[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 9 mai 2007

Iulian fumand...

34 de comentarii:

  1. tutunu dauneaza grav sanatatii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. avem o singura viata. n`are sens s`o irosim gandindu`ne la ce`ar fi daca. fumatul ucide incet dar sigur se spune da fumatul face rau dar stii si tu asta dar nu iti pasa la o adica De ce ti`ar pasa cand n`are sens de fapt parca si tu vrei sa te amesteci si nu se inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant! Despre piesa de teatru...
    Ce bucuros eram de noul meu telefon. Abia asteptam sfarsitul cursurilor. Puteam sa citesc in pace instructiunile si sa ma obisnuiesc cu el. Imi propusesem o zi numai pentru mine, de relaxare, cu liniste si fara griji. Timpul, potrivit pentru o plimbare in parc, aerul primavaratic ma indemna si mai tare sa cutreier aleile pe care alergam cand eram mic.
    Zis si facut. Dupa ce am plecat de la facultate m-am pierdut in umbra parcului inflorit. Imi aminteam de copilarie, de bunicul meu care obisnuia sa ma aduca prin locurile acelea. Da, banca de sub salcie, libera! Locul meu preferat. Erau toate semnele unei zile linistite, perfecte.
    M-am asezat multumit si am inceput sa butonez telefonul, uitandu-ma, din cand in cand, peste manualul acestuia. In jur, o atmosfera calma, cu ciripit de pasarele si salcia plangatoare isi misca molcom pletele in bataia vantului. La umbra era racoare.
    Nimic nu ma deranja, fiind captat de ceea ce faceam nu dadeam atentie celor care treceau pe aleea din fata, pana cand o voce pitigaiata, de fata, mi se adreseaza:
    - Nu mai trimite mesaj, dragule, ca am ajuns!
    Nu am raspuns. Nu asteptam pe nimeni si totusi nu stiu ce mi-a venit de m-am uitat la ceas.
    - Linisteste-te, ca nu am intarziat, am avut grija sa fiu la timp. Parca stiam ca stai singurel, uitandu-te dupa mine. Vai, esti mai simpatic in realitate!
    Am incercat sa ii explic ca nu am habar de ceea ce se petrece. Nu o cunosteam, nu o mai intalnisem in viata mea. Era foarte vorbareata si entuziasmata ca m-a intalnit, abia ca ma lasa sa spun cateava cuvinte. Din pacata, nu ma atragea cu nimic. Parul blond, cu bucle, ii atingea obrajii rosii. Foarte strident machiata incerca sa-si ascunda rotunjimea fetei, caci era destul de plinuta. Ramasesem cu privirea atintita asupra gurii ei. Nu se oprea din vorbit. Folosea ruj de un rosu aprins. La fel si oja.
    In momentul in care a observat ca-i analizez mainile, le-a dus iute la spate, apoi a bagat ceva in buzunarul posterior al blugilor. A zambit fals si si-a continuat discursul despre cat de bucuroasa e ca ma vede. Sigur nu era genul meu, nu mi-as fi dat intalnire cu o astfel de fata. I-am spus ca ma confunda, ca nu eu sunt cel cu care trebuia sa se cunoasca. Am incercat sa fiu cat mai elegant si politicos, in zadar.
    - Nu te face acum ca nu ma cunosti! ce, sunt chiar asa de urata? ma faci sa ma simt prost. Uite chiar adusesem biletele pentru spectacol, a spus bosumflata, intinzandu-mi doua tichete.
    Biloxi Blues! Piesa de teatru pe care imi doream sa o vad de atata timp! Uitasem ca era chiar in ziua aceea, chiar atunci cand imi propusesem sa nu fac nimic. Totusi, nu puteam sa il ratez pe Chirila, pe scena teatrului constantean. Un sentiment nebunesc mi-a invatat trupul, am apucat biletele si fata de brat si am pornit impreuna spre teatru.
    Ea continua sa vorbeasca, mintea mea era numai la spectacol, nu conta cu cine mergeam. In cele din urma am intrat in sala. Aveam locuri bune, central situate. Era foarte multa lume. Vazusem cativa cunoscuti si incercam sa nu fiu foarte afectiv cu misterioasa domnisoara.
    Luminile s-au stins si am inceput “sa savurez” comedia. In sfarsit amutise si ea. Momentele piesei provocau hohote de ras. Ma simteam bine. Toti erau numai zambete. Nu am constientizat cand m-a luat in brate. M-am apropiat de urechea ei si i-am soptit:
    - Multumesc, imi place foarte mult Tudor Chirila!
    - Da, seamana cu sotul meu, a raspuns senin.
    Am ramas blocat.
    - Nu baga de seama, o sa fie bine, stie ca ma intalnesc cu altcineva.
    Doamne, fata asta era nebuna. Maritata? Imi venea sa plec, dar nu o puteam abandona in sala. Devenisem nervos, chiar nu stiam ce sa fac. M-a luat de mana, incercand sa ma linisteasca. Abia asteptam sa se termine spectacolul, sa ajung acasa, sa scap de ea si sa uit de tot. Nu mai era mult. Brusc si-a tras mana. Din buzunar a scos o verigheta, pe care a pus-o la mana si mi-a intins telefonul: “ Sunt in sala si sunt suparat. Avem de discutat. Vreau sa vorbesc si cu el.”
    M-am speriat. Acum chiar ca eram agitat. Am impins-o usor sa ne grabim, sa disparem de acolo. Nici ea nu mai avea chef de vorba ca la inceput, iar crisparea se citea si pe chipul ei, strident fardat.
    - Nu ma mai grabi asa! Ma doare burta, sunt insarcinata.
    Alta bomba! De data asta spusa cu atata ura, de parca eu as fi fost acela care i-am facut rau. Maritata si insarcinata? Ba mai mult, uratica! In ce incurcatura ma bagasem. Si ca sa fie meniul complet, sotul ei se afla in aceeasi cladire cu noi, poate chiar pe urmele noastre. Ce vina aveam eu, care doream doar liniste si pace?
    La iesirea din cladire, un barbat inalt, brunet cu parul prins in coada astepta. El era. Am ramas in urma. Cei doi s-au intalnit si au avut o discutie destul de aprinsa. Ma privea din cand in cand amenintator. Nu stiam alta iesire, oricum as fi dat dovada de lasitate daca as fi fugit. Ma gandeam ca se va termina cu bine, ii voi explica exact cum s-a intamplat si ca nu m-am atins de prietena…sau sotia lui. Nu a fost exact asa cum m-am asteptat. Daca nu interveneau amicii mei din sala cred ca ma batea mar, caci nu avea prea multa minte si nu stia de vorba buna.
    “ Linistita mea zi” s-a sfarsit la sectia de politie, unde am dat declaratii. Cand vreau sa ma lipsesc de stres si de griji, nu mai imi propun dinainte, nu voi reusi! Trebuie sa se iveasca ceva care sa ma dea peste cap, precum fata blonda cu bucle, uratica, maritata, insarcinata si cu sotul pe urmele mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. o adevarata telenovela ai trait u in acea zi :) un lucru bun ti s-a intamplat makr... ai vazut piesa Biloxi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,

    Am cautat in profil o adresa de e-mail la care sa scriu, dar pentru ca nu am gasit las un comment: am apreciat foarte mult interviul pe care l-ai dat aseara la Anena 2 la Agentul VIP, si gluma cu care ai incheiat.

    De ce? Pentru ca ai putut fi vedeta si om simplu in acelasi timp, dar mai ales OM.

    Mult succes si fericire simpla!

    RăspundețiȘtergere
  7. yo am vazut emisiunea in reluare de dimineata :) ai zis o fraza ft intereseanta: iubirea nu mai este o necesitate, ci un lux :) si faza cu Fluturele beat a fost tare :)) oricum Vama Veche esti tu! asa consideri si u, si asa considera si multi dintre noi. Si ai mai zis cva de lucrurile simple, k ar trebui sa te bucuri mai mult de ele... ai alaturi de tn oameni minunati Iarina, Andreea, cei din Vama,cei din teatru si multi oameni care t respecta pt ceea ce faci... Viata e scurta trebuie sa pretuim fiecare secunda alaturi de cei dragi :) app: mi-a placut umorul cu care ai raspuns la fiecare intrebare care nu ti-a convenit :D toti vor mai multa publicitate, mai multa audienta si ar face orice, [cu riscul de a-l jingi pe invitat] ... tinand cont si de titul p care l-a pus emisiunii cu tn :)

    RăspundețiȘtergere
  8. mie mi-a placut faza cu sarma si iubirea...uneori am impresia ca imi traiesc intreaga viata pe-o sarma...im rest,pareai un pic cam obosit(lucru absolut normal,avand in vedere turneul Biloxi Blues).
    fotografia creeaza o atmosfera aparte,pe mine ma face sa ma gandesc la multe...imi place,desi eu n-am fumat niciodata si nici nu am de gand sa fumez:)

    RăspundețiȘtergere
  9. cat despre lucrurile simple care ne aduc fericirea,cred ca nu trebuie sa le constientizezi,ci sa le traiesti;sa nu spui "Si acum visez",ci sa te lasi purtat de vise...
    imi aduc aminte momentele in care am ascultat pentru prima oara V.S.T.,am inceput sa cant de parca as fi stiut versurile dintotdeauna...sau cum am plans cand am ascultat, tot pentru prima oara, Calul din Marlboro...clipe simple,de bucurie...care odata constientizate si-au pierdut din farmec si au "castigat" certitudinea ca nu vor mai fi traite niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  10. da, faza cu sarma e un exemplu! suntem p o sfoara si trebuie sa ne uitam doar inainte... ca daca ne uitam in jos, adica la rautatile unor persoane, ametim si pana la urma cadem...

    RăspundețiȘtergere
  11. Da...sunt fumator. Da..fumez un pachet la zi. Dar nici in ruptul capului si sucitul gatului la 720 de grade nu am sa mai fumez tigari cu trimbru. Pentru ca e absurd sa platesti in plus pentru moartea ta :)
    Viva Contrabanda!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani, Tudor! multa fericire, iubire si sanatate... bafta multa cu sfarsitul turneului si formatia :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani Tudor! Toate cele bune!
    I-ti urez "libertate", si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  14. Numele meu este Rox(Ana)si am 17 ani si sunt in clasa a 10-a.Primavara aceasta a fost cea mai frumoasa din viata mea mi s-a indeplinit un VIS.Cu o zi dupa ziua mea am mers la Cluj la concert Vama.Tudor C. avea nevoie de o fata de 16 ani pentru inceputul piesei "Fotomodele".Am mers eu pe scena alaturi de el (am mintit eu implinisem cu o zi inainte de concert 17 ani),n-am putut rata aceasta ocazie. Dupa concert Tudor mi-a spus "la multi ani!"(i-am spus eu ca a fost ziua mea)...Acum e randul meu sa ii urez acelasi lucru "La Multi Ani!" Iti doresc ca prietenii, marea, persoanele dragi tie sa iti fie alaturi toata viata! (nu stiu daca ti-ai amintit de mine, dar poate am noroc).Sa-mi scrii! Paaa!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani Tudor!!!!Sunt insarcinata si fetita mea trebuie sa se nasca curand.Chiar daca nu prea cred in zodii sper sa-ti semene din punct de vedere artistic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Desi a trecut ziua ta nu e prea tarziu sa-ti urez o viata frumoasa, plina si fara regrete! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  17. tigarea cu filtru alb nu si are rostul,fie ea si Marlboro Lights

    RăspundețiȘtergere
  18. si cel mai grav poate afecta calitatea spermei. cacat cu gat

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Biloxi Blues mai e si pe 22 iunie,eu am fost ieri... cred ca mai sunt bilete la Biloxi, poti sa suni la Teatru de Comedie si sa iti rezervi biletele, dar nu stiu daca ti le pastreaza pana in ultima zi...

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. salut tudor. ti-as fi recunoscator daca ai putea sa ma contactezi la matthers.ro@gmail.com sau matthers_ro@yahoo.com deoarece as vrea sa te intreb/rog ceva.

    RăspundețiȘtergere
  24. nu cred ca commentul meu are vreo legatura cu poza..:P
    azi ai fost aici (Gherla)..ai cantat..iar la final mi'ai zis in autocar ca "nu stiu nimic de capul meu si ca sunt varza..sau nu.."..:P..Probabil habar n'ai de cine mai e vorba..dar un pupic tot puteai sa dai :))
    Anyway..ai fost nice..desi asteptam "Ana"..:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Incet dar sigur blogul asta se transforma intr-o cutie postala in care admiratoarele iti lasa mesaje...;))

    RăspundețiȘtergere
  26. promit ca asta a foat prima si ultima...;))

    RăspundețiȘtergere
  27. cred ca si de aceea nu a mai postat nimic de mai bine de o luna... pt k blogu a luat alta intorsatura :)

    RăspundețiȘtergere
  28. probabil scrie in secret, pe un alt blog, cu un alt alias. eu asa as face...bine.eu sunt putin paranoic dar....TE ASTEPTAM TUDOR...sau ANDREI...whoever u are..:P

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. E afisu cu Fest Coke :) la care o cante si Vama:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. :D Saru'mana... am fost aseara la Fest, mi-a placut doar Iris si
    Prodigy normal :D a fost prea tareee, frumoasa seara, sunt extraordinari oamenii :) si azi o sa ma duc pt VAMA si Vitza cred...o sa posez cateva poze d l concertu de azi p blog :)
    Da, sunt din Bucuresti... nu sunt ft mandra de asta, singuru lucru bun e k cele m multe concerte se tin aici, in rest as vrea sa stau in Sibiu...

    RăspundețiȘtergere