe care o rezolvăm
    contactați-l prin e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com)
    sau prin intermediul telefonului mobil +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum mi-am revenit soțul care mi-a părăsit peste 3 luni, ne-am căsătorit de mai bine de 7 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și am fost întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai târziu în acea lună nu a mai venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț, l-am întrebat ce am făcut gresit să merit asta de la el, tot ceea ce spunea este că vrea un divorț că mă urăște și nu vrea să mă vadă din nou în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. Așa că am decis să-i spun colegului meu și când i-am spus cochilia-mi-a spus că există o vrăjitoare psihică numită Dr.ODIGIE că ar trebui să-l contactez pentru a-mi rezolva problemele pe care nu le-am crezut niciodată pentru că am întâlnit pe cei care mi- bani fără a aduce înapoi soțul meu. Deci ea mi-a spus că DR.ODIGIE este 100% garanția că el a fost cel care a ajutat-o, când soțul ei a părăsit-o. Mi-a dat e-mailul și i-am explicat tot ce i sa întâmplat. Și mi-a spus doar să nu-mi fac griji că soțul meu avea să se întoarcă la mine exact așa cum a plecat, credeam că eo glumă. Dar a fost o surpriză pentru mine când se întâmplă așa cum a spus dr. ODIGIE. Acum sunt o mărturie care lasă ceea ce poate face Dr. ODIGIE. Deci, dacă treceți printr-o problemă similară, așa cum am fost, puteți să vă contactați și pe Dr. ODIGIE. Știu că va rezolva problema dvs., de asemenea, puteți ajunge la adresa sa de e-mail (drodigiesolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  37. De ce să crezi că tot ce scrii despre tatăl tău nu mai are sens decât pentru tine și pentru cei din ce în ce mai puțini cu care a-mpărțit timp?
    În primul rând, el este tatăl faimosului Tudor Chirilă. Ne interesează persoana lui în calitate de “autor” al unui pui de om – viitoare mare vedetă.
    În al doilea rând, în momentul în care scriem despre cineva care nu mai este, acea persoană devine vie, măcar pentru o vreme, în mintea celor care citesc.
    Tatăl tău este din nou printre noi, datorită modului superb în care ne-ai făcut să ne gândim la el.
    Nu l-am cunoscut pe tatăl tău în realitate, dar l-am descoperit acum, din cuvintele tale.
    Și oricum părinții nu mor. Ei doar așteaptă cuminți într-o lume mai bună, de dincolo, până când vom fi iar împreună cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  38. Bună ziua, sunt Ulrika Anders. Sunt nou în acest blog, nu prea știu cum se întâmplă lucrurile aici, dar am citit comentariile bune de la prieteni și vreau să adaug și puțin din viața mea expereince acest lucru va fi de ajutor pentru mulți dintre noi aici, care caută răspunsuri și rezolvarea problemelor legate de relații, După ce a fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut totul ca să-l întorc, dar totul era în zadar, l-am vrut atât de mult în dragoste din cauza iubirii pe care o am pentru iubitul meu, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema de relatie cu colegul meu de prietenie la biroul de lucru si mi-a sugerat ca mai degraba sa contactez un castel de dragoste care sa ma ajute sa fac o vraja de iubire pentru a-mi lua sotul acasa, dar eu sunt cel care niciodata am avut vreo vina pe care am dat-o sa incerc, am trimis canalul de ortografie si mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine inainte de trei zile, fostul meu se va intoarce la mine inainte de trei zile, Oduduwa maestrul de vraja a aruncat ortografia în aer, și a făcut toate celelalte farmecuri de ortografie în templul său în numele meu la mijlocul nopții. În mod surprinzător, a doua zi a fost în jurul orei 16.00. Am primit un telefon de la un număr necunoscut, fostul meu soț mi-a spus, am fost atât de surprins că am răspuns la telefonul meu, iată că soțul meu a avut o conversație lungă și tot ceea ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce era în neregulă vina lui, el a spus că vrea să mă întorc la el că încă mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, care a fost modul în care am început să trăim împreună fericit din nou până astăzi. De atunci, am promis să împărtășesc vestea mea bună despre vraja de dragoste care funcționează perfect fără nici un efect secundar, am această intenție puternică pe care o cunosc pe cineva care are o problemă de relație, aș fi de folos unei astfel de persoane prin referire la el sau ei la singurul verificator de ortografie real și puternic care ma ajutat să-mi rezolv propria problemă de căsătorie. email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Îi recomand foarte mult lui Oduduwa pentru o soluție la relație sau orice alt caz.
    la fel de:--
    1) vraja iubirii întoarce relația de pierdere-iubire
    2) Lost Love Spells pentru a se reuni cu ex
    3) Vrăjile de divorț
    4) rolurile căsătoriei
    5) ortografie obligatorie
    6) vrăji de rupere
    7) Promovarea rangului la birou
    8.) Vrei să fii însărcinată și să ai propriul tău copil.
    9) doresc să-și satisfacă iubitul pe pat, erecție puternică
    Contactați acest mare om dacă aveți probleme pentru o soluție existentă
    prin (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) mesaj Oduduwa Whatsapp numărul prin; +2348109844548

    RăspundețiȘtergere
  39. Numele meu este SALIS SARA, eu stau în Germania. Viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie ruptă, soțul meu ma lăsat când eram însărcinată. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăjitoare numită Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) pe care l-am întâlnit online. Într-o zi fidelă, când navighez prin internet, unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii mărturisesc că poate vrăji pentru a opri divorțul pe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, era despre o femeie pe nume CHERRY, ea a mărturisit despre modul în care a adus-o pe soțul ei în mai puțin de 2 zile, așa că l-am contactat și, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu, reveniți din nou și cereți-mi iertarea, acum suntem fericiți împreună, mulțumită Dr. Isikolo, el este răspunsul la problema dvs. Puteți să-l contactați pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  40. Valeriu Ceausu - Psihologia Zborului

    E fantoma lui in ea.

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, dar pentru ca inca il iubesc si am nevoie de el in viata mea ... muncesc si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Eu sunt Cristina din Moldova Aceasta este mărturia mea cu privire la modul în care fostul meu iubit se întoarce acasă .. vreau să spun o mulțumire și apreciere foarte mare președintelui DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) pentru a aduce înapoi pe iubitul meu care ma lăsat de aproape 2 ani, simt ca viata mea sa terminat complet, asa ca intr-o zi in timp ce cautam pe Internet pentru a recomanda o vrajitoare care sa ma ajute sa-mi aduc iubitul inapoi, in sfarsit am intalnit o scriere despre cat de multe marturii vorbesc despre cum a ajutat DR ISIKOLO să restaureze relația înapoi, așa că am decis să o încerc, așa că i-am contactat pe vrăjitorul numit DR ISIKOLO și mi-a explicat problemele mele și a vrăjit vraja de vrajă în 48 de ore, mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a provocat. Și mă ceri să-l accept și în căsătorie fericită, eu sunt cea mai fericită femeie de astăzi, pentru că DR ISIKOLO a făcut o faptă minunată în viața mea și voi continua să împărtășesc acest lucru mărturie, mă rog lui Dumnezeu atotputernic tu puterea și înțelepciunea pentru a ajuta mai mulți oameni care au probleme similare ca a mea, contactați-l. isikolosolutionhome@gmail.com sau adăugați-l la ceea ce-app +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  43. Niciodata nu cred in vrajile de dragoste pana cand am intalnit un prieten de-al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care ia adus fostul iubit inainte ca ea sa-mi spuna ca am crezut-o pentru ca m-am gandit ca si ea vrea aceeasi vraja falsa rulote pentru a-mi lua banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victima lor, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători pentru mine in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. ea mi-a spus că acest DR nu este unul fals, că este real și că a ajutat mulți oameni să-i aducă pe cei dragi înapoi, apoi o întreb, cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte ca el pot vrăji pe mine? mi-a spus că ar trebui să-l trimită prin e-mail pe dr.otutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. i-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi și mi-a spus că prietenul meu mi-a îndrumat-o corect și, de asemenea, de ce mă îndoiesc de munca lui? el a spus că lucrarea sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. am devenit înfocat de cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte că cum știe acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru a lui, că dacă pot să spun că fac totul, îmi voi aduce iubitul înapoi într-o oră. am spus bine că am încredere și promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am făcut și să-i trimit la el și cu pozele mele, precum și cu pozele fostului meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște obiecte pentru a-mi arunca vraja, iar problema mea este foarte ușoară dacă pot să furnizez aceste lucruri. atunci când îl întreb pe el cum cum pot să obțin aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru casting de vrăjitorie, mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji despre asta, că există un vânzător de articole aici, în propria sa țară care pot obține elementele pentru mine. atunci îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? el mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept timp de o oră când dragostea mea va cere după mine ceea ce am făcut după cuvintele lui , când era cam la ora 18.00, ex-ul meu mi-a spus că, dacă sunt acasă, vrea să mă vadă urgent. i-am spus să spera că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. acum sunt atât de fericit pentru că mi-am recăpătat iubitul înapoi și ne-am gândit la nunta noastră care vine în curând, i-am sunat pe dr și i-am mulțumit foarte mult și i-am întrebat ce-i voi face pentru el ca apreciere, mi-a spus ar trebui sa uit si sa-mi pastrez banii ca nu este dupa banii oamenilor, ci pentru ai ajuta pe oameni care au nevoie de ajutor acolo tot ce are nevoie sa fac este sa dau mai multe marturii despre el, astfel incat oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui sa- de ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. poate bunul tău să continue să-l binecuvânteze și să-i dea viață mai lungă prosperitate și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com poți să-l ajuți prin numărul de telefon +2349051417394

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum am primit înapoi prietenul meu, împreună de mai mult de 4 ani și totul merge bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. până când într-o zi prietenul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu puteam să-l înțeleg, eram foarte confuz de felul în care mă trata și mai târziu în acea lună nu mi-a mai sunat și la sunat pe sora lui și ia spus că a făcut cu mine l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ce spune ca ma vrea din viata mea si nu vreau sa ma mai vad in viata mea, eram nebun si, de asemenea, frustrat nu stiu ce sa fac, Am fost bolnav pentru mai mult de 2 săptămâni din cauza modului în care mă trata. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. într-o zi am decis să merg online pentru a căuta ajutor acolo a venit peste martorul unei femei care a mărturisit cum dr. JOJO a adus înapoi sotul ei în 72 de ore, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. dar am hotărât să încerc dacă ceva bun va ieși din el din cauza faptului că nu vreau să-l pierd. I-am contactat pe Dr.JOJO cu adresa de email pe care a oferit-o femeii (drjojohealingcenter@gmail.com) că mi-a spus că prietenul meu a fost luat de o altă femeie că a făcut o vrajă pe el, de aceea mă urăște brusc. apoi mi-a spus că trebuie să arunce vraja de la el, ceea ce îl va face să se întoarcă la mine în următoarele 72 de ore, a cerut câteva articole pentru a arunca vraja după 3 zile când prietenul meu ma sunat și mi-a spus că ar trebui iartă-l, a început să-mi cer scuze la telefon și mi-a spus că încă mai mă iubește că nu știe ce i se întâmplă cu el că mi-a părăsit. era vraja ca doctorul JOJO, care a făcut-o să se întoarcă la mine, astăzi eu și cu mine ne facem nunta. multumesc Dr.JOJO pentru ceea ce a facut pentru mine nu ar fi fost nimic astazi, daca nu pentru ajutorul vostru mare. Vreau ca prietenii mei care trec prin această problemă de iubire să-și recapete sotul, soția sau fostul prieten și prietena să contacteze (drjojohealingcenter@gmail.com) și veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată.

    RăspundețiȘtergere
  45. http://www.pro-training.ro/tehnici-de-negociere

    RăspundețiȘtergere
  46. Rar am intalnit asemenea oameni care sa-si adore tatal....ai scris cuvinte magnifice, inaltatoare !!

    RăspundețiȘtergere
  47. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Sandra am din Los Angeles, sunt aici să depun mărturie despre lucrarea minunată a unui vrăjitor mare care ma ajutat cu toate problemele mele astăzi sunt fericit din cauza lui, totul a început în 2001, m-am căsătorit cu un bărbat numit Johan Smith de la Marea Britanie, Sa obosit de mine dupa 15 ani de casatorie si nu exista nici un copil si lucrurile au fost dificile pentru noi, financiar nu am fost ok, iar sotul meu cauta divortul doar ca sa ma traiasca singur si sa spun ca aduc ghinion, rugându-se lui Dumnezeu să-l ducă înapoi până în 2016 când am întâlnit un prieten care ma condus la Dr. Saheed o vrăjitoare care a ajutat-o ​​cu propriile sale probleme, m-am încurajat pe sine și l-am contactat, primul lucru pe care mi-a spus- de când l-am contactat pentru ajutor. Îl cred și-l întreabă ce-o voi face în continuare, mi-a spus ce să fac și a spus după aceea că soțul meu se va întoarce la mine cerându-și genunchii în 24 de ore, după mulți ani de divorț, surprinzător după lucrarea sa, sotul meu a venit implorându-i în genunchi și l-am acceptat de urgență și l-am informat pe dr. Saheed despre asta, a spus că va vrăji și pentru mine, pentru ca familia mea să fie favorizată financiar și am lucrat cu el după 48 de ore peste tot merg oamenii ma favorizeaza si afacerea mea mergea inainte pentru cele mai bune, acum sunt fericit si bucuros sa informez lumii ca acesta este cel mai puternic om pe care l-am intalnit oriunde in lume are solutia la orice fel de problema pe care o ai, el nu este banul conștient el ajută și așteptați până când sunteți bine înainte de a aștepta aprecierea lui, astfel încât frații mei și sora, dacă vă aflați în orice situație și aveți nevoie de ajutor i sfaturi ar trebui să contactați Dr Saheed astăzi și să rezolvați problemele dumneavoastră. Iată e-mailul său: saheedtempleofsolution@gmail.com și telefonul sau numărul de telefon: +27638836445 de dragul dvs. de oameni care au nevoie de ajutor și pentru cei care doresc să-i mulțumesc pentru mine pentru munca bună.

    RăspundețiȘtergere
  48. Si pentru noi are sens numele Ioan Chirila...am citit cu nerabdare si nesatietate cartea "Nadia" a lui Ioan Chirila...Felicitari pentru pretuirea si admiratia care i-o porti !

    RăspundețiȘtergere
  49. Numele meu este LISA și sunt din SUA, vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc marii mele Agadaga, care mi-a făcut astăzi viața plăcută. Acest mare om, dr. Agadaga mi-a adus înapoi minunatul meu soț, am avut doi copii minunați de la soțul meu acum patru ani, iar soțul meu și cu mine eram într-o luptă sau altul până când, în cele din urmă, o tinereasă o părăsise. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu puteam controla durerea care îmi mânca inima, inima mea era plină de durere și durere pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și vreau întotdeauna să mă întorc la mine până când într-o zi m-am întâlnit cu un bun prieten de-al meu care se află într-o situație ca mine, dar problema era iubita ei care avea o sarcină nedorită pentru că refuzase să ia responsabilitatea și aruncați-o. mi-a spus că oia mea era un caz mic și că nu trebuia să-mi fac griji deloc, așa că am întrebat-o ce soluție a fost problema mea și mi-a dat adresa de e-mail a acestui mare om. Dacă mă întreb dacă acest om a fost soluția, am contactat acest om grozav și mi-a spus ce să fac și am făcut totul, a spus să aștepte doar 72 de ore și voi veni să mă târâm pe genunchi doar pentru iertare, așa că am făcut cu fidelitate ceea ce L-am intrebat pe acest mare om si dupa 72 de ore mi-a revenit, contactati-l pe Dr. Agadaga pentru ajutor astazi pe agadagaspiritualhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Cred că sunt cea mai fericită femeie de pe pământ după ce soțul meu sa întors în viața mea după ce mi-a părăsit un an și șase luni pe care i-am învățat că a plecat pentru totdeauna până când doctorul Okpa mi-a venit ajutorul. Sunt fericit astăzi din cauza doctorului Okpa, care pot să spun că este mai mult sau mai puțin un dumnezeu pentru mine, pentru că nu am învățat că aș putea să-l recuper pe sotul meu, dar a făcut o treabă minunată pe care nu am învățat-o niciodată în interval de 24 de ore. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii să mă ajute să-i mulțumesc marii doctori Okpa pentru că mi-a adus fericirea. Colegii mei de acolo, care trec prin probleme similare, vă sfătuesc să-l contactați pe Dr Okpa pentru ajutor prin intermediul okpatempleofsolution@gmail.com sau îl sunați prin: +2347037596494

    Petra din SUA

    RăspundețiȘtergere
  51. Ai nevoie de o vrăjitoare pentru a aduce înapoi pe fostul tău soț, soție, iubită,
    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:
      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10)Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com
    Acesta este singurul mod în care o vrăjitorie vă poate ajuta
    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum și rezolvați problema fără întârziere
    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  52. Ai nevoie de o vrăjitoare pentru a aduce înapoi pe fostul tău soț, soție, iubită,
    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:
      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10)Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com
    Acesta este singurul mod în care o vrăjitorie vă poate ajuta
    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum și rezolvați problema fără întârziere
    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  53. Ai nevoie de o vrăjitoare pentru a aduce înapoi pe fostul tău soț, soție, iubită,
    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:
      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10)Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com
    Acesta este singurul mod în care o vrăjitorie vă poate ajuta
    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum și rezolvați problema fără întârziere
    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  54. REZULTAT DIN EXPERIENȚĂ, CU REZULTAT BINE ATI VENIT, ESTE Julia din Macedonia. Vreau să mărturisesc despre serviciul bun al doctorului Isikolo că m-ai ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul care ma lăsat din cauza unei prostituate. A fost un moment groaznic și deprimant când logodnicul pe care trebuia să-l căsătorim în două luni ne-a anulat nunta din cauza unei prostituate care a vrăjit-o și l-a furat. Am căutat ajutor online când am văzut o recenzie despre Dr. Isikolo din Templul General Spell, apoi l-am contactat pentru ajutor. I-am urmat toate instructiunile asa cum ma asigurat si mi-a garantat ca Fiance-ul meu se va intoarce in 48 de ore, la cea mai mare surpriza mea de aproape doua zile dupa ce vraja a fost aruncata, Fiance-ul ma sunat si mi-a cerut scuze pentru ca ma lasat din cauza unei alte doamne . am așteptat două luni în care suntem căsătoriți înainte de a putea depune mărturie și chiar acum, suntem o familie fericită și va rămâne așa pentru totdeauna. Toate datorită doctorului Isikolo. Puteți contacta Dr. Isikolo pentru orice problemă de relație prin e-mailul său direct: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe numărul WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  55. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit adresa de e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna ziua, sunt Laura Woods. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era în zadar. L-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesajul despre vrăjitorie și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el, că ma iubit atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a vrăjitorilor este: drakpabioosulalaspells@gmail.com. Puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în oricare dintre următoarele domenii.

    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) Vraja de loterie
    10) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    prin intermediul drakpabioosulalaspells@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu-mi vine să cred ... EX-SOS-URMUL ESTE BACK TO ME !!!
    Numele meu este Silvia. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. Mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să-i încerc și, spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vede înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare ca Doctor Odunga. De asemenea, l-am întâlnit pe acest om printr-o mărturie despre el și am contactat adresa de e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, el mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de mai bine de 2 ani, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com sau numărul său WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  58. Viața mea este plină de fericire pentru că Dr. Isikolo mă face să fiu fericit. Ceea ce mi sa întâmplat nu este ceea ce pot păstra numai pentru mine, ci și pentru a le spune lumii, astfel încât cei care au fost odată ca mine să ajungă acolo acolo și să fie fericiți încă o dată. Eu și iubitul meu aveam câteva probleme care ne-au dus la descompunere, deoarece după aceea viața mea nu a fost niciodată la fel, am încercat tot felul de metode să-l aduc înapoi. dar au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi în timpul căutării mele pe internet, am dat peste o mărturie despre doctorul Isikolo. i-am contactat și a reușit să-mi aducă amorul în 48 de ore. Cu acest lucru minunat care sa întâmplat în viața mea, am decis să spun întregii lumi despre acest mare om numit Dr Isikolo. Pentru cei care aveau nevoie de ceva, mi-a spus că în templul lui există o imposibilitate de acum, că-l cred atât de mult. prieteni, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce înapoi ex iubitul vă rugăm să-l contactați prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Și vă promit că iubitul dvs. va fi cu siguranta înapoi la tine.
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) dacă doriți să fiți promovat în biroul dvs. sau dacă aveți un loc de lucru și aveți nevoie de ajutor
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    Contactați-l astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com
    Numărul de numărul de telefon +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  59. Numele meu este Sofia Loretty, eu sunt din Moldova aici, în România. Am contactat un vrăjitor care să mă ajute să-mi fac prietenul să-mi propună și nu eram fericit că l-am contactat. Prietenul meu a fost un om frumos frumos și îngrijitor și, dintr-o dată, atitudinea sa față de mine sa schimbat și prietenii mei m-au batjocorit că l-am întâlnit atât de mult timp și n-am căsătorit niciodată pentru că nu a dat niciodată întrebarea. Prietenul meu mi-a părăsit curând și acesta a fost tot opusul pe care l-am dorit de la această vrăjitoare. După experiența mea cu acea vrăjitoare, nu am crezut niciodată că voi mai lucra cu vrăjitorul până când voi citi o mărturie despre Templul Spiritual al lui DOCTOR ISKIKOLO. Sunt acum o femeie fericită pentru a contacta un astfel de om care mi-a adus fostul prieten în 3 zile de contact și am fost fericit. Prietenul meu mi-a propus și ne vom căsători curând. De ce nu am contactat-o ​​pe acest om la început înainte de întâlnirea cu primul care nu mi-a ajutat situația? Nu voi vrea pe nimeni să facă aceași greșeală pe care am făcut-o, ci să contactez vrăjitorul solid și de încredere, care vă va ajuta la adresa isikolosolutionhome@gmail.com și la numărul de telefon +2348133261196 și vă veți întâlni pe acest doctor Isikolo pentru a vă ajuta

    RăspundețiȘtergere
  60. Doctorul ISIKOLO ESTE TRECUT Un zeu pe pământ aici și el a făcut-o pentru mine.
    ... Aproape că mi-am pierdut viața atunci când iubitul meu de 6 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Eu am plâns și sobru în fiecare zi, până când a fost atât de rău încât am ajuns la Internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie despre o vrăjitoare care o ajuta pe o fată numită Michelle și am spus să las să încerc așa că îl contactez pentru ajutor și el a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine pe care o folosesc pentru a-mi primi dragostea înapoi și acum sunt o femeie fericită. Căci ce ați făcut pentru mine, nu voi împiedica să vă împărtășesc numele buni oamenilor acolo pentru lucrarea bună pe care ați făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să te binecuvânteze atât cât îmi ajuți să-mi aduc dragostea înapoi, este ideal am publicat acest lucru într-un ziar local pentru Dr. Isikolo în alta pentru a aduce mai mulți clienți la el, merită mai mult din aceasta și recompensa lui sunt siguri . contactați-l pe: isikolosolutionhome@gmail.com numărul lui WhatsApp +2348133261196 el este singurul răspuns la problemele dvs.

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum mi-am revenit soțul care mi-a părăsit peste 3 luni, ne-am căsătorit de mai bine de 7 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și am fost întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai târziu în acea lună nu a mai venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț, l-am întrebat ce am făcut gresit să merit asta de la el, tot ceea ce spunea este că vrea un divorț că mă urăște și nu vrea să mă vadă din nou în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. Așa că am decis să-i spun colegului meu și când i-am spus cochilia-mi-a spus că există o vrăjitoare psihică numită Dr.ODIGIE că ar trebui să-l contactez pentru a rezolva problemele pe care nu le-am crezut niciodată pentru că am întâlnit pe cei care mi- bani fără a aduce înapoi soțul meu. Deci ea mi-a spus că DR.ODIGIE este 100% garanția că el a fost cel care a ajutat-o, când soțul ei a părăsit-o. Mi-a dat e-mailul și i-am explicat tot ce i sa întâmplat. Și mi-a spus doar să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine exact așa cum a plecat, credeam că eo glumă. Dar a fost o surpriză pentru mine când se întâmplă așa cum a spus dr. ODIGIE. Acum sunt o mărturie care lasă ceea ce poate face Dr. ODIGIE. Deci, dacă treceți prin probleme similare, așa cum erați, puteți contacta și pe Dr. ODIGIE. Știu că el va rezolva încă problema dvs. Puteți să-l contactați prin adresa sa de e-mail (drodigiesolutionhome@gmail.com), puteți, de asemenea, contactați-l pe ce-app pe +15187197994

    RăspundețiȘtergere
  62. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  63. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Sandra am din Los Angeles, sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrarea minunată a unui vrăjitor care ma ajutat cu toate problemele mele astăzi sunt fericit din cauza lui, totul a început în 2002, m-am căsătorit cu un bărbat numit Johan Smith de la Marea Britanie Sa obosit de mine după 15 ani de căsătorie și nu există nici un copil și lucrurile au fost dificile pentru noi, din punct de vedere financiar nu eram bine, iar soțul meu căuta divorțul doar ca să mă trăiască singur și să se confrunte cu viața, mă rugasem lui Dumnezeu să-l duc înapoi, până în 2016 când am întâlnit un prieten care ma condus la Dr. Ogundele o vrăjitoare care a ajutat-o ​​cu propriile ei probleme, m-am încurajat pe sine și l-am contactat, primul lucru pe care mi-a spus-o că problemele mele s- l-au contactat pentru ajutor. Îl cred și-l întreabă ce-o voi face în continuare, mi-a spus ce să fac și a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă în genunchi în 24 de ore, după zece ani de divorț, surprinzător după lucrarea sa, sotul meu a venit implorându-i în genunchi, l-am acceptat de urgență și l-am informat pe dr. Ogundele despre asta, a spus că va vărsa și o vrăjitorie pentru mine, pentru ca familia mea să fie favorizată financiar și am lucrat cu el după 48 de ore peste tot merg oamenii ma favorizeaza si afacerea mea mergea inainte pentru cele mai bune, acum sunt fericit si bucuros sa informez lumii ca acesta este cel mai puternic om pe care l-am intalnit oriunde in lume are solutia la orice fel de problema pe care o ai, el nu este bani constient el ajuta si sa astepte pana cand sunteti ok inainte de a astepta aprecierea lui, asa ca fratii mei si sora, daca sunteti in orice situatie si au nevoie de ajutor i sfaturi ar trebui sa contactati Dr. Ogundele astazi si rezolva problemele dumneavoastra. Iată e-mailul său: ogundeletempleofsolution@gmail.com și numărul lui Whatsapp: +2349065101630 și numărul viber: +27638836445. de dragul vostru de oameni care au nevoie de ajutor și de cei care vor să-i mulțumească pentru mine pentru munca bună.

    RăspundețiȘtergere
  64. Numele meu este Reyna Ham. anul trecut, aveam nevoie de ajutor pentru a-mi lua soțul înapoi, după ce am citit recenzii excelente despre dr. Zulu Lord și vraja lui. Am avut o situație în care aveam nevoie disperată de ajutor supranatural, toate eforturile fizice făcute pentru a-mi salva soțul au eșuat întotdeauna. Soțul meu a încetat să mai iubească și să aibă grijă de mine și de copiii noștri după 7 ani de fericit acasă. El ma ranit foarte mult, m-am confruntat cu atat de mult violenta domestica, a devenit un mincinos profesionist si, cel mai rau, a inceput sa foloseasca droguri si alcool. Nu mai putea suporta tortura atunci când dorea un divorț. Nu-mi puteam permite să-mi pierd soțul cu un spirit ciudat, știam că era un om iubitor înainte de a ne căsători, dar nu știam ce sa întâmplat.

    Vraja doctorului Zulu Domnul a fost atât de mare și de puternică încât atitudinea soțului meu veșnic și nevoia de rău s-au schimbat la doar 24 de ore după sfârșitul vrajii. Motivele pentru care pot recomanda Dr. Zulu Lord Spiritual Home pentru oricine sunt, vraja lui este reală și funcționează, Dr. Zulu Lord nu aruncă vraja împotriva dorinței cuiva și vraja lui durează veșnicie. Am observat comportamentul sotului meu din octombrie, el este inca la fel, nu ma mai oprit niciodata sa ma iubeasca, dragostea creste in fiecare zi si continuam sa prosperam cu binecuvantarile care urmeaza vraja doctorului Zulu Lord. Acesta este motivul pentru care îl pot recomanda oricui, chiar și celui mai mare dușman al meu, nu numai pentru a vă ajuta
    1) să fiți promovați în orice faceți.
    2) Câștigați bani buni sau câștigați o loterie.
    3) obține succesul în afaceri.
    4) probleme spirituale.
    5) câștigă procesul.
    6) Găsiți-vă partenerul de viață.
    7) Obțineți o slujbă bine plătită.
    8) Obțineți controlul asupra căsniciei.
    9) primește favoarea și câștigă atracția poporului.
    10) recuperați banii pierduți.
    (11) Te vindecă de toate bolile. curabil și incurabil ca HIV / SIDA, cancer, orice
    (12) rezolvă probleme de sarcină și vă binecuvântează cu copii. Încă o dată, trimiteți un e-mail la dr.zulugreattemple@gmail.com sau ce-l puteți adresa la +2349075609697

    RăspundețiȘtergere
  65. Vreau să las lumea să știe despre doctorul Isikolo cel Mare, care mi-a adus înapoi soțul, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Doctorul Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi zâmbi fața prin a-mi aduce omul cu vraja, la început m-am gândit că visez când soțul meu sa întors la mine în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și chiar de atunci ma iubeste mai mult decat ma asteptam vreodata, asa ca am facut un juramant pentru sine, ca voi lasa lumea sa stie despre doctorul Bakaba pentru ca este un Dumnezeu pe pamant. Aveți probleme în relația dvs.? partenerul tău sa despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați-l pe Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum ma ajutat. Adresa de e-mail a lui Isikolo este: isikolosolutionhome@gmail.com sau site-ul web: drisikolosolutionhome.webnode.com și îl puteți contacta direct de la ce-l puteți găsi acum +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  66. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  67. Real și urgent Spell Caster Recenzii Pentru a rezolva relația dvs. și problemele de divorț Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com
    ce-l interesează acum +2348133261196.

    Salut numele meu este Lenuta, sunt aici pentru a da mărturie despre modul în care această vrajă puternică, numită Dr. Isikolo, ma ajutat să-mi rezolv relația. am fost inima sfâșiată când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că o altă doamnă a folosit o magie neagră asupra lui. Am plâns și plâns în fiecare zi, până când sa făcut atât de rău încât am ajuns la Internet pentru ajutor, atunci am citit o revizuire despre marea lucrare a doctorului Isikolo. Apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi face dragostea si viata inapoi, el ma ajutat sa fac o vraja puternica de dragoste si la cea mai mare surpriza mea dupa 24 de ore de a face vraja de dragoste, Fiancee sa intors in genunchi, implorandu-ma sa-l iert. Acum suntem căsătoriți fericit și toată mulțumirile îi revin Dr. Isikolo Wonders pentru că m-au ajutat să-mi salvez relația. puteți contacta Dr. Isikolo prin adresa sa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau ce-l puteți găsi acum +2348133261196.
    site-ul web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  68. Salveaza-?i casatoria cu o vraja urgenta de iubire de întoarcere pentru a-?i pierde dragostea înapoi ... Sunt aici astazi sa-i mul?umesc doctorului Isikolo pentru fericirea pe care a adus-o la casnicia mea
    bine!! Sunt Denisa Leontina din Marea Britanie ..
    am doi copii de 5 ani ?i 9 ani, sunt pre?io?i în via?a mea ... am fost prin durere ?i amar, plâng în fiecare noapte când sunt singur pe patul meu .. dar astazi îi mul?umesc lui Dr Isikolo pentru stergerea lacrimile mele si aducerea inapoi bucurie pentru mine din nou .. Cu 4 luni in urma, sotul meu ma lasat cu copiii fara motiv, incerc sa fac pace cu sotul meu pentru ca il iubesc atat de mult .. dar sotul meu nu mi-a dat niciodata orice ?ansa, .. nu-i place copiii fara motiv. ?i am încercat o mul?ime de vrajitoare pentru a ?ti unde vine problema ?i de ce so?ul meu ma lasat la o alta femeie, dar vrajitorul continua sa-mi mai cheme bani ?i eu îi platesc fara sa ?tiu unde sunt false ?i în?elatorie. dupa ce am pierdut 4000 de dolari in roluri de vraja diferite, am fost spart si confuz in viata, dar intr-o zi, calatoresc in Norvegia pentru o nunta, atunci m-am referit la un barbat si numele lui este chanten el a fost atat de prietenos cu mine si cu care am facut prieten cu el ?i, de asemenea, sa-i spun despre problema mea de casatorie ?i modul în care so?ul meu ma lasat la o alta femeie .. Plâng atât de rau. dar prietenul meu mi-a spus sa nu-mi fac griji .. prietena mea ma introduce la acest joc de vraja pe care i-am explicat toata problema mea, aceasta vraja castel mi-a spus ce sa fac si el, de asemenea, spune-mi problema si de ce se intampla ..
    Sunt foarte recunoscator pentru munca lui Dr. Isikolo. el este într-adevar o vrajitoare cu o via?a creativa ?i cinstita ?i nu puteam sa cred ca dupa doua zile de casting vraja, so?ul meu sa întors la mine plângând scuzându-ma ca m-ai lasat, mi-a spus ca nu ?tie ce peste el .. astazi sunt mul?umit de copii ?i de so?ul meu .. ajuta-ma, mul?umesc Dr Michael, este foarte recunoscator .. daca ai nevoie de ajutor sau de orice problema în casnicia ta .. contacta?i-l astazi pe acest e-mail: isikolosolutionhome @ gmail.com sau ce-l pute?i utiliza acum +2348133261196.
    Mul?umiri!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Numele meu este Ella din Marea Britanie, vreau să spun rapid lumii că există o reală vrăjitoare on-line, care este puternică și autentică, am fost cea mai mare septică din lume. N-am crezut niciodată în vrăji magice sau așa ceva, dar mi sa spus de o sursă de încredere, Dr. Isikolo, o vrăjitoare care mi-a ajutat să-mi recuperez relația cu fostul meu iubit atunci când sa terminat și sa întors la mine de multă vreme (acum 3 luni). Mi-a făcut o vrajă și timp de 24 de ore după ce a fost făcut vraja, am primit un text de la fostul meu iubit, spunând că îi pare rău pentru durerile pe care mi le-a făcut adevărate și lacrimile pe care mi le provocase și că nu le va face un astfel de lucru pentru mine din nou în viața lui din nou. am fost foarte surprins și, de asemenea, am fost fericit, așa că iată că i-am iertat și acum trăim împreună mai fericit decât oricând și El vrea mereu să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Am fost surprins, dar mai târziu l-am acceptat din nou. Oricine se afla in aceeasi linie de problema sau altul si vrea sa il contacteze, ar trebui sa il contacteze fericit acum pe aceasta adresa de e-mail. Sunt atat de fericit pentru vraja ta de mare dragoste si Multe binecuvantari Inapoi la mine din nou! E-mail adresa isikolosolutionhome@gmail.com multumesc tu atât de mult dr balogun voi fi pentru totdeauna multumit pentru tine, puteți, de asemenea, ce-l-l acuma +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  71. SUNT SUPRAVEGHÂND CU RĂSPUNSUL CÂND SOUBORUL MEA ESTE ÎNAPOI LA MINE
    Buna ziua, ma numesc Angelica Vukovic, sunt din Moldova Vreau sa va informez pe toti, ca exista o vraja care este autentica si reala. Niciodată n-am crezut în niciunul din aceste lucruri, dar când mi-am pierdut sotul, Vladimir Magas, aveam nevoie de ajutor și undeva să mă răzvrătesc. Am întâlnit templul doctorului Isikolo și am comandat o LOVE SPELL. 2 zile mai târziu, după ce sa terminat vraja, telefonul meu a sunat iar Vladimir a fost din nou vechiul lui sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că s-au întors, această vrăjitorie a deschis-o până la cât îmi plăcea și aveam nevoie de el. Spell Casting nu este spălarea creierului, dar ei și-au deschis ochii cu cât trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să încerce. Va va aduce surprize minunate, precum si iubitul tau vine inapoi la tine. Modul in care lucrurile trebuiau sa fie, poti sa contactezi vrajitorul, la adresa: drisikolosolutionhome.webnode.com CONTACT EMAIL ADRESA
    IS isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l acum +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  72. Salut am Ellen, am citit câteva mărturii despre doctorul Isikolo cu privire la modul în care a ajutat oamenii să se întoarcă acolo în termen de 48 de ore, mă gândeam doar dacă era real și am decis să chem o doamnă care a făcut o mărturie și, de asemenea, doctorul Isikolo, am sunat-o și am întrebat-o despre doctorul Isikolo că ea a spus că doctorul Isikolo este un bărbat demn de încredere și că este pregătit să-mi aducă înapoi pe iubitul meu pentru mine, eram doar atât de fericit și puțină ușurare că iubitul meu se va întoarce la mine în curând am decis să-l contactez pe doctorul Isikolo pe care l-am făcut și înainte să-i împărtășesc problema mea el mi-a spus deja de ce am venit și a spus că totul va fi bine în 48 de ore că iubitul meu va reveni în brațele mele el ar fi aruncat vraja si ca in 48 de ore iubitul meu ma va suna, Asa ca am sperat cu adevarat inainte de 48 de ore am primit un telefon de la un om care ma lasat in ultimii 6 ani spunand ca ii pare rau si ma vrea inapoi, a fost fericit și i-am spus că îl vreau și pe el înapoi, apoi am călătorit în Canada pentru al întâlni, și el mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut acum el mi-a propus să se căsătorească cu mine și amândoi ne pregătim pentru nunta noastră în curând, Toți mulțumită celei mai bune și cea mai bună vrăjitoare din lume, Dr. Isikolo privat lui mail isikolosolutionhome@gmail.com sau whatsapp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  73. Fostul meu prieten ma scos cu o săptămână în urmă, după ce l-am acuzat că l-am văzut pe altcineva și l-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am ajuns la Internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare numită DR ISIKOLO le-a ajutat să-și primească spatele ex, așa că am contactat cascadorii de vrăjitorie și mi- o problemă și mi-a arătat o vrajă și mi-a asigurat de două zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și la cea mai mare surpriză din a treia zi când fostul meu a venit bătând pe ușa mea și cerându-i iertarea. Sunt atât de fericită că dragostea mea se întoarce din nou, și nu numai, că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Isikolo. Sunteți cu adevărat talentați și talentați. E-mail; isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l acum +2348133261196 este singurul raspuns. El poate fi de mare ajutor și nu voi renunța la publicarea lui pentru că este un om minunat

    RăspundețiȘtergere
  74. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  75. Bună ziua spectatori, locuiesc în Marea Britanie și Ma numesc Charlotte Keagan Sunt foarte fericit să împărtășesc această mărturie uimitoare, am fost rănită și inima ruptă când soțul meu ma lăsat cu cei doi copii, am fost confuz și nu știam ce să-l fac, l-am iubit atât de mult, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar fără nici un folos, într-o zi fidelă, cum am venit de la serviciu, am întâlnit un prieten de-al meu căruia i-am explicat problema mea și ea mi-a spus a unei vrăjitoare numită "DR ISIKOLO", care o face și ea însărcinată atunci când căuta un copil, am contactat vrăjitorul prin e-mail-ul pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a spus ce să fac și am făcut exact așa cum am mi sa spus că, pentru surpriza mea, soțul meu, care nu ma chemat mult timp, ma sunat și mi-am cerut scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și acum ma iubit mai mult ca niciodată, frați și surori dacă trec prin orice fel de problemă îl contactezi și îți dau 100% garanție că el îți va rezolva problemele. acest lucru este contactul său isikolosolutionhome@gmail.com sau ce-lapoarte acum +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna ziua am fost Christiana din regatul unit, am citit cateva marturii despre DR ISIKOLO despre cum a ajutat oamenii sa-i aduca inapoi acolo in 48 de ore, ma gandeam doar daca era real si am decis sa chem o doamna care a facut o marturie si de asemenea DR ISIKOLO numărul ei, Deci i-am sunat și i-am întrebat despre DR ISIKOLO ea a spus DR ISIKOLO este un om demn de încredere și el este gata să aducă înapoi pe iubitul meu pentru mine, am fost doar atât de fericit și puțină ușurare că iubitul meu se va întoarce pentru mine în curând, apoi am decis să contactez DR ISIKOLO pe care l-am făcut și înainte să-i împărtășesc problema mea el mi-a spus deja de ce am venit și a spus că totul va fi bine în 48 de ore că iubitul meu se va întoarce la mine arma a spus ca va face vraja si ca, in 48 de ore, iubitul meu ma va suna, asa ca am sperat cu adevarat inainte de 48 de ore am primit un telefon de la un om care ma lasat in ultimele 2 ani spunand ca isi pare rau si el vrea să mă întorc, am fost fericit și am spus că îl vreau și pe el înapoi, apoi am călătorit în Canada să-l întâlnească și mi-a cerut scuze pentru ceea ce mi-a făcut acum, a propus să se căsătorească cu mine și amândoi ne pregătim pentru nunta noastră în curând. Toate datorită celei mai bune și cele mai bune jocuri de vrăjitor al lumii, DR ISIKOLO privat lui mail isikolosolutionhome @ gmail .com sau ce-l interesează acum +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  77. N-am crezut niciodata ca s-ar putea sa fiu atat de fericita si sa fiu cu bucurie. O APPRECIAȚIE SPECIALĂ LA DR ISIKOLO PENTRU AJUTOR PENTRU ME.
    Numele meu este Ana Jukic, mă simt foarte fericit să împărtășesc mărturiile mele minunate și minunate cu toți cei de pe acest site ..: Am fost căsătorit timp de 4 ani soțului meu și dintr-o dată dintr-o dată o altă femeie a intrat în imaginea pe care a început să o urăsc și el a fost abuziv. dar totuși i-am iubit din toată inima și l-am vrut cu orice preț .... El a depus cererea de divorț și întreaga mea viață sa despărțit și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat și copiii ... prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi aduce sotul înapoi și m-au introdus într-o vrăjitoare, așa că am decis să o încerc. deși nu cred în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile speciale și vraja, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama că a înțeles greșelile pe care nu le-am putut crede, oricum ne-am întors împreună acum și suntem fericiți, în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com sau ce-l puteți folosi acum +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  78. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  79. în situație, la toate. El ma scos după 3 ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp dupa ce a facut vraja, prietenul meu a inceput sa ma mai spuna si ma simtit oribil pentru ceea ce tocmai ma pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Isikolo oricui are nevoie de ajutor. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau ce-l suni acum +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  80. Am fost intr-o relatie serioasa timp de 2 ani si ne-am despartit de aproape 2 ani in urma. Prietenul meu ma inselat, ma ignorat de cateva luni si ma lasat cu nimic, nu l-am putut trece peste el, ca motiv pentru despartire era el sa indragostit de altcineva la locul de munca, dupa cateva luni de depresie si tristete. M-am simtit folosit si mi-a dor de mult. Am incercat sa ma descurc de mai multe ori, incercand sa vorbesc cu el, dar totul a esuat si nu Nu stiu ce sa fac. Mi-a spus ca a incetat sa se gandeasca la mine, am incercat sa actionez normal, ma simt confuz si mai rau, pentru ca ma intalnesc in fiecare zi. ma simt respins si dejected.but Sunt fericit astazi ca GREAT MUTABA a adus prietenul meu inapoi, eu sunt atat de fericit, Acum, iubitul meu este tot a mea din nou. Sunt fericit din nou Mare ajutor de la Great Mutaba, cred cu adevarat in el si al lui work.he este un profesionist.M-am bucurat de rezultatul pe care l-am primit, vraja lui de dragoste este minunat, el este cu adevarat gifte d, vraja lui de dragoste mi-a adus fericire, eu sunt extrem de multumit, a lucrat, el are cea mai puternica vraja de dragoste, am recomanda pe oricine care are nevoie de el sau ei Ex-amator inapoi ar trebui sa caute GREAT MUTABA pe Google sau sa-l caute oriunde este foarte demn de incredere..

    RăspundețiȘtergere
  81. Căutare GREAT MUTABA pe Google el este o mare castron vrăjitor dragoste care poate aduce înapoi ex iubitul dvs. înapoi la tine ...

    RăspundețiȘtergere
  82. CEL MAI MAI MULTE CEL MAI MULTE CEL MAI BUNE SI FULFILLMENT MY BACK TO ME.
    Bună, sunt Lana Ivano. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesajele de vrăjitor pe nume DR RICO OSULA și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a oricărei vrăjitoare este: ricoosulasolutiontemple@gmail.com sau ce-l puteți trimite prin e-mail sau puteți să-l telegramați acum +2347082727576 .. Puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz.

    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    prin ricoosulasolutiontemple@gmail.com sau prin ce-l trimiteți prin telegramă acum +2347082727576.

    RăspundețiȘtergere
  83. Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe 2 copii, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui Great Mutaba că el a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și el sa întors la mine cu atât de multă dragoste și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care mi-a dat-o Marele Mutaba pentru mine și pentru copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amatorii înapoi, puteți căuta GREAT MUTABA în căutarea Google, sunt mândru să fiu în mărturia sa.

    RăspundețiȘtergere
  84. CEL MAI MAI MULTE CEL MAI MULTE CEL MAI BUNE SI FULFILLMENT MY BACK TO ME.
    Bună, sunt Lana Ivano. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesajele de vrăjitor pe nume DR RICO OSULA și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a oricărei vrăjitoare este: ricoosulasolutiontemple@gmail.com sau ce-l puteți trimite prin e-mail sau puteți să-l telegramați acum +2347082727576 .. Puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz.

    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    prin ricoosulasolutiontemple@gmail.com sau prin ce-l trimiteți prin telegramă acum +2347082727576.

    RăspundețiȘtergere
  85. Sunt aici pentru a vă informa despre un aparat de turnare reală și autentică vraja numit DR Mutaba care Ajută-mă să mă întorc fostul meu după despărțire. Marele DR Mutaba poate, de asemenea, vindecarea tuturor tipurilor de boală. l viziteze pe adresa sa de e-mail privat VIA:greatmutaba@gmail. com,

    RăspundețiȘtergere
  86. Eu sunt condilla vincent din SUA, aud cum vorbesc oamenii despre vraja puternica numita DR TAKUTA in ceea ce priveste modul in care isi aduce inapoi ex iubitul, castigand loterie, ramane insarcinata si se casatoreste cu iubitul lor de vis si de asemenea il contactez pentru a ajuta ma arunca o vraja cu privire la fosta mea iubita pe care o iubesc atat de mult incat ma lasat cu 2 ani in urma dar astazi exul meu este inapoi la mine si suntem fericiti casatoriti cu 3 copii si sunt atat de mult fericit pentru ajutorul pe care l-am gasit in tine DR TAKUTA. Eu și familia mea suntem foarte fericiți și trăim acum mari, sunt recunoscător și apreciez munca bună de turnare a vrăjilor. Vă mulțumim și puteți trăi mult pentru a ajuta oamenii în probleme. Emailul său este TAKUTAEGBEDIE@gmail.com și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  87. Povestea mea adevărată de viață:

    Buna ziua tuturor, eu sunt Maria dupa nume, vreau ca lumea sa stie despre o vrajitoare mare, care nu-i percepe serviciul sa o ajute si el este cel mai mare pe care l-am vazut vreodata, marturisirea mea merge asa ca sotul meu ma lasat dupa 9 ani de căsnicie pentru că nu puteam avea un copil și am mers cu o altă femeie și am suferit, până când am vrut să spun reclama doctorului Ogundele pe internet, i-am contactat imediat, după ce mi-a dat vraja, mi-a surprins prin aducerea înapoi soțul meu pentru mine care a plecat timp de 9 ani în doar 24 de ore, iar soțul meu mă implora să-l iert, ești într-adevăr un om grozav Dr Ogundele, acest om are puterea de a face orice fel de problemă în viață, du-te la postul de radio pentru a împărtăși mărturia mea, pentru că am promis să informez lumea despre lucrarea sa bună, pentru că cei care au nevoie de ajutor aici sunt detaliile sale de contact. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Număr Viber: +27638836445. Ce număr de aplicație: +2349065101630.

    RăspundețiȘtergere
  88. Salut respectabilul meu Viewer, scriu acest articol pentru a spune lumii despre modul în care Dr. Isikolo mi-a adus Ex-Prietenul meu Exit, acesta fiind motivul pentru care mi-am luat de mine să-i mulțumesc acestei mari vrăji numite Dr. Isikolo, viața mea a devenit mai plină de dragoste și sunt fericit să spun că prietenul meu ex care a fost separat de mine în ultimii 3 ani mi-a revenit în semn de acceptare de la mine. A fost un eveniment șocant, pentru că înainte să contactez doctorul Isikolo i a fost cel care a cerut prietenului meu Ex să se întoarcă la mine, dar prin asistența doctorului Isikolo am acum relația mea restaurată. De asemenea, puteți avea o relație mai bună numai dacă contactați: isikolosolutionhome@gmail.com numărul lui Whatsapp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  89. O ÎNVĂȚĂMÂNTĂ EXPERIENȚĂ CARE TREBUIE TREBUIE SĂ CREȘTE TOATE LUMEA CÂND RĂCIUNEA A FOST RENOVATĂ LA FAMILIA MEA
    Bună ziua numele meu Veronica Saciri Vreau să depun mărturie despre o vânătoare puternică și de mare vrajă numită Dr. Isikolo, am avut dificultăți în a rămâne însărcinată din cauza bolilor medicale cronice, asta ma făcut atât de îngrijorat și trist că soțul meu nu a fost mulțumit de ea și într-o noapte a venit inapoi acasa furios mi-a spus ca vrea sa fie tatal si din moment ce nu l-am putut face ca el a decis sa se casatoreasca cu altcineva si sa divorteze ma fost devastat si plangea toata noaptea mi-era teama ca voi ajunge in spital sa ma gandesc vremurile bune pe care le aveam impreuna si cat de mult aveam de gand sa le ratez, cautam ceva online cand un mesaj apare in legatura cu acest joc de vraja mare si cum a ajutat atat de multe in probleme similare m-am gandit de ceva timp si a decis să-i încerce când i-am contactat el mi-a spus că după 24 de ore soțul meu se va întoarce și voi fi însărcinată am făcut tot ce mi-a cerut să fac, la cea mai mare surpriză de 48 de ore, a fost soțul meu înapoi acasă el îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și a anulat divorțul, la 4 săptămâni după ce medicul a confirmat că sunt însărcinată, sunt atât de fericită, că te poate ajuta și pe el la contactul de la isikolosolutionhome@gmail.com sau cu Whatsapp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  90. Cum am ajuns soțul meu înapoi ...........

    Sunt numele lui Shannon. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam prin web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie numește Dr. Isikoloon această adresă isikolosolutionhome@gmail.com, care au ajutat o femeie să-și recupereze soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și el mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și că după 2 zile voi avea soțul meu înapoi. i-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Mulțumesc doctorului Isikolo. Adresa de email a lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau numarul lui WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. Toată lumea, numele meu este Filip Leon, dr. Isikolo ma făcut să cred că putem încă să ne ridicăm chiar și atunci când cad. Dr. Isikolo mă ajută să-mi aduc înapoi fosta soție cu copilul meu după o relație de 8 luni de ruptură și acum eu și familia mea sunt acum fericiți împreună din nou. îi mulțumesc tuturor datorită vrăjii puternice de dragoste pe care mi-a oferit-o dr. Porosky. Dr Porosky este o binecuvântare a vrăjitorilor de dragoste din întreaga lume. el este foarte important în societate pentru că are puterea de a restabili relația ruptă și de a aduce înapoi ex iubitul tot în spațiul de 2 zile. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp Number: +2348133261196

    el vă poate ajuta să aruncați soiuri de vrăji cu rezultate excelente

    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Cum ai fost scamat și vrei să-ți recuperești banii pierduți.
    (10) dacă doriți să vă opriți divorțul.
    (11) dacă vrei să divorțezi soțul tău.
    (12) dacă doriți să vi se acorde dorințele.
    (13) Vraja de sarcina pentru a concepe copilul
    (14) Garantați că câștigați cazurile de tribunal și divorțul indiferent de ce etapă
    (15) Opriți-vă căsătoria sau relația să nu se despartă.
    (16) Dacă doriți să vă vindecați HIV
    îl puteți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp Number: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  92. Trimite-l pe Dr. RICO OSULA pentru vrăjitoria reală: ricoosulasolutiontemple@gmail.com
    Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce doctorul Isikolo mi-a adus soțul care sa despărțit de mine de un an bun. Eu sunt Juliana Bryan pe nume. Chiar dacă am gură peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc lui RICO OSULA pentru ajutorul lui în viața mea. Soțul meu sa separat de mine de un an și a fost în durere și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când nu am fost trimis la RICO OSULA de către un prieten. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu va răspunde în 48 de ore, deoarece inima mea încă bate pentru el. Am crezut în el și el a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când a spus că va suna. Ma implorat și mi-a spus că are nevoie de mine și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toată lumea care citește articolul meu care are nevoie de ajutor trebuie să-l contacteze ...

    Email: ricoosulasolutiontemple@gmail.com
    Contactați-ne la: +2347082727576

    RăspundețiȘtergere
  93. Numele meu este Stephanie Pozder. Vreau să mulțumesc Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) pentru că a adus înapoi pe fostul meu soț. Nimeni nu mi-ar fi putut face vreodată să cred că scrisoarea pe care urmează să o scriu ar fi într-adevăr o zi scrisă. Eu am fost cel mai mare sceptic din lume. Niciodată nu am crezut în vrăji magice sau așa ceva, dar mi sa spus de o sursă sigură (un colaborator foarte apropiat) că Trust este o persoană foarte dedicată, talentată și talentată. A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am avut vreodată Terminat. Viața mea de dragoste era în rușine; Am trecut prin două divorțuri și am fost la un pas de o treime. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult pentru a face ca relația noastră să funcționeze, dar soțul meu nu părea să aibă grijă. și el sa oprit cu mine din nou. M-am confundat și nu mai am ce să fac din nou, mai degrabă ei să intre în contact cu dr. Isikolo. A făcut o vrajă de dragoste care face soțul meu să se întoarcă la mine. acum suntem foarte multumiti de sinele nostru. Doctorul Isikolo îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru totdeauna. el vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! El a vrut brusc să se adreseze consilierii căsătoriei și a făcut foarte, foarte bine, în viața noastră de dragoste. contactați e-mailul de la adresa isikolosolutionhome@gmail.com sau adăugați-l pe site-ul thatsApp la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  94. Bună tuturor, tocmai am descoperit o nouă platformă unde puteți face bani cu ușurință cu 100% securizată și sigură. Am luat legătura cu hackerii din America Express Card și am primit un card ATM gol, în valoare de 100.000 de dolari, cu o retragere zilnică de 5.000 de dolari, iar acum viața mea și cea a familiei mele sa schimbat complet. Sunt aici să împărtășesc și să depună mărturie despre lucrările bune ale hackerilor americani Card Express. Veți putea lua legătura cu aceștia acum dacă veți căuta asistență financiară pentru că sunt fiabili și încrezători în ceea ce privește lucrările de hacking, iar cardul ATM gol este sigur și securizat. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor să-l contacteze pe adresa de e-mail: americaexpresscard@hotmail.com & WhatsApp pe +1 (845) 400-7115.

    RăspundețiȘtergere
  95. numele meu este vihaa, Am auzit pentru a da mărturie despre cum m-am întors soțul meu, ne-am căsătorit de mai mult de 9 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai tarziu in acea luna nu a mai venit acasa si mi-a spus ca vrea un divort, l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ceea ce spunea este ca vrea un divort ca ma urca si nu vreau să mă mai vadă în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. i-am spus sora mea și ea mi-a spus să contactez o vrăjitoare, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. Vreau doar să încerc dacă ceva va ieși din ea. ea mi-a dat un contact baba din Africa și mi-a cerut să-l contactez pentru întoarcerea soțului meu la mine, am fost foarte supresor după ce am contactat baba, el mi-a răspuns și am început să vorbim, de-a lungul liniei, baba mi-a spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, că ea a aruncat o vrajă asupra soțului meu din Brazilia, de aceea mă urăște și vrea să ne divorțăm. apoi mi-a spus că trebuie să arunce vraja asupra soțului meu, ceea ce îl va face să se întoarcă la mine și la copii, a făcut cu adevărat să scoată vraja și după o săptămână sotul meu ma sunat și mi-a spus că ar trebui să iert el, a început să-mi cer scuze la telefon și mi-a spus că încă mai mă iubește că nu știe ce se întâmplă cu el care-l face să mă lase pe mine și pe copii.
    așa se întâmplă din nou, iar acum familia mea este fericită din nou astăzi. vă mulțumesc atât de mult MR EGBO pentru ceea ce ați făcut pentru mine nu ar fi fost nimic astăzi, dacă nu pentru vraja dvs. mare. Vreau ca toti prietenii mei care trec prin toate aceste probleme de dragoste sa-si recapete sotul, sotia sau fostul iubit si prietena sa o contacteze pe dregbosolutioncenter@gmail.com. și veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere. el este specializat în rezolvarea altor probleme, inclusiv următoarele, după cum mi-a spus.
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (7) Dacă doriți să vindecați HIV SIDA
    contactați-l acum pentru soluția imediată a dvs.
    probleme la dregbosolutioncenter@gmail.com
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  96. Numele meu Charlotte Mohamed din Belgia Vraja de urgenta de dragoste pentru a rezolva relatia ta Broken & Ia-ti ex-iubitul inapoi "Am fost inima spart cand prietenul meu de trei ani a plecat sa fie cu o alta fata. Va multumesc doctorului Sacre pentru salvarea relatiei mele rupte si a adus prietenul meu inapoi la mine! "Eu si prietenul meu traiesc impreuna fericit din nou .. Toate datorita Dr. Sacre Daca aveti orice problema, contactati-l pe Dr Sacre acum si va garantam ca va va ajuta.
    apel sau WhatsApp: +2348159768201
    E-mail: Sacretempleofpower@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  97. sunt numele Sandra Oliveros. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam prin web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie a numit-o pe Dr. Isikolo pe această adresă isikolosolutionhome@gmail.com, a ajutat o femeie să-și dea înapoi soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și el mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și că după 2 zile voi avea soțul meu înapoi. i-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Vă mulțumim că m-ați ajutat Dr Isikolo contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau el pe Whatsapp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  98. DR ISIKOLO AJUTOR ME ATINGE MY LOVE BACK
    Mă numesc Mirela Ali, sunt aici să depun mărturie despre munca bună a doctorului Caster. Acum 4 ani, soțul meu a plecat de acasă, nu sa întors niciodată, nu a sunat la telefon, nu a scris, nu a trimis e-mailuri, nici un semn de nicăieri. fiica mea sa îmbolnăvit de scleroza multiplă, lucrurile au fost atât de dure pentru mine. Am pierdut speranta, acum 2 ani, am intalnit un psihic, mi-a spus ca ma va ajuta, am platit peste 800 de dolari si inca nimic nu sa intamplat, am pierdut complet speranta, situatia fiicei mele sa inrautatit in fiecare zi. Luna, am vazut o postare în ceea ce privește lucrările bune ale întregului profesionist Dr. Isikolo, i-am dat o încercare plătită aproximativ 500 de dolari, pentru toate cele trei vrăji (Bring Lover back, Healing spell și Career spells). În câteva săptămâni, soțul meu ma sunat și mi-a spus că îmi pare rău că vrea să se întoarcă la mine și că va explica totul când se întoarce, trei zile mai târziu, am un nou loc de muncă cu o companie de împrumut și finanțare , chiar acum, condiția fiicei mele se îmbolnăvește în fiecare zi și am încredere că va fi bine într-o chestiune de zile. Vreau să-i mulțumesc doctorei Dr. Isikolo Caster isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196 pentru eforturile sale și pentru a-mi aduce viața înapoi la normal și atât de aproape de perfecțiune.

    RăspundețiȘtergere
  99. Eu sunt Alenna Alison Aceasta este mărturia mea cu privire la modul în care fosta mea iubită se întoarce acasă .. Vreau să spun mulțumiri și aprecieri foarte mari președintelui ODUMODU pentru a aduce înapoi pe iubitul meu care ma lăsat de aproape 2 ani, este pe deplin terminat, asa ca intr-o zi ca am fost de navigare cautand pe internet pentru a recomanda spell caster care sa ma ajute sa-mi aduca iubitul meu inapoi, in cele din urma am intalnit o scriere cat de multe marturii vorbesc despre cum ODUMODU ajuta pentru a restabili relatia inapoi, a decis să încerce, așa că i-am contactat pe vrăjitorul numit ODUMODU și mi-a explicat problemele mele și a vrăjit vrăjitoria cu vrăjitorie în 48 de ore, pe care mi-a spus-o iubitul meu și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a provocat. eu sunt cea mai fericita femeie pe pamant astazi, pentru ca ODUMODU a facut o fapta minunata in viata mea si voi continua sa impartasesc aceasta marturie, ma rog atotputernicului Dumnezeu sa va dau puterea si intelepciunea ajutați mai mulți oameni având o problemă similară cu a mea, contactați-l. drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  100. Ai divorțat și încă mai ai nevoie de soția sau soțul tău înapoi la tine, există un om grozav care te poate ajuta să faci o rugăciune și iubitul tău se va întoarce la tine, sunt un martor al acestui om Dr Sacre care este spiritual omul care a făcut o rugăciune și soțul meu care m-au divorțat cu doi copii s-au întors și m-au rugat să-mi pare rău, ne-am întors are o familie fericită dacă ai nevoie este de ajutor să-l contactezi la adresa sacretempleofpower@gmail.com sau la call sau WhatsApp : +2348159768201 dacă aveți vreo problemă

    Numele meu este doamna Johnson Sarah din Washington DC USA

    RăspundețiȘtergere
  101. Ai nevoie de o vrăjitoare ca să-ți aduci înapoi soțul, soția, iubitul?

    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:

      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10) Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  102. Fostul meu prieten a plecat de la mine și de la fiica mea de acum 6 săptămâni după aceea, am încercat TOATE totul pentru a-mi restabili relația și am fost dezamăgit. Nimeni nu lucra, o săptămână mai târziu am văzut site-ul Dr. Isikolo și după ce am contactat-o pe Dr. Isikolo pentru ajutor, totul sa schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul mi-a fost pe față, totul sa întâmplat foarte rapid și rezultatul a fost eficient. Dr. Isikolo este singurul jucator de vraja cu care am avut succes, prietenul meu ma sunat si a spus ca vrea sa ne intoarcem si sa ne casatorim si cu mine. Sa întors la mine cerându-mă să o accept înapoi și asta sa întâmplat datorită lui Dr. Isikolo. Sunt atât de fericit că am înapoi prietena mea. Contactați Dr. Isikolo acum pentru o vrajă urgentă și rapidă de dragoste pentru a câștiga relația înapoi. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  103. Sunt de 36 de ani care s-au căsătorit la vârsta de 27 de ani cu soțul meu minunat, domnul Finn, când ne-am căsătorit că era un om bun pe care fiecare femeie îl va plăcea să o aibă, am fost foarte norocos să-l aibă în viața mea, dar lucrurile când o femeie numește Sharron, a intrat în viață, după câteva luni mă divorțează, dar vestea bună a fost că am un nume de tatăl spiritual, Dr. Sacre, o vrăjitoare mare care mi-a ajutat foarte mult în viața mea, tatăl meu, acest mare om care se roagă pentru mine să obțin un nou loc de muncă și să mă rog și pentru prietenul meu, care era foarte bolnav, sa îmbolnăvit, așa că atunci când i-am spus că mi-a spus că soțul meu nu-i iubește că era o vrajă ea pe care l-am făcut să o iubească, atunci am știut că nu tot ceea ce face soțul tău, vei începe să ai o neînțelegere cu el, a făcut doctorul Sacre este rugăciunea și soțul meu sa întors la mine și astăzi sunt fericit, așa că dacă ai nevoie este de ajutor contactați-l pe adresa de e-mail sacretempleofpower@gmail.com sau sunați sau WhatsApp: + 2348159768201, sunt doamna Elizabeth T.Finn

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna ziua sunt Sophia Andres, sunt aici sa raspandesc aceasta veste buna lumii intregi despre cum am obtinut iubirea mea ex. Am fost nebun cand dragostea ma lasat in fata unei alte fete luna trecuta. Dar când am întâlnit marele doctor Mesagerul sacru la oracolul pe care îl slujesc, mi-am povestit problema la doctorul Sacre despre cum mi-a lăsat ex iubirea mea și, de asemenea, cum am vrut să obțin un loc de muncă în companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la dreapta locația a fost să-mi iau dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie sa fac, dupa ce a fost facut, in urmatoarele 12 ore, dragostea mea ma sunat la telefon si mi-e rau ca m-ai trait acum acum si in urmatoarea saptamana dupa ce dragostea mea ma chemat sa pledez pentru iertare, am fost chemat la un interviu in compania mea dorita, daca trebuia sa lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și încrezător că trebuie să spuneți întregului lumii să contactați dr. Sacre la adresa de e-mail sacretempleofpower@gmail.com sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor

    RăspundețiȘtergere
  105. După 14 ani în căsătorie cu copilul meu cu 3 copii, soțul meu a început să iasă împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-i pun la îndoială despre aventura lui cu alte doamne, am fost complet devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe Internet Dr. Isikolo, care a ajutat oamenii cu relațiile și problemele căsătoriei prin puterile vrăjilor sale, la început m-am îndoit dacă există vreodată ceva, încercați, când îl contactez, el ma ajutat să arunc o vrajă și, în 48 de ore, soțul meu sa întors la mine și mi-a cerut scuze, acum el a încetat să iasă cu doamne și el este cu mine pentru bine și pentru adevărat. Contactați această vrajă mare pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie astăzi și fiți fericiți: isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  106. Sotul meu mi-a lăsat, dar (greatmutaba@ gmail.com) a ajutat-mi arunca o vraja de dragoste, care aduce înapoi sotul meu în hl de 24 de ore

    RăspundețiȘtergere
  107. Numele meu este Ahiga Audrey, locuiesc în Ohio, SUA și sunt fericit să am un soț minunat și îngrijitor, cu trei copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum un an, între mine și soțul meu, atât de groaznic încât a adus cazul la tribunal pentru divorț. El a spus că nu va mai rămâne niciodată cu mine și că nu mai mă iubește. A părăsit casa și a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri serioase. Am încercat toate mijloacele mele să-l aduc înapoi prin multă cerșetorie, dar fără nici un folos. În cele din urmă, el a confirmat că și-a luat decizia și nu ma mai văzut niciodată. Într-o noapte ciudată, când m-am întors de la serviciu, m-am întâlnit cu un prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. I-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care îmi pot aduce soțul înapoi este să vizitez o vânătoare de vrăjitoare, deoarece a lucrat cu adevărat și pentru ea. Cu toate acestea, nu am crezut niciodată în ortografie, dar nu aveam de ales decât să-i urmez sfaturile. Mi-a dat adresa de e-mail a verificatorului ortografic, care este spellspecialistcaster937@gmail.com
    În dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a oferit-o și asigurarea vrăjii că voi reveni soțul meu în două zile. Ce afirmație fantastic! Laugh out loud !!! Nu m-am gândit niciodată că mi-a vorbit și mi-a spus tot ce trebuia să fac. În dimineața următoare, surprinzător, soțul meu, care nu ma sunat de mai mult de un an, ma chemat să mă întorc. Deci, uimitor, nu? Ei bine, așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și i sa cerut scuze pentru greșelile și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât înainte. Vă mulțumim pentru ajutorul acestui canal de ortografie grozav. Sfatul meu pentru toți cei de acolo prin provocări diferite este acela de a contacta acest mare om și așa cum a făcut pentru mine el va rezolva toate problemele tale. Îi puteți trimite un e-mail prin intermediul acestei adrese de e-mail. I-am promis că îi voi spune întregii lumi despre puterile sale magnifice. dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă cu "a lua înapoi ex. nu doar că vă poate ajuta
    1) Promovați în tot ceea ce faceți.
    2) Câștigați bani buni sau câștigați o loterie.
    3) Realizarea succesului în afaceri.
    4) probleme spirituale.
    5) urmăriți penal
    6) Căutați partenerul de viață.
    7) obțineți o slujbă bine plătită.
    8) Obțineți controlul asupra căsniciei dvs.
    9) obțineți beneficiul și obțineți atracție de la oameni.
    10) pierdeți bani.
    (11) vindeca toate bolile. atât curabil cât și nesănătoase la fel ca HIV / SIDA, cancer, orice
    (12) rezolvați problemele de sarcină și vă binecuvântați cu copiii.
    (13) Obțineți viza sau permisul de muncă
    e-mailul său din nou adresa este din nou spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce dr. Isikolo mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Leonarda Vedran după numele din Los Angeles. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Dr. Isikolo care am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când Dr. Isikolo a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau WhatsApp sau Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  109. Niciodată nu cred în declarațiile de dragoste până când nu m-am întâlnit cu prietenul meu care mi-a spus totul despre DR.Chamberc care ia adus pe fostul său iubit chiar și atunci când mi-a spus că nu am crezut, pentru că am crezut că va avea aceeași roată Spell falsă banii mei. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce are de spus despre DR.Chamberc i-am spus că sunt mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victima lor, chiar dacă logodnicul meu ar trebui să se căsătorească cu mine mă la câteva luni, aștept cu răbdare un alt tip, dar l-am iubit atât de mult. Mi-a spus că DR.Chamberc nu este un fals că este corect și că a ajutat mulți oameni să-și recapete dragii, apoi eu o întreb cum funcționează această scriere și ce cerințe trebuie să fac înainte să-mi arunce dragostea se rostogolește asupra mea? Mi-a spus că îi voi trimite un e-mail la chamberc564@yahoo.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un mail cu adevărat și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi, i-am spus că prietenul meu ma condus la mine, de ce m-am îndoit de munca lui? El a spus că lucrarea sa este 100% sigură și asigură că nimeni nu a venit vreodată în templul său și rămâne același. Am devenit furios în privința cuvintelor pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând despre cum știu asta despre toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a-mi putea începe situația, că trebuie să am încredere și să am încredere în el și să las alți șahani de vrăjitorie și să aștept cu răbdare pe cont propriu că, dacă pot să spun că fac toate acestea, îmi voi aduce iubitul înapoi timp de 72 de ore. Am spus bine, promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple așa cum am făcut-o și să-i trimit cu pozele mele, precum și cu pozele fostului meu iubit. Mi-a răspuns după 30 de minute și mi-a spus că zeii lui au nevoie de ceva pentru a arunca ortografia asupra mea și problema mea este foarte ușoară dacă pot oferi aceste lucruri. Apoi, când îl întreb cum pot obține aceste lucruri și cum pot să-i trimit lui pentru că a aruncat jocul de dragoste, mi-a spus că nu trebuie să-mi fac griji că există un vânzător aici în propria sa țară. pentru mine. Apoi îl întreb ce costă să cumpăr toate aceste bunuri? Mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea. După o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată că voi aștepta 72 de ore ca dragostea mea să mă ceară așa cum am făcut în conformitate cu cuvintele sale când a fost cam la ora 18:00 următoarele trei zile ma sunat dacă el este acasă vrea să mă vadă repede. I-am spus că speră că totul este bun, a spus da, când i-am spus că poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știe ce se întâmplă peste el. Chiar acum sunt atât de bucuroasă că mi-am restaurat iubita înapoi și intenționăm să ne întâlnim curând nunta noastră, i-am sunat pe DR.Chamberc și i-aș mulțumi foarte mult și l-am întrebat ce să fac pentru el ca apreciere, mi-a spus că eu ar trebui să-și uite și să-și păstreze banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe cei care au nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- Astăzi mă dau mărturia mea. Fie ca domnul tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea mai multă viață și înțelepciune. ACEASTA ESTE DR Adresa de e-mail chamberc564@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Trimiteți-mi un e-mail la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos.

    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (3) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (4) Vrei un copil al tău?
    (5) Vrei să fii bogat?
    (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna?
    (7) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (8) Vrei un divorț sau vrei să oprești un divorț?
    (8) Vreți ca fiecare dorință să fie acordată de oricine?
    (10) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.

    E-mail. drabikuspellhome@gmail.com

    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  111. Trimiteți-mi un e-mail la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos.

    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (3) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (4) Vrei un copil al tău?
    (5) Vrei să fii bogat?
    (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna?
    (7) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (8) Vrei un divorț sau vrei să oprești un divorț?
    (8) Vreți ca fiecare dorință să fie acordată de oricine?
    (10) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.

    E-mail. drabikuspellhome@gmail.com

    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, dar pentru ca inca il iubesc si am nevoie de el in viata mea ... muncesc si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  113. Scopul meu aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Isikolo ma ajutat să-mi recuperez iubitul meu EX care sa despărțit de mine cu 4 luni în urmă. Am încercat tot ce am putut pentru ai face să vadă motive cu mine, ca să putem continua relația noastră, dar el mi-a negat. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ideea de a intra pe internet pentru ajutor, căutam în mod corespunzător și am văzut recenzii diferite ale doctorului Adoda și am insistat să încerc să îl contactez prin intermediul aplicației pe care o am (+2348133261196). Mi-a dat un motiv să trăiesc din nou și a pregătit o vrajă și mi-a spus că fostul meu iubit se va întoarce la mine în 28 de ore. Poți să crezi asta, iubitul meu EX sa întors la mine și nunta noastră va ține în curând. Contactați-l acum! dacă aveți nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196
      și el face o mulțime de vrăji. Încă o dată vreau să spun că sunt foarte plăcut pentru ajutorul tău.

    RăspundețiȘtergere
  114. Sunt doamna Corolina.William de la stat unită, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorit cu sotul meu William, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de 7 ani cu doi copii. Când am plecat în vacanță la Dubia am făcut referire la o femeie pe nume Sandra, i-am spus că nu mai este interesată de căsnicia noastră. Am fost atât de confuz și caută ajutor, nu știu ce să fac Până când am întâlnit prietenul meu Maria, și i-am spus problema mea. Ea mi-a spus să nu mai face griji că ei o problemă ca înainte și mi introducerea unui om pe nume profet TAKUTA care a aruncat o vrajă asupra Lui fostul iubit și l-au adus înapoi la ea după 3 days.Maria mi cere să comunice cu profetul TAKUTA . L-am contactat pentru a ajuta să aduc soțul meu înapoi și nu mi-am cere să vă faceți griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-am spus că, după trei zile, m-aș alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că este în căutarea de lucruri cu mine din nou, am ma surprins când l-am văzut și am început să plâng pentru iertare. Chiar acum eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mail lui: (takutaegbedie@gmail.com) .. .sau WhatsApp-l pe acest număr. (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
    (1) Dacă vrei ca fosta ta să se întoarcă
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) Îngrijire pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați oamenii să se supună cuvintele lor și să-și facă dorința
    (10) soluție de caz ETC
    Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau pe WhatsApp .. pe el pe acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  115. Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-a ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire. Marele DR ZAMA poate rezolva de asemenea multe probleme maritale și multe altele. Trimiteți-l prin e-mail dacă vă confruntați cu o despărțire sau divorț sau dacă vreți să vă întoarceți înapoi prin intermediul zamaspelltemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Bună ziua tuturor, numele meu este Ayala Vreau să spun mulțumiri marii doctori Ogundele, care mi-a adus amorul după doi ani de despărțire. Apreciez foarte mult marea lucrare a doctorului Ogundele, că mi-a readus bucuria într-un interval de 24 de ore, trebuie să spun că dr. Ogundele este cel mai mare vrăjitor cunoscut vreodată. Pentru a ști cât de puternic dr. Ogundele îi voi sfătui pe oricine care are nevoie de ajutor pentru a lua legătura cu el prin adresa sa personală: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Viber Chat: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  117. Hi views did you know there are spell to win love back from an ex. I have done it. I love reading about relationships and how to make them work, how to better the relationship, and how to keep the spark alive, even how to talk to them a certain way to get them to think a different way about the situation and you. If you need advice or want to win your ex back, try this: augusmimi789@gmail.com copy and message on the following (augusmimi789@gmail.com )It will change your mentality and get you what you want.

    RăspundețiȘtergere
  118. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce doctorul Oku mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Adriana Estrada după numele Moldovei. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc Doctorului Oku pentru ajutorul lui asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Doctor Oku, pe care l-am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când a spus doctorul Oku. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau WhatsApp sau Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  119. Viața mea sa întors! După 8 ani de căsnicie, soțul meu ma lăsat și m-a lăsat cu cei trei copii. Simțeam că viața mea era pe punctul de a se sfârși și se descompunea. I-am contactat pe Dr. Sacre TEMPLE OF POWER și după ce mi-am explicat problema, în doar o zi sotul meu sa întors la noi și mi-a arătat foarte mult dragostea și mi-a cerut scuze pentru toată durerea pe care a adus-o familiei. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți mai mult ca niciodată înainte de Dr.SACRE că sunteți cel mai bun vrăjitor. Apreciez cu adevărat vraja de dragoste pe care mi-ai aruncat-o pentru a-l aduce pe om înapoi în viața mea, voi continua să împărtășesc mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Mulțumesc din nou Dr. Sacre. De asemenea, puteți contacta Dr. Sacre prin adresa de e-mail: sacretempleofpower@gmail.com în cazul în care vă aflați în orice problemă de ajutor
     
      whatsapp / call +2348159768201
      Contactați Dr. Sacre Via e-mail: sacretempleofpower@gmail.com

    Doamna Andreea Răzvan din România

    RăspundețiȘtergere
  120. AȘTEPTAREA UNUI CEL MAI MARE
    Numele meu este Anna Philip. Aceasta este o mărturie a unei vrăji mari "DR IMOSE", care ma ajutat să-mi readuc viața amoroasă înapoi. În ziua în care soțul meu mi-a părăsit, lucrurile au apărut sumbru și atmosfera era greoaie de incertitudini. Totul părea palid și am decis să caut ajutor în vrăjitoarele care au capacitatea de a-mi aduce pe fostul meu soț înapoi. Așa cum am avut în vedere, m-am dus pe internet și după cum ați văzut și în căutarea unui vrăjitor fiabil, am văzut multe mărturii făcute de vrăjitori în recuperarea ex-soților și a celor dragi. Susținută de credința în DR IMOSE, l-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. A făcut minunat bine. Ex-soțul meu se întoarce la mine cu multă grijă și afecțiune. Vreau, prin urmare, să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său dezinteresat situației mele. Lăudabil, el a arătat curajul să-și asume sarcina descurajantă de a găsi soluții pentru aproape orice problemă. Contactați-l prin e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. apelați sau ce-l puneți pe +1-619-830-4690

    RăspundețiȘtergere
  121. Vreau să las lumea să știe despre doctorul Isikolo cel Mare, care mi-a adus înapoi soțul, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Doctorul Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi zâmbi fața prin a-mi aduce omul cu vraja, la început m-am gândit că visam când soțul meu sa întors la mine în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi de atunci ma iubeste mai mult decat ma asteptam vreodata, asa ca am facut o promisiune catre sine ca voi lasa lumea sa stie despre Dr. Isikolo pentru ca este un Dumnezeu pe pamant. Aveți probleme în relația dvs.? partenerul tău sa despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, apoi contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum ma ajutat. Dr. Isikolo Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  122. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Isikolo balo mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de dragoste. am fost căsătorit timp de 3 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am venit pe e-mailul Dr. Isikolo balo pe internet despre cum îi ajută atât de mulți oameni să-și primească spatele și ajută la stabilirea relațiilor și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet deoarece doctorul Isikolo balo este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ AȚI NEVOIE AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR Dr. Isikolo ACUM: E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196. El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.

    RăspundețiȘtergere
  123. AȘTEPTAREA UNUI CEL MAI MARE
    Numele meu este Anna Philips. Aceasta este o mărturie a unei vrăji mari "DR IMOSE", care ma ajutat să-mi readuc viața amoroasă înapoi. În ziua în care soțul meu mi-a părăsit, lucrurile au apărut sumbru și atmosfera era greoaie de incertitudini. Totul părea palid și am decis să caut ajutor în vrăjitoarele care au capacitatea de a-mi aduce pe fostul meu soț înapoi. Așa cum am avut în vedere, m-am dus pe internet și după cum ați văzut și în căutarea unui vrăjitor fiabil, am văzut multe mărturii făcute de vrăjitori în recuperarea ex-soților și a celor dragi. Susținută de credința în DR IMOSE, l-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. A făcut minunat bine. Ex-soțul meu se întoarce la mine cu multă grijă și afecțiune. Vreau, prin urmare, să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său dezinteresat situației mele. Lăudabil, el a arătat curajul să-și asume sarcina descurajantă de a găsi soluții pentru aproape orice problemă. Contactați-l prin e-mail: imoseolutiontemple@gmail.com. apel sau WhatsApp la +1-(619)-830-4690

    RăspundețiȘtergere
  124. Bună tuturor!!! Numele meu este Nico, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o pe mine, care mi-a lăsat timp de șapte ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani pentru ca il iubesc (Donald) atat de mult incat ma gandesc la el in fiecare zi a vietii mele si am facut tot posibilul sa-l retur, dar inca nu a putut pana nu am dat peste o marturie un corp a dat online cum și-a luat iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice problemă de viață, aceasta este ocazia pentru ai avea pe iubitul tău înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  125. Vreau să-mi împărtășesc mărturia minunată despre cum mi-am înapoiat pe Husbandul din viața mea înapoi, vreau să spun oamenilor din lume că există o adevărată vrăjitorie online și este puternică și autentică, Numele lui este Baba Wale Wiseman, El ma ajutat de curând mi-am reunit relația cu soțul meu care ma scos, când i-am contactat pe Wiseman, a aruncat o vrăjitoare pentru mine și soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, mi-a sunat din nou și a început să mă cerșească. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, Wiseman poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Vărsarea sarcinii, acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. Wiseman îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este real și bun. De asemenea, vă poate ajuta să vă rezolvați relația întreruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! Nu consiliați căsnicia și ne descurcăm foarte bine, în viața noastră de dragoste. Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă cu o soluție durabilă
    prin e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    RăspundețiȘtergere
  126. Vreau să-mi împărtășesc mărturia minunată despre cum mi-am înapoiat pe Husbandul din viața mea înapoi, vreau să spun oamenilor din lume că există o adevărată vrăjitorie online și este puternică și autentică, Numele lui este Baba Wale Wiseman, El ma ajutat de curând mi-am reunit relația cu soțul meu care ma scos, când i-am contactat pe Wiseman, a aruncat o vrăjitoare pentru mine și soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, mi-a sunat din nou și a început să mă cerșească. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, Wiseman poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Vărsarea sarcinii, acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. Wiseman îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este real și bun. De asemenea, vă poate ajuta să vă rezolvați relația întreruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! Nu consiliați căsnicia și ne descurcăm foarte bine, în viața noastră de dragoste. Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă cu o soluție durabilă
    prin e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    RăspundețiȘtergere
  127. Acest lucru este într-adevăr prea uimitor. Eu sunt NICA AMADO care trăiește în Statele Unite, soțul meu mi-a lăsat bine trei ani acum și îl iubesc atât de mult, căutam o cale să-l întorc de atunci. Am incercat mai multe optiuni, dar nu sa mai intors pana cand am intalnit un prieten care ma lasat in PA OBA o vraja care mi-a ajutat sa-mi aduc inapoi sotul dupa 2 saptamani. Eu și soțul meu trăiesc fericit împreună astăzi, PA OBA este cu adevărat minunat și vreau să profit de această ocazie pentru a spune tuturor că PA OBA este într-adevăr o vrăjitoare puternică. Dacă sunteți încă în situația mea acum și nu știți ce să faceți, încercați să contactați PA OBA acum la adresa obastarspell@gmail.com sau să-l trimiteți la un mesaj care să-l informeze pe carevaapp / viber +2348144748581 și că problema dvs. va fi rezolvată o dată și pentru toți.

    RăspundețiȘtergere
  128. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  129. Iată pentru a mărturisi ce a făcut acest boxer de vrajă mare pentru mine. Niciodată nu cred în turnare până când nu am fost tentat să încerc. Eu și soțul meu am avut multe probleme în a trăi împreună, nu mă va face întotdeauna fericit pentru că sa îndrăgostit de o altă doamnă în afara căsătoriei noastre. Am încercat tot ce mi-a fost pentru a mă asigura că soțul meu a lăsat această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el, cu atât mă face mai trist, așa că căsnicia mea a căzut să divorțeze pentru că îmi acordă mai multă atenție. Cu toate aceste dureri și anxietate, am decis să contactez doctorul doctorului pentru a vedea dacă ar putea funcționa din nou între mine și soțul meu. Acest cerc de vraja Medicul mi-a spus că soțul meu este într-adevăr într-o mare problemă pentru că a fost fermecat de o magie, așa că ia spus că va face totul ca de obicei din nou. el a mers înainte și mi-a aruncat mândria după trei zile de vrajă pe care soțul meu mi-a schimbat complet și mi-a cerut scuze să-mi spun cum mi-a tratat singur, mulțumesc cu adevărat doctorului pentru a-mi lua soțul la mine vreau ca toată lumea să-l contacteze pentru cei care au probleme cu problema căsătoriei și probleme cu relația pe care o va rezolva pentru dvs. Adresa lor de email este aici: spellspecialistcaster937@gmail.com
    1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dragoste joc
    (3) Vrei să fii promovat în birou.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să fugă pentru tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat sau să câștigi o loterie.
    (7) Vrei să-ți ceri soțul să fie al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de sprijin financiar.
    (9) Dacă nu vă puteți întâlni cu partenerul.
    (10) pentru a opri divorțul.
    (11) dacă vrei să te diferențiezi de soțul tău
    (12) dacă doriți dorințele voastre.
    (13) Sarcina vrăji să gândească copilul
    (14) Garanție câștigați cazuri juridice tulburi și divorț indiferent de scenă
    (15) Anulați-vă căsătoria sau relația să nu se rupă.
    Din nou, adresa de e-mail este spellspecialistcaster937@gmail.com
    Orice doriți, îl veți primi de la un medic, contactați-l, explicați-i problema și rezolvați-l.

    RăspundețiȘtergere
  130. Buna, eu sunt Malan Dupa ce am avut relatii cu John de ani de zile, ma terminat, am facut totul ca sa-l intorc, dar totul a fost zadar, l-am dorit inapoi atat de mult pentru dragostea pe care o am pentru el, am intrebat el pentru tot ce am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și mi-a sugerat să prefer să contactez un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt cel care nu sa gândit niciodată la vraja, nu aveam de ales decât prietena mea mi-a dat contactul medicului pe care el deja ea pentru a obține soțul ei înapoi, de asemenea, dar pentru mine nu am obișnuit să cred în orice vraja caster, dar i-am da doar tryiny, am contactat medicul prin e-mail-ul meu prietenul meu mi-a dat și Doctorul mi-a răspuns a doua zi și i-am explicat ceva pentru el și sa consultat cu dumnezeul său și am urmărit tot ce mi-a cerut să fac și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile ex se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat mândria și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la conversații și tot ceea ce a spus a fost că îi era atât de rău pentru tot ce dorea să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, care a fost modul în care am început să trăim împreună fericit din nou. De atunci am promis că oricine știe că am o problemă de relație, aș fi de folos persoanei, referindu-mă la singura vrăjitoare adevărată și puternică care mi-a ajutat cu problema mea. Email: spellspecialistcaster937@gmail.com îl puteți trimite dacă aveți nevoie de ajutorul său în relația dvs. sau în orice alt caz.
    1) vrăji vrăji
    2) a pierdut vrăji de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăji de conectare
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Bannlys un fost iubit
    8.) Vrei să fii promovat în vraja de birou / loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți vreo problemă pentru o soluție durabilă
    prin e-mail; spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  131. numele meu este Marry, am plecat și lucrez la Canada.
    Mi-ar plăcea lumea să știe despre vrăjitoria mare care ma ajutat cu problema mea de relație când soțul meu mă înșela pe mine cu o altă femeie și a amenințat că are un divorț și că poate să obțină custodia copilului nostru unde am privit in jos Nu puteam sa cred ca am simtit ca mi-ar lua viata nu pana cand am impartasit problemele mele cu cel mai bun prieten al meu si am fost frustrat, nu stiam ce sa fac din nou decat sa-i inform pe prietenul meu despre ce se intampla si sa adresat mie la vrăjitorul pe care l-am contactat Doctorul pentru ajutor după două zile, soțul meu sa schimbat brusc acum iubitor, îngrijitor, mereu îngrijorându-mă. Sunt atat de mare plin de vraja de castrare am decis sa-i raspandesc templul facand astfel intr-o stare similara de astazi pot obtine ajutor cu usurinta inainte ca ceva rau sa se intample cu relatia lui / ei Relatie puternica castel este spellspecialistcaster937@gmail.com esti liber să-l contactezi despre ceva din viața ta am auzit că poate face și mai mult ... poate rezolva în felul următor
    1. Învățați-vă iubitul sau faceți din nou
    2. Shot spiritual
    4. Vraja banilor
    5. Vraja de longevitate
    6. Ortografia prosperității
    7. Joc de protecție
    8. Obțineți un ortografie de locuri de muncă
    9. A deveni manager de ortografie
    10. Obțineți un împrumut imens fără să plătiți vreo taxă
    11. Ia-ți banii înapoi
    12. Vraja copiilor
    13. Ortografia sarcinii
    14. Ortografia libertății
    15. vrăjitorie de dragoste
    16, lipsă ortografie
    17. Ortografie umană invizibilă
    18. Succes sau pasiune
    19. Vrăjirea căsătoriei
    20. Ortografia respinsă
    21. Vraja de popularitate
    22. Vraja uciderea
    23. Vraja de cancer
    24. Vrăjile forțelor naturale
    25. Vraja de nebunie
    26. Permis de împrumut gratuit pentru casa
    27. Perioada de producție a filmelor și filmelor
    28. Vraja HIV / SIDA
    29. Ortografia tuberculozei
    30. Pierdeți greutatea și ortografia corpului
    31 vraja lupilor
    32 vrăji de frumusețe
    vă rugăm prietenii mei să nu vă ascundeți sentimentul pentru că o problemă este o problemă, rezolvați-vă, simțiți-vă liber și contactați-l pe Doctor, vorbiți cu el și nu mințiți despre problema dvs., contactați-l prin e-mail; spellspecialistcaster937@gmail.com
    Cred că și tu îți vei spune mărturia ta de îndată ce îl vei contacta.

    RăspundețiȘtergere
  132. Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

    RăspundețiȘtergere
  133. Bună sunt Diana Benites. Am făcut o vrajă de dragoste făcută logodnicului meu de fapt mi-a lăsat după un an de angajament am fost șocat când mi-a spus că nu mă mai iubește că se va căsători cu o altă fată a fost foarte greu de crezut pentru că eram în dragoste din ultimii 5 ani a fost tipul care nu sa gândit niciodată să trăiască fără mine pentru o secundă pe care o folosea pentru a da mii de telefoane într-o zi și mi-a spus că nu mă mai iubește, a fost o veste mai rea pentru familia mea, pentru că am dat un prieten foarte bun prietenilor mei și am raflat în legătură cu angajamentul meu și am pus un inel de logodnă unii altora în fața a sute de oameni acum dacă nu m-ar fi căsătorit, așa că era rușine pentru mine în societatea mea, așa că a decis să-i duc înapoi cum, decât am găsit doctorul Isikolo pe Internet i-am spus problema mea el mi-a spus să nu-ți faci griji că-l voi aduce înapoi la tine el mi-a zis că va veni el însuși și mă va implora. mi-a dat 48 de ore și, desigur, sa întâmplat înainte de 48 de ore el sa întors la mine și a spus că îi pare rău pentru ceea ce el mi-a făcut, că e gata să se căsătorească cu mine. ne căsătorim și acum suntem fericiți ca soț și soție. într-adevăr Dr Isikolo este un om miraculos. contactați-l pentru propriul dvs. ajutor isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. NU SE POATE FIE MAI MULT FAPTUL CÂND SOUBORUL MEA ESTE ÎNAPOI, am fost în robie mare de aproape 7 ani suferind în mâinile unui soț înșelător. Am trăit fericit până când a vrut să-i spună prietenului său vechi de timp și a început să o întâlnească din nou în afara căsătoriei noastre și, înainte să-mi dau seama, nu mai avea grijă de propria sa familie, în măsura în care intenționa să se căsătorească cu ea și să mă divorțeze. I-am plâns și l-am raportat membrilor familiei, dar el nu a ascultat pe nimeni și a tăiat povestea scurtă, am venit în căutarea unui adevărat vrăjitor care să-i distrugă relația și să-l facă să revină la mine și la cei doi copii ai noștri; în căutarea mea am văzut oameni care împărtășesc mărturie despre modul în care căsătoria lor a fost restaurată de Dr. Isikolo și i-am ales e-mail-ul și i-am spus problema prin care trecusem și a acceptat să mă ajute și mi-a spus să nu-mi fac niciodată griji. Dupa ce terminase vraja, in a doua zi, amandoi au avut o cearta si a bătut prietena si sa întors acasă cerându-mi sa-l iert ca ochii lui sunt clare acum ca nu va face niciodata nimic care sa doara familia lui din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată să nu-mi trișeze din nou. Sunt atât de fericit că nu l-am pierdut față de fată și toată aprecierea îi revine dr. Isikolo pentru munca sa mare. Sunteți o vrăjitoare Mare vrăjitor și pentru voi toți care se confruntă cu această problemă sau similare la acest lucru, vă rugăm să contactați-l acum pe isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  135. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum mi-am revenit soțul care mi-a părăsit peste 3 luni, ne-am căsătorit de mai bine de 7 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și am fost întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai târziu în acea lună nu a mai venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț, l-am întrebat ce am făcut gresit să merit asta de la el, tot ceea ce spunea este că vrea un divorț că mă urăște și nu vrea să mă vadă din nou în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. Așa că am decis să-i spun colegului meu și când i-am spus cochilia-mi-a spus că există o vrăjitoare psihică numită Dr.ODIGIE că ar trebui să-l contactez pentru a-mi rezolva problemele pe care nu le-am crezut niciodată pentru că am întâlnit pe cei care mi- bani fără a aduce înapoi soțul meu. Deci ea mi-a spus că DR.ODIGIE este 100% garanția că el a fost cel care a ajutat-o, când soțul ei a părăsit-o. Mi-a dat e-mailul și i-am explicat tot ce i sa întâmplat. Și mi-a spus doar să nu-mi fac griji că soțul meu avea să se întoarcă la mine exact așa cum a plecat, credeam că eo glumă. Dar a fost o surpriză pentru mine când se întâmplă așa cum a spus dr. ODIGIE. Acum sunt o mărturie care lasă ceea ce poate face Dr. ODIGIE. Deci, dacă treceți prin probleme similare, așa cum erați, puteți contacta și pe Dr. ODIGIE. Știu că el va rezolva încă problema dvs. Puteți să-l contactați prin adresa sa de e-mail (drodigiesolutionhome@gmail.com), puteți, de asemenea, contactați-l pe ce-app pe +15187197994

    RăspundețiȘtergere
  136. Numele meu este Marija Dino. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Isikolo mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul dr. Isikolo pe internet despre cum îi ajută pe atât de mulți oameni să-și primească ex back și să ajute de stabilire a relației și de a face oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Isikolo este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM AJUTAȚI-VĂ ÎNTÂLNIȚI CONTACTUL DOCTORULUI ISIKOLO ACUM prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196. El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. lui Via web sit: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  137. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  138. Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  139. Dupa ce am avut relatii cu el timp de sapte ani, sa despartit de mine, eu sunt Elizabeta Besim. Am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, la implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  140. Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Maria Coliji, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani acum cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
    email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  141. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

    RăspundețiȘtergere
  142. IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem fericiți din nou .. Îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane. mediu pentru a-ti spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de orice are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  143. Am citit câteva mărturii despre o vrăjitorie de dragoste de către doctorul Isikolo despre cum a ajutat o mulțime de oameni să-și aducă înapoi pe ex iubitorii lor în 48 de ore. Cu sinceritate m-am gândit dacă era real și dacă acest bărbat ar putea să-mi aducă înapoi iubitul Iubesc atât de mult. M-am hotarat sa il contactez pentru ca il iubesc pe iubitul meu foarte mult si ne-am separat de cateva luni am pierdut cu adevarat atat de mult, am incercat toate celelalte mijloace sa-l intorc dar nu l-am putut contacta pe Dr. Isikolo si el mi-a spus că ex-ul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. Ex-ul meu este acum înapoi la mine din nou.Așa cum scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și prietenul meu trăim o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de să-ți împărtășesc toate. Mulțumesc doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sperăm să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care chiar îl doriți înapoi atât de rău, poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. Nu-mi vine să cred ... Fostul meu soț este înapoi la mine!
    Numele meu este Michelle. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să-l încerc și spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare ca Dr. Isikolo. De asemenea, am întâlnit acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul lui la odungaspelltemple @ gmail. com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de mai bine de 2 ani, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  145. Am vindecat din inima frântă "Vraja de dragoste din partea doctorului Isikolo mi-a adus sotul înapoi" contactați isikolosolutionhome@gmail.com pentru a vă ajuta să vă întoarceți de urgență ex-iubitul dvs. după divorț / divorț "
    După 12 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă mi-a părăsit-o și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se poată întoarce la mine, eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că Dr. Isikolo poate să ajungă din nou înapoi . Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai mulțumită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că dr. Unity este un adevărat vrăjitor care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru ai ajuta pe copiii săi în timpul necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de iubitul tău ex înapoi sau salvați căsnicia rapid. Nu mai plânge, contactează-l acum pe dr. Isikolo. Iată contactul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți să-l ajuți și pe +2348133261196, bunătatea ta nu va fi uitată niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  146. Lucrurile bune nu sunt ușor de trecut. Bună, toată lumea, sunt aici să împărtășesc mărturiile mele pe tot globul cu privire la ajutorul pe care Dr. Isikolo la făcut pentru mine. Am fost devastată și confuză când m-am divorțat de soțul meu în urmă cu doi ani, pentru că dorea să se întoarcă la amantă. Am căutat ajutor de la cei pe care i-am știut, dar nu a avut nici un rezultat până când nu am fost îndreptată către doctorul Isikolo. Am contactat-o ​​pe Dr. Isikolo și i-am spus tot ce am trecut și mi-a dat toată asigurarea că mă va ajuta. Am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-am pus încrederea și speranța în el. Ai putea să crezi că soțul meu sa întors la mine în timp de 48 de ore, așa cum mi-a spus doctorul Isikolo după ce l-am contactat și acum, soțul meu se întoarce acasă și noi trăim împreună din nou. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor sa ajunga la el acum pentru ca el se specializeaza si in vraji de bani, vraji de loterie, vraji de sarcina, vraji de boala E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  147. Dr Isikolo, ești într-adevăr un lucrător minunat. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce soțul meu mi-a părăsit și mi-a spus să mă duc să văd avocatul pentru divorț doar pentru că mama lui, mama mea nu a fost în sprijinul căsniciei noastre, ma urât că nu motivul pentru care m-au tratat ca un renunțat, soțul meu a fost de partea mea de când ne-am căsătorit la începutul acestui an și deodată sa schimbat total și a început să-l asculte pe mama sa să mă divorțeze. Am încercat atât de multe vrăjitoare pentru ajutor, dar nu a existat niciun rezultat după ce i-am irosit o grămadă de bani, am continuat să încerc, pentru că i-am iubit pe soțul meu atât de mult și n-am vrut să-l pierd. După câteva zile am întâlnit contactul dr. Isikolo pe internet și numai dr. Isikolo a fost singura vrăjitoare care mi-ar putea garanta o urgență de 48 de ore de dragoste urgentă și ma asigurat că soțul meu se întoarce .. Am avut încredere Dr. Isikolo, și a fost mai mult decât un vis să-l văd pe soțul meu înapoi în viața mea cu o mulțime de scuze și dragoste pe data de 24 ianuarie a acestui an 2019 .... Și el a fost remușcător pentru toate acțiunile greșite, chiar și mama mea in-law a venit cu prietenele ei cerându-mă să o iert că nu a știut niciodată de ce ma urât .. Cu siguranță acest lucru este într-adevăr un templu miraculos. Aflați mai multe despre dr. Isikolo prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196. Domnule, sunt recunoscător pentru restaurarea păcii în casa mea

    RăspundețiȘtergere
  148. Vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor că sunt foarte recunoscător acestui om Dr. Isikolo Spell Caster că mă ajuți să-mi recuperez soțul după ce ma abandonat timp de șase luni cu dureri și lacrimi în inima mea. Înainte de despărțire, el insultă de obicei și nu văd nimic bun în mine și orice altceva fac, m-am simțit ca și cum aș fi fost blestemat. prietenii mei m-au sfătuit să renunț, dar nu am putut din cauza iubirii pe care o am pentru el, care era atât de tare și chiar putea să miște zece munți cu viteza luminii. Așa că a trebuit să caut ajutor și am văzut atât de multe mărturii bune despre acest om Dr. Isikolo și am decis să îl contactez și să-i explic problema mea și el ma asigurat de un rezultat bun.După două zile de contactul meu cu Dr. Isikolo soțul meu a revenit cu scuze și dragoste că nu mi-a mai arătat până acum. chiar acum el nu mă insultă mai degrabă, ci îmi spune cât de frumos și minunat a făcut în fiecare dimineață. Astăzi, de asemenea, împărtășesc mărturiile și experiența mea despre Dr. Isikolo, care este atât de minunat și nu voi renunța niciodată la publicarea numelui său, astfel încât oricine trece printr-o ruptură și o problemă în relația sa ar trebui să-l contacteze, astfel încât să vă poată ajuta. Încă o dată, Dr. Isikolo sunt extrem de recunoscător pentru dvs. isisikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  149. Ex-ul meu ma lăsat pentru o altă femeie după 6 ani de căsătorie, dar cu ajutorul domnului doctor idialu spell l-am luat înapoi în 3 zile după ce vraja a fost realizată de dr. Prince idialu marele vrăjitor să-l aducă înapoi, dacă vă aflați în o astfel de problemă încercând să obțină contactul dvs. din spate dr prince pentru ajutor prin intermediul: princeidialu@outlook.com sau sunați sau ce să-i spuneți +1(845)731-5643

    RăspundețiȘtergere
  150. Toate mulțumirile doctorului Idialu pentru restaurarea căsătoriei mele după 3 ani de separare, cu ajutorul dr. Prince, cea mai mare vrăjitoare, căsnicia mea a fost restaurată înapoi după 2 zile de la vrăjirea soțului Soțul meu sa întors acasă după mult timp o altă femeie din nou mulțumită doctorului Idialu pentru ajutor prin e-mail prin princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon +1(845)731-5643

    RăspundețiȘtergere
  151. Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amărât înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsAp el pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  152. Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată să-l aduc pe iubitul meu înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restaura relația ruptă. Îmi recomand foarte mult doctorului Isikolo că are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  153. Vrei să-ți aduci înapoi la tine? Am făcut-o cu doctorul Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 3 zile după ce mi-a spus că vraja a fost aruncată. Vreau ca toată lumea să citească mărturia mea și să creadă într-o vrăjitoare cum ar fi doctorul Isikolo. Eu sunt Dinora Mateo. Fostul meu prieten sa despărțit de mine pentru că beau și fum și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul lor. Într-o seară în timp ce eram împreună cu prietenii mei în călătorii în aer cu băuturi alcoolice, prietenul meu sa bagat în cameră și nu numai că m-am văzut exhărtindu-mi plăcere cu un alt tip, ceea ce la făcut foarte supărat și a plecat și din acea zi nu l-am văzut niciodată până când l-am contactat pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nu mi-a răspuns nici măcar la telefon. Sunt foarte fericit acum când doctorul Isikolo la adus înapoi la mine. Când am contactat această vrăjitoare, nu aveam convingerea că ex-ul meu se va întoarce după ceea ce am făcut, dar doctorul Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că tipul meu este înapoi la mine după 48 de ore, exact în momentul în care ma asigurat. Vreau ca toată lumea să creadă în această vrăjitoare și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  154. Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a face dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a obține francisco pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar după întâlnirea cu marele domn al profetului pentru doar 250 de dolari mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea acasă și de lucru chiar și partenerul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus nume. acum sunt zâmbitoare când invitația mea la căsătorie este dată pentru a le primi și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că Ana te leagă și cred că pe măsură ce o faci, aceasta va aduce sfârșitul tuturor relațiilor tale problemă sau ce-l pune pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  155. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  156. CUM VOR FI SOSIERUL MEU INAPOI ACASA CU AJUTORUL UNEI CALCULATORI REALIZATI SI PUTERNICI Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Numele meu este Doris Antonio, aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile, răspunzând la mesajele mele și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până când nu ne-am luptat și ne-am despărțit timp de 6 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostea pe care o am pentru el. Am incercat tot posibilul sa-l intorc, dar nu a lucrat pentru mine, unele vraji falsificate mi-au scutit banii si am plecat cu banii mei pana cand am intrat peste acest om numit Dr. Isikolo ma ajutat sa-mi arunc o vraja si sa vad ca soțul meu sa intors după 48 de ore, cerându-mă pentru iertare, eram atât de surprins că vrăjitorul ca Dr. Isikolo încă mai există. Dacă cineva aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați Dr. Isikolo astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  157. Mulțumesc lui Dr ISELE pentru că m-au ajutat să-mi restaurez relația cu fostul meu care ma lăsat pentru un alt bărbat timp de 2 ani, dar cu ajutorul spellului Dr. Isele i-am luat-o înapoi la 2 zile după castrarea vrajii, ce magie uimitoare de la Dr ISELE cea mai mare vraja caster.Are ai probleme cu căsnicia sau relația nu mai mult și contactați Dr ISELE vrajitorul mare și el va pune smill pe fata ta încă o dată, aici este contactul său prin intermediul: driselehomeofsolution01@gmail.com sau apel ceasap +2347051771573

    RăspundețiȘtergere
  158. Odată ce am început eliberarea negativă, simțeam că lucrurile nu s-ar întâmpla niciodată pentru mine. Situația mea a dispărut. A fost un ultim efort pentru a-mi salva căsnicia de 6 ani. Am încercat atât de multe vrăji în trecut că aceasta a fost ultima mea șansă! I Contact Dr. ISELE, cea mai mare vrăjitoare de dragoste pentru ajutor și trebuie să spun că, deși inițial am ezitat, am început să văd rezultatele în cele 3 zile! Acest lucru este uimitor! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Suntem acum împreună și lucrurile sunt minunate! Am crezut că nu voi fi niciodată atât de fericit! Contactați-l și pentru mărturia dvs. prin intermediul: driselehomeofsolution01@gmail.com sau sunați la ceas +2347051771573

    RăspundețiȘtergere
  159. Odată ce am început eliberarea negativă, simțeam că lucrurile nu s-ar întâmpla niciodată pentru mine. Situația mea a dispărut. A fost un ultim efort pentru a-mi salva căsnicia de 6 ani. Am încercat atât de multe vrăji în trecut că aceasta a fost ultima mea șansă! I Contact Dr. ISELE, cea mai mare vrăjitoare de dragoste pentru ajutor și trebuie să spun că, deși inițial am ezitat, am început să văd rezultatele în cele 3 zile! Acest lucru este uimitor! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Suntem acum împreună și lucrurile sunt minunate! Am crezut că nu voi fi niciodată atât de fericit! Contactați-l și pentru mărturia dvs. prin intermediul: driselehomeofsolution01@gmail.com sau sunați la ceas +2347051771573

    RăspundețiȘtergere
  160. MESAJ: CUM V-AM ÎNTÂLNUTI EXISTAREA

    Numele meu este Bukky, vreau să le spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare om care a făcut o vrajă pentru mine să-mi întorc soțul, iar astăzi sunt mulțumit de soțul meu, soțul meu a plecat timp de 3 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureroasă. Frații și surorile de acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți, i-am spus acestui om că voi împărți munca lui bună pe internet, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi sotul care a plecat timp de 3 ani în mai puțin de 24 de ore, este într-adevăr un om puternic, deci dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel cred și știu că Dr Akin vă poate ajuta 100%. Îl puteți contacta prin e-mail: akinsolutiontemple@gmail.com. Pentru apeluri directe și chat viber: +27656406432.

    RăspundețiȘtergere
  161. Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
    "Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643

    RăspundețiȘtergere
  162. Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
    "Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643

    RăspundețiȘtergere
  163. Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
    "Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643

    RăspundețiȘtergere
  164. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848.

    RăspundețiȘtergere
  165. ce lume minunată trăim, mă îndoiesc încă de această vrăjitorie cum a făcut-o!
    Gura mea este plină de mărturii, numele meu este Lena, soțul meu a plecat de acasă în Africa de Sud pentru un turist, el însemna o prostituată și el a fost mândru de fata pe care soțul meu refuză să revină acasă din nou, plâng zi și noapte căutând care să mă ajute, în căutarea unui ajutor, am citit o mărturie a unei doamne despre o vrăjitoare puternică numită Dr egbo cum o ajută să se reunească cu fostul ei iubit din nou.
    Am copiat adresa de e-mail și am contactat castelul de vrăji pentru a mă ajuta să-mi iau sotul înapoi la mine, imediat îi răspunde și mă roagă să-i explic ce se întâmplă exact, i-am spus tot povestea despre cum soțul meu era bewitch de către o prostituată în țara Africii de Sud și de peste 5 luni soțul meu refuză să-mi iau chemarea sau să mă întorc acasă la mine și la copii, soțul meu călătorește în țara diferită împreună cu fată, tatăl spiritual mi-a răspuns din nou și el ma cere să nu-mi fac griji că zeii pe care îi luptăm pentru mine și mi-a spus tot ce trebuie să facem și până la jumătatea nopții, când tot spiritul se va odihni, va arunca vraja să-mi reunească soțul Îl cred și-i dau șansa să facă tot ce a cerut. în mai puțin de 3 zile soțul meu sa întors la mine și a început să plângă că trebuie să-l iert, nu cred niciodată că soțul meu se va întoarce la mine din nou și că sunt atât de fericit pentru ceea ce a făcut această vrăjitoare
    eu și soțul meu.
    Nu știu cum să-l sufăr înapoi, dar voi continua să-i spun tuturor despre el cât de puternic și de bunătate este pentru mine și familia mea.
    dacă aveți nevoie de el, contactați-l prin adresa de e-mail privată dregbosolutioncenter@gmail.com. el este cel mai bun vrăjitor în întreaga lume sălbatică.

    RăspundețiȘtergere
  166. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

    RăspundețiȘtergere
  167. Îți mulțumesc atât de mult Dr.James pentru produsul tău pe bază de plante, am cumpărat acest supliment pe bază de plante după 5 ani de încercare de a concepe surprinzător că am rămas însărcinată după ce l-am folosit timp de doar 1 lună și 3 săptămâni. lipsită de revoluție, deoarece ne-a ajutat să avem copilul nostru, produsul pe bază de plante mi-a dat o perspectivă cu totul diferită asupra infertilității, chiar și pentru o femeie sceptică amară care încearcă să conceapă timp de 5 ani cu produsul pe care-l concepe încă în mod natural. Vă mulțumesc, Dr.james pentru ajutorul dvs. și ghidul prin procesul de, pentru mai multe informații sau ajutor contact prin intermediul: drjamesoyi@gmail.com whatsaap: +2348052523829

    RăspundețiȘtergere
  168. Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atat de fericit sa-l cunosc pe Dr.james oyi Blogs https://supremespellcast.blogspot.com cum il ajuta pe multi oameni sa aduca acolo Lover inapoi, asa ca il contactez pentru a ma ajuta si eu. așa mi-a ajutat Dr.james oyi să-mi aduc soțul înapoi .. O mare mulțumire pentru tine Dr.James pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul său: drjamesoyi@gmail.com sau whatsaap / call on + 2348052523829 / + 2347053955948

    RăspundețiȘtergere
  169. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ceea ce-l puneți pe el +2348129175848 este cu siguranță cea mai bună vrăjitoare online, dacă aveți nevoie de iubitul tău Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  170. A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și i-am explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu dorește să întâlnească pe nimeni pentru că vrea doar să afle mai multe despre el însuși. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase avem nevoie de ajutor, de asemenea, puteți să-l contactați pe e-mail: drjamesoyi@gmail.com sau whatsapp / sunați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.
     

    RăspundețiȘtergere
  171. Excitatia mea este BACK WITH THE GREAT AJUTORUL DR.JAMES IDEAL LOVE SPELL, sunt foarte incantat ca ruptura mea a fost restaurata, fostul meu sot a revenit dupa ce ma lasat pe mine si pe cei doi copii pentru o alta femeie. Am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR.JAMES pe net cum a ajutat mulți să-i aducă înapoi pe iubiți, așa că i-am contactat și pe el. mi-a spus ce este necesar pentru vraja si eu fac asa cum a spus, dupa doua zile de vraja, ex-sotia mea, ma sunat sa cer o iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, așa că a fost DR.JAMES care ma ajutat să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să vă spun o mare mulțumire pentru tine DR.JAMES pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine așa rapid cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acest om puternic pe care Dumnezeu îl folosește pentru a ajuta oamenii acum. Iată contactul lui: Trimiteți un e-mail la: (drjamestempleofsolution@outlook.com sau puteți apela / WhatsApp: +2348052523829).

    RăspundețiȘtergere
  172. Vreau să spun o mulțumire foarte mare DR PRINCE IDIALU pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsnicia, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată nu a vrut asta deoarece iubesc soțul meu atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a povestit despre DR PRINCE IDIALU și cum a ajutat-o ​​și ea cu problemele ei matrimoniale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce îl contactez, mi sa spus ce aveam nevoie sa fac si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut-o asa cum a instruit DR PRINCE IDIALU si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul mi-a fost un vis iar noi toți trăim fericit împreună din nou datorită DR PRINCE IDIALU. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin intermediul EMAL-ului său (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  173. Vreau să spun o mulțumire foarte mare DR PRINCE IDIALU pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsnicia, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată nu a vrut asta deoarece iubesc soțul meu atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a povestit despre DR PRINCE IDIALU și cum a ajutat-o ​​și ea cu problemele ei matrimoniale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce îl contactez, mi sa spus ce aveam nevoie sa fac si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut-o asa cum a instruit DR PRINCE IDIALU si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul mi-a fost un vis iar noi toți trăim fericit împreună din nou datorită DR PRINCE IDIALU. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin intermediul EMAL-ului său (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  174. Eu sunt GREAT DR ZAZABA puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  175. am nevoie de ajutorul unei roluri bune de vraja pentru a-mi aduce ex. Știi ce mișcări de vrajă mi-au făcut înainte de a mă întâlni cu vrăjitorul potrivit să contactezi? Eu sunt Lorena Denis. Multe dintre aceste așa-numite rulouri de vrăji sunt false, nu știam că nu au putere până când nu am fost mai înțelept să știu pe cine să contacteze. Voi spune tuturor astăzi că această vrăjitoare numită DR ISIKOLO este cea mai bună și mai bună vrăjitoare de contactat și vă va ajuta cu problema cât mai repede posibil. Contactați-l acum la isikolosolutionhome@gmail.com. Când soțul meu m-a divorțat, am contactat atâtea vrăjitoare și am lucrat cu ei de peste 3 ani. Deja am dat speranțe în vraja când am citit și despre DR ISIKOLO. Plânge și vroiau să-mi aduc ajutor pentru a-mi întoarce fostul soț și m-am întâlnit cu această vrăjitoare, iar în 2 zile, ex-soțul meu ma sunat și a aranjat o întâlnire. Am ieșit în acea zi și m-am întâlnit cu el și ne-a cerut să ne reaprindem și să ne întoarcem împreună. Dorințele mele au fost răspunse cu ajutorul lui DR ISIKOLO, el este un adevărat vrăjitor. Sunt fericit să-i declar munca altora pentru că este cel mai apreciativ lucru de făcut, la fel ca alții. Vă rog să îndepliniți această rolă de vrăji pentru a vă ajuta în orice problemă. Cred că te va ajuta și pe tine.
    Pentru a contacta această vrăjitorie, e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp sau Viber pe 2348133261196back în aprilie 2019

    RăspundețiȘtergere
  176. SAU RELAȚIA RELAȚIONALĂ ONLINE CU UN RASPUNZĂTOR TRUSTE ȘI FIABIL.
    Numele meu este Agata Jadran și sunt foarte fericit că DR ISIKOLO mă ajută să-mi iau fostul soț înapoi și acest lucru ma făcut foarte încântat că am venit online aici pentru a posta despre munca sa. I-am promis că, dacă mi-ar fi luat fostul soț în două zile, voi face o mare mărturie și voi aduce mulți oameni care au nevoie de ajutor pentru el. Templul său spiritual este în Africa și el a fost în această lucrare și a ajutat atât de mulți oameni. El este un vrăjitor mare și vă poate ajuta indiferent unde vă aflați. Soțul meu Petar este acum înapoi cu mine, iar acest vrajitor mi-a adus sotul meu înapoi în 2 zile după procesul necesar în care se face vraja, cineva care ma lăsat de 2 ani acum. Vă rog să contactați acest om? El vă va ajuta și veți vedea. Templul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi sau să-l vezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  177. Numele meu este Eleonora Lovrenco și în prezent locuiesc în Suedia. vreau să împărtășesc mărturia mea minunată cu privire la modul în care m-am întors pe soțul meu înapoi, pe care am jurat să fiu cu mine până când ma lăsat la altă femeie fără nici un motiv și încerc să fac lucrurile să funcționeze pentru amândouă, dar lucrurile în care se înrăutățește și-l iubesc atât de mult și nu pot face nimic pentru a-mi lua soțul înapoi până când am întâlnit o mărturie a unei femei numită Ana Mateovic din Australia pe internet vorbind despre o vrăjitoare puternică numită DR BEN care a adus sotul ei înapoi 48 de ore și am decis să încerc și la cea mai mare surpriză pe care mi-a făcut-o, de asemenea, pentru mine, la fel cum a făcut pentru Stella și am mulți oameni care se plângeau de vrăjitoria falsă, dar asta am întâlnit a fost un adevărat vrăjitor care ajută-mă să-mi rezolv problema pe care nu am nici o soluție, i-am prezentat pe mulți dintre cei mai buni prieteni ai mei care au probleme similare, iar problema lor a fost rezolvată cu ajutorul lui Dr Ben, care le-a ajutat să-și recapete iubitorii în 48 de ore. Sunt atât de fericit că soțul meu se întoarce la mine din nou, iar cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică, în fiecare zi este fericirea și bucuria. și nu există nimic asemănător cu cel pe care-l iubiți. Sunt atât de fericit că dragostea mea este înapoi la mine cu ajutorul lui Dr Ben, dacă aveți o problemă similară, vă voi sfătui să-l contactați, el este acolo pentru a vă ajuta și pentru a vă zâmbi pe față așa cum mi-a făcut pentru mine și pentru alții. e-mail de contact: goodwillspelltemple@gmail.com puteți să-l sunați / ce să-l contactați prin numărul mobil +2348159101215...

    RăspundețiȘtergere
  178. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  179. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL

    RăspundețiȘtergere
  180. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL

    RăspundețiȘtergere
  181. Doamna BEN este un adevărat Dumnezeu trimis să-i ajute pe oameni.
    Numele meu este Malinka Quevedo. Sunt aici pentru a mărturisi despre o vânătoare mare și puternică de vrăjitoare, numită dr. Ben I, atât de confuză și devastată când iubitul meu ma lăsat pentru o altă fată. Aveam nevoie de el cu disperare pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că am contactat această vrajă mare pentru ajutor. El ma ajutat să arunc o vrajă de iubire întoarsă și în doar 48 de ore prietenul meu băiat sa întors la mine plângând și cerșind pentru iertarea mea. Dr Ben ia lăsat să știe cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și El și-a deschis ochii pentru a arăta cât de multă dragoste am împărtășit împreună. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această vrajă mare oricărei persoane care are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la o despărțire de dragoste Trimiteți-i un e-mail la: goodwillspelltemple@gmail.com sau Whatsapp / sunați la numărul de telefon mobil +2348159101215.

    RăspundețiȘtergere
  182. STORY MY CUM MĂ ÎNTÂLNEAZĂ EXAMINAREA MEA EXTERIOR.

    Numele meu este Sofia, vreau să le spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare om care mi-a arătat o vrajă pentru a-mi întoarce sotul, numele său, Dr. Ogundele, și astăzi sunt fericit cu soțul meu din nou, soțul meu ma lăsat timp de 3 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc astăzi, încercați să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, i-am spus acestui om că voi împărți numele și informațiile de contact pe internet, de aceea fac asta acum. el a adus înapoi pe soțul meu care a plecat timp de 3 ani în mai puțin de 24 de ore, este într-adevăr un om puternic, dr. Ogundele are puterea de a aduce pacea și fericirea vieții tale, el poate aduce și noroc, ajutor de orice fel cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta 100%. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  183. Buna ziua numele meu este nakisha Vreau să vă alăturați tuturor să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu fostul meu soț care mă dărâmă pentru o altă femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU ma va putea ajuta sa-mi castig inapoi EX EXPERIUL de la aceasta femeie, dar pentru ca inca mai iubesc si am nevoie de el in viata mea .. Lucrez si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecute în vrăjitoare și lucrul cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să iert și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mai mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastră viață ... tuturor datorită lui DR OGUDUGU pentru marea lucrare pe care a făcut-o pentru mine .. Promit să împărtășesc mereu munca lui bună lumii întregi și dacă vreun corp este acolo trecând prin orice relație, contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, el se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă vreți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  184. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  185. MĂRTURIE

    Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  186. MĂRTURIE

    Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  187. Relația mea de 3 ani se scufunda și am fost devastat. Logodnica mea mi-a rupt și nu am primit nici o explicație de la el. pentru ca eu sa-l intorc, trebuie sa gasesc o solutie, m-am dus la 3 variante de vraja diferite, toti nu au reusit sa-mi aduca inapoi iubitul meu, chiar nu eram sigur daca vrajile erau reale, asa ca am facut o cautare in dimineata am vazut unele dintre cele mai bune recenzii despre DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), am fost un pic sceptic la inceput, dar un prieten ma rugat sa incerc sa vad ce se intampla, asa ca am cerut o vraja de dragoste din aceasta vraja, timpul meu de a face o vraja de dragoste care va aduce omul meu inapoi la mine, dupa 2 zile, iubitul meu sa impacat cu mine, A fost bine sa-mi am iubitul inapoi, cand sa intors, mi-a zis ca nu ma va mai lasa niciodata. L-am văzut transformându-se de la un tip care dorea un tip care întotdeauna a vrut să fie cu mine. acum iubitul meu este mai deschis, cu doctorul Isikolo Știu că vraja de dragoste este reală, Mulțumită d-lui Isikolo că mi-a dat omul înapoi. Apreciez tot timpul, efortul și energia pe care le pune în timpul vrăjii. ou îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  188. Mi-am pierdut soțul unei alte femei, după patru ani de căsnicie, am avut o căsnicie minunată, dar a început o relație cu un coleg care a urmărit după el. El trăiește departe lângă munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să revină acasă din nou. Am fost atât de devastat și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navighez pe Internet într-o zi pe un blog, am dat peste un comentariu al lui Amber, care a sugerat că dr. Ehimen a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele conjugale și să restaureze relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat prin e-mailul pe care l-am văzut în mărturie și mi-a făcut o vrajă. după trei zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și familia mea trăim împreună din fericire din nou. Mulțumesc tuturor baba pentru ceea ce a făcut pentru mine. Dacă aveți nevoie de o vrăjitorie care să poată arunca o vrajă care să lucreze cu adevărat pentru a vă împăca cu ex pertnal, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi. Vă ofer 100% garanție că vă va ajuta, deoarece sunt o slăbiciune vie. Adresa de email privată este drehimenbesttemple@gmail.com Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  189. adevărată vrăjitoare numită Dr. Isikolo
    am fost atât de deprimat când iubitul mi-a lăsat un alt tip după ce ne-am datat timp de 5 ani, am încercat să o cer să revină la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine.
    am devenit un bărbat trist după ce am trecut prin toate împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționăm pentru orice motiv.
    într-o zi când trec pe Internet, am văzut multe comentarii despre faptul că are puterea de a aduce înapoi ex iubitul și am decis să încerc să-l văd contactându-l și imediat i-am răspuns și i-am explicat ce merg și i-am spus că celălalt tip folosește voodoo pe ea, de aceea mi-a lăsat-o pentru el, în ciuda îngrijirii mele pentru ea și promițând să mă ajute să recuperez iubitul meu înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vrăjitorie de confuzie pentru el, ma lupta inapoi in viitor, in cel mai scurt timp totul a decolat pentru ca amandoi stiu ca si-a dat seama ca nu a fost niciodata indreptat pentru el si in cinci zile prietena mea era la mine acasa asteptandu-ma sa ma intorc de la serviciu si cand a început să ceară să spună că îi pare rău că nu știa niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea si totul merge acum lin. contactați peter pentru orice vrajă de răzbunare și vraja ex spate prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  190. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr, bahama, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima spart pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare foarte mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale dr., Bahama pe Internet pentru că prin aceasta am reușit contactați dr., bahama și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale Dr, bahama, care sunt prin e-mail: Bahamatemple@outlook.com sau cespp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  191. Numele meu este marius alexandru din bucuresti Acum doi ani, sotia mea a incetat sa sune si sa raspunda la apelurile ei. Înțeleg că am rănit-o. Mi-am iubit atât de mult soția, o vreau acasă, dacă nu pentru dragostea mea, dar pentru copii, am devenit foarte rău, îmi cer scuze pentru ea și am învățat lecția. Eram atât de îngrijorată și confuză în fiecare clipă despre cum aș putea să-mi contactez soția și să-i concentrez din nou dragostea asupra mea. Până săptămâna trecută, am văzut un blog despre cum să-i recuperați soțul, după ce a fost înșelat de o femeie din Canada care a primit același ajutor de la Drosagiede pentru a restabili o relație conjugală. Mă simt celebru și regret că mi-am rănit soția, o vreau înapoi la mine, așa cum ne-am iubit unul pe celălalt, așa că am contactat rapid adresa de e-mail a unui jucător îndrăgostit. Am auzit atât de mult despre puterile talente ale lui Dr0sagiede pentru a restabili dragostea și unitatea familiei. El este un fost vindecător spiritual din întreaga lume. pentru a primi ajutor, am citit povestiri bune despre acest bărbat, el restaurează căsătoria, îi ajută pe oameni să găsească dragoste, oprește divorțul, vindecă bolile de sânge și se promovează în munca ta. Am citit toate aceste mărturii bune și am confirmat o doamnă Mary Michael este una dintre femeile care au primit ajutor de la Drosagiede acum câțiva ani. L-am sunat pe doamna la telefon și ea a mărturisit că era adevărat că Drosagiede a ajutat la salvarea căsătoriei acum doi ani. Și încă mai face același lucru astăzi. Am crezut că mărturia lui a fost reală, din cauza experienței mele personale cu alte roți de coarde, am contactat mai devreme atât de multe alte roți de jocuri de dragoste, dar nimeni nu ma putut ajuta să-mi iau pe fosta mea soție, nu au ajutat situația pe care m-am găsit . Dar dau ultima încercare lui Drosagiede, îmi place înțelepciunea mea, am avut doi copii împreună și am avut nevoie de o femeie să fie acolo pentru ca copiii noștri să crească ca o familie fericită. Trimite un mesaj la doctorosagiede75 @ gmail.com, imediat câteva minute, primesc un mesaj de răspuns de la el, eram atât de fericit că mesajul este valabil și încă funcționează, îmi explic problemele de relaționare cu Drosagiede, îi cer ajutorul lui ia înapoi soția mea sarah ma iubit mai mult Drosagiede mă promite cu asigurarea de succes de 100%, mi-a spus că cazul meu a fost ușor de rezolvat. el mi-a explicat toate procesele și procedurile jocurilor de dragoste și mi-a spus materialul de cumpărat pentru cina succesului vrăjilor, am făcut așa cum a spus el. Joi dimineață, joi dimineața, deci două zile după masa de prânz Drosagiede. O vrajă de dragoste pentru mine, pentru prima dată, soția mea mi-a telefonat cu un număr necunoscut. Deși am fost atât de fericit de peste șase ani, nu am primit apeluri telefonice de la ea, nici un SMS și ea refuză să-mi dau seama de apelurile mele. Wow, am fost foarte bucuros să-i primesc chemarea atât de brusc exact așa cum mi-a promis Drosagiede că mă va contacta când petreceri romantice vor lua prânzul în aer. Este un miracol minunat pentru mine. M-am gândit la ce lucra Drosagiede Love-Spell pentru a-mi da soția la domiciliu. Sunt copleșit de bucurie și bucurie în inima mea să împărtășesc această mărturie. L-am sunat pe Drosagiede să-l informeze. Drosagiede mi-a spus să nu-mi fac griji ... Sarah, soția mea este deja pe drum spre mine, Drosagiede mă asigură că soția mea o va face. du-te acasă în trei zile. După cum a spus Drosagiede, soția mea a venit acasă cu multe daruri. Când am privit pentru prima oară pe frumoasa mea soție, Sarry, am văzut lacrimi care se rostogoleau în comenzile mele, așa cum am sărutat-o ​​cu sărutări de scuze. Am fost plin de lacrimi de bucurie. După cum s

    RăspundețiȘtergere
  192. Dragi prieteni online, Numele meu este Amber Luke Și locuiesc în SUA, ohio, trebuie să dau mărturia asta miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț în urmă cu doi ani, ceea ce a dus la descompunerea noastră. Nu eram eu din nou, m-am simtit atat de gol in mine, dragostea mea si situatia financiara au devenit cel mai rau, pana cand un prieten apropiat mi-a povestit despre o vrajitoare care a ajutat-o ​​in aceeasi problema si numele sau este Dr. Ilekhojie. Am trimis e-mailul cu vrăjitoria și i-am spus problema mea și am făcut ce mi-a cerut de la mine, pentru a tăia scurta poveste lungă. Înainte de a ști ce sa întâmplat, mai puțin de două zile, soțul meu mi-a dat un telefon și mi-a spus că se întoarce la mine că eram atât de fericită că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a povestirii este că sunt însărcinată. Mulțumită dlui Ilekhojie pentru salvarea căsătoriei și pentru salvarea și a altora. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  193. Salut toată lumea, numele meu este Amanda Vreau să-mi țin promisiunea împărtășind povestea mea aici pe Internet despre modul în care Dr. Ogundele mă ajută cu vraja și mi-a adus soțul pentru mine. Soțul meu ma lăsat de mai bine de 7 ani și m-am dus cu o altă femeie și familia lui nu mi-a plăcut, am suferit și am căutat ajutor peste tot, nimeni nu mi-a putut ajuta până când săptămâna trecută am văzut anunțul doctorului Ogundele pe Internet, împărtășită de o altă doamnă, m-am încurajat să-l contactez pentru ajutor, când i-am contactat primul cuvânt se spune că El mi-a adus fericirea și mi-a făcut soțul să mă iubească pentru totdeauna, așteptam cu nerăbdare să văd care se întâmplă și cu o mare surpriză în următoarele 24 de ore după ce vraja lui care mi-a turnat sotul ma sunat la telefon și m-am rugat să-l iert și să-l accept înapoi, acesta este cel mai mare miracol pe care l-am văzut vreodată în viața mea, i-am spus doctorului Ogundele că voi informa întreaga lume largă și îi voi împărtăși numele în Radio pentru ca oamenii să afle mai multe despre el. De dragul celor care au nevoie de orice fel de probleme de relații de ajutor, problemele legate de viață sau de bani îl contactează astăzi și îl ajută imediat, el fiind real și un om al cuvântului său. contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp / Viber: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  194. Prietenul meu mi-a lăsat o altă fată. Aveam nevoie de el cu disperare pentru că l-am iubit atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez prin internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun Dr. Isikolo, ajutându-l să se întoarcă rapid înapoi și să oprească un divorț sau o despărțire și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat si mi-a spus ce sa fac si am facut-o, apoi a facut-o pentru mine. 48 de ore mai târziu, iubitul meu sa întors la mine plângând și cerșind pentru iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această mare vrajă caster pentru oricine care cu adevărat are nevoie de o soluție urgentă a relațiilor sale rupt și căsătorie e-mail-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Pur și simplu contactați marele "Dr. Isikolo" aveți orice problemă să-l contactați și vă garantez că vă va ajuta., nu mai plângeți să mai contactați acum acest vrăjitor puternic. Mulțumesc doctorului Isikolo că mi-a salvat relațiile rupte și mi-a adus iubitul înapoi la mine! "Trimite-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  195. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  196. Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați-l pe Lordul Bubuza prin e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: (+1 505 569 0396 )..

    RăspundețiȘtergere
  197. Sunt foarte surpriza pentru experienta miraculoasa si minunile lui DR ISIKOLO care au fost raspandite pe internet si in intreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din intreaga lume pentru a-si restabili inapoi iubitorii pierduti I-am contactat dupa ce am trecut prin atatea marturie de la diferiti oameni cum el a ajutat la aducerea înapoi a iubitului înapoi, i-am spus despre soțul meu care ma abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus doar să zâmbesc și să am restul minții, el se va ocupa de toate in doar 48 de ore, Dupa a doua zi sotul meu ma sunat, am fost doar atat de socat, am luat apelul si nu mi-a putut crede urechile, el ma implorat cu adevarat sa-l iert si sa-mi fac promisiuni la telefon. mă întorc acasă și, de asemenea, mi-a dat un cadou foarte frumos, doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine, eram atât de fericită încât a trebuit să-l sun pe Dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vestea bună în întreaga lume, Ei bine, dacă aveți nevoie de o combinație eficientă și reală de vrăji pentru orice p roblem în viața ta, poți să-l contactezi pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere