[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 13 iunie 2009

Colegiul National Unirea

Aseara am cantat pentru Colegiul National Unirea din Brasov. As vrea sa multumesc unui public absolut entuziast care ne-a primit fierbinte rau. Ati fost foarte misto. Am realizat aseara ca unul din cele mai frumoase lucruri care ni se poate intampla este acela de a fi pe scena. Mai ales in fata unei gasti ca voi. Se aude a doispea??? :)

P.S. After Party-ul a fost super :) S-a exagerat cu "populara".

P.S.2 Salutari profesorilor :)

26 de comentarii:

  1. Se pare ca rasplata adevarata se contorizeaza in privirile fericite ale celor din preajma noastra ... mda, fericirea exista, important e sa privim in directia potrivita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare absolut normal sa primesti respect si caldura din partea unui public care il respecti la randul tau!!! ...pun pariu ca pe scena ,energia degajata de public este ca un "drog"(in sensul bun al cuvantului)- o stare de betie care te ajuta sa traiesti o stare de victorie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Prezenta voastra a fost cea mai frumoasa surpriza de ieri deci noi trebuie sa va multumim. Ati ajutat la realizarea unui banchet ce va ramane o amintire frumoasa in sufletele noastre.
    Multumesc ca ai facut ca albumul meu sa fie mai special.
    Sper insa ca aseara DOAR v-ati amintit ca unul din cele mai frumoase lucruri care vi se poate intampla este acela de a fi pe scena pentru ca altfel ar fi fost un lucru ce l-ati fi realizat cam tarziu, ceea ce nu cred...deci putina atentie la exprimare. Aveti un vis, traiti-l!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand vii si la noi cu "Chirila in licee" ? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. stai la after-party? din cand in cand doar, ha?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. nici nu se putea mai bine.ne-ai facut sfarsitul mai emotionant si ne-ai facut sa ne gandim mai bine la faptul ca acest sfarsit e un nou inceput,inceput care e fragil.iti multumim ca inca apartii generatiei noastre,ca avem in tine un exemplu,ca ne ajuti sa pricepem ca trebuie sa facem ce ne place,ne ajuti sa pricepem ca"banii in viata nu inseamna totul".esti tudor chirila si chiar incerci sa faci lucruri frumoase,de fapt lucruri care ne fac noua viata frumoasa,care ne ajuta pe noi sa fim frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aţi fost geniali :X
    Merci - nu doar pentru prezenţă ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am cuvinte... aţi fost extraordinari. A fost cea mai frumoasă surpriză pe care am fi putut să o avem vreodată. Sincer, în momentul ăsta mi-am pierdut aproape total vocea (ceea ce nu e bine, fiindcă luni am pregătire la teatru :-s) dar nu m-am putut abţine să nu cânt alături de voi şi de colegii mei versurile ce ne-au ajuns la inimă şi pe care le simţim până la măduva oaselor. Datorită vouă (şi a Doamnei Donca, bineînţeles) seară a fost... perfectă :x

    Sper să ne revedem în lumea teatrului :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca tinerii stiu sa se distreze.

    RăspundețiȘtergere
  12. VAMA A LANSAT.....SURPRIZA !!!
    VAMA A LANSAT...IMPLINIRI DE VISE!!
    VAMA A LANSAT..AMINTIRI DE NEUITAT!
    VAMA A LANSAT...!!!???,,,TINERETE FARA.. BATRANETE !
    VAMA A SPULBERAT... "VAMILE"
    VAMA A LANSAT FERICIREA,LA BRASOV, IN DATA DE 12.06.09,ORA 20.15, PENTRU TOTI CEI DIN a-XIIaD !!!
    LANSARE IN TOTALITATE, PERFECT REUSITA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu mi-as fi putut imagina niciodata ca ni se va face o astfel de surpriza. Voi ati fost cireasa de pe tort la banchetul nostru. Am ramas fara voce, m-am bucurat, am dansat...am trait clipele la maxim datorita prezentei voastre. Totul a fost ca un vis. Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a terminat liceul. E bine totusi ca "am doar 18 ani". Va multumim mult pt ca ati avut grija sa creati o atmosfera de neuitat!

    p.s.ms si pt poze dar si pt after party. Sincer n-am crezut niciodata ca il voi vedea pe Tudor Chirila dansand populara. A fost ff tareeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. offtopic SALVATI ROSIA MONTANA

    http://razvansardare.blogspot.com/2009/06/salvati-rosia-montana.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Ti-am trimis ceva pe mail,ce ti-am zis eu ca mi-ar placea sa asculti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Abia cu câteva minute înainte să intraţi pe scenă, am reuşit să punem cap la cap cele câteva indicii scăpate de părinţi şi profi. Deşi ne venea greu a crede, pentru orice eventualitate, ne-am postat în faţa scenei şi am aşteptat. Nu ştiam sigur dacă ceea ce aşteptam era ceva palpabil, însă ne-am spus că instinctul nu poate să ne înşele în legătură cu aşa ceva.

    Şi apoi ai apărut tu, cu pantalonii tăi John Galliano, cu neglijenţa ta studiată, cu ochii închişi şi cu o energie de invidiat. Nu a fost mişto. Nu a fost super. Nu a fost nici măcar fain.
    ...a fost sublim.

    Personal, deşi concertul-surpriză a fost printre puţinele lucruri care au făcut ca banchetul să fie realmente de neuitat, am tras alte câteva concluzii:

    Momentul în care te-ai mişcat în slow motion a fost extraordinar. Chiar dacă probabil face parte din arsenalul de lucruri frumoase de impresionat publicul, ai reuşit să încetineşti timpul şi să ne imprimi şi nouă starea respectivă. Cred că a fost magie curată. Pentru câteva secunde, m-am simţit într-o lume care credeam că există doar după montajul unui videoclip.


    După concert, aş fi vrut să-ţi spun că am descoperit recent, chiar dacă e vorba de o piesă extrem de veche :), că Hai Să Emigrăm e interpretată, de fapt, pe Midnight In Moscow. Ah, ce frumos!


    Cât despre populară, reggaeton, manele... mi-ar fi plăcut să nu trebuiască să rămâneţi cu o asemenea impresie despre liceul nostru.

    à mon avis, cea mai frumoasă formulă de încheiere (de la KOOP citire):

    "I think of you often, and hope we see each other again as soon as possible. Until such time may the winds be at your back, the dice be kind, and the Gods turn the occasional blind eye.

    sincerely yours
    beyond the clouds
    beyond the son
    the rebel without a cause"

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. chiar aseara am auzit de la un prieten " ai auzit mah ca aia de la unirea i-au avutpe vama la banchet?"
    foarte tare, nici nu stiam ca se pot aduce artisti la banchete, oricum mi se pare ca la Unirea la liceu ati fost la bal intr-un an in vechea formula de "vama veche"

    RăspundețiȘtergere
  19. Madmoiselle Ioana a reusit sa iti exprime in cuvinte mai bine decat as putea eu, experienta de acum 2 seri. A fost intradevar ...sublim. Pentru ca am reusit noi sa descoperim misterul inaintea celorlalti, am avut ocazia sa stam in fata "scenei" cu 15 minute inainte sa apareti. Eu as vrea sa le multumesc si colegilor tai. Au fost fantastici, iar show-ul pe care l-ati facut a fost minunat. Domnul de la clape, Raul Kusak(daca nu ma insel)-and nice name by the way) a transmis o energie imensa catre noi(mai ales cele de pe tocuri), basistul , chitaristul si bateristul, jocul vostru de sunete, miscarile, slow motion, discurs si tot restul au fost elementele unui spectacol urmarit de mine de la un metru.E ca la teatru, cand spectatorii sunt pe scena, sunt momente in care chiar ai impresia ca iti este permis sa mergi sa bei paharul cu apa de pe masa actorului.

    La after-party ...nu stiu, ar fi fost mai bine daca erau slagarele clasice, romanesti si straine, nu techno romanesc, nu manele, nu radio.

    But all in all a fost frumos.
    Ar fi multe de spus dar...ce-i mult strica.
    Nu stiu daca iti doresti poze, let me know, unele de la concert au iesit mai bine ca altele, still working on that.

    *zambet stramb*

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Toti elevii acestui liceu au trait clipe de neuitat in momentul in care tu, Tudor Chirila si band-ul, mai mult decat talentat si experimentat ati pasit la dor 1 metru in fata noastra si ne-ati "imbatat" cu versurile si muzica voastra.
    Insa toti am trait acest moment altfel.Pentru mine a fost o experienta mult prea complexa pentru a fi exprimata intr-un comment pe blog.Atitudinea ta a trezit pasiunea mea, acordurile chitarelor mi-au rasunat prin vene, pianul m-a linistit in partile slow ale melodiilor, iar vocea...vocea ta,mi-a amintit d cursurile mele de canto, care au luat sfarsit inainte de clasa a12a, dar care vor continua la Buc din octombrie.Asadar, vorbesc in constinta de caza cand spun ca Tudor Chirila debordeaza prin talent si pasiune atunc cand canta.
    Cat despre versuri...te-au consacrat.Pentru ca sunt unice comparativ cu ceea ce se canta inainte de Vama Veche dar si fata de ce se canta acum in Romania.Esti, cu siguranta, cel mai bun poet de la Shakespeare incoace.Nimic nu e mai frumos decat un artist care ofera publicului, indiferent de forma de arta, experienta sa, sentimentele sale, gandurile.Si exact din acest motiv, tot ceea ce faci tu este un preludiu la ceea ce urmeaza sa fac eu..noi, toti adolescentii, care simt si iubesc pasional, nu rational.
    Mi-ai aratat lumea boema in care traiesti in doar 2 ore de recital, iar asta ma face sa cred ca pot zbura pe aripile unor infinite posibilitati atata vreme cat nu imi voi lasa sufletul prada nedreptatilor, corptiei si mizeriei pe care Romania tinde sa o promoveze tot mai des, iar pentru asta iti multumesc.
    Destul cu poezia.After-party-ul a afisat un Tudor lipsit de fite si inhibitii.Un om normal, care simte si iubeste viata ca un adolescent dar mai mult decat atat, ne ofera si noua, fanilor, putin din savoarea si fericirea de a fi un exemplu pentru o intraga natiune, nu doar pentru tineri.
    Succes cu siguranta vei avea in continuare, dar eu iti doresc multa putere de munca si numai fericire, asa cum o vezi tu!

    ps:mi-as fi dorit sa nu-mi fi facut intrarea cazand pe acele trepte in fata ta, dar atat arta cat si iubirea cer sacrificii.

    ps2:sa imi spui unde sa trimit pozele...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce dragut c-ati fost la ei! Sunt o gasca si ceva :) Acum imi pare rau ca n-am mers ...
    PS: "populara" = manele? ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. va multumim pentru show si pentru prezenta!a fost cea mai frumoasa surpriza pentru finalul liceului...sa ascultam live "cantec prost","zmeu" si sa urlam cat ne tine gura "am doar 18ani"....ce vis...!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  24. Oai,deci nu se poate...vă așteptăm și la Reșițaaaaaa...oai...la anul voi avea banchetul,deci vreau să veniți!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. tre sa recunosc k a fost cea mai tare surpriza kre ni se putea oferi la incununarea a 4 ani de liceu...sincer,nu ati fost o surpriza mai mult dekt frumoasa,doar pentru noi,ci si pentru profesori.ati reusit sa-i faceti pe profi sa se simta k la 18 ani si noi sa ne credem niste "zmei" avand cel mai tare banchet cu o asa surpriza!Sper ca v-ati distrat si voi alaturi de noi si k veti incerca mereu sa faceti lumea sa priveasca realitatea si nu "suprafata".E laudabil k voi,vama, sunteti de fapt o vama pentru adolescenti la trecerea spre maturitate.Va urez ganduri bune si atitudine,kntece de suflet si super k pana in prezent,iar tie tudor,sa ai totul knd crezi k nu ai nimic si nimicul sa nu iti ia niciodata totul!pe curand!;)

    RăspundețiȘtergere