[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 25 ianuarie 2008

Arad.26 ianuarie.Club Renaissance.

Maine suntem la Arad. Cu acelasi concert de la Bucuresti de pe 23.Acelasi playlist. Speram si cu aceeasi energie. De la Arad plecam la Budapesta sa inregistram doua sau trei piese de pe noul disc. Lucram deja la scenariul videoclipului "Pe Sarma".

Nu, nu am uitat de poze am sa le postez putin mai tarziu.

La intrarea intr-un mall din Singapore pe un cuier de metal inalt de o jumatate de metru atarnau niste plastice lunguiete. Deasupra era o placuta: Please use it for your umbrella. Singaporezii s-au gandit la imbracaminte din plastic, de unica folosinta pentru ca pardoseala mall-ului sa nu se ude si sa existe riscul de alunecare si implicit de cadere. Dincolo de asta nu trebuia sters pe jos atat de des. Asemenea cuiere erau postate la toate intrarile din mall-ul respectiv. Mai avem ceva drum de parcurs nu?

10 comentarii:

  1. De abia astept,noile piese.Si noul clip,sper sa fie macar mai bun decat "Bed for love"...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm...abia astept sa veniti si la oradea...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) poate ca multi nu cred dar mie imi place Romania mea cu bune si rele. Intradevar as vrea ca oamenii si copii sa nu mai sufere atat de mult si sa zambeasca mai mult, dar asta e tara mea si eu tot sper ca intr-o zi totul va fi mult mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. cu siguranta, mai avem ceva drum de parcurs, dar pe de alta parte, raportand povestea cu umbrelele/cuierele la mallurile noastre...mai bine ca deocamdata nu au aparut si la noi, pentru ca in felul asta sunt mai multe persoane ce se ocupa de curatenie..ca oricum la noi sunt foarte multi oameni amarati care au nevoie de orice job( fie si acela de a sta cu mopul in spatele tau)...pentru a manaca si ei macar o paine proaspata in fiecare zi...cat despre" civilizarea" oamenilor...ehe...chiar ca mi avem mult...

    p.s imi place f. mult in continuare mel. "buze blonde"
    succese maxime in continuare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. roxanico ce discurs populist ne-ai livrat:))

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt curios de cum va arata noul videoclip si as vrea sa va vad intr-un concert la Botosani. Stiu ca n-ati fost niciodata(sau cel putin asa stiu eu).

    Ai un tag aici http://zeffy.we3d.net/2008/01/25/avalansa-de-lepse/

    RăspundețiȘtergere
  7. si care ar fi playlistu? sa stiu ce aud deseara :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu citesc blogul asta de multa vreme. Tudor, felul in care scrii a fost o surpriza deosebita pentru mine. In general nu comentez pentru ca mi se pare ca nu am nimic interesant de zis. :)

    Roxanica, sa nu iei vorbele mele ca pe un atac, dar, din punct de vedere economic, faci o mare greseala. Daca nu ar fi platiti acei oameni sa faca curatenie, costurile firmei care se ocupa cu intretinerea mall-ului ar fi mai mici, drept urmare ar avea mai multi bani de investit in altceva, ceea ce va duce la crearea altor locuri de munca. Recunosc ca felul in care am explicat e putin cam sumar, dar ideea de baza cred ca se intelege. Daca vrei sa vezi mai exact care este logica din spatele vorbelor mele cauta sa citesti ceva legat de felul in care a fost criticat progresul tehnologic (se pierd locuri de munca, etc).

    RăspundețiȘtergere