[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 30 august 2007

LATEST NEWS.RESPECT PENTRU IRIS.

Zilele trecute am intrat in studio la invitatia formatiei IRIS de a colabora pe urmatorul lor disc.Va fi un poem rock lansat print-un concert extraordinar pe 5 octombrie la Romaero.Am crezut initial ca va fi vorba de un duet cu Cristi Minculescu lucru care m-ar fi onorat si mai mult decat prezenta pe disc in calitate de "solo singer".Va fi deci o piesa cantata de Chirila pe care deja mi-am pus vocea.Se numeste Vei dori sa stii.Am lucrat si m-am inteles foarte bine cu Mike Godoroja,producatorul muzical al Irisilor si astept cu infrigurare sa vad ce a iesit.Practic ne-am jucat pe un ghid de voce existent si am avut libertatea sa modific linia vocala in directia interpretarii mele ceea ce mi-a dat o mare bucurie de a canta.Voi canta piesa si live pe 5 octombrie.

Ideea acestui post este si aceea de a marturisi ca sunt onorat ca voi fi parte a unuia din discurile Iris.Iata ca fara sa vreau m-am intersectat cu legenda.Quite lucky to be considered, huh?

15 comentarii:

  1. E mult daca spun ca sunt mandra?....si sunt crezuta daca spun ca o sa fiu acolo? :)...si inca ceva......meritai!

    RăspundețiȘtergere
  2. IRIS este o legenda .tineretea parintilor mei a fost cu Iris si adolescenta mea.Toata viata iris vor avea iubirea si respectul meu.Cristi Minculescu este o mare voce si un mare om .felicitari Tudor nu oricine are ocazia sa lucreze cu Iris .Astept concertul .

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari !!!

    Succes in continuare !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Yes.You're a lucky guy...but deserve it also!

    RăspundețiȘtergere
  5. eh da ..foarte tare :*..intre Vama si Iris niciodata nu am stiut care sa zic ca imi place mai mult....uite ca acuma ....cei pe care ii iubesc vor fi impreuna pe aceeasi scena ...va ador ..si va multumesc ca existati..:)

    iulia /luluni

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu acolo!
    Tudor si Minculescu...tre' sa fie mult prea tare momentul...

    RăspundețiȘtergere
  7. eii...frumos...:D dar ştii ceva...lasă-l şi pe Tudor Minculescu să fie impresionat un picutz :D

    RăspundețiȘtergere
  8. adică Cristi M. omul e nervos când comentează pe un blog faimos :D

    RăspundețiȘtergere
  9. cine imi poate spune si mie care e data exacta a concertului aniversar iris si de unde se pot procura bilete? dupa ce am citit aici cu atat mai mult vreau sa merg! va rog...

    RăspundețiȘtergere
  10. @starsail: Mai este ceva timp pana atunci. Vei afla in timp util ascultand Europa FM. Vom fi alaturi de baieti si vom promova intregul eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  11. As fi fost si eu curioasa sa aflu cine este pozesoarea vocii feminine de la final.
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere