[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 27 septembrie 2018

REFERENDUMUL UNIRII


Referendumul pe tema redefinirii familiei în constituție este o aberație juridică și declanșatorul unui fenomen de ipocrizie socială fără precedent. Din aceste prime rânduri cred că se înțelege că voi boicota acest referendum în speranța că așa el nu va întruni cvorum. Deocamdată nu mă interesează să dezvolt pledoaria contra absurdității acestui demers ci să observ câteva lucruri strategice. 

Fumul ridicat de petarda numită “redefinirea familiei” funcționează perfect. Evenimentul este trending pe toate rețelele sociale, deci cortina a coborât. În spatele ei s-au mutat adevăratele priorități ale guvernării PSD-ALDE. 

Prioritatea numărul unu este evitarea condamnărilor pentru dosarele de corupție, fuga de pușcărie și pregătirea deturnării constante a banilor publici fără frica de judecată. Pentru asta trebuie blocat sistemul judiciar (vezi pensionarea magistraților) și continuarea în regim de urgență a modificărilor la codul penal, legile răspunderii magistraților, etc. Ce poate fi mai simplu decât distragerea atenției publice de la asediul infractorilor asupra a ceea ce a mai rămas din România decât organizarea unui referendum atât de controversat? 

Dacă ne amintim bine, acum vreo două săptămâni locul întâi pe agenda publică era ocupat de jandarmeriada din 10 august. Chiar și atunci PSD-ul era preocupat la vedere de încetinirea și dicreditarea anchetei parchetului militar, procurorul prezent la intervenția jandarmeriei a fost brusc anchetat pentru niște declarații mai vechi apoi, ca într-o apocalipsă a absurdității, jandarmeria face plângere penală la DIICOT alimentând ideea loviturii de stat, răspândită de liderii PSD. Pe scurt, după ce îți gazezi și lovești propriul popor faci plângere penală împotriva lui. Un asemenea gest de trădare a propriilor cetățeni ar fi trebui să fie de ajuns să scoată în stradă, de două ori mai mulți oameni decât în 10 august, dar indignarea poate că nu a fost destul de  mare cât să șteragă umilința publică de la mitingul diasporei. Sau, dimpotrivă, ar fi trebuit să fie declanșator. Totuși, ce poate fi mai util decât un referendum controversat ca oamenii să uite că sunt conduși de o gașcă de infractori care folosesc bătăuși plătiți din bani publici ca să-i pună cu botul pe labe? 

Vrei ca lumea să nu se mai indigneze că în fruntea guvernului este o păpușă incultă și incompententă mânuită de un lider de partid cu dosare penale și care nu e în stare să justifice o avere uriașă (după standardele celor mai mulți dintre votanții lui) dobândită într-unul din cele mai sărace județe din România? Declanșezi un referendum. 

Vrei ca lumea să treacă cu vederea că pregătești o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea al cărei unic scop e să te scape de pușcărie? Declanșezi un referendum care să polarizeze societatea. Mai ales când știi că o ordonanță mult mai puțin periculoasă a scos în stradă sute de mii de români. 

Vrei ca poporul să nu mai observe că ești incapabil să guvernezi și nu poți să începi nici măcar o reformă coerentă fie că e vorba de sănătate, educație, infrastructură, administrație publică? Declanșezi un referendum. 

Vrei ca poporul să nu realizeze că măririle de salariu sunt praf în ochi pentru că inflația începe să se simtă iar puterea de cumpărare scade? Declanșezi un referendum. 

Poate însă cel mai important rezultat al manevrei strategice numite referendumul pentru redefinirea familiei este că reușește să spargă opoziția civică de care s-a ciocnit PSD-ul în utlimii ani. Asta este adevărata lovitură de maestru. Până la discuția despre referendum, exista o pătură socială unită de visul unei Românii fără corupție, fără penali, o Românie în care meritocrația să prevaleze, o Românie în care respectul față de lege, responsabilitatea funcționarilor publici și statul de drept să  nu fie doar cuvinte mari, ci valori asumate. Pentru asta s-a ieșit în stradă mai bine de un an de zile, pentru că un segment social important a înțeles că în marea ei majoritatea clasa politică din România nu poate și nu vrea să participe la visul lui. Scindarea acestui segment social în care oamenii se poziționează diferit vis-a-vis de tema referendumului este adevărata reușită a mafiei politice care a paralizat România. 

În anul centenarului România este mai împărțită decât oricând, iar politicienii profită de populația săracă și needucată în mentalul căreia inseminează teme false menite să declanșeze frica și să creeze dușmani imaginari care îi vor deposeda și de precara bunăstare pe care o mai au. Concomitent cu divizarea celor care înțeleg dezastrul guvernării și strategia mafiotă de acaparare a României. 

Dacă te uiți din perspectiva lor, referendumul poate fi privit ca unul al unității românilor împotriva pericolului homosexual, de natură să ne stârpească pe viitor ca nație. Scriu rândurile astea și îmi vine să râd. Numai redefinirea familiei în Constituție poate salva integritatea României și probabil tot ea îi va aduce acasă pe cele peste cinci milioane de români alungați din țară de cine altcineva decât de homosexuali, nu? Trebuie să recunoaștem că le-a ieșit pentru moment. 

Nu am să mă duc la referendum. Poate și pentru faptul că sunt actor, am crescut de mic în teatru și am văzut ce se întâmplă în culise, cum toate mașinăriile nevăzute publicului contribuie la tabloul de pe scenă, singurul la care au acces vizual spectatorii. Cu toate astea spectactolul se întâmplă și în culise. Nu mă duc la referendum pentru că nu sunt orb și văd destul cât să nu vreau să girez o imensă manipulare și pentru că înțeleg că adevăratele priorități ale regizorilor ieftini care conduc spectacolul României sunt contra intereselor acestei țări și ale cetățenilor ei. 

x

472 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi naibii si adopta un copil. Te dai cu parerea aici, ipocritule!

      Ștergere
    2. Referendumul este despre a fi sau nu fi o natune diabolica. Din grecescul diabolos a separa a divide. Este dreptul fiecaruia sa aleaga daca vrea sa fie diabolic sau religios. Religios din latinescul religare a lega strins, a reuni. Din pacate primii care nu sint interesati sa fie religiosi sint asa zisii intelectuali.Este mai usor sa-ti vinzi sufletul pentru placere decit sa reunesti placerea cu scopul.

      Ștergere
    3. Daca n-ar exista copii abandonati n-ar avea, unii, ce adopta! Procesul de adoptie nu este chiar asa usor, stiu de la o amica ce a adoptat, in sfarsit, o fetita! Si mai e ceva: daca noi votam nu mai exista homosexuali? Si-apoi care e intrebarea din buletinul de vot? Aia cu: esti de acord cu modificarile constitutiei in forma inaintata la Parlament? Pai, atunci astia sunt in stare sa modifice orice!

      Ștergere
  2. nici eu nu merg, exact din aceleasi motive! foarte bine scris, te rog sa nu te ''cumintesti'' niciodata, tudor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu boiucotez referendumul nu penteu ca sa fac jocul cuiva ci pentru ca nu ma intereseaza acest subiect. Terta persoana numita "stat" nu are ce cauta in relatia dintre doi oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt hotărâtă să nu merg la referendum, din mai multe motive:
    - Nu cred că homosexualitatea a depășit 50% din orientarea românilor și fiind o majoritate, se cere schimbarea Constituției
    - Am participat la un referendumul din 2009, în urma căruia, numărul de parlamentari a crescut de la 471 la 588, deși rezultatul prevedea reducerea la 300;
    - PSD a declarat că acum, nu rezultatul îl interesează, cât numărul de români care votează la comanda lui, adică cei pe care se va baza partidul la următoarele alegeri;
    - Detest actuala coaliție de la putere și neparticiparea la vot, este formă în care o arăt;
    - Sigur voi merge la toate alegerile în care pot vota cu cei care se opun PSD-ului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa o iau tot pe puncte ca sa vedeți cât de dezinformată sunteți D-na Rodica:
      - exista o lege conform căreia dacă se strâng cel puțin 3 milioane de semnături pentru orice cauza, de orice natura, se poate cere modificarea Constituției. In baza aceasta este organizat referendumul nu cum Spune-ți Dvs
      - Tot in legea referendumului este stipulat ca el poate fi de 2 feluri CONSULTATIV sau DECIZIONAL. Primul de care amintiți Dvs a fost Consultativ deci diar au aflat cam ce ar dori majoritatea romanilor dar nu erau Obligați sa modifice Constituția. In cazul de fata referendumul este Decizional adică deja s-a adoptat de către guvern modificarea Constituției exista deja făcut articolul respectiv (pe siturile de specialitate îl găsiți) iar dacă referendumul este validat și majoritatea au răspuns Da se face automat schimbarea Constituției...De-aia și întrebarea la referendum suna așa - pentru ca așa e legea...
      - Numărul de romani care vor vota acum la referendum nu le va garanta nimic PSD-istilor, iar dacă ei cred asta se Înșeală amarnic....
      -Și eu am crezut ca si mulți alții ca neparticiparea mea la ultimul vot in care a ieșit PSD-ul cu o majoritate covârșitoare, este un vot de blam dat întregii clase politice... Ma saturasem atâția ani sa aleg răul msi mic fata de răul mai mare... Acum îmi dau seama ca m-am înșelat amarnic și de aici incolo ma voi duce la vot și îmi voi exprima opțiunea mea fata de orice: alegeri, referendum....Intr-adevăr ești mult mai liniștit așa știind ca n-au votat alții in locul tau Prostia.
      - In conformitate cu ce am scris la pct anterior sunt intru totul de-acord cu ultimul punct al Dvs. Și eu voi face la fel.

      Ștergere
  5. Boicotul, în aceste condiții, este o variantă. Cum lumea va vota DA, un vot negativ este egal cu unul pozitiv pentru că validează referendumul. În plus, eu unul refuz să fac jocul unui singur om care apără corupția. Este în filmul A Single Man un pasaj exact despre ce se întâmplă la noi cu nebunia asta. Doar căutați pe youtube A Single Man, Fear Lecture și veți înțelege ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelent, Tudor! Firesc, NU ma voi duce la referendum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări si respect maxim Tudor Chirilă! Fii "rebel" până la o sută de ani cel putin, noi te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudore, imi place de tine, scrii frumos dar eu voi vota DA. De data asta NU vreau o tara ca afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări și eu sunt de aceeași părere. Scurt și cuprinzător comentariu!!

      Ștergere
  9. @Rodica
    - nici nu este nevoie sa depaseasca! Oricum sansele de a mai vota pe acest subiect sunt foarte aproape de zero!
    - acum, mai mult ca niciodata avem acces la informatie! Citeste pls legea si vezi ce tipuri de referendumuri se pot organiza, ce termene au acestea si ce impact au in legislatie
    - conteaza ce ai auzit tu ca a declarat nu stiu cine ... ce? Oare nu conteaza mai mult faptul ca pana in mai 2016, voluntari si au rupt din timpul lor ca sa stranga peste 3 milioane de voturi, doar cu gandul de a tine departe generatiile de copii ce vor veni, de un “nefiresc” care bine nu are cum sa ne faca? Intereseaza te pls de curicula de invatamant primar din Canada + urmareste si la UK pentru ca incep sa introduca “info” din ce in ce mai mult;
    - si eu detest actuala coalite, chiar mai mult! Insa nu inteleg de ce toata lumea asociaza acest referendum cu ei ... oamenii aia au strans semnaturile cand nu erau astia la putere
    - macar sa avem ce vota! Si sa avem alegatori cu coloana vertebrala, informati, capabili sa faca deosebirea intre bine si rau, cu spirit civic si iubitori de tara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent!! Și eu i-am raspuns d-nei Rodica cam la fel dar puțin mai detaliat... Și da PSD-ul se Înșeală amarnic crezând ca cei care Votează Da la referendum ii vor vota și pe ei...Sănătate și succes!!!

      Ștergere
  10. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😀😀😂🤣🤣 Tu esti bomboana de pe coliva romaneasca. Tara arde si babele isi scutura mătreața peste copii. Haideti sa fim seriosi! E vorba despre orgolii si atat! Am tot intrebat pe paginile crestine de ce comunitatile crestine tac atunci cand sunt abuzati sexual copii?! De vecini, unchi, tați vitregi. Evident, m-au impuns cu priviri pioase si evlavioase sfinte ultrasupra crestine. Eu am votat la referendum, dar am votat in stilul meu, trecand peste barierele impuse de unii sau altii. Am votat impotriva a tot ce este minciuna si ipocrizie. Ca Iohannis se cațără si mai sus peste cadavrul in descompunere numit Romania ati observat? De cate ori un Chirila sau alt "revolutionar" propune o iesire in strada, Iohannis se umfla si mai tare. Ma iertati, dar cum ramane cu cinstea si dreptatea? Nu sunt cu PSD. Sunt alergica la limbajul de lemn si masurile luate cu toporul. Dar...de ce strada si-a ales un presedinte compromis ca simbol? Curat murdar! Cantarim cu mai multe cantare si ne miram ca Romania se prabuseste, ca ni se imbolnavesc copiii si raman fara tara in timp ce noi ne certam. Chirila, ai observat cate loji masonice sunt in Romania? Ai observat ca avem masonerie ce se inchina rusilor, masoni ce fac sluj americanilor, nemtilor si altor inalte porți? De aceea ne certam intre noi: masonii se devoreaza intre ei si se bat pentru putere, resurse, sclavi scosi in strada...etc

      Ștergere
  11. #respect.
    Si da, nu ma voi duce la referendum deoarece, pentru mine, cetatean roman, care platesc taxe, peste taxe este mai important sa nu mai traiesc in tara mea, condusa de niste "oameni" corupti, analfabeti, fara pic de respect fata de noi, poporul roman. Pentru ca, pentru mine, cetatean roman este mai important sa stiu ca, in tara mea, ma pot duce la un spital, fara sa stiu ca nu ma baga niciun medic in seama, desi am o problema de sanatate, DOAR daca scot vestitul "plic". Nu ma voi duce la referendum pentru ca, imi doresc ca viitori mei copii sa aiba posibilitatea de a invata in niste scoli, potentiale, nu sa iasa din ele, avand gradul de inteligenta identic ca al celor ce ne guverneaza.
    Si lista continua...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate tot ce Spune-ți aici nu se schimba prin acest referendum, indiferent de votul cu Da sau cu Nu și mai ales indiferent de votul prin boicot de neprezentare. Nu despre asta e vorba...Iar dacă aduceți in discuție banii folosiți pt referendum aflați ca ei s-au cheltuit deja indiferent ca Dvs mergeți ssu nu. Cum am mai spus și in alte parti Referendumul nj și-a propus sa salveze și Balenele albastre!!! 😂😁

      Ștergere
  12. Referendul este pt definirea termenului de căsătorie! Între un bărbat si o femeie, punct! Codul civil actual care prevede acest lucru se poate modifica intr-o zi la îngăduința europenilor! Avem exemplul altor tari, in care, homosexuali, au spus exact ca acum, vrem Partneriatele cici, pe urma nu au fost sătui, au vrut recunoașterea căsătoriei, nu au fost sătui, au vrut sa adopte, sa aibă ziua lor de homo.., si nu sunt sătui de nimic. De ce o minoritate sa comande si sa conducă o majoritate? Tudore, esti părinte! Esti responsabil cum vei creste acest suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti constient ca un gay poate adopta si acum. E legal sa adopti un copil indiferent de orientarea sexuala. Deci...despre ce adoptii vorbeati ??

      Ștergere
    2. Poate doar dacă nu își declara orientarea sexuală, pentru ca in rest listele de așteptare la adopție se fac pe anumite criterii. Pe ultimul loc sunt persoanele singure care mai sunt și bărbați singuri și dacă mai spun și ca sunt gay cred ca nici nu va mai conta ultimul loc de pe lista .... Așa ca și Dvs trebuie sa va mai informați...

      Ștergere
  13. Da Omule, mă regăsesc total în ceea ce zici.
    Cel mai trist este că DEMOCRAȚIA nu găsește mijloace să stârpească dictaturile în devenire.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum avem un motiv serios sa le boicotam referendumul lor inutil, daca vedem ca tot nu se pun in aplicare rezultatele lor.... si fac referire la cel pentru maximum 300 de parlamentari.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si ce ai fi vrut, Tudor Chirila, ca toti cei ce au o opinie contra actualei puteri sa aiba aceeasi opinie si in privinta reerendumului, respectiv, opinia ta?? De unde ai tu si ceilalti ca tine atata tupeu incat sa credeti ca a merge si a vota e un act gresit? Poate ca PSD se foloseste de acest subiect, poate ca este si o perdea de fum, dar subiectul in sine, este cat se poate de important si serios! Poate nu ar fi rau sa mai lasi deoparte din ura asta fata de cei care au pareri contrare cu a ta si sa incerci sa te opresti cu manipularea: redefinirea familiei in constitutie nu este egal PSD! Tu crezi in anumite idei, anumite principii. F bine. Bravo tie! Altii cred in alte valori, precum familia dintre un barbat si o femeie. Care e problema, nu inteleg!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tudor, iti respect punctul de vedere precum si argumentatia. Si tot din respect nu sunt de acord cu tine.
    1. Boicotul nu este o solutie: cum vei mai convinge data viitoare cetatenii nehotarati sa iasa la vot? Se vor gandii de 2 ori si vor ramane acasa, ca e posibil sa fie iar o manipulare( PSD-ista sau altfel nu conteaza.Orcuum electoratul are tot mai putina incredere in clasa politica).
    2. Boicotul nu este o solutie de lupta acum cu PSD. Indiferent de rezultatul votului, PSD se va declara invingator, iar banii alocati vor fi oricum cheltuiti. 3. Un aspect poztitiv al acestui referendum sunt dezbaterile pe tema respectiva. Romanii se mai informeaza, mai afla cate ceva despre MARXISMUL CULTURAL
    " Marxismul clasic vedea conflictul de clasa ca existand intre bughezie si proletariat; intre cei care aveau si cei care nu aveau.
    MARXISMUL CULTURAL vede acest conflict ca existand intre “oprimati” si “opresori”; intre cei “cu privilegii” si cei “fara privilegii”.
    “Clasa muncitoare” a fost inlocuita cu “minoritatile”.
    Grupurile majoritare sunt definite automat ca privilegiate/opresive, in timp ce grupurile minoritare sunt etichetate automat ca defavorizate/oprimate.
    Heterosexualii sunt “opresivi”; oamenii cu identitate de gen normala, clara, aceeasi cu sexul biologic [cisgen egal opusul transgenului/transsexualilor] sunt considerati opresivi; albii sunt opresivi, in special barbatii albi; crestinii sunt opresivi, samd.
    Cei care nu se integreaza in aceste grupuri majoritare sunt cei considerati implicit “oprimati”.
    De aici decurge rationamentul (de la sine inteles) ca:
    – daca heterosexualii sunt opresivi, atunci solutia este incurajarea altor forme de sexualitate.

    –daca albii sunt opresivi, solutia este “diversitatea rasiala”.

    –daca oamenii cu identitate de gen/sexuala normala (cis-gender) sunt opresivi, solutia este incurajarea celor cu identitate de gen/sexuala confuza (transgender).

    -daca crestinii sunt opresivi, solutia este propagarea islamului.

    Theodor Adorno, un membru originar al Scolii de la Frankfurt( care a lansat conceptul de "marxism cultural") a scris o carte intitulata “PERSONALITATEA AUTORITARIANA” in care defineste calitatea de parinte (relatia parinte – copil), mandria de a apartine unei familii, crestinismul, aderarea la rolurile (barbat/femeie) si atitudinile traditionale fata de sex si patriotismul drept “FENOMENE PATOLOGICE”!!!
    Marxismul Cultural este o forma dezolanta de razboi etern al eternelor grupuri marginale “ofensate”.

    Singura consecinta logica si semnificativa pe care aplicarea pe scara larga a Marxismului Cultural o poate avea vreodata este marginalizarea culturii europene traditionale.”

    (https://ihincu.wordpress.com/2016/01/31/ce-este-marxismul-cultural/)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marx si toti adeptii lui din curentul clasic, cultural sau cum o fi, plus toti opresivii si oprimatii, majoritarii si minoritariu de pe planeta asta, toti, dar absolut toti, au fost conceputi de barbati care s-au acuplat cu femei. Restul parca nici nu mai conteaza... cel putin, nu in cazul de fata.

      Ștergere
  17. Felicitari pt argumentare, Mariale! Excelent!

    RăspundețiȘtergere
  18. Votez Da. Nu esti corect. In 2014 indemnai lumea sa voteze. Pt a fi fair-play trebuie sa mergi si acum la vot pt Da sau Nu. Lasii,neVerticalii stau acasa...

    RăspundețiȘtergere
  19. Totate ce se întâmpla, peste tot in lume nu reprezintă nimic altceva decât o diversiune. O diversiune realizată cu scopul de a tine mințile oamenilor ocupate cu orice altceva decât cu atenția la viața. Tudor, invitația rămâne deschisă, te aștept la o bere! M-am mutația Melbourne între timp. E mai aproape. De casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma intereseaza invitatia ta la bere! Invita-l in privat, nu in mediul online. Mintea mea nu este nicicum ocupata de subiectul referendumului. Si chiar daca prin absurd ar fi, se dez-ocupa imediat dupa vot! Si voi continua sa observ si viata, diversiunile, manipularile politice, mediatice, de toate felurile, lipsurile si toata mizeria. Multumit?

      Ștergere
  20. O întrebare pentru tine Tudor: Și dacă tu și alții nu va duceți la referendum se rezolva problema corupției și Prostii de la guvernare se deșteaptă iar oamenii vor vedea brusc culisele spectacolului toti???! Explicația mea pentru genul asta de reacție al romanilor este asta....Toată lumea e INFLAMATA dar ffff puțin INFORMATA... așa sunt romanii emoționali ma refer la ambele tabere, și se vede asta cu ochiul liber din cum Votează la emisiuni de talent cazurile sociale, cum in multe situații primează emoția iar mintea și raționalul sunt lăsate acasă in sertar, unii au și încuiat sertarul și nu mai găsesc cheia🤣🤣😂😂😁 Sabina (de la păpuși care a terminat cu tine in ATF)

    RăspundețiȘtergere
  21. Tudor... tu defapt esti gay si nu sti cum sa faci sa iasa bine.... pai ba ipocritule... ce cacat are votarea asta cu PSD-ul ? tu te caci pe tine si dai vina pe chiloti....

    RăspundețiȘtergere
  22. N-au fost niciodata atatea polemici la un referendum. Probabil a avut dreptate Basescu cu procentul de 20% pe care l-au luat toti in ras.

    RăspundețiȘtergere
  23. A fost o zi cand ti-am scris ca vocea ta poate fi auzita si altfel, ca o implicare genitoare de adevar in viata derutata si deturnata in sens a celui mai de pret avut al acestei devastate, transhumante si mixate natii, generatia de dupa revolutie. Pe 21-ul de atunci am avut convingerea ca unda aceea va naste un continuum de portavoci restaurative ale sufletului nostru. Una dintre ele am inteles ca ai putea fi si tu. Pe ce crezi ca am mizat? Pe neamendata ta intuitie. Nealterata de labirintele perfide ale mintii, ale ratiunii imediate, aceea care poate lua o vesnica teapa, pe ea si pe harul tau. Presupun ca stii cine este autorul harului. (N-am spus talent, am spus HAR).
    Nu-L trada Tudore.
    Nu mai gandi. Doar lasa-te simtind! Fiindca exista momente in viata omului cand in complexitatea unui proces indelung rational, in fapt, unui paienjenis de retele logice , asa cum e mintea umana, pana unde o poti perverti ca sa-ti dezvaluie ultima subrutina a unui soft pe care nu-l cunosti ca sa-ti dezvaluie adevarul? Si daca in locul unei ecuatii care in unele medii functioneaza , si atunci o iei drept certa, te trezesti ca in mediul tau, e falsa? Si-atunci, asa cum spuneam, exista momente in viata unui om cand trebuie sa arunce o cruciala caramida in zid si sa strige: Nu ma vei avea, cu toata elocinta si dreptatea ta! Sunt al meu, mie, al meu, eu Insumi! Sunt al Sinelui meu care transcede orice logica umana si ma face nemuritor. Nemuritorul e tatal meu. Politica? El nu face politica nimanui, da Cezarului ce-i al cezarului si puritatii ochiului de copil pe care mintea nu mai poate ajunge s-o reperceapa decat daca se va deperverti, raspunsul pe care-l asteapta sufletul lui , sensul propriei existente.


    e-mailul este de imprumut, la cel vechi mi-am uitat parola, oricum nu conteaza

    RăspundețiȘtergere
  24. Vorba multa si pierdere de timp sa vorbesti de politica din ro...ultima sansa a romaniei..este sa iesim cu toti si sa dam jos toate partidele si apoi sa facem numai unu si bun,numai cu oameni maturi ,intelepti si cu experienta..patrioti ,altfel nicio sansa...poti vota orice partid in urmatorii 10-50 ani ca tot asa va fi in tara..pierzi sanatate si timp cu criticatul acestor trantori care da spaga sa ajunga acolo si apoi dupa 4 ani se aleg cu pensi speciale..asta este scopul lor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mi e scarba !
    De asa zisele valori care vad in valorile moral crestine motive de a sta acasa.
    Mi e scarba de fariseii care au umplut spatiul in care odinioara Vlad Tepes, Mihai Viteazu, Neagoe Basabar si cati altii stropeau cu sange pamantul stramosesc ptr ca unul ca Tudor azi sa si dea cu presupusul.
    Mi e scarba de mojicia unde s a ajuns dar tov Chirila vede jocuri de culise.
    Aparent educat,citit,cu vorba la el. Dar departe de Dumnezeu si de Cuvantul Lui.
    Ca actor...ma ntreb ce ar fi zis Amza Pellea, Ovidiu Iuliu Moldovan, Toma Caragiu, Ilarion Ciobanu (sa enumar doar cativa dintre adevaratele valori ale RO) dac ar fi auzit aberatiile acestui Tudor Chirila ?
    Sau ce ar zice Matilda Pascal Cojocarita si Sofia Vicoveanca ?
    Spalat pe creier de atatea droguri,bautura,reclama la Ciuc si participare in emisiuni al carui patron e un trust tv care promoveaza dezmatul si nonvaloarea ce alta "parere" sa emiti ?
    Tocmai "tu" care te erijezi in etalon al tinerilor (care "simt" si "gandesc" ca tine)???
    Suntem toti datori lui Dumnezeu cu o moarte mai devreme sau mai tarziu. Si vom da socoteala ptr toate. Acum ne credem cu 3 coaje,vedem paiul din ochiul aproapelui,aruncam primii piatra,ne lasam manipulati de politic,vedem albul ca e negru (si invers),am devenit farisei intr o lume a falsului, si nu cunoastem principiile crestine (dar ne dam mari si puternici si cinstiti si corecti). Ne criticam conducatorii,suntem egoisti si mincinosi,falsi,lasi,prefacuti,mandrii,cu prejudecati,judecam. Am ajuns sa urâm,sa fugim de Bine,sa ne instrainam de Adevar.

    In pericopa evanghelica de azi Hristos inviaza pe fiul vaduvei din Nain. Astazi Dumnezeu ne trimite un mesaj clar: ca Lui îi pasa. Voua...necredinciosilor si nonvalorilor...de ce ati ajuns sa nu va pese si va lasati pacaliti de o sleahta de farisei ?
    Mergeti sa votati DA ptr copiii ce vin dupa noi !
    Mergeti sa votati DA ptr ca si voi la randul vostru v ati nascut din barbat si femeie !
    Mergeti sa votati DA ptr Dumnezeu! Ptr Cuvantul Lui care ne va fi masura judecatii la momentul mortii noastre .
    Mergeti sa votati DA ptr ca Romania nu e a voastra,nici a urmasilor vostri...ci a urmasilor urmasilor vostri !!!
    Acum si pururea si in vecii vecilor, amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău să îți spun, dar comentariul tău e un amestec haotic de idei tâmpite care ti-au fost băgate pe gât de cand te-ai născut în țara asta de "creștini". Vai ce să spun, ce crestin e poporul român. Avem biserici la tot pasul și ne culcăm in picioare ca sa ajungem să atingem așa zisele moaște ca sa ne vindecam de cancer. Mai lasă-mă!

      Nu aveți nimic mai bun de facut decat sa mergeți pe diferite site uri să vă impuneți ideile tâmpite pe care le auziți la biserica. Majoritatea nici macar nu au citit Biblia dar se cred mari creștini. Nu as avea nimic cu religia dacă oamenii nu ar folosi-o ca argument pentru orice. Religia ar trebui sa învețe oamenii sa "isi iubească aproapele". De ce folositi religia ca mijloc de discriminare? Sa imi spui te rog unde mai exact scrie in Biblie că nu e bine sa iubesti? Oamenii folosesc religia împotriva lucrurilor care ii sperie. Deschide ochii, lumea se schimba. Cu ce te deranjează faptul că o persoană pe care tu nu o cunosti se căsătorește cu persoana iubita? Nu cred ca ai vazut vreodata două persoane de același sex sarutandu-se in public. Asa ca ai grija ce spui despre un anumit tip de persoana cu care mai mult ca sigur nu ai avut contact in viata ta. Nu te obosi sa imi răspunzi ca nici nu voi citi. Pace

      Ștergere
  26. Te-am văzut azi pe YouTube vorbind despre referendum , așa am intrat aici ( bucuroasa ) că te pot citi pe blog . Sunt de acord cu ce ai scris . Mă bucur ca exiști și astfel ne dai celorlalți ca mine speranțe . Sunt multe de spus despre acest referendum , dar ca sa nu mai lungesc și eu , că au vorbit atât de mulți zilele acestea , aș întreba unde este toleranța și iubirea pentru aproapele nostru , acestea fiind valori creștine ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Mă întristează să văd că încă se mizează pe ipocrizia și incultura maselor pentru reușite personale. Câteodată simt că se joacă Monopoly în Parlament.

    RăspundețiȘtergere
  28. Este año 2019 ha sido tan feliz para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz otra vez después de haber estado desolado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y regresó con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ayuda para recuperar a mi hombre hasta que mi compañero de trabajo me arrebató a Baba Ogunjobi Taiwo, quien me dio su plena seguridad de que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con Baba Ogunjobi Taiwo y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podría creer que mi esposo regresó a casa en un plazo de 12 a 16 horas, como lo dijo él y hoy, mi matrimonio se ha restablecido y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido a Dios?
    por usar a Baba Ogunjobi Taiwo para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto. ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Luego, sugiero que te pongas en contacto con Baba Ogunjobi Taiwo ahora a través de su ID de correo electrónico: Ouidah.temple@gmail.com o WhatsApp él en el +1 (940) 433 1126 para obtener más información.

    RăspundețiȘtergere
  29. https://alanarent.ro

    nu sunt de acord cu referendum

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua tuturor, un spioncaster bun care ma ajuta sa-mi recuperez sotul este aici pentru parerea ta! Numele meu este doamna Mariana diego Locuiesc în New York, Statele Unite ale Americii Viața mea sa întors! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să-și petreacă o vacanță în dubia. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând asistență. Am văzut două mărturii particulare: o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, au mărturisit despre modul în care dr. JUNGUNU le-a adus fostul iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail a dr. JUNGUNU. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. M-am pus in contact cu el pentru a ma ajuta sa-mi gasesc sotul si ma rugat sa nu-mi fac griji pentru ca zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că spre noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el va arunca vraja să mă reunească pe mine și pe soțul meu, iar El a făcut-o, în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors la mine și a început să a vărsat lacrimi de întâlnire, astfel încât ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și pentru soțul meu. Am contactat dr. Jungunu prin e-mailul său: drjungunusolutionspell@gmail.com sau WhatsApp + 233570528416 despre
    Orice problemă ați putea lua în considerare:
    1, câștigați o loterie de viză în orice țară
    2, pierde vraja de greutate
    3, vă ajută să rămâneți însărcinată
    4, ajutați-vă să vă promovați în birou.
    5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer
    7, întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume.
    8, inel de putere pentru miracol
    9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci
    10, vrei să devii o sirenă?
    Luați legătura cu el oriunde în lume prin EMAIL: drjungunusolutionspell@gmail.com Este cel mai bun pitcher al lumii.

    RăspundețiȘtergere
  31. Very nice, a like a your article. I very fun to read the article and Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites, absolute!. Come visit my blog at

    RăspundețiȘtergere
  32. Nice info, i so happy with your article. I go to Bookmark in my browser because information is very good. Thank for your sharing a knowledge! It's great! I have a blog and come visit my blog at Information

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  34. Excitatia mea este BACK WITH THE GREAT AJUTORUL DR.JAMES IDEAL LOVE SPELL, sunt foarte incantat ca ruptura mea a fost restaurata, fostul meu sot a revenit dupa ce ma lasat pe mine si pe cei doi copii pentru o alta femeie. Am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR.JAMES pe net cum a ajutat mulți să-i aducă înapoi pe iubiți, așa că i-am contactat și pe el. mi-a spus ce este necesar pentru vraja si eu fac asa cum a spus, dupa doua zile de vraja, ex-sotia mea, ma sunat sa cer o iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, așa că a fost DR.JAMES care ma ajutat să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să vă spun o mare mulțumire pentru tine DR.JAMES pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine așa rapid cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acest om puternic pe care Dumnezeu îl folosește pentru a ajuta oamenii acum. Iată contactul lui: Trimiteți un e-mail la: (drjamestempleofsolution@outlook.com sau puteți apela / WhatsApp: +2348052523829).

    RăspundețiȘtergere
  35. Toate mulțumirile doctorului Akhere l-au contactat pe acest bărbat după soțul meu
    4 ani mi-au părăsit și, spre surprinderea mea, ia luat acest om doar 2 zile să-l aducă
    înapoi la Dr Akhere, cel mai bun vrajitor în jurul său pentru a rezolva orice problemă
    tu.
    {1} HIV / SIDA
    {2CANCER
    {3} HERPESULUI
    {4} DIABET
    (5) HERPERTITATE B
    {6} EXCLUSIV
    {7} RICUTAL DE BANI
    {8} SPELL DE PREGNANȚĂ


          E-mail: Akheretemple@yahoo.com

                              SAU
       Call / WhatsApp: +2348129175848

    RăspundețiȘtergere
  36. Cea mai buna vrajitoare 2019 este Dr. Akhere, marele vrajitor din Africa, vreau sa folosesc acest mediu pentru a-i multumi pentru ca mi-a adus inapoi ex-iubitul meu, doar mi-a spus sa furnizez articolele necesare pentru vraja si pe care le-am facut si mi-a spus că după ce a primit articolele în 24 de ore voi începe să văd rezultatul și cu adevărat este un om al cuvintelor lui contactați-l astăzi și rezolvați problema
      (1) dacă aveți întotdeauna vise rele.
      (2) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
      (3) Dacă vreți un copil.
      (4) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
      (5) Rac sau orice formă de boală
    E-mail: Akheretemple@yahoo.com
      Whatasapp +2348129175848 Dr. Akhere

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin adresa mea privată de mail zazabatempleyahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  38. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  39. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  40. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  42. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  43. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Am crezut că am pierdut dragostea vieții mele, până când un prieten de-al meu mi-a prezentat acest mare om, care mi-a restaurat soțul înapoi. Am reușit să-mi recuperez fostul cu ajutorul lui Mustafa. Fără întârziere i-am recuperat pe fostul meu iubit după 48 de ore de contactare a doctorului Mustafa. Sunt atât de fericit astăzi pentru ajutorul acordat de Dr. Mustafa. Contactați Dr. Mustafa astăzi pe adresa dr.mustafaherbalcenter@gmail.com sau pe Whats app on +2348135937148

    RăspundețiȘtergere
  47. Numele meu sunt Nora Zvonimir, sunt aici să împărtășesc o mărturie despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, sa schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, el ar veni cu scuze că nu mă vede mereu. Nu mai răspunde la apelurile mele și la mesajele mele și nu mă mai vedea în mod regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată mi-a spus că mă iubește și că are nevoie de ceva timp să se gândească la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să merg online și am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo și eu îl contactez și-mi explic problemele. Mi-a arătat vrăjitoria pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu sa întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să-și petreacă mai mult timp cu mine decât cu prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum am fost căsătoriți fericit timp de 3 ani cu un fiu. Încă de când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Puteți contacta, de asemenea, această rolă de vrajă și să vă stabiliți relația E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați sau WhatsApp-i linia sa directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

    RăspundețiȘtergere
  49. Bonjour tout le monde je suis ici pour partager mon témoignage sur un grand homme, un homme de paix et aimant un restaurateur à la maison, je m'appelle (Mme Julian), j'ai un problème de santé (obésité). En tant qu'obèse, je pesais 176 kg. Idideverything possible de gérer mon poids mais en vain "J'ai pris toutes les manières du thé chinois au thé Lipton, au thé vert même au thé australien et à certains compléments alimentaires apparentés mon poids continue de monter en flèche à la journée J'ai contacté de nombreux médecins et amis pour obtenir de l'aide, mais allavail, je J'ai vu le témoignage d'un homme qui ne souffrait pas du VIH grâce à l'aide du docteur Alashira et à de nombreux autres témoignages, par exemple une dame aidée par le docteur Alashira pour la restauration de son domicile, je lui ai laissé le soin de l'essayer et je l'ai contacté, lui et Itoldhim ma condition, il me dit que je ne devrais pas m'inquiéter de ma condition ne resterait plus la même. Puis il me demande si je crois et j'ai dit oui je crois, il m'a dit quoi faire et il a dit qu'il enverrait des herbes que je prendrai, voici juste quelques jours, je voyais des changements, les herbes ont commencé à fonctionner En ce qui me concerne, j’ai commencé à perdre du poids, maintenant je pèse 100 kg ,,, je suis reconnaissant envers le docteur Alashira pour son excellent travail. Je promets de partager le bon travail au monde pour son intervention sur mon poids, vous pouvez l’envoyer par e-mail. alashirao1@gmail.com ou WhatsApp +2348034395438 s'il vous plaît, croyez qu'il vous aidera dans tous les types de situation concernant le mariage, les affaires, l'élargissement des richesses du pouvoir de Dick et bien plus encore.

    RăspundețiȘtergere
  50. mon mariage a été séparé pendant 9 ans et 11 mois, tout espoir était perdu pour le retour de mon mari..parce qu'il a déjà une autre femme, j'ai été pris en charge pour les enfants seuls les choses étaient si difficiles à gérer, il y a un jour que j'ai vu groupe sur Facebook, qui parle de marié mais de célibataire, je rejoins le groupe pour savoir en quoi cela consiste..Je partage mon problème, un message à un ami me message sur ma boîte de réception me racontant sa situation et comment le docteur Alashira l'a aidée..I ne la crois pas, elle me demande de l'essayer, et je le fais .. J'ai contacté le Grand Dr Alashira à dr.alashirao1@gmail.com et je lui ai tout dit, il m'a dit qu'il m'aiderait si je crois et j'ai dit Oui, je crois, il m'a demandé d'envoyer la photo de mon mari. Il a dit que je devrais cesser d'avoir peur que mon mari ne revienne..après 2 jours miraculeux, j'ai vu un appel et j'ai choisi voici que mon mari m'appelait mon téléphone. pleurant et me suppliant de dire qu'il est désolé de ne pas savoir ce qui se passait, je pensais que c'était une blague le lendemain Notre groupe devant moi avec son ami mendiant toujours en lui disant que je devrais lui pardonner, je ne sais pas comment il l'a fait.indeed homme comme ça .. s'il vous plaît contactez-le E-mail dr.alashirao1@gmail.com ou l'ajouter sur WhatsApp +2348034395438 heis en effet je homme de paix..il peut vous aider si vous croyez ..

    RăspundețiȘtergere
  51. 9 yıl ve 11 ay, kocamı geri almak için tüm umutlar kayboldu ... çünkü zaten başka bir kadını vardı, yalnız çocuklara bakıldım, işler halletmek için çok zordu. ama yaşayan bekarlar gruba katılmanın ne demek olduğunu bilmek için katılıyorum .. Sorunumu paylaşıyorum, bir arkadaşım gelen kutumda bana durumu anlatıyor ve doktor Alashira'nın ona nasıl yardımcı olduğunu söylüyor. bir deneyin ve ben .. dr.alashirao1@gmail.com adresindeki Büyük Dr Alashira ile iletişime geçtim ve ona her şeyi söyledim, inanırsam bana yardım edeceğini söyledi ve evet dediğime inanıyorum, bana sordu kocamın resmini gönderirim ben ... kocamın geri dönmesinden korkmaktan vazgeçmeliyim dedi ... 2 gün sonra mucizevi bir çağrı gördüm ve aldım aldım kocam beni aradı telefonum ağladığını söyledi ne olduğunu bilmiyordu, ertesi gün kocamı önümde gördüğümde şakası olduğunu düşündüm, arkadaşı hala yalvarıyordu. Onu affetmem gerektiğini söyledim, nasıl yaptığını bilmiyorum. Dr. Alashira, dr.alashirao1@gmail.com +2348034395438 adresinde onunla çok iyi iletişim kuruyor.

    RăspundețiȘtergere
  52. căsnicia mea a fost separată timp de 9 ani și 11 luni, toată speranța a fost pierdută pentru a-mi lua soțul înapoi .. pentru că are deja o altă femeie, am avut grijă de copii singuri lucrurile erau atît de dure să mă ocup eu, într-o zi am văzut-o pe Igroup pe Facebook, despre care m-am căsătorit dar trăiesc singură Mă alătur grupului pentru a ști despre ce este vorba .. Îmi împărtășesc problema mea, un prieten mi-a trimis mesajul în căsuța mea de discuție, spunându-mi despre situația ei și cum o ajută pe doctorul Alashira. ea mi-a cerut să încerc și am contactat-o ​​pe Marele Dr Alashira la dr.alashirao1@gmail.com și i-am spus totul, a spus că mă va ajuta dacă cred și am spus că eu cred, el mi-a cerut sa-mi trimit imaginea sotului pe care il fac .. mi-a spus ca ar trebui sa nu mai fie teama ca sotul meu se intoarce ... dupa 2 zile miraculos am vazut un apel si am ales sa vad ca sotul meu ma sunat telefonul meu spunand sa ma implorase spunând că îi pare rău că nu știa ce se întâmplă, am crezut că a fost o glumă a doua zi când am văzut husba mea nd in fata mea cu prietenul lui inca cerandu-i sa spun ca ar trebui sa i-i iert, nu stiu cum a facut-o. Dr. Alashira este un om grozav, un restaurator de acasa, promit sa-i impartasesc binelui lumii pentru ca lumea are nevoie de aman ca asta .. contactati-l si scrieti-l pe dr.alashirao1@gmail.com sau adaugati-l pe WhatsApp +2348034395438 Heis, intr-adevar, am un om de pace ... te poate ajuta daca crezi ..

    RăspundețiȘtergere
  53. Bonjour tout le monde este suis ici pour partager mon tema de la un mare homme, un homme de paix și scopul un restaurateur la maison, este m'appelle (Mme Julian), j'ai un problem de santé (obésité) .En tant , este de 176 kg.Al putea fi tot posibilul de a face o poftă de mînă en vain "J'ai pris toutes les manières du chinois au thе Lipton, au thе vert même thе thе Australian а јυѕt complυments alimentaires aparentés mon poids continue de monter en flèche à la journee J'aicontacté de nombreux médecins et amis pour obtenir de l'aide, mais allavail, je J'ai vu le tema de la un homme qui ne sufrate pas du VIH grâce à l'aide du docteur Alashira et de la nombreux autres tematici, par exemple de dame auxée par le docteur Alashira pentru restaurarea de fiu domiciliu, este al lui laissé le soin de eseer și este contactul lui, al lui Itoldhim condiție, il me dit que je ne devrais pas m'inquiéter de macondiție ne resterait plus la mêm e. Puș il cer ca eu să fie crois și j'ai dit oui je crois, el m'a dit quoi faire și il a qui en envertura des herbes que je prendrai, voici juste quelques jours, jevoyais des changesments, les herbes ont commencé à fonctionner En ce qui me concerne, j'ai commencé à perdre du poids, maintenant is pèse 100 kg ,,, este suis reconnaissant envers le docteur Alashira pentru excelenta travail.Je promets de partager le travail au monde pour de intervenție sur ma poids, vous pouvez l'envoyer par e-mail.alashirao1@gmail.com sau WhatsApp +2348034395438 s'il vous plaît, croyez qu'il vous aidera dans tous les tipuri de situație care privește mariage, les affaires, l 'élargissement des richesses du Pouvoir de Dick et bien plus encore.

    RăspundețiȘtergere
  54. Hello Viewers Sunt aici pentru a împărtăși lucrarea minunată a lui Alashira ... Am văzut un post al unei femei care a împărtășit mărturia ei în octombrie-12-2018, despre cum Alashira a ajutat-o ​​să își construiască familia înapoi .. Am fost atât de impresionat, am stat mulți ani fără un loc de muncă .. ce căutați, ce ați făcut, cum ați făcut-o? Mărturie și trebuie să spun că vreau să o fac, l-am prins, am primit o corespondență de la Dubai pentru un străin lucru pe care nu l-am solicitat niciodata, mai tarziu de o saptamana, l-am apelat de la un furnizor mare de la cineva pe care nu l-am cunoscut niciodata, am fost confundat a facut lucrarea de predare am facut treaba am facut treaba am facut treaba am facut treaba am facut un prieten pentru a fi responsabil de ea .. cu adevărat Alashira este un om mare și un zeu trimis .. triple a făcut în viața mea ... vă mulțumesc Dr alashira .. contactați-l pentru ajutor dr.alashirao1@gmail.com sauWhatsApp + 2348034395438 .. .pentru lectură ... Mr. Jude kodjo ...

    RăspundețiȘtergere
  55. Bună ziua tuturor vreau doar să împărtășesc mărturia mea despre ceea ce Dumnezeu a făcut pentru mine prin ajutorul unui mare om al păcii și iubirii, restaurator de origine, într-adevăr trimis de Dumnezeu pe pământ, am fost căsătorit timp de unsprezece ani primul nostru copil, la cinci ani după căsătorie, am așteptat încă 10 ani pentru un alt copil, dar știam cum, soțul meu și cu mine am plecat pentru un test de fertilitate și am spus că tubul meu uterin a fost blocat ... de atunci am pierdut tot. . Plang toată ziua și noaptea, soțul meu încearcă să mă consoleze pe mine și pe fetița mea. Am mers, de asemenea, la un alt spital pentru test, au spus că nu pot rămâne însărcinată. Când toată speranța a fost pierdută, spun mărturii diferite despre munca bună a doctorului alashira i-am spus soțului meu că el mi-a cerut să încerc și am făcut-o, mi-a spus ce să fac și să mă roage să cred că Dumnezeul lui alashira o va face pentru mine și eu cred ... Mă simțeam niște febră M-am dus pentru a verifica am fost confirmat însărcinată, dar încă mai vedeam perioada mea, până la două luni, la treizeci și unu Am început să experimentez tensiune arterială ridicată și am căzut în muncă. Când am ajuns la spital, am fost trimis înapoi, din cauza lipsei de contracție, l-am sunat pe marele doctor Alashira pentru situația în care mi-a cerut să cred că nu se va întâmpla nimic mă întreabă să fac o anumită misiune și mi-a spus ce să fac, și am văzut că două săptămâni mai târziu a trebuit să mă întorc la spital am fost eliberat sigur de o fetiță ... îi dau toate mulțumirile pentru mai multe informații contactați-l prin e-mail dr.alashirao1@gmail.com sau whatsap + 23408034395438 vă va ajuta ...

    RăspundețiȘtergere
  56. Dragostea este frumoasă atunci când ai cu cine să o împărtășești. Sunt Bridget Helen, din Texas America. Dr. Ekpen este un ortograf foarte autentic și un om cu înțelepciune unică și puternică. Nu am putut rămâne însărcinată pentru că am probleme de fertilitate. Soțul meu a divorțat pentru asta. M-am întrebat dacă este ceva despre tot ce mă deranjează. După ce am încercat să mă omor de mai multe ori, când toate speranțele au devenit idoli, un prieten de-al meu mi-a spus că nu-mi pasă de lucrurile corecte, nici de e-mail și nici de e-mail. El m-a asigurat că m-a ajutat și că nu ar trebui să-mi fac griji. Dr. Ekpen a întors bucuria vieții mele și a familiei mele și a soțului meu cu puterile sale spirituale, rămânând însărcinată, vindecând boala surorii mele și virusul HIV al vărului meu. Puterile sale speciale și l-au făcut pe fratele meu vitreg să câștige o loterie de 2 milioane de dolari. Dr. Ekpen este cu adevărat un om talentat, uimitor și foarte bun, care știe cu adevărat să își facă treaba mai bine și, dacă nu pentru el, despre ce va fi viața mea? Dr. Ekpen, vă mulțumesc foarte mult și nu voi înceta niciodată să vorbesc despre minunile voastre fapte. Cuvintele nu pot fi exprimate corect. Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual, de ce să nu-l contactați pe Dr. Ekpen în e-mailul său: ekpenogiogunspellcaster@gmail.com? Dr. Ekpen este sigur și de încredere, așa că contactați-l acum și vă va oferi o soluție. Mulțumesc, Dr.ekpenogiogunspellcaster@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu sunt Elena Vedran pe nume. Mă simt foarte fericit să împărtășesc măreția și minunata mea mărturie cu toți cei de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani cu soțul meu și, dintr-o dată, o altă femeie a venit în imagine, a început să mă urască și a fost abuzivă. dar tot l-am iubit din toată inima și l-am dorit cu orice preț. El a făcut divorț și toată viața mea s-a întors și nu știam ce să fac, s-a mutat din casă și m-a abandonat eu și copiii. prietenul meu foarte apropiat mi-a povestit despre încercarea mijloacelor spirituale de a-mi aduce soțul înapoi și m-a introdus într-un caster de vrăji, numit Dr. Isikolo, așa că am decis să încerc. deși nu am crezut în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu s-a întors și m-a rugat că și-a dat seama de greșelile sale, pur și simplu nu am putut să cred, nu primim răspunsuri corecte până când încercăm ceva nou. ne întoarcem împreună și suntem fericiți în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea Whatsapp / Viber lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  58. Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat Domnului Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

    RăspundețiȘtergere
  59. ÎȚI MEA fostul partener INapoi
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de o cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un părinte singur de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc totuși într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de DR ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea simți alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, doar cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă de la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  60. Viața mea a fost distrusă când soțul meu mi-a trimis ambalaj, după 13 ani suntem împreună. Am fost pierdut și neputincios după ce am încercat atâtea moduri cu soțul meu înapoi la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu m-a sunat, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună că nu a fost nicio problemă să-mi revin soțului, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și reveni soția când l-a lăsat pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat auzind ceva de la seful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a Domnului NOBEL care l-a ajutat să-și revină soția, nu am crezut niciodată că asta va funcționa, dar nu am avut de ales să vin în contact cu spusele pe care le termin, și el mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-mi propună să-i arunc vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pleda că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că era doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc spre locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, în genunchi, soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat Domnului NOBEL o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și a lămurit eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a mai făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune că ar trebui să facă ca bărbat fără să râvnesc. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Domnul NOBEL pentru ajutor. Email-ul său este lordnoblespellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunt Ivanka Fabijan din Londra, vreau să le împărtășesc o mărturie a vieții mele tuturor. m-am căsătorit cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult că suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat în vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Am fost atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până când nu am întâlnit-o pe prietena mea dor de Pașa și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat unui bărbat numit Dr. Isikolo vrăjitor de dragoste care a aruncat o vrajă pe fostul său și să-l aducă înapoi la ea după 2 zile. Domnișoară Pașa mă roagă să-l contactez pe doctorul Isikolo pentru vrajă. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru-strămoși vor lupta pentru mine. El mi-a spus până la două zile că o să mă reunească împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și el a început să plângă de iertare. În momentul de față sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ pentru ceea ce a făcut acest grozav vrăjitor pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  62. Luați legătura cu dr. Isikolo la isikolosolutionhome @ gmail dacă doriți să vă primiți acum soțul, soția, iubitul și iubita și să vă recâștigați fericirea.
    Sunt foarte mulțumit de acest serviciu pe care mi-l oferă Dr Isikolo. Sunt unul dintre acei oameni care au spus, nu voi numi niciodată un psihic, nici un mag sau orice altceva ”pentru a mă ajuta cu problemele mele cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de o anumită îndrumare și„ Sunt atât de bucuros că am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo, niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare de genul acesta, dar când l-am pierdut aproape pe Andre într-una dintre luptele noastre proaste (s-a despărțit de mine), Credeam că pierdusem totul. Plâng toată ziua și mă gândesc că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Am citit o mărturie a unui bărbat numit Taylor Borg despre el care spune că modul în care doctorul Isikolo îl ajută să se întoarcă este fosta soție în 48 de ore. Îi trimit rapid un e-mail. A făcut o (vrăjitoare Lover) pentru mine. 48 de ore mai târziu, fostul meu iubit a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal, iar iubirea noastră este acum mai puternică pe care nu o poate face fără să fie cu mine. Eu și iubitul meu trăim din nou fericiți împreună. Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu a profitat de mine. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Nu știu cum ai făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este, FUNCȚIONEAZĂ !! Andrew și cu mine suntem din nou fericiți împreună și vom fi întotdeauna recunoscători pentru dr. Isikolo, trimițându-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  63. Numele meu este White și sunt din Canada, vreau să-mi împărtășesc povestea mea de viață adevărată aici, soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut să-i dau un copil și a plecat cu o altă doamnă, am vrut să-l spun pe doctorul Ogundele un caster de vrajă și el l-a adus înapoi soțul meu pentru mine în termen de 24 de ore cu puterile sale, îi voi împărtăși numele lui la radio și pe internet pentru ca oamenii să știe despre bunul său serviciu, pentru cei care au nevoie de ajutor să-l contacteze prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  64. Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am început a cerșit spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  65. OBȚINEȚI-ȚI IUBITUL ÎNCEPUT ÎNapoi (ex). vrăji pierdute de dragoste, psihic, vindecător de plante, am ajutat oamenii să-și rezolve căsătoriile, relațiile și problemele de dragoste cu vraja mea puternică de dragoste. Trebuie să spun cu umilință că am o rată de succes foarte mare pentru următoarele circumstanțe:
    (1) Obțineți-vă iubitul pierdut înapoi (ex), care lipsește o dată
    (2) vraja de bani
    (3) nu vrei dacă partenerul te înșală
    (4) Captează inima celui pe care îl iubești
    (5) Probleme de infertilitate
    (6) Pentru a rupe o relație și a te întoarce la iubitul tău
    (7) Faceți legătura de iubire între tine și cel pe care îl iubești puternic și de neîntrerupt
    (8) Căsătoriți-vă dragostea vieții voastre
    (9) Cum să obțineți escrocherul și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (10) Vraja de divorț
    (11) Faceți ca afacerea dvs. să înflorească
    (12) (Barrenness) dacă sunteți în căutarea unui copil
    (13) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (14) Mâncarea în vis
    DR ODUDUWA
    ========================================
    EMAIL oduduwa.temple111@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com

        DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.
    1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
    (2) dacă ai întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
    (5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Doriți să vă legați soțul / soția
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (10) Opriți divorțul
    (11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI
    (12) Câștigarea la loterie
    (13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA
    (14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI

    RăspundețiȘtergere
  67. Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Ma numesc Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă căutați o casetă de vrajă care să vă ajute, contactați-l pe dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost iad pentru mine și pentru băiatul meu că a trebuit să ne mutăm într-un alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut doar pe dr. Isikolo acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. Într-o zi de marți dimineață, când am primit un apel de la mine acasă (părinții mei), el m-a căutat. L-am acceptat să vină la mine și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut instantaneu că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați o casă de vrăji, întâlniți-vă pe dr. Isikolo și veți fi surprinși de minunile schimbări din viața voastră. E-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  68. OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat timp de 4 ani această doamnă a făcut multe în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și noi amândoi trăiesc împreună în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să-i pledez cu ea, dar a insistat să nu fiu alături de ea eu din nou, am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, deoarece această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să-l recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat cu escrocherii , dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizor și am văzut o doamnă pe nume SARA care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului Ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui. și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele pe care le-a râs aceasta și mi-a spus că va reveni la mine în maxim 24 de ore cât am contactat cu el, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept , în următoarele 24 de ore în care mi-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    Numele meu: Harry
    Țara: Finlanda

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna tuturor!
    Fostul meu și cu mine ne-am despărțit în urmă cu 1 an și 2 luni și eram însărcinată cu șase luni. Amândoi ne iubim și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a rupt inima. Am încercat să-l sun și amândouă liniile sale au fost deconectate. Am încercat să ajung la el pe rețelele de socializare, dar m-a șters din ele. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și nu știu ce este rău. Am plâns și am plâns zilnic pentru că l-am iubit foarte mult. Până nu am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut reveni dragostea. Din nou, am fost derutat. Nu știu ce să fac și mi-am pierdut și locul de muncă și nu am bani să am grijă de copil. Am fost mizerabil în viață, așa că am strigat către sora mea și i-am spus problema mea și am spus că știe despre o casetă puternică de vrajă care a ajutat-o ​​atunci când nu a putut rămâne însărcinată. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie aruncă o vrajă asupra bărbatului meu și mi-a spus că mă va ajuta să rup vraja, pentru ca bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu pentru totdeauna. A fost o mare surpriză pentru mine că tot ce a spus a trecut în 48 de ore. Omul meu s-a întors imediat la mine, spunând că ar trebui să-l iert. Vă mulțumesc foarte mult acestei roșii puternice și reale. Mă rog pentru el să trăiască mult timp și să facă mai mult din minunata sa lucrare. Dacă aveți vreun fel de problemă care vă deranjează în viață, trebuie să contactați această casă puternică de vrăji! El te poate ajuta. Nu te va dezamăgi, îți ofer 100% garanție că te va ajuta, Iată contactul său: Trimiteți-l pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  70. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Ma numesc Anna Oscar. Postarea despre o casetă de vrajă este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și abuzului constant și am luptat în mai multe rânduri și după 6 luni fără contact. Am citit despre Doctor Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  71. DON, NU TREBUIE CE CE DESPRE SCRIE ESTE 100% POVESTE VIAȚĂ REALĂ.

    M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul DR OGUNDELE cea mai bună casetă de vrăji și recomand cu mare drag DR OGUNDELE oricui are nevoie de ajutor! .. Numele meu este Pamela, sunt din Germania, vreau să mărturisesc despre cum am primit înapoi, iubitul meu după ce s-a despărțit de mine, am fost împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu a avut o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, i Am încercat tot ce am putut pentru a-l întoarce, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster vrăjitor care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc , când am contactat această cască de vraja prin Whatsapp +27638836445, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 24 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat și mi-a cerut iertarea, Deci uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită DR OGUNDELE. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea, DR OGUNDELE este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta lumea în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex-ul dvs. soțul tău s-a mutat la o altă femeie, dacă ai nevoie și de soluție la orice fel de problemă, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: adăugați-l pe WhatsApp sau Viber: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com MULTUMIM DR. OGUNDELE

    RăspundețiȘtergere
  72. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile sale au făcut minuni și soțul este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și de bucurie, ești un Dumnezeu trimisă mie și întregii mele familii .. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc atât de mult Dr. IsikoloToți cei care caută un adevărat vrăjitor ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp pe 2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  73. Vrăjitorul autentic numit Dr. Isikolo, care face minuni pentru oameni
    Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea preț de a face comerț din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că el are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să mă văd contactându-l și imediat am răspuns că am explicat prin ce am trecut și mi-a spus că celălalt tip folosiți vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a lăsat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în la mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de bărbați de tip necunoscut din Florida și în 48 de ore prietena mea era la mine în casă, care mă aștepta să mă întorc de la muncă și când am început să cerșesc spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și ex-vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com puteți, de asemenea, să-l discutați pe WhatsApp prin +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  74. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe față și cântând laudele acestui caster puternic vrăjitor numit Dr. Isikolo care mi-a făcut o mare favoare salvând relația mea de la despărțire. Mă gândeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină acasă târziu și, zilnic, îmi oferă scuze diferite, atunci am decis să mă uit atent la el, apoi descopăr că a avut o aventură cu o altă fată. Am fost inima frântă pentru că am avut încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și el a fost mai mult timp atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte să o cunosc, el m-a lăsat pentru fată și am fost într-o mizerie adâncă pierzându-l la o altă femeie. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Isikolo pe Internet, deoarece prin aceasta am reușit să-l contactez pe dr. Isikolo, iar el m-a ajutat să-l revin în 48 de ore, iar astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă dragoste decât niciodata. Dacă aveți vreun fel de relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare renunțând la informațiile de contact ale Dr. Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  75. De două ori am intrat în saga relațiilor cu soțul meu, el mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mea se va rupe și chiar suntem pe cale să divorțăm și a decis să mă lase pentru cealaltă femeie, I-am povestit joi prietenului meu despre divorț și mi-a recomandat Dr.AJAYI care mi-a salvat căsnicia și mi-a readus-o pe soțul meu. A îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. Nu mergeți niciodată la juriul pentru divorț. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii mei sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relație similare. Contactați marea casă de vrăjitoare Dr AJaYI pe e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084889470. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată soluția.

    RăspundețiȘtergere
  76. Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați-l pe dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în Statele Unite, dar niciunul nu l-a putut aduce pe Richard înapoi la mine. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente ale vieții mele, că am fost un caster de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă sunteți mai simțiți acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea dr. Isikolo chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp/Viber lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  77. Honestamente, estaba tan abrumado cuando mi esposo de 6 años me dejó para estar con otra mujer. Los dolores eran demasiado para mí y no podía soportarlos más. Así que tuve que buscar ayuda en Internet hasta que descubrí que el correo electrónico del Dr. OMON: omonbabalola@gmail.com era el verdadero problema. Había intentado todo lo que sabía, y con tus hechizos, bendiciones y magia extraordinaria. Powers, hiciste todo el trabajo por mí, lo que me ha garantizado un resultado positivo en 48 horas, mi ex esposo volvió a mí y se arrepintió de todo lo que había hecho. Ahora mi vida está equilibrada y estoy feliz de nuevo. El Dr. OMON hace un gran servicio a las personas. Amigos, en caso de que necesite la ayuda de Dr.OMON, envíela por correo electrónico a omonbabalola@gmail.com o Whatsapp. +2348134046638

    RăspundețiȘtergere
  78. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă de vrăji eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta doctorul Isikolo pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  79. Mărturie De Tamara Noel, Cum să-ți recuperezi fostul cu ajutorul doctorului Isikolo!

    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce după multă cerșeală, dar nu a avut niciun rost și mi-a confirmat că și-a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Așa că într-o seară, întorcându-mă de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu, care a cerut de la soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru și așa mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc înapoi soțul este să vizitez o casetă de vrăji, numită DR ISIKOLO, pentru că chiar a funcționat și pentru el. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar casterul de vrăjire m-a asigurat că o să-mi iau soțul înapoi în următoarele 48 de ore, după ce mă conformez. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată. așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuia să fac. Apoi făcând treaba pentru mine și după 48 de ore, atât de surprinzător soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a-mi informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte cu ajutorul Dr. ISIKOLO. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să-l contactați, vă dau 100% garanție că vă va ajuta.
    Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp / sunați +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  80. Tako sam sretna što dijelim ovdje svoje iskustvo i svjedočanstvo o tome kako sam dobila pomoć od dr Ogundele. Am Mrs. Shelley Hanes iz Teksasa, SAD. Nakon braka imao sam lijepu porodicu; bila sam u braku sa 6 godina svojim mužem i odjednom mi se pojavila druga žena na slici moj suprug koji me je volio prije nego što je počeo sa mnom svađati se tako nasilno da sam ga pokušao reći istinu o tome kako osjeća i to što radi nije u redu za porodicu, on se naljuti i udara me bilo čime što vidi oko sebe. ali još uvijek sam ga volio svim srcem uprkos svemu što mi je učinio i želio sam ga po svaku cijenu. onda je podnio zahtjev za razvod koji se cijeli moj život razdvajao i nisam znao što da radim ... on se iselio iz kuće i napustio mene i djecu na 3 godine. Tako mi je bliska prijateljica rekla o ljubavnoj čaroliji dr. Ogundele da mi vrati muža, a koristi i ljubavnu čaroliju dr. Ogundele da vrati svog bivšeg dečka koji ju je napustio prije. I rekli su mi da su sada veoma zadovoljni vezama. I upoznala me sa urokom za čaroliju, isprva sam bila iznenađena i uplašena pa sam odlučila pokušati. Iako nisam vjerovao u sve te stvari, onda kad je uputio posebne molitve i bacio čaroliju, bio sam tako iznenađen, nakon 24 sata vratio se moj suprug i molio za moj oproštaj, shvatio je svoje pogreške, ja sam jednostavno nisam mogao vjerovati, ionako smo opet zajedno i sada smo jedna velika sretna porodica kao nekada. Dogovorio sam s dr. Ogundeleom da obavijestim ljude o njegovom dobrom poslu, pa ako vam treba bilo kakva pomoć, savjetujem vam da kontaktirate dr. Ogundele. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com i za WhatsApp ili Viver Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  81. Prietenul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de sex masculin, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a plătit urechile surde, am fost devastat emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă este real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-l încerc, am contactat-o și mi-a spus. eu ce să fac și am făcut-o apoi el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine Procesul vrajii de a reuni iubiții este foarte simplu și lucrează neinteresat oamenii la fel cum a restabilit relația mea în 48 de ore și prietenul meu a sunat și cerșea să alcătuiește-te din nou cu mine, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul său, WhatsApp, la: +2348133261196, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  82. Numele meu este martin Marisa, din Canada, vreau să spun lumii că există o casterie reală on-line, care este puternică și autentică, numele său este Dr. ozalogbo. El m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit, Când am contactat dr. Ozalogbo mi-a aruncat o vraja de dragoste, iar soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine m-a sunat din nou și a început să mă roage să mă întorc. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască vrăjitoare are puterile de a restabili relația ruptă. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Dr ozalogbo poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, precum: vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri în instanță, vraja gravidă, protecție spirituală și multe altele. Îl poți contacta prin apelul său la adresa de email ozalogboshrine@gmail.com sau îl poți adăuga pe WhatsApp cu numărul său de telefon +2348162562991

    RăspundețiȘtergere
  83. Numele meu este martin Marisa, din Canada, vreau să spun lumii că există o casterie reală on-line, care este puternică și autentică, numele său este Dr. ozalogbo. El m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit, Când am contactat dr. Ozalogbo mi-a aruncat o vraja de dragoste, iar soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine m-a sunat din nou și a început să mă roage să mă întorc. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască vrăjitoare are puterile de a restabili relația ruptă. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Dr ozalogbo poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, precum: vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri în instanță, vraja gravidă, protecție spirituală și multe altele. Îl poți contacta prin apelul său la adresa de email ozalogboshrine@gmail.com sau îl poți adăuga pe WhatsApp cu numărul său de telefon +2348162562991

    RăspundețiȘtergere
  84. Numele meu este martin Marisa, din Canada, vreau să spun lumii că există o casterie reală on-line, care este puternică și autentică, numele său este Dr. ozalogbo. El m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit, Când am contactat dr. Ozalogbo mi-a aruncat o vraja de dragoste, iar soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine m-a sunat din nou și a început să mă roage să mă întorc. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască vrăjitoare are puterile de a restabili relația ruptă. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Dr ozalogbo poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, precum: vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri în instanță, vraja gravidă, protecție spirituală și multe altele. Îl poți contacta prin apelul său la adresa de email ozalogboshrine@gmail.com sau îl poți adăuga pe WhatsApp cu numărul său de telefon +2348162562991

    RăspundețiȘtergere
  85. Numele meu este martin Marisa, din Canada, vreau să spun lumii că există o casterie reală on-line, care este puternică și autentică, numele său este Dr. ozalogbo. El m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit, Când am contactat dr. Ozalogbo mi-a aruncat o vraja de dragoste, iar soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine m-a sunat din nou și a început să mă roage să mă întorc. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască vrăjitoare are puterile de a restabili relația ruptă. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Dr ozalogbo poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, precum: vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri în instanță, vraja gravidă, protecție spirituală și multe altele. Îl poți contacta prin apelul său la adresa de email ozalogboshrine@gmail.com sau îl poți adăuga pe WhatsApp cu numărul său de telefon +2348162562991

    RăspundețiȘtergere
  86. Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am dat câteva comentarii pe un site web despre acest mare casator de vraja numit Dr. Isikolo, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-l direct pe e-mail.
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți și pe Whatsapp / Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  87. Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

    RăspundețiȘtergere
  88. merci docteur alashira pour apporter le bonheur chez moi .. je vous remercierai toujours pour votre bonté vous êtes un homme de sagesse ... contactez s'il vous plaît aide .. e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com..WhatsApp +2348034395438. ... il vous aidera dans tout type de problèmes spirituels ..

    RăspundețiȘtergere
  89. merci docteur alashira pour apporter le bonheur chez moi .. je vous remercierai toujours pour votre bonté vous êtes un homme de sagesse ... contactez s'il vous plaît aide .. e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com..WhatsApp +2348034395438. ... il vous aidera dans tout type de problèmes spirituels ..

    RăspundețiȘtergere
  90. Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut ... în special pentru a încheia barrenitatea de 10 ani în familia mea cu băiatul. Soția mea și cu mine ne-am căsătorit în august 2008, dar am avut provocări ale fructului uterin de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. și i-a spus problemele mele, el a spus că nu ar trebui să mă panichez că va fi bine .. După ce prima întâlnire a făcut miraculos, am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut ... și lucruri de luat și Am făcut-o ... mi-a spus cu exactitate, nenumărate date, că singura cale de ieșire din orice provocare a vieții este să cred în orice lucru pe care ți-l roagă să nu-l îndoiești și eu nu ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, în aprilie, soția mea vrea să spitalele la care era confirmată gravidă..D r ALASHIRA s-a dovedit a fi credincios și a lumii sale prin încheierea barrenței de 10 ani și ne-a oferit un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria, te voi lăuda pentru totdeauna pentru munca ta minunată. vă goto him_ e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  91. Am mulțumit dr. Alashira pentru o lucrare grozavă pe care a făcut-o pentru mine, vreau să rănesc numele doctorului Alashira pentru că m-a vindecat dintr-o pâine menstruală cronică .. aceasta a numit pâine tocmai a început dintr-o dată, a fost absurd oamenii m-au batjocorit de el. Când va începe, voi fi atât de neliniștit, deoarece durerea este atât de insuportabilă. De parcă mă lupt cu moartea săptămâni în urmă, când am venit să-l văd pe doctorul ALASHIRA, mă întreabă dacă simt durere, eu apoi i-au explicat-o și i-au spus când am mers la spital, ei au spus că se schimbă că este normal .. Dr. Alashira a spus că nu este Norma și mi-a spus să fac câteva misiuni și nu am făcut-o ... simt durerea, am venit să mulțumesc dr. Alashira..pentru că sunt liber de dureri, nu simt deloc dureri sau slăbiciuni când va veni timpul să curgă normal. Sunt liber. Vă rugăm să contactațiDr Alashira pentru Ajutor e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com sau WhatsApp + 2348034395438..multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna ziua, numele meu este Harriet parcurge un articol și am aflat despre un bărbat numit The grand dr alashira. Am suferit probleme de rupere cu diferiți tipi. A trebuit să iau legătura cu vraja. Pentru omul meu Ben, Ben era la Vreau să mă părăsesc pentru alte femei butitive și cred că aș putea să-l am înapoi și să-l fac să rămână.lo și uite Marele mare alashira m-a ajutat.Sveve și mă căsătorim curând Marele Alashira este un bărbat atât de drăguț, a ajutat și el problemă de stop cardiac, Mulțumesc lui și mulțumesc lui Godpentru a-l da dacă nu aveți vreo problemă vreodată, contactați-l pe acest e-mail:

    Contactați-l pentru cele ce urmează și vedeți munca excelentă a marelui alashira e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
    (1) Dacă doriți fostul dvs. înapoi.
    {2} Dacă doriți să aveți mare succes
    (3) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă
    (4) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (5) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
    (6) Dacă doriți un copil.
    (7) Vrei să fii bogat.
    (8) doriți să obțineți vrăji căsătorite
    (9) Îndepărtați Boala din corpul vostru Vrăji
    (10) Vraja de afaceri
    (11) Numere câștigătoare la loterie
    (12) Aduceți înapoi Iubirea pierdută chiar și pentru a vă reduce greutatea.
    și multe altele …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

    RăspundețiȘtergere
  93. Je pensais que Dieu m'avait oublié en ce qui concerne mon mariage, l'idée de me marier un jour m'avait quitté, parce que je me suis moquée de beaucoup d'amis parce que, à 40 ans, je suis toujours célibataire..J'ai même honte de quitter notre pays. Je suis maudit, un collègue de mon bureau m'a parlé d'un grand homme d'amour, il m'a demandé d'essayer et je l'ai fait..Je lui ai dit tout ce qu'il disait si je croyais avoir dit oui..et il a donné des affectations et j'ai fait quelques jours plus tard, un vieil ami m’a appelé pour me parler de mon mari et de mon enfant. Je lui ai dit que je n’étais pas marié, mais il était heureux de le rencontrer et je le savais .. avant de pouvoir me connaître et me proposer .. Demande si je vais l'épouser Je pensais que c'était une blague mais pas une blague Je suis maintenant heureusement marié avec mon bébé sur le chemin .. il est un grand homme, un restaurateur à la maison si vous avez des problèmes e-mail dr .alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 merci ...

    RăspundețiȘtergere
  94. Hei băieți, sunt atât de încântat să-mi iau soțul înapoi, după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie.
    După 2 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am întâlnit un site web care sugera că DR ISIKOLO poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită lui DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  95. Vrăjitor de dragoste puternic și eficient pentru a-ți reveni acum Ex Amantul: verificați DR ISIKOLO

    Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste Dr.Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitor persoane cum ajută să-l readucă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume .. Bine, dacă ai nevoie de o casetă de vraja eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta DR ISIKOLO e-mailul său : isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp și pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  96. Ma numesc Ted Volan, sunt din Italia. Eu și soția mea suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soția mea vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu îmi mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a rezolva această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet săptămâna trecută, am dat peste un articol care sugera că dr. Ogundele poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a făcut o vrajă și mi-a spus că soția mea se va întoarce cu 24 de ore, ce minune a venit soția mea și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumesc dr. Ogundele. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, mi-a spus să împărtășesc mărturia pe internet pentru ca oamenii să cunoască lucrurile bune pe care le-a făcut, vă sugerez să îl contactați dacă aveți nevoie de ajutor, Dr. Ogundele vă poate oferi orice fel de ajutor, cum ar fi vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri de judecată, vraja de sarcină, protecție spirituală și multe altele. Nu vă va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  97. Mă simt atât de bucuroasă astăzi datorită ajutorului pe care DR ISIKOLO mi l-a oferit pentru că mi-am revenit Sotul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu m-a înșelat și căuta un divorț. Dar când am întâlnit e-mail-ul DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi să-i caut ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză a mea. mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu, pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors înapoi la tine după 2 zile după cum a promis. Aici sarbatoresc pentru ca Sotul meu este din nou acasa si ma bucur cu adevarat de casatoria mea si ce sarbatoare minunata. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu contactați acum DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu provocări în viața relației voastre. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  98. Bine ați venit la PUBLIC !!!

    Bine ați venit la Dr. AJAYI Solution Acasă, acolo unde este posibil, sunteți soț sau soție divorțați și doriți să obțineți EX-ul dvs.?
    Relația ta nu funcționează așa cum trebuie și ai nevoie de o soluție permanentă la problemele tale ??
    Vrei să obții magia unui dosar în instanță ??
    soarta pentru câștigarea la loterie și jocurile de noroc?
    Suferiți de o boală și aveți nevoie de un vindecător sau de o cură?
    Ești singur și vrei un prieten de suflet ??
    Magia iubirii pentru a-ți primi fostul ??
    Vrei să câștigi o afacere mare?
    Ai nevoie de un port bun de dragoste ??

    Sună și Whatsapp +2347084887094
    vibrator: +2347084887094
    Mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Cu atât de mult în inimă sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o oarecare neînțelegere și ne sfâșia căsătoria, în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Așa că nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluție la problema mea, a fost acolo am întâlnit detaliile doctorului Isikolo și cât de multe persoane scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre cum a ajutat el o mulțime de oameni restabilind relația acolo. L-am contactat pe dr. Isikolo și el mi-a spus tot ce trebuie să fac ceea ce am făcut și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumesc dr. Isikolo că mi-a salvat căsătoria de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  100. Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte, dacă nu pentru dr. Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine, că nu pot să păstrez singur, nu sunt un fel de oameni pe care îi veți ajuta după o muncă bună, ei vor fugi că de ce zilnic îi dau pe oameni să știe că un bărbat puternic și mare ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate încă să se întoarcă la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr. Isikolo mi-a făcut o treabă care m-a făcut să cred că există adevărate roșii puternice de vrăji, dar este doar răbdător să aibă unul puternic, precum Dr. Isikolo, îl pot dovedi oricui dorește să contacteze acest om grozav nu va regreta, deoarece Dr. Isikolo mi-a readus iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele război online care caută bani pe oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, sunt atât de bucuros, vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo, chiar apreciez că mă rog că faceți la fel și persoanelor care au nevoie de ajutor f te rom. încă o dată mulțumesc prietenilor mei, în orice fel de problemă încercați să-l contactați pe dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, iată e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp pe 2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  101. Numele meu este STELLA. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr. OKOSUN pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu iubirea și vraja sa magică. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am găsit e-mailul Dr.OKOSUN pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și să-l ajute la remediere. relația. și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet pentru că dr. OKOSUN este un adevărat ortograf. NEVOIE DE AJUTOR? DOCTORUL DE CONTACT OKOSUN ACUM PRIN EMAIL: okosunakpade@gmail.com sau whatsApp lui la +234815304410. Este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 vraja de dragoste
    2 WIN EX BACK
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROPRIETARE DEPEL
    5 protecție
    vraja 6 vraja de afaceri
    7 Fapte BUNE
    8 DEPOZITUL LOTERIE ȘI DEPARTAMENTUL CAZULUI.

    RăspundețiȘtergere
  102. Mă simt din nou atât de binecuvântat în căsnicia mea după ce doctorul Akpabio l-a readus pe soțul meu care s-a despărțit de mine un an bun. Sunt din Islanda. Chiar dacă am gurile pe tot corpul, nu va fi suficient să-i mulțumesc dr. Akpabio pentru ajutorul acordat vieții mele. Soțul meu s-a despărțit de mine un an și am avut dureri și agonie fără el. Așadar, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până nu mă refer la dr. Akpabio. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în maxim 24 de ore, până când inima mea încă bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat exact când a spus dr. Akpabio. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim din nou fericiți în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze. E-mail: akpabiospells@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +23489064238004

    RăspundețiȘtergere
  103. Am nevoie de un BUN CASTER DE VANZARE 2019, care poate ajuta să aducă EX HUSBAND BACK HOME CONTACT; APELAȚI WHATSApp: +2348072971407 SAU (Udamoonspellhome00@gmail.com), Sunt atât de entuziasmat, am găsit un medic de încredere care mi-a restabilit fericirea înapoi, numele său este DR. UDA mi-a întors partenerul înapoi în viața mea și acum trăim fericiți în căsătoria noastră, contactează-l e-mail (Udamoonspellhome00@gmail.com) SAU WhatsApp: +2348072971407 .....

    > VOSTRA DE PREGENIE
    > IUBIREA VORBII
    > VORBA SIDA HIV
    > CREMĂ DE VÂNZARE DE ÎNVĂȚARE PENIS
    > VÂNZARE DE CANCER
    > VOSTRA HERBALĂ

    RăspundețiȘtergere
  104. Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am dat câteva comentarii pe un site web despre acest mare casator de vrajă numit Dr. Isikolo, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să-și reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și mi-a spus tot ce este invitat, ceea ce am făcut și mi-a dat asigurări că în 2 zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd prietenul care se întoarce la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-l direct pe e-mail.
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196
    Site web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  105. Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați DR ISIKOLO dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără încetare încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că el a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vraja diferite în țara mea, dar niciunul dintre ei nu l-ar putea aduce pe Richard înapoi la mine. Doar DR ISIKOLO mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente din viața mea, că am fost o casă de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă le sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea DR ISIKOLO chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp său: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  106. DR. WEBSITE-ul AKPABIO PENTRU VORBĂTURI ÎNTÂMPLATE REAL: acpabiospells@gmail.com

    Serios am fost aplatizat când Sotul meu de 8 ani a plecat să fiu cu o altă femeie din Texas. Am plâns și am suspinat în fiecare zi, până a ajuns atât de rău încât nu mai puteam să-l suport. și am ajuns la internet pentru ajutor, până când am lovit lucrurile reale, și tu ești dr. Akpabio. Aproape că am renunțat să încerc să-mi revin ex-soț și să am din nou o familie mulțumită .. încercasem tot ce știam și, cu vrăjile, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca și imediat după 48 de ore , Ex-Sotul meu s-a întors la mine și a fost penitent pentru tot ceea ce a făcut. Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericită. Dr. Trust aveți un serviciu excelent pentru oameni și nu cred că mulți oameni au știut despre voi. Tu ești diamantul în dur. Mulțumesc Dr. Akpabio Ești talentat și te dai afară atât de liber, așa cum mi-ai făcut mie. Vă mulțumesc că v-ați țesut vrăjile magice de dragoste pentru mine și Sergio. El ne-a revenit exact așa cum a fost când ne-am întâlnit pentru prima dată .. din adâncul sufletului meu! Sunt imens fericit acum. Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze atât de mult domnule. Acum, omul meu se întoarce la mine doar în 48 de ore, așa cum ai spus-o ... uite .. sunt pe deplin răsplătit. Mulțumesc mult domnule, mulțumiri de aprecieri. Iată e-mailul Dr. Akpabio: akpabiospells@gmail.com sau sună la +23489064238004

    RăspundețiȘtergere
  107. DR. WEBSITE-ul AKPABIO PENTRU VORBĂTURI ÎNTÂMPLATE REAL: acpabiospells@gmail.com

    Serios am fost aplatizat când Sotul meu de 8 ani a plecat să fiu cu o altă femeie din Texas. Am plâns și am suspinat în fiecare zi, până a ajuns atât de rău încât nu mai puteam să-l suport. și am ajuns la internet pentru ajutor, până când am lovit lucrurile reale, și tu ești dr. Akpabio. Aproape că am renunțat să încerc să-mi revin ex-soț și să am din nou o familie mulțumită .. încercasem tot ce știam și, cu vrăjile, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca și imediat după 48 de ore , Ex-Sotul meu s-a întors la mine și a fost penitent pentru tot ceea ce a făcut. Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericită. Dr. Trust aveți un serviciu excelent pentru oameni și nu cred că mulți oameni au știut despre voi. Tu ești diamantul în dur. Mulțumesc Dr. Akpabio Ești talentat și te dai afară atât de liber, așa cum mi-ai făcut mie. Vă mulțumesc că v-ați țesut vrăjile magice de dragoste pentru mine și Sergio. El ne-a revenit exact așa cum a fost când ne-am întâlnit pentru prima dată .. din adâncul sufletului meu! Sunt imens fericit acum. Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze atât de mult domnule. Acum, omul meu se întoarce la mine doar în 48 de ore, așa cum ai spus-o ... uite .. sunt pe deplin răsplătit. Mulțumesc mult domnule, mulțumiri de aprecieri. Iată e-mailul Dr. Akpabio: akpabiospells@gmail.com sau sună la +23489064238004

    RăspundețiȘtergere
  108. Cum m-a ajutat acest mare om dr. Isikolo să-mi readuc iubitul în 48 de ore. iubitul meu care s-a despărțit de mine încă din luna mai a acestui an și tot efortul meu pentru el înapoi s-a dovedit avortiv. Îl iubesc atât de mult, încât de fiecare dată când îl voi vedea cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam pe internet când am văzut o mărturie a unei femei cum acest mare nume de bărbat DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că norocos pentru mine a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales nu l-am trimis prin e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns e-mailul. i-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, ceea ce am făcut eu am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt făcute și în 48 de ore, așa cum mă asigura deja, iubitul meu s-a întors îmi cer iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. totul mulțumită lui DR ISIKOLO, puteți, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  109. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
    sau viber +2349014523836

    RăspundețiȘtergere
  110. Revenind cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste, DR ISIKOLO este într-adevăr cea mai bună casetă de vraja cu 100% garanție. numele meu este Barbara Damjan. Niciodată n-am crezut în vrăjile de dragoste sau în magie până când nu am luat legătura cu această cască vrăjitoare numită DR ISIKOLO, pe care atâția oameni au testat-o ​​despre online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte greșit și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută după mine, după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu capul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, l-am iubit cu adevărat. Mama lui era împotriva mea și nu avea nicio slujbă plătitoare, așa că atunci când am întâlnit această casă de vrajă, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor la început, am fost nehotărât, sceptic și îndoielnic, dar doar am încercat și în 2 zile, după ce m-am conformat și am furnizat tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, bărbatul meu m-a sunat de unul singur și a venit la mine scuzându-mă că totul s-a rezolvat cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de muncă, așa că ar trebui să obținem casatorit nu mi-a crezut ca functioneaza asa si a fost intr-adevar uimitor si sunt mandru sa marturisesc si sa apreciez DR ISIKOLO pentru ca el este pur si simplu cel mai bun pe care il poti gasi oriunde. Aveți nevoie de o casetă de vrăjire eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs., puteți contacta DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  111. Hallo admin, artikel yang admin bagikan sangat bermanfaat buat saya, dan kunjungi juga blog saya faturhuda, dan berikut adalah beberapa artikel saya
    - Cara Membuat Semua Link External Terbuka di Tab Baru
    - Cara Menghapus Numbered Page Navigation Pada Template Viomagz
    - Termux #1: Cara Install Tools AngryFuzzer di Termux

    Terimakasih,
    salam hangat.

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna ziua, te iubesc, te iubesc. Ne-am certat și ne-am certat neîncetat încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și fără încredere de el, așa că m-a divorțat. Și în toate aceste situații, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera. Am încercat diferite vrăjitori, dar niciunul dintre ei nu mi-a putut aduce soțul înapoi la mine. A fost doar Dr. ODION, care îmi garantează un program magic de 48 de ore urgent și mă asigură că soțul meu vrea să se întoarcă cu mine. Aș dori să-ți exprim recunoștința și recunoștința față de tine pentru respectarea promisiunilor mele și pentru salvarea căsătoriei mele. Am fost încântat să știu că ești specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai proaste perioade ale vieții mele, că am fost un vrăjitor atât de grozav și că mi-a dat dragoste. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să îți asumi un risc. Se plătește într-un mod pe care nu-l poți imagina niciodată. Dacă ai nevoie de o vrajă puternică și urgentă de dragoste pentru a-ți reînvia fostul contact, Dr. ODION în acest moment. e-mail (drodion60@yandex.com) sau ce-Aplicați numărul său de telefon +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  113. Dr. Isikolo a făcut-o din nou pentru mine, după ce m-a ajutat să-mi iau soțul înapoi. Vreau să anunț lumea despre dr. Isikolo cel Mare vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. așa că l-am contactat și m-am conformat cu tot ce mi-a spus să fac și, într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. Dr Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre dr. Isikolo, deoarece este un om minunat. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail a doctorului Isikolo este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  114. Mă simt atât de binecuvântat din nou în căsnicia mea, după ce dr. Ilekhojie l-a readus pe soțul meu care s-a despărțit de mine un an bun. Sunt din Islanda. Chiar dacă am gurile pe tot corpul, nu va fi suficient să-i mulțumesc dr. Ilekhojie pentru ajutorul acordat vieții mele. Soțul meu s-a despărțit de mine un an și am avut dureri și agonie fără el. Așadar, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când nu mă refeream la dr. Ilekhojie. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în maxim 24 de ore, până când inima mea bate în continuare pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat exact când a spus dr. Ilekhojie. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim din nou fericiți în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo, citind articolul meu care are nevoie de ajutor, trebuie să-l contacteze. E-mail: gethelp05@gmail.com Puteți să-l Whatsapp și la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  115. Mă simt atât de binecuvântat din nou în căsnicia mea, după ce dr. Ilekhojie l-a readus pe soțul meu care s-a despărțit de mine un an bun. Sunt din Islanda. Chiar dacă am gurile pe tot corpul, nu va fi suficient să-i mulțumesc dr. Ilekhojie pentru ajutorul acordat vieții mele. Soțul meu s-a despărțit de mine un an și am avut dureri și agonie fără el. Așadar, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când nu mă refeream la dr. Ilekhojie. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în maxim 24 de ore, până când inima mea bate în continuare pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat exact când a spus dr. Ilekhojie. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim din nou fericiți în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo, citind articolul meu care are nevoie de ajutor, trebuie să-l contacteze. E-mail: gethelp05@gmail.com Puteți să-l Whatsapp și la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  116. POVESTEA MEA ADEVĂRĂ:

    TREBUIE SĂ Vă spun mulțumesc mult dr. Ogundele! Numele meu este David, sunt atât de șocat de rezultatul tău excelent. Vraja de dragoste pe care ați făcut-o pentru mine a început să se manifeste imediat la 24 de ore de la castingul dvs. vraja exact așa cum ați spus. Soția mea se întoarce la mine acum cu atâta dragoste și fericire. Regreta acțiunea ei și mi-a promis că va rămâne cu mine pentru totdeauna. Niciodată n-am avut atâta Bucurie! Dr Ogundele vrăjile voastre sunt cele mai mari! Am căutat ajutor peste tot, Cuvintele nu vă pot mulțumi suficient. Toată lumea care citește acest lucru: fiți informat că dr. Ogundele are puterea de a rezolva orice problemă, de aceea folosesc acest mediu pentru a recomanda „TEMPLUL MIRACULUI” oricui de acolo care trece printr-un divorț, are probleme de relație sau de bani E.T.C. contactați dr. Ogundele pe WhatsApp: +27638836445 Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Vrăjile lui funcționează atât de repede.

    RăspundețiȘtergere
  117. Salvați-vă căsnicia și primiți-vă pe fostul iubit! Dr.Ilekhojie a ajutat mii de femei să-și recapete ex-iubitul "Sunt Lisa Donatas sub forma SUA. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima mea era plină de dureri și durere pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să poată reveni la mine, eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web asta mi-a sugerat că dr. Ilekhojie poate ajuta să revină repede. Așadar, am simțit că ar trebui să-i dau o încercare. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut, apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 11 ore mai târziu, soțul m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor! ca și cum s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ilekhojie. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr.Ilekhojie este un adevărat vrăjitor de casă, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau salvați-vă repede căsătoria. Nu mai plângeți, contactați acum Dr.Ilekhojie. Iată contactul său, trimiteți-l pe e-mail la: gethelp05@gmail.com sau sunați / WhatsApp lui +23481474002594

    RăspundețiȘtergere
  118. Hei băieți, sunt atât de încântat să-mi iau soțul înapoi, după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie.
    După 2 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în alt oraș pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să revină la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că DR ISIKOLO poate ajuta la revenirea rapidă. Așa că am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră era acum mai puternică decât cum era înainte. Toate mulțumesc lui DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterie de vraja reală și puternică, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii în timpul necazului. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex-ul dvs. înapoi sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți doar contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp său la +2348133261196. DR ISIKOLO nu vă va da greș niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  119. Vrăjitori de dragoste puternici și vrăji pierdute pentru a aduce înapoi IUBITORUL POVESTE, CONTACT DR. ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
    M-am reîntors cu fostul meu iubit cu ajutorul DR ISIKOLO cea mai bună casetă de vrăji online și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor! .. Vreau să mărturisesc despre cum am primit înapoi prietenul meu după ce s-a despărțit de eu, suntem împreună de 3 ani, de curând am aflat că iubitul meu a avut o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi. dar toate nu au rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre o casetă de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și înapoieze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea, dar am decis să încerc, când am contactat această casetă de vraja prin e-mailul lui, iar el mi-a spus ce să fac și l-am făcut, Apoi a făcut o vraja de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul mulțumită lui DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterul de vraja real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp-ul său la +2348133261196 MULȚUMI DR. ISIKOLO.

    RăspundețiȘtergere
  120. Prietenul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez pe internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun DR EDO care ajută să mă întorc repede și să opresc un divorț sau o despărțire și așa mai departe, așa că am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi el a făcut (întoarce vraja Love) pentru mine. 28 de ore mai târziu, prietenul meu s-a întors la mine plângând și implorându-mi iertarea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această minunată cască de vrăjire oricui are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru relațiile sale rupte și căsătoria prin e-mail la: edolovespelltemple@gmail.com. Pur și simplu contactați marele „DR EDO” Dacă aveți vreo problemă contactați-l și vă garantez că vă va ajuta. nu mai plângeți - contactați acum această puternică vrăjitoare. Vă mulțumim DR EDO că mi-ați salvat relațiile rupte și mi-a adus prietenul înapoi la mine! ”Trimiteți-i un e-mail la: edolovespelltemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  121. Am citit câteva mărturii despre o casă de vrăji de dragoste de Dr. Isikolo despre cum i-a ajutat pe mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore, sincer mă ​​gândeam doar dacă acest lucru este real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi readucă iubitul. pe care îi iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și am fost despărțiți de câteva luni. Mi-a fost foarte dor de el atât de mult, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat dr. Isikolo și el mi-a spus că fostul meu va reveni la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și a deschis ochii pentru a imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu este acum din nou la mine. Așa cum scriu această mărturie chiar acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte destrămați-vă.Toate mulțumirile se duc la dr. Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să arunc adresa de mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  122. DR Ilekhojie este incredibil! Fostul meu soț și cu mine ne-am împăcat săptămâna trecută, după ce am fost divorțați de doi ani. În prezent asistăm consilierea cuplurilor și ne-am angajat să ne căsătorim din nou luna viitoare, după ajutorul perioadei de restaurare a DR Ilekhojie. Am avut mai multe începuturi false înainte de reconciliere; cu toate acestea, DR Ilekhojie este credincios și „brusc” nostru s-a întâmplat. Partea frumoasă este că, după ultimul nostru început fals, am acordat o mână de ajutor și am pus această situație complet în mâinile DR Ilekhojie și nu m-am gândit prea mult la asta mai târziu. Deodată s-a apropiat de mine și m-a întrebat dacă ne putem întoarce împreună. Încă o dată, DR Ilekhojie este atât de credincios și atât de bun. Își ține toate promisiunile. el este un mare caster pentru a ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (gethelp05@gmail.com) la telefon sau whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  123. Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am făcut-o a început să cerșească spunând că îi pare rău că nu a știut ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  124. Dr Edo, cel mai bun vrăjitor de casă reface relația mea ruptă și recomand cu mare drag Dr. Edo oricui are nevoie de ajutor!
    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 3 luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut niște mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr Edo, pe care îl poate readuce pe iubitul în câteva zile, îl râd afară și mi-a spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. A revenit pentru mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Mulțumesc domnului Edo pentru că mi-ai readus iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot aici este adresa de e-mail: edolovespelltemple@gmail.com, puteți să-l sună și pe el sau adăugați-l pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  125. Eu și iubitul meu am fost împreună timp de 8 luni și au trecut 6 luni de când ne-am separat. Încă îl iubesc, dar unii îi simt nedrept. De ce să iubești pe cineva care nu te iubește? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor În primele săptămâni după despărțire, am fost în genunchi, rugându-mă să caut ajutor, le amendez un comentariu online, cum este un vrăjitor ajută la relatia restaurată să-mi revin fostul iubit ”, așa că m-am hotărât să fac o încercare, îmi place atât de mult iubitul meu. asa ca l-am contactat pe dr. Isikolo si i-am spus toata problema mea si mi-a dat 100% garantie ca o sa-mi revin iubitul dupa vraja asa ca am fost talentat si norocos ca l-am contactat am facut tot ce mi-a cerut si spre cea mai mare surpriza mea La 2 zile după vraja, prietenul meu m-a sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea să mă întorc acasă pentru mine, m-am rănit cu adevărat și trec prin acele momente în care m-a părăsit, după ce a făcut dr. Isikolo pentru mine, l-am iertat și s-a întors acasă, cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită dr. Isikolo, adevărata casterie de vrăji Africa de până acum recomandată de Google în acest an. Vei vedea în concluzie că trebuie doar să ai încredere în procesul, dr. Isikolo este un bun castor de vrăji adevărat, așa că sunați-l sau adăugați-l pe aplicația Whats: +2348133261196 sau trimiteți-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  126. Hei, sunt atât de entuziasmat căsnicia mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea pe internet, încât dr. Mohammed casterul vrăjitor real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga la Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  127. Hei, sunt atât de entuziasmat căsnicia mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea pe internet, încât dr. Mohammed casterul vrăjitor real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga la Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  128. Am fost căsătorit timp de șapte ani fără niciun copil, din această cauză, soțul meu începe să acționeze ciudat, să vină acasă în ultima vreme și să nu mai petreacă timp cu mine și el a divorțat de mine. Așa că am devenit foarte tristă și m-am pierdut în viață, deoarece medicul mi-a spus că nu există nicio cale pentru mine să rămân însărcinată, asta face într-adevăr viața mizerabilă pentru mine. până când am întâlnit un prieten care mi-a povestit despre DR AJAYI de pe internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare prin care trec, așa că l-am contactat pe: drajayi1990@gmail.com și i-am explicat. el mi-a spus tot ce să ofer înainte de a putea arunca o vrajă de reîntâlnire pentru a-mi aduce înapoi soțul meu, ceea ce am făcut și mi-a trimis o rugăciune puternică, pe care a trebuit să o spun la miezul nopții, în timp ce el arunca vraja. A fost un miracol, 48 de ore mai târziu, singurul meu soț s-a întors la mine și îmi cere scuze pentru tot ce a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă sprijine în orice lucru doresc. Am sunat rapid la DR AJAYI și i-am spus ce se întâmplă în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, care mi-a spus că va vindeca orice boli sau infecții nedorite care m-au oprit să concep și apoi m-a instruit cum să folosesc înainte de întâlnirea cu soțul meu. Iată că după ce am folosit această rădăcină și rădăcină autohtonă, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat eram însărcinată, am născut doar un băiețel pe 1 din această lună. Am promis să anunț întreaga lume despre DR AJAYI pentru salvarea relației mele și pentru faptul că mi-au oferit copii pe care îi pot numi cu mândrie astăzi. Pentru orice femeie care consideră că este imposibil, iată o ocazie pentru tine să zâmbești și să aducă fericire familiei tale, contactează-l pe DR AJAYI prin e-mail pe: drajayi1990@gmail.com sau accesează numărul său de WhatsApp: +2347084887094 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubiți pierduți și să vă aducă fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  129. Ești desfrânat? Nu vă supărați, lăsați-l pe DR EDO să vă ajute să-ți recuperezi Ex-ul "Am fost căsătorit de 5 ani cu 2 copii și am trăit fericit cu familia până când lucrurile au început să se facă urât cu mine și cu soțul meu care ne duce la lupte și argumente aproape de fiecare dată ... s-a înrăutățit la un moment în care soțul meu a depus divorțul. Am încercat tot posibilul să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine pentru că l-am iubit din toată inima și nu am vrut să-mi pierd soțul, dar Totul nu a funcționat ... S-a mutat din casă și a mers în continuare să depună dosar pentru divorț. Am pledat și am încercat totul, dar totuși nimic nu a funcționat. Descoperirea a venit atunci când cineva m-a prezentat în acest minunat și mare caster numit DR EDO , Care, în cele din urmă, m-a ajutat să ies ... Nu am fost niciodată fan al lucrurilor de genul acesta, ci doar am decis să-l încerc, deoarece eram disperat și nu am rămas fără nicio alegere ... El a făcut vraja pentru mine și lucrurile funcționează cu adevărat așa cum promite el și soțul meu să vă răzgândiți și să vă întoarceți acasă pentru a rămâne cu mine iar copiii. Și promit să nu mă mai doară niciodată. trăim fericiți așa cum a fost cu ajutorul DR EDO. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta DR EDO prin e-mail edolovespelltemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497.

    RăspundețiȘtergere
  130. OFERTA DE ÎMprumut URGENT Vă faceți

    Aveți nevoie de vreun tip de împrumut?

    Ai nevoie de un împrumut personal?

    Ai nevoie de o afacere de împrumuturi?

    Doriți să plătiți facturile?

    Vrei să fii stabil financiar?

    Contactați-ne pentru mai multe informații

    E-mail: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  131. Vraja uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu războinicul și a-ți repara relația ruptă.
    Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a obligat să semnez actele de divorț și am fost complet desfrânat. Și nu puteam să mă întorc în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această uluitoare și strălucitoare cască de vrăji care a venit în salvarea mea. Wow! M-a ajutat atât de mult această cască de vrăji. Dr Isikolo mi-a garantat o distribuție de vrajă urgentă de 24 de ore, pe care am acceptat-o. Șocant! luna aceasta, pe 5 septembrie 2019, soțul meu m-a chemat din nou cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț care se desfășurau anterior cu puterea acestui miracol care funcționează. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli, vă mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail la Dr Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Vraja isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  132. Dragostea este frumoasă atunci când ai pe cineva care să o împărtășească cu Dr. Ekpen ogiogun este un caster foarte autentic și un om cu înțelepciune unică și puternică. Nu puteam rămâne însărcinată pentru că am avut probleme de fertilitate. Soțul meu a divorțat din cauza asta. Eram atât de îngrijorată și tot plângeam și chiar mă gândeam să mă sinucid, dar unul dintre prietenii mei m-a prezentat unui om grozav, dr. Ekpen ogiogun, care a ajutat-o, de asemenea, să-și rezolve problema. Mi-a dat un e-mail și am contactat-o ​​pentru a-i explica totul. El m-a asigurat că mă va ajuta și că nu ar trebui să-mi fac griji. Dr. Ekpen ogiogun mi-a adus bucurie în viața și familia mea, dându-i soțului meu înapoi cu puterile sale spirituale, făcându-mă însărcinată, vindecând cancerul surorii mele și vindecând și virusul HIV al vărului meu cu virusul său special. puteri și, de asemenea, l-a făcut pe cumnatul meu să câștige o loterie de 2 milioane de dolari. Dr. Ekpen este cu adevărat un om talentat, uimitor și foarte bun, care știe cu adevărat să își facă treaba mai bine. Dacă nu ar fi pentru el, unde ar merge viața mea? Dr. Ekpen ogiogun vă mulțumesc foarte mult și nu voi înceta niciodată să vorbesc despre marile voastre acțiuni. Cuvintele nu pot exprima tot binele pe care l-ai făcut pentru mine și familia mea și cred că chiar și un N este de încredere, așa că contactați-l acum ekpenogiogunspellcaster@gmail.com și obțineți soluția dumneavoastră. Mulțumesc Dr ... ekpenogiogunspellcaster@gmail.com .. Mărturie despre Bridget Helen.

    RăspundețiȘtergere
  133. Prietenul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez pe internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun ajutor al dr. Edo, să mă întorc repede și să opresc un divorț sau o despărțire și așa mai departe, așa că am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi el a făcut (întoarce vraja Love) pentru mine. 28 de ore mai târziu, prietenul meu s-a întors la mine plângând și implorându-mi iertarea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această minunată vrăjitorie oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru relațiile sale rupte și căsătoria prin e-mail la: edolovespelltemple@gmail.com. Pur și simplu contactați marele „Dr Edo” Dacă aveți vreo problemă contactați-l și vă garantez că acesta vă va ajuta. Nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Vă mulțumim dr Edo pentru că mi-a salvat relațiile rupte și mi-a adus prietenul înapoi la mine! ”Trimiteți-l pe e-mail la: edolovespelltemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  134. Sunt impresionat de ajutorul doctorului Isikolo. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Ma numesc Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă căutați o casetă de vrajă care să vă ajute, contactați-l pe dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost iad pentru mine și pentru băiatul meu că a trebuit să ne mutăm într-un alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut doar pe dr. Isikolo acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. Într-o zi de marți dimineață, când am primit un apel de la mine acasă (părinții mei), el m-a căutat. L-am acceptat să vină la mine și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut instantaneu că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați o casetă de vrăji, întâlniți-vă pe dr. Isikolo și veți fi surprinși de minunile schimbări din viața voastră. E-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  135. Hei, sunt atât de entuziasmat căsnicia mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul vrăjitor real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga la Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  136. DR EDO A FĂCUT POSIBIL PENTRU MĂ SA-MI FĂCĂ ÎNAPOI SUS
    Eu sunt Anna Šime pe nume. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (7) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și m-a lăsat pe mine și pe copil. într-o zi când citeam prin web, am văzut o postare despre cum această casetă de vrăjitoare pe acest DR EDO a ajutat o doamnă din căsătoria ei cu adresa sa (edolovespelltemple@gmail.com), să-și revină soțul și i-am dat. un răspuns la adresa lui și el mi-a spus că o femeie are o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și în 2 zile pe care îl voi avea pe soțul meu înapoi. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterea de a readuce iubitorii. pentru că locuiesc cu soțul meu. Mulțumim pentru DR EDO. E-mailul său: (edolovespelltemple@gmail.com) îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  137. Bună ziua tuturor am avut în trecut relații de luptă cu soțul meu, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. După ce eu și fostul meu soț am divorțat, am avut o altă șansă să mă căsătoresc din nou și la doar 2 ani de la a doua căsătorie a existat un alt divorț care aproape că m-a omorât emoțional. Am rămas încă doi ani, fiind necăsătorită și mamă singură. Sincer, nu am fost foarte fericit pentru că fiecare femeie are nevoie de un bărbat în viața ei, a fost un timp în care am văzut primii mei soți fotografia și mi-am dat seama cât de mult l-am iubit și mi-a fost dor de el. Am încercat să ajung la el, dar mi s-a spus că a continuat viața lui și este posibil să nu mai fim niciodată împreună. Am plâns amarnic în noaptea aceea, gândindu-mă că am pierdut omul pentru care am avut atâta dragoste. Am cerut sfaturi despre ce să fac și un prieten de-al meu mi-a pus un contact cu Dr. Mohammed Solution Temple, l-am consultat și, la maxim, cu vrăjile lui puternice, m-a ajutat cu o vraja de dragoste a căsătoriei din Reunion pentru a-i întoarce fostul meu soț înapoi pentru mine, în doar 6 zile am avut vrăjitor cu o reuniune spirituală rugăciuni cu dr. Mohammed totul se întoarce în bine în viața mea, acum trăiesc din fericire cu primul meu soț și rezolv problemele de divorț. cu ajutorul doctorului Mohammed, omul său de înțelepciune și grijă. Mulțumesc și apreciez tot ajutorul pe care l-ați oferit pentru a-l readuce din nou pe viața fostului meu soț. Mărturisesc astăzi aici că dr. Mohammed este puternic, poate rezolva toate problemele dintr-o relație ruptă cu dragostea, din nou să-l contactăm pentru soluții la orice fel de problemă de relație. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Îl poți suna sau adăuga pe WhatsApp +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  138. Sunt atât de fericită să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă pot vedea în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. El a spus scuze la 48 de ore de la crearea vrajei. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată cu adevărat să se despartă, că nu se poate descurca cu bagajul emoțional pe care îl transportam în tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este cel mai bine să plec. El a spus că este greu că am continuat să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt ai mei în cele din urmă. (Verificarea compensației mi s-a spus că mi s-a spus că este la câteva luni de zile. Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face dr. Isikolo. Îți mulțumesc mult dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu dvs. Ajutor am fost amândoi capabili să vedem și să ne spunem adevărul unul pentru celălalt. Nu am crezut niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit de contact și am inițiat toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație poate contacta doctorul Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  139. Bună prieteni, așa am reușit să-mi salvez căsnicia cu ajutorul unui mare caster numit DR EDO.
    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea a fost plină de durere, întristare și o inimă frântă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. viata mea. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut dovezi ale unui apelant vrăjitor numit DR EDO că ar putea să-mi readucă iubitul în câteva zile. Râd și spun că nu m-a interesat, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu o avea pentru mine, l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre surprinderea mea, 36 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat pentru prima dată. după trei luni, îmi este dor de el și îi pare rău pentru tot ce mi-a făcut. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este foarte incredibil. Mulțumesc DR EDO pentru că mi-ai readus dragostea și, de asemenea, dragului meu prieten care l-a contactat în numele meu, pentru toți cei care trec prin momente dificile în relațiile lor, recomand DR EDO marea casă pentru o soluție durabilă. Îi poți accesa edolovespelltemple@gmail.com, îl poți suna și îl poți adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  140. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe față și cântând laudele acestui caster puternic vrăjitor numit Dr. Isikolo care mi-a făcut o mare favoare salvând relația mea de la despărțire. Mă gândeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină acasă târziu și, zilnic, îmi oferă scuze diferite, atunci am decis să mă uit atent la el, apoi descopăr că a avut o aventură cu o altă fată. Am fost inima frântă pentru că am avut încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și el a fost mai mult timp atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte de a o cunoaște, el m-a lăsat pentru fată și am fost într-o mizerie adâncă pierzându-l la o altă femeie. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Isikolo pe Internet, deoarece prin aceasta am reușit să-l contactez pe dr. Isikolo, iar el m-a ajutat să-l revin în 48 de ore, iar astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă dragoste decât niciodata. Dacă aveți vreun fel de relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare renunțând la informațiile de contact ale Dr. Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  141. După ce am fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrăjire DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc , I-am trimis caseta de vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16.00 . Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei de vraja, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  142. Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  143. După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri, amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet, numită Dr. Ogundele, care ajută oamenii cu relații, căsătorie și alte probleme, de asemenea, cu puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată. dar m-am hotărât să încerc, când îl contactez pe dr. Ogundele, el mi-a spus că mă va ajuta și după 24 de ore soțul meu se va întoarce la mine și mă va iubi mai mult ca niciodată, m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste pe soțul meu și în 24 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale lui cu mine în bine și în realitate. Dr. Ogundele este real dacă aveți nevoie de un fel de ajutor Contactați această casetă excelentă pentru rezolvarea problemei dvs. de rezolvare astăzi. Am acceptat să-i împărtășesc numele pe Internet, de aceea fac acest lucru acum e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com sau direct WhatsApp și Viber: +27638836445. Dr. Ogundele ...

    RăspundețiȘtergere
  144. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna iunie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să rezolvați problema dvs. indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din Elveția. Postarea despre o casetă de vraja este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus, ... A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  145. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce înapoi fostul iubit sau a-ți reuni căsnicia? Trimiteți prin e-mail DR ISIKOLO soluție rapidă de 48 de ore Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală înăuntru. Până când am întâlnit DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac pe scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că-i pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru dumneavoastră, Dr. ISIKOLO, pentru că ați respectat cuvintele și promisiunile voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 24 de ore de la puternica voastră distribuție vraja și pentru că ați folosit puterile voastre talentate și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  146. Toate mulțumirile se duc dr. Edo pentru că mi-a salvat căsătoria de la întoarcere și divorț.
    Numele meu este Sarah Duje, Mulțumesc merg dr. Edo pentru că mi-a salvat căsnicia de la tonifierea. Mă simt atât de recunoscător și am doar cuvinte bune despre un caster puternic vraja pe nume Dr. Edo, care m-a ajutat să-mi readuc soțul. Fusesem despărțiți de 2 ani, la început mă gândeam dacă fac ceea ce trebuie, contactând o casetă de vrăji, dar îmi place foarte mult soțul meu și nu-l voi renunța pentru nimic din lumea asta. Am decis să-l contactez pe dr. Edo, prin intermediul adresei sale de mail pe care am găsit-o pe mai multe mesaje ale martorilor online și i-am spus despre situația mea, a râs și mi-a spus că soțul meu va reveni în mine în următoarele 48 de ore. Am simțit că nu se va întâmpla la început, doctorul Edo m-a sunat soțul meu și era atât de dornic să mă dea înapoi mai mult decât orice pe pământ. Acum suntem împreună și nu se poate descurca fără mine și amândoi suntem fericiți . Mă simt atât de fericit împărtășind această mărturie pentru că nu s-a atașat niciun act negativ activității sale. Munca lui a fost lină și rapidă. Mulțumesc dr. Edo pentru că mi-ai readus fericirea în viața mea. Jur cu viața mea că Dr. Edo este un bărbat la care să ai încredere și să-ți duci problemele. Îl poți contacta pe adresa sa edolovespelltemple@gmail.com, îl poți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  147. Ma numesc Juana, sunt din Mexic
    Sunt foarte recunoscător Dr. Dr. Pelar pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită timp de 19 ani, înainte ca o femeie să vină și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sot. Sunt foarte recunoscător și recunoscător Dr. Dr. Pelar pentru că a făcut munca pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și copiii noștri cerându-ne să-l iertăm. Până la slujba doctorului Pelar, soțul meu mă ura. Eram foarte supărat, frustrat și singur înainte de a mă întoarce la soțul meu. Întotdeauna au fost obstacole pentru o altă femeie. Dr.Pellar mi-a dezvăluit că această femeie nu și-a permis soțul meu și chiar m-a îmbolnăvit. Am găsit un medic la recomandarea unui prieten, pentru Dr.Pellar. la început, nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. Acea doamnă pentru soțul meu îl proteja doar pentru mine. La 2 zile după ce Dr.Pellar aruncă vraja, soțul meu a fost cu mine. Soțul îmi spune și îmi arată cât de mult mă iubește și îi mulțumesc Dr.Pellar. Viața mea, credeam, s-a încheiat, acum viața fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rugăm, dacă aveți probleme majore ca mine, sau chiar divorț, contactați imediat Dr.Pellar. El îți va schimba viața pentru totdeauna, și cel mai bine, lucrările sale nu rănesc pe nimeni. Contactați-l imediat prin e-mail. E-mail: drpellar@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  148. Aș dori să împărtășesc experiența mea cu tine. apoi, puteți învăța și utiliza pentru a rezolva problema dvs., dacă este cazul. Numele meu este Veronica de Los Angelia.
    Mi-a fost durerea de inimă și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă majoră în căsnicia mea cu soțul meu, acum șapte luni. atât de îngrozitor încât a fost judecat pentru un divorț. a spus că nu mai vrea să stea cu mine și că nu mă mai vrea. Așa că a ieșit din casă și mi-a făcut copiii și eu suferim dureros. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera după multe rugăciuni, dar toate inutil. Mi-a confirmat că a luat decizia sa și că nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară am venit acasă de la serviciu și am întâlnit un vechi prieten care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul și mi-a spus că singura modalitate de a-mi aduce soțul înapoi este să vizitez o vraja numită Dr.Pellar, deoarece chiar a funcționat și pentru el. Deși nu am crezut niciodată în ortografie, nu am de ales decât să-i urmez sfaturile. El mi-a dat apoi e-mailul autorului vizitator. Adresa de email. Așa că, a doua zi dimineață, am trimis o scrisoare la adresa pe care mi-au dat-o și autorul m-a asigurat că îmi voi returna soțul în următoarele 48 de ore imediat ce voi face. Ce declarație minunată !! Nu am crezut niciodată. Așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, muncind pentru mine și 48 de ore mai târziu, soțul meu, care nu mă sunase de 7 luni, m-a sunat să mă anunțe că se întoarce. Atât de minunat !! Așa că s-a întors în acea zi cu dragoste și bucurie, cerându-și scuze pentru greșeala lui și durerea pe care el și copiii mei i-o provocaseră. Atunci din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât cu ajutorul Dr.Pellar. Vă sfătuiesc, în cazul unei probleme, să luați contact și să vă garantez 100% că vă va ajuta.
    dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta pe adresa sa de e-mail drpellar@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  149. Ma numesc Margarita, sunt din Albania
    Eu și soțul meu suntem căsătoriți acum de aproximativ 15 ani. Ne-am căsătorit fericit cu patru copii, doi băieți și două fete. Acum 12 luni am început să observ comportamentul său ciudat și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vedea ceva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu atât mai mult preocupat de mine sau de copii. Uneori pleacă și nici măcar nu vine acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate inutil. Eram foarte emoționat și aveam nevoie de ajutor. Într-o zi în timp ce navigau pe internet, am întâlnit un site care sugera că dr. Sango ar putea ajuta la rezolvarea problemelor de căsătorie, la refacerea relațiilor rupte și altele asemenea. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. trăim din nou împreună fericiți. Dacă aveți nevoie de un schimbător de vraji care să poată pronunța o vraja care funcționează efectiv, vă sugerăm să-l contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său. spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  150. Voi împărtăși cu bucurie mărturia mea aici. Numele meu este Alejandraė. Eu sunt din Kosovo. M-am căsătorit cu soțul meu acum aproximativ șapte ani, când are probleme acasă, când se oprește să doarmă pe același pat, se luptă cu lucruri mărunte, întotdeauna vine acasă târziu noaptea, bea prea mult și doarme cu alte femei, cu excepția lui. el este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am muncit atât de mult împreună pentru a deveni ceea ce suntem astăzi. Cu câteva săptămâni în urmă, el a decis acum să mă lase pe mine și pe copiii mei în pace și să fiu cu o persoană singură și să fiu femeie este dificil. uneori și așa nu am pe cine să apelez și am avut o lovitură de inimă. Am sunat-o pe cea mai bună prietenă și i-am explicat totul, iar prietenul meu mi-a povestit despre Dr.Sango, cum a ajutat-o ​​să rezolve problema dintre ea și soțul ei. au fost unul cu celălalt în toți acești ani și a fost ca o minune cum au ajuns unul la altul. Am fost direcționat către Dr.Sango și i-am explicat totul prin e-mailul său, așa că îmi promite să nu-mi fac griji că va arunca o vrajă și va face ca totul să se întoarcă la modul în care ne-am îndrăgostit din nou și că omul meu a fost condus de un altul. femeie spirit, mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în două zile, dacă cred că am spus ok, așa că m-a vorbit și două zile mai târziu iubirea mea a revenit cerându-mi iertare că acum sunt atât de fericită. așa că am decis să împărtășesc experiența mea cu fiecare instituție care are această problemă, să-l contactez pe marele scriitor Dr.Sango în e-mailul său. spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  151. Revenind cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste este într-adevăr cea mai bună casetă de vraja cu 100% garanție .. numele mele este Barbar Damjan. Niciodată n-am crezut în vrăjile de dragoste sau în magie până când nu am luat legătura cu această cască vrăjitoare numită DR ISIKOLO, pe care atâția oameni au testat-o ​​despre online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte greșit și să aibă relații cu o doamnă necunoscută după mine, după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu capul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, l-am iubit cu adevărat. Mama lui era împotriva mea și nu avea nicio slujbă plătitoare, așa că atunci când am întâlnit această casă de vrajă, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor la început, am fost nehotărât, sceptic și îndoielnic, dar doar am încercat și în 2 zile, după ce m-am conformat și am furnizat tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, bărbatul meu m-a sunat de unul singur și a venit la mine scuzându-mă că totul s-a rezolvat cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de muncă, așa că ar trebui să obținem casatorit nu mi-a crezut ca functioneaza asa si a fost intr-adevar uimitor si sunt mandru sa marturisesc si sa apreciez DR ISIKOLO pentru ca el este pur si simplu cel mai bun pe care il poti gasi oriunde. aveți nevoie de o casetă de vrăjire eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs., puteți contacta Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  152. Fericirea este tot ce văd acum nu am crezut niciodată că eu și iubitul meu ne reîntâlnim, După ce am fost în relație cu el timp de 5 ani, el s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar de toate, nu l-am dorit înapoi atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, i-am făcut promisiuni, dar el a refuzat, i-am explicat pe cineva problema mea online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vraja care sa-l aduca inapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata in vraja, nu am avut de ales decat sa-l incerc, am trimis un e-mail la caseta de vraja, iar el mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine inainte de 3 zile el arunca vraja și în mod surprinzător în ziua a 3-a, era în jurul orei 16.00 fostul meu ma sunat am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el mă iubește atât de mult, eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună, din nou, fericit, de atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea la singurul caster vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate falsele de acolo, oricine are nevoie de ajutorul casetei vraja, e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau numărul său de telefon mobil WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  153. Fericirea este tot ce văd acum nu am crezut niciodată că eu și iubitul meu ne reîntâlnim, După ce am fost în relație cu el timp de 5 ani, el s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar de toate, nu l-am dorit înapoi atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, i-am făcut promisiuni, dar el a refuzat, i-am explicat pe cineva problema mea online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vraja care sa-l aduca inapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata in vraja, nu am avut de ales decat sa-l incerc, am trimis un e-mail la caseta de vraja, iar el mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine inainte de 3 zile el arunca vraja și în mod surprinzător în ziua a 3-a, era în jurul orei 16.00 fostul meu ma sunat am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el mă iubește atât de mult, eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună, din nou, fericit, de atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea la singurul caster vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate falsele de acolo, oricine are nevoie de ajutorul casetei vraja, e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau numărul său de telefon mobil WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  154. Bucuria și fericirea copleșitoare sunt prea mult pentru mine, din cauza a ceea ce DR EDO a făcut în viața mea pentru a mă ajuta să-mi revin soția, care m-a divorțat de aproape un an. Am fost ultima persoană de pe Pământ care a acceptat faptul că vrăjile nu există până când DR EDO a ajutat să-mi revină soția în 48 de ore cu vrăjiturile sale puternice. Timp de 3 luni bune după divorț, am fost retras la locul de muncă din cauza depresiei, pentru că nu știu ce să fac pentru a o întoarce, dar mulțumesc lui Dumnezeu azi că am folosit DR EDO pentru a-mi reveni fericirea și iubirea vieții. Doar săptămâna trecută aici, am fost promovat din nou în poziția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria experiență cu acest om numit DR EDO. Nu știu prin ce treci azi, dar știu că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați-l acum pentru orice ajutor prin e-mail: (edolovespelltemple@gmail.com), îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp: +2348159452497

    RăspundețiȘtergere
  155. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine, după ce m-a ajutat să-mi iau soțul înapoi. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu rău, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. așa că l-am contactat și m-am conformat cu tot ce mi-a spus să fac și, într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu se va întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om minunat. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  156. Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am început a cerșit spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  157. Vraja uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul și a-ți repara relația ruptă
    Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a obligat să semnez actele de divorț și am fost complet desfrânat. Și nu puteam să mă întorc în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această uluitoare și strălucitoare cască de vrăji care a venit în salvarea mea. Wow! M-a ajutat atât de mult această cască de vrăji. Dr. Isikolo mi-a garantat o distribuție de vrajă urgentă de 48 de ore, pe care am acceptat-o. Șocant! luna aceasta, pe 7 decembrie 2019, soțul meu m-a chemat din nou cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț, care era în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol care lucra cu vraja. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli, vă mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail la Dr Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Vraja isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  158. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrăji fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile sale au făcut minuni și soțul este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și de bucurie, ești un Dumnezeu trimisă mie și întregii mele familii .. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc atât de mult Dr. IsikoloToți cei care caută un adevărat vrăjitor ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  159. Mărturie De Tamara Noel, Cum să-ți recuperezi fostul!
    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsătoria mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile mele să-l înapoi după mult cerșit, dar toate fără nici un rezultat și el a confirmat că el a luat decizia lui și el nu a vrut să mă vadă din nou. Așa că într-o seară, întorcându-mă de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu, care mi-a cerut de la soțul meu. Deci, i-am explicat fiecare lucru să-l și așa că mi-a spus că singura cale mă pot întoarce soțul meu este de a vizita un aparat de turnare vraja numit DR ISIKOLO, pentru că a lucrat cu adevărat pentru el. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. Deci, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa a dat mie și caster vraja ma asigurat ca voi primi soțul meu înapoi următoarele 48 de ore o dată i se conformeze. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată. așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuia să fac. Apoi faci munca în mine și după 48 de ore, surprinzător de soțul meu, care nu ma sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon să mă informeze că el va veni înapoi. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte cu ajutorul Dr. ISIKOLO. Asa ca te voi sfatui acolo daca ai vreo problema sa-l contactezi, iti dau 100% garantie ca te va ajuta ..
    Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp / sunați +2348133261196
    Vă mulțumim sooooo mult

    RăspundețiȘtergere
  160. logodnicul meu și cu mine am avut o ceartă și el mi-a spus că nu mai este interesat de relație și vrea să ne despartim și căsătoria noastră se apropie, pentru că i-am spus că s-a schimbat și nu mai face ceea ce el de obicei îmi place să mergem mână în mână în parcuri, să chemăm să mă urmăresc și orice altceva care face ca relația noastră să fie dulce. L-am rugat să mă ierte, dar era surd la apelurile mele și chiar m-am mutat din casă, m-a făcut să caut ajutor din diferite surse. Răsfoiam pe net când am văzut mărturia unei doamne care spunea că un caster de vrajă numit Dr. Ajayi a ajutat-o ​​cu problemele sale conjugale, deoarece căuta fructele pântecelui și a fost capabil să conceapă cu ajutorul vrajiului caster numit Dr. Ajayi, acum ea și soțul ei trăiesc împreună fericiți. Am contactat caseta de vrăji și am scris pe WhatsApp și i-am explicat problema mea, mi-a spus câteva lucruri de făcut pe care le-am făcut și spre surprinderea logodnicii mele John m-a sunat și mi-a cerut iertare și a spus că nu știe niciodată ce se întâmplă cu l. , totul datorită Dr. Ajayi sunt acum căsătorit și mă aștept primul meu copil. Dacă aveți o problemă de relație cu care aveți nevoie de ajutor, contactați astăzi dr. Ajayi pentru o rezolvare rapidă, la început am crezut că a fost falsificată până când am încercat și a funcționat pentru mine și știu că va funcționa și pentru dumneavoastră. Puteți ajunge la caseta de vraja prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  161. logodnicul meu și cu mine am avut o ceartă și el mi-a spus că nu mai este interesat de relație și vrea să ne despartim și căsătoria noastră se apropie, pentru că i-am spus că s-a schimbat și nu mai face ceea ce el de obicei îmi place să mergem mână în mână în parcuri, să chemăm să mă urmăresc și orice altceva care face ca relația noastră să fie dulce. L-am rugat să mă ierte, dar era surd la apelurile mele și chiar m-am mutat din casă, m-a făcut să caut ajutor din diferite surse. Răsfoiam pe net când am văzut mărturia unei doamne care spunea că un caster de vrajă numit Dr. Ajayi a ajutat-o ​​cu problemele sale conjugale, deoarece căuta fructele pântecelui și a fost capabil să conceapă cu ajutorul vrajiului caster numit Dr. Ajayi, acum ea și soțul ei trăiesc împreună fericiți. Am contactat caseta de vrăji și am scris pe WhatsApp și i-am explicat problema mea, mi-a spus câteva lucruri de făcut pe care le-am făcut și spre surprinderea logodnicii mele John m-a sunat și mi-a cerut iertare și a spus că nu știe niciodată ce se întâmplă cu l. , totul datorită Dr. Ajayi sunt acum căsătorit și mă aștept primul meu copil. Dacă aveți o problemă de relație cu care aveți nevoie de ajutor, contactați astăzi dr. Ajayi pentru o rezolvare rapidă, la început am crezut că a fost falsificată până când am încercat și a funcționat pentru mine și știu că va funcționa și pentru dumneavoastră. Puteți ajunge la caseta de vraja prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  162. Sunt atât de fericită să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă pot vedea în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus că-mi pare rău la 24 de ore de la crearea vrajiului. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată cu adevărat să se despartă, că nu se poate descurca cu bagajul emoțional pe care îl transportam în tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este cel mai bine să plec. El a spus că este greu că am continuat să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt ai mei în cele din urmă. (Verificarea compensației mi s-a spus că mi s-a spus că este la câteva luni de zile. Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face dr. Isikolo. Îți mulțumesc mult dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu dvs. Ajutor am fost amândoi capabili să vedem și să ne spunem adevărul unul pentru celălalt. Nu am crezut niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit de contact și am inițiat toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație poate contacta doctorul Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  163. Vreau să-mi împărtășesc minunata mea mărturie despre cum mi-am revenit Sotul vieții mele, vreau să le spun oamenilor din lume că există o adevărată casetă de vrăji online și este puternic și autentic, numele său este Baba Wale Wiseman, a ajutat de curând, pentru a-mi reuni relația cu Soțul meu care m-a aruncat, Când am contactat Wiseman a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine și Soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine m-a sunat din nou și a început să mă roage. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Wiseman poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, cum ar fi Reîntregirea căsătoriei și a relației, Vindecarea tuturor tipurilor de boli, Cazuri de judecată, Vraja de sarcină, suntem acum foarte mulțumiți de sinele nostru. Wiseman îl face să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest bărbat este pentru adevărat și bun. El vă poate ajuta, de asemenea, să vă rezolvați relația ruptă. Mi-am revenit soțul! A fost ca o minune! Nu avem consiliere în căsătorie și ne descurcăm foarte bine, în viața noastră amoroasă. Contactați acest om grozav dacă aveți probleme cu o soluție de durată
    prin e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551
    Viber: +2348136951551

    RăspundețiȘtergere
  164. Vrei să-ți revii fostul? Am făcut-o cu dr. Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 2 zile după ce mi-a spus că vraja a fost distribuită. Vreau ca toată lumea să-mi citească mărturia și să creadă într-o casetă de vrajă precum Dr. Isikolo. Eu sunt Allesio Jese. Fosta mea prietenă s-a despărțit de mine pentru că beau și fumez și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul acesta. Într-o seară, în timp ce eram cu prietenii mei, făcând niște excursii în aer cu lichior, prietena mea bagde în cameră și nu numai că m-a văzut fumând, dar am fost cu o altă fată și asta a înfuriat-o și a plecat și din acea zi nu am niciodată am văzut-o din nou până când am contactat dr. Isikolo după aproximativ 3 luni și nu a mai răspuns niciodată la apelurile mele telefonice. Sunt foarte fericită acum că dr. Isikolo a adus-o înapoi la mine. Când am contactat această cască de vrăji, nu prea aveam convingerea că fostul meu va reveni după ce am făcut, dar dr. Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că fata mea este din nou la mine. Vreau ca toată lumea să creadă în această cască de vraja și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  165. Numele meu este Amy Ortiz din SUA Massachusetts, vreau să mărturisesc publicului larg cum relația mea a fost restaurată de marea putere a dr. Ilekhojie, după trei luni de singurătate, fostul meu iubit m-a sunat după contactul meu cu dr. Ilekhojie, că vrea să ne întoarcem și să începem o casă bună, acum suntem din nou fericiți împreună ca iubiți. Mulțumesc dr. Ilekhojie, care mi-a făcut o vraja de dragoste pentru ca fostul meu iubit să se întoarcă acasă. Voi continua să împărtășesc această unitate oameni care au nevoie și de ajutor pentru a vedea acest lucru pentru ajutorul său minunat. Îl poți contacta pe adresa de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau îl poți contacta pe linia sa mobilă WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  166. El este cel mai bun la munca sa și o face ca nimeni altul, m-a ajutat să-mi readuc soția care m-a părăsit acum câteva luni. Am căutat o modalitate de a o readuce înapoi, până când nu am întâlnit mărturia acestui mare război. L-am contactat și el m-a asistat și m-a asigurat că soția mea se va întoarce în două zile, el a terminat munca și i-am acordat tot sprijinul de care aveam nevoie, iar în două zile, când mi-a spus soției mele s-a întors. puteți contacta chubygreat cu detaliile sale de WhatsApp 2348165965904 sau e-mail pe chubygreat@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  167. povestea mea este una foarte specială și unică, întrucât nu seamănă cu numeroasele reclame pe care le vedeți mereu online și, de asemenea, vreau să fie 100% sincer și sincer pentru dvs. că nu poate exista niciodată niciun alt caster de vraja online care vă poate ajuta să vă aduceți înapoi EX BUTĂ-ȚI în afară de DR ISIKOLO, deoarece el singur este 100% eficient, dinamic și foarte de încredere, întrucât 99,9% din celelalte roți de vrăjire nu sunt reale și nu vă pot ajuta niciodată să vă rezolvați problemele, în schimb acestea vă vor complica starea actuală OK. Fii înțelepți și mănâncă și contactează-l pe DR ISIKOLO azi. POVESTEA MEA PROPRIE DE VIAȚĂ / EXPERIENȚE ESTE ACUM: Numele meu este Niko Dominik. Aș dori să împărtășesc mărturisirile mele cu publicul larg despre ceea ce acest om numit dr. ISIKOLO tocmai a făcut pentru mine, acest om tocmai mi-a readus la mine Ex WIFE-ul pierdut la mine cu marea lui vraja. Am fost căsătorită cu această femeie Julie, cât am fost împreună de mai bine de 4 ani și ne-am iubit pe noi înșine, dar nu am putut să o fac însărcinată pentru mine și să îi ofer tot ceea ce are nevoie. M-a părăsit și mi-a spus că nu mai poate continua. Acum căutam modalități de a o întoarce până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest bărbat și i-a dat e-mailul de contact: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. PUTEȚI UTILIZAȚI O ALTĂ DIN ACEȘTE PENTRU A SE CONTACTA ȘI nu veți crede acest lucru. Când am contactat acest bărbat cu privire la problemele mele, el a pregătit această distribuție de vrajă și l-a adus pe Juilet înapoi, iar după o lună a rămas însărcinată pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  168. Aveți vreo problemă care vă deranjează?
    Vrei să câștigi la loterie?
    Aveți vreo boală
    Ești deprimat?
    Ai nevoie de vindecare?
    Vrei să-l aduci înapoi pe fostul tău?

    Sau trebuie să concepi etc.
    Aduc vești bune; Dr. Ilekhojie te va ajuta marele psihic / vrăjitor. Este foarte bun în vrăji, așa că este recomandat
    de departe și de aproape. Vorbește cu el astăzi, o va face
    fii capabil să te ajute. Confidențialitatea dvs. este plasată
    Strict confidential. Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com sau sunați sau Whatsapp +2348147400259 nu muriți cu boala voastră, vă rog ... meritați să fiți fericiți!

    RăspundețiȘtergere
  169. Aveți vreo problemă care vă deranjează?
    Vrei să câștigi la loterie?
    Aveți vreo boală
    Ești deprimat?
    Ai nevoie de vindecare?
    Vrei să-l aduci înapoi pe fostul tău?

    Sau trebuie să concepi etc.
    Aduc vești bune; Dr. Ilekhojie te va ajuta marele psihic / vrăjitor. Este foarte bun în vrăji, așa că este recomandat
    de departe și de aproape. Vorbește cu el astăzi, o va face
    fii capabil să te ajute. Confidențialitatea dvs. este plasată
    Strict confidential. Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com sau sunați sau Whatsapp +2348147400259 nu muriți cu boala voastră, vă rog ... meritați să fiți fericiți!

    RăspundețiȘtergere
  170. Cum l-am primit pe fostul meu soț înapoi ……… ..

      Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și mi-a lăsat pe mine și copilul să sufere. Într-o zi când citeam prin web, am văzut o postare despre cum această casetă de vraja pe această adresă gethelp05@gmail.com, am ajutat o femeie să-și revină soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus. ca o femeie a avut o vraja pe sotul meu si mi-a spus ca ma va ajuta si dupa 2 zile ca o sa-mi revin sotul. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterea de a readuce iubitorii. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc Dr. Ilekhojhie. Email-ul său: gethelp05@gmail.com OR.Numărul său de WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  171. Buna ziua ma numesc Kerris Fraser din Thailanda vreau sa impartasesc o experienta uimitoare pe care am avut-o cu atotputernicul doctor Ogundele un caster vraja, sotul meu Greg a vrut sa se separe cu mine si a depus un divort, iar el a fost cu o alta femeie, am fost cu adevarat devastat am plâns zi și noapte zi de zi, i-am povestit unui prieten de-al meu despre situația mea și ea mi-a povestit despre casterul puternic de vrăji numit Dr. Ogundele, mă simțeam un pic sceptic în privința asta, dar am decis doar să-i încerc să fac fiecare lucru pe care doctorul Ogundele mi-a cerut-o să-l fac, iar el mi-a promis rezultatul de 24 de ore și a doua zi dimineață, când s-a terminat cu vraja, spre cea mai mare surpriză a fost Greg, soțul meu, în genunchi, care mă rog să-l iert și să-l accept înapoi și azi suntem împreună, sunt atât de fericit, mulțumesc dr. Ogundele. El are puterea de a rezolva orice fel de problemă, de asemenea, vă poate ajuta să îl contactați prin: e-mail: (ogundeletempleofsolution@gmail.com) WhatsApp sau Viber Chat: (+27638836445).

    RăspundețiȘtergere