[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 22 august 2006

Calendarul VAMA

17 comentarii:

  1. Pe 7 sau 8 Septembrie veniti in Vama, jud. Suceava ? De zilele orasului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu mesajul asta sau nu. Dar pentru ca se indrepta tocmai catre exponentul trupei care ne-a invatat “ca visele nu pot muri” m-am hotarat sa o fac, si vin astfel cu o propunere. Fac parte din Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC), o organizatie studenteasca in plin efort de afirmare care organizeaza evenimente culturale, concursuri IT si mai nou, concursuri de advertising.
    Concursul national de publicitate “Exprima-te” va fi lansat in luna decembrie, adresandu-se tinerilor din intreaga tara care vor o cariera in advertising. Planuim sa organizam tot atunci un debate cu studentii pe teme de publicitate, la care dorim ca Tudor Chirila sa fie invitatul special. De ce tocmai Tudor Chirila? Motive ar fi multe, dar strict “profesional”, pentru ca studentii (mai ales cei din Cibernetica) sunt interesati de publicitatea online ca forma de advertising (iar “Bed for love” a fost lansat mai intai pe internet), pentru ca vrem sa aflam mai multe despre strategiile de promovare ale noului proiect “Vama” . Debate-ul va avea loc pe 7-8 decembrie (data poate fi discutata, la fel ca si detaliile despre concurs/debate). Am avea o mare satisfactie daca ai da curs invitatiei noastre, stiind mai ales ca esti o persoana foarte ocupata. Asteptam nerabdatori raspunsul tau pe adresa de e-mail pasa.ioana@yahoo.com. Si chiar daca, din diverse motive, el va fi unul negativ, in Cibernetica Vama va avea mereu un grup puternic de sustinatori. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. salut,as dori sa stiu cum pot intra in contact cu voi,cei din trupa vama,pentru a stabili un concert la un bal al bobocilor.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. hainoroc : trimite un mail cu detalii la office AT agentiadevise.ro si te contactam noi

    RăspundețiȘtergere
  5. Se aude o (po)veste despre un concert vama la un bal al bobocilor in valea jiului...puteti confirma ceva ? :D ca sa ma preg. din timp :))

    RăspundețiȘtergere
  6. tin minte prima data cand am ascultat vama veche mai pe indelete,a fost cand tatal meu mi-a trimis overseas cd-ul tuborg collection cu ani in urma. pana atunci nu prea am avut ocazia. am si patit-o la servici ca pe la sfarsitul zilei,cand eram singura in lab,si in birou,doar seful mai era si el dar cu etaj mai sus,am dat boxele de la computer mai tare in birou,in timp ce imi faceam de pregateam prin lab lucrul pentru a doua zi,ma intorc in office, si il vad be seful meu alex-care e un tip trecut de 50 dar funny,asculta muse si coldplay-incremenit la birou,si foarte atent,il asculta pe Tudor urland "m-am saturat",si zice "baiatul asta mai are putin si se sinucide" :).
    prima data pe scena l-am vazut pe Tudor la un Callatis pe tvri,si nu uit,nu stiu de ce dar foarte mult mi-a placut cum batea cu mainile pe podeaua scenei ritmul trenului inainte de vama veche.mi s-a parut foarte sensibil.as mai experimenta odata scena si live.

    Ps:crezi ca ar fi interesant pentru tine,sa asculti povestea vama-vama veche a fiecaruia? ai lasat liber in vant o muzica,versuri,un mesaj,sa strabata in spatiu unde apuca,sa vibreze unde gaseste un mediu...,cum ar fi sa poti vedea cu ochii in ce momente,unde,la cine,cum,in ce scena s-a instalat ceea ce ai creat si ai daruit?

    RăspundețiȘtergere
  7. andreea b, mie imi place mult ideea ta :), dar as vrea sa zic ca desi tu te-ai referit la niste momente in care apare numai Tudor, totusi ceea ce tine de Vama Veche nu a daruit si creat numai Tudor, ci si Liviu, Traian, Lapi si, mai incoace, Eugen. Chiar daca Tudor era cel care iesea mereu in fata, fiind solistul, vocea trupei. :) Si asta e valabil pentru orice formatie...nu numai solistul creeaza si daruieste si ne face sa traim anumite momente si stari de care ne aducem aminte mai apoi cu placere/drag/emotie.

    RăspundețiȘtergere
  8. andreina,
    as vrea sa intelegi corect,povestea ta VV,e o istorioara pe care ai trait-o tu la un moment dat si care se leaga intr-un fel sau altul sau chiar strict de muzica VV,o secventa din viata ta pe care nu ai reusit sa o uiti,:),sau pe care mintea ta a selectat-o pe post de amintire,...si de aici povestea fiecaruia e asa cum e...sau a fost sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  9. sti ce ar mai fii cute? un karaoke cu piesele Vama dupa un concert intr-un pub sa zicem.
    crezi ca ar mai avea cineva curajul sa urce pe scena?

    RăspundețiȘtergere
  10. deci pe 1 decembrie la satu mare, praktiker..
    ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Se mai ocupa cineva de calendarul asta? Concerte au mai fost si vor mai fi, dar aici nu a mai aparut nimic de ceva timp...

    RăspundețiȘtergere
  12. In Bucuresti nimic nimic? vine vara...nu vien si vama?

    RăspundețiȘtergere
  13. eu prima data cand am ascultat eram clasa 6a... si .. am ascultat hotel cismigiu . bad mistake :)) mi-a luat 3 ani sa incerc sa ma apropii de vreun nou single sau album :))scrisoare catre fat frumos am ascultat-o anul trecut prima data..dar din nou, pana nu am ajuns sa inteleg iubirea gen vama , nu am inteles nici vama.. but im thankful now :)
    mda..calendarul?

    RăspundețiȘtergere