[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 6 martie 2008

Cartitza

Azi am inregistrat Cartita si am plans. Da am plans. A fost o forma de descarcare mai degraba decat sensibilizarea la auzul muzicii. Cartitza e prima piesa compusa pentru acest disc.De mai bine de un an. Intr-un moment in care mie mi-a fost foarte greu. Intr-un moment in care am ales sa tac in loc sa ma apar. Nici macar nu e important despre ce este vorba. Adevarul si nedreptatea sunt chestii de perspectiva.
Cartitza e un cantec nascut dintr-un sentiment de furie si nedreptate. Cu toate astea e o balada. Cand Raul a inregistrat azi ultimele piane am plans. Toate lucrurile nestrigate din mine lucreaza ca o cartitza care-mi sapa prin suflet. Astazi cand am ascultat piesa, cartitza mea a incetat sa mai sape.
Astazi a vazut lumina si cerul. Nu stiu daca se va intoarce inapoi sa-si mai croiasca alte tuneluri...Toti avem o cartitza in suflet..Aveti grija sa nu sape prea mult...pentru ca totul risca sa se surpe...Nu ramaneti nestrigati...Urlati-va furia, nedreptatea, fericirea, fricile, indoielile...urlatile cu pretul unui suflet curat...merita...Nu lasati cartiza sa sape...

14 comentarii:

  1. interesanta "vedere": pina acum as fi zis: e nevoie de o cirtita, sa sape cit mai adinc, sa ajungi la ceea ce ai ingropat de mult timp si unde nici o bruma de lumina nu mai ajunge. dar si imaginea cirtitei care surpa e cumva...e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodata n-am suportat ideea de a vedea oameni plangand si cu atat mai putin barbati, dar faptul ca scrii despre asta, ca iti este asa firesc sa fii sincer si sa te exprimi asa de frumos...e deosebit...esti deosebit!
    Da,oamenii trebuie sa vorbeasca, sa urle de durere, sa rada, sa planga, sa ceara, EXACT in momentele in care se petrec evenimentele nascatoare de astfel de stari. Din pacate, multi au fost inghititi cu totul de propriile cartite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se transcrie un urlet? Oricum, aici urmeaza unul: ______________ !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. "acrimile au innundat labirintul de sub oras,deasupra mea, viata tropaia, dar eu fugeam de ea, sa nu ma inec.....intr-o zi am sa ma trezesc si am sa incep din nou sa traiesc..."asa faina-i piesa 8->

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu sa ascult cantecele astea noi ce le canti tu Tudor, dar nu de pe youtube ca e prost sonorul si n-am vreme...unde altundeva?
    Am sa-i zic lui sora-mea sa-mi i-a albumul din tara. Eu sunt in State cam de mult. Nu mai sunt la curent cu muzica ta demult, dar taare te iubeam in facultate..ha ha ha. scrii foarte bine, ar trebui sa publici. Oare ai publicat deja, si nu stiu eu? Oricum canti si mai bine!
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e o rusine ca baietii sa planga. dupa parerea mea nu e nici macar un gest de slabiciune. e emotia, e viata insasi, e vulnerabilul cu care ne-am nascut fiecare. mie imi place sa vad baieti plangand, dar evident sa nu exagereze:)...e frumoasa piesa.

    RăspundețiȘtergere
  8. ar fi o solutie pentru cartita din sufletul nostru.sa-i gasim o pereche,o alta cartita.astfel va uita sa sape pentru ca va fi ocupata cu iubirea sau mai bine zis cu fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MELODIA CARTITA TREBUIA SA FACETI VIDEOCLIP! MAJORITATEA OAMENILOR STAU IN INTUNERICUL LOR...DESI LUMINA... EXISTA! TREBUIE SA O CAUTE ...CA SA SE TREZEASCA!

    RăspundețiȘtergere
  10. :(...de as avea curaj sa imi urlu toate fricile,dragostea si dorinta de a face ceva...uneori pot sa o fac..alteori imi e frica.da,esti deosebit,da e ok sa iti fie frica si da......e ok...sa plangi....

    RăspundețiȘtergere
  11. oare este vorba de viata scarboasa subteran,viata de noapte cluburile dezgustatoare?oare fluturii morti sunt femeile care in loc sa fie pure inocente frumoase au devenit moarte ?expirate la 19 ani?cred ca asta e ideea cantecului...dar pt fiecare e altceva.eu asta cred ca ai simtit tu,,,,

    RăspundețiȘtergere
  12. intotdeauna m-am gandit la o forma de exprimare pentru astfel de sentimente, se pare ca asta e cea mai interesanta si adevarata pe care o aud pana acum.. foarte frumos desi urasc "cartita" asta :D pt ca ai vazut si tu.. si restul, ne face sa plangem :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere