[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 31 martie 2007

Skies&Clouds/biloxi blues tour



Pentru cei care joaca 21 de cuvinte am creat o categorie in dreapta sus.Click si postati cele 21 de cuvinte alaturi de ceilalti participanti pina la aparitia blogului care ne va contine pe toti.Asta ca sa pot sa-mi postez in continuare fotografiile si in acelasi timp sa facem jocul vizibil la intrarea pe blog.In curand noi reguli.Comentariile legate de 21 de cuvinte doar in cadrul categoriei,va rog.Cele legate de fotografie aici.

10 comentarii:

  1. frumoasa poza:) timpul zboara... parca norii fug... totul se misca mult mai repede

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o fotografie luata din cosmos...de parca si vezi cum se roteste Pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac umbrele purtate de nori...iti dau un sentiment ciudat de frica...

    RăspundețiȘtergere
  4. stare de liniste :)..insa poza e cam subexpusa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Simti vantul cum adie a ploaie/In norii albi de catifea?/Pamantul este linia ce desparte/ Ziua de ieri de cea de azi.

    RăspundețiȘtergere
  6. What about Vanilla Sky ? Foto lui Tudor e okay. Adica e originala, nu are efecte electronice. Ma impresioneaza mai mult, nu fotografia, ci momentul din tudor in clipa in care a facut fotografia. Ce spui? Iti amintesti fiecare istorie din spatele fotografiei ? Ai scrie o carte despre ceea ce-ai simtit in momentul in care ai decis sa decizi sa fotografiezi un instant ?
    Si eu sunt in ale fotografiei. Am avut, anul trecut, o perioada in care am facut sute de fotografii in cer. Doar cer, nori.
    Acum sunt aproape de soare. Cerul meu e Vanilla. E absolut fantastic, jocul de culori se schimba cu fiecare secunda. Vreau sa postez foto, ca sa se vada. E voie ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Libertate...Cer si pamant...Profunzime prin simplitate...

    RăspundețiȘtergere
  8. norii ne ameninta...parca simt tristete cand privesc poza...o zi care putea fi minunata..insa norii o "umbresc"....dar totusi.ei pleaca..

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere