[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 7 martie 2008

De ce am ales Budapesta?

Pentru ca sunt profesionisti. Pentru ca oamenii de-aici si-au dorit sa lucreze cu noi in aceeasi masura in care noi ne doream sa lucram cu ei. Pentru ca inteleg sa faca un "business" si inteleg ideea de discount la volum.
Pentru ca studioul lor functioneaza de douazeci de ani. Pentru ca lucreaza " on a daily basis" cu BBC.
Pentru ca nu faci o ora pana la studio din orice parte a orasului. Pentru ca nu tipa si se gandesc la cea mai buna solutie cand au exista o problema.

Pentru ca nu se incepe nici o fraza cu: "nu cred ca se poate" "stiu si eu ce sa zic" "da dar..." "pai sa vedem...""facem noi cumva"

Pentru ca exista incaperi speciale pentru fiecare instrument in parte. Pentru ca au refacut un mixaj de sase ori "at their expense" pana am fost multumiti.

Pentru ca am ascultat pe situl lor alte productii. Intr-un final, pentru ca ei fac asta( si nu sunt vorbe goale) din pasiune si nu "la mica ciupeala". By the way, patronul acestui studio in valoare de approx. un milion de euro, a facut parte dintr-un grup celebru( Koral) care a vandut 450000 de discuri, vine zilnic la studio si munceste sambata si duminica. Petre Gabriel a inregistrat aici cu orchestra simfonica muzica filmului Sea Monster.Cam atat.

PS. Recomandam acest studio tuturor muzicienior romani care fac imprimari cu instrumente electrice sau acustice.

8 comentarii:

  1. Cred ca a fost o decizie buna. Macar pentru nervii vostri..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, chiar merita promovati .. Unde se afla studioul?

    RăspundețiȘtergere
  3. o curiozitate am si eu....nu cumva si edvin marton a inregistrat in acelasi studio?

    RăspundețiȘtergere
  4. ...e clar am inebunit e miezul noptii...azi am lucat toata ziua..maine si facultate si serviciu si tratament(..imi e frica..:(( )...si eu stau si citesc blog-ul lui tudor...dar imi incanta inima....merci din inima ca imi faceti zilele mai senine.....aaaaaa...bv voua ca ati ales ca profesionisti ce sunteti sa lucrati cu profesionisti....aplauzele si respectele unei kopile de 21 de ani care a crescut cu melodiile voastre..merci

    RăspundețiȘtergere
  5. La multiplele experiente sovine ce acced vizitelor in Ungaria, este prima data cand citesc niste randuri care ma impresioneaza, oarecum...
    Si, totusi! Am si eu o umila intrebare:
    - Daca noi am avea fondurile necesare nu ne-am ridica la acelasi nivel?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a placut aia cu Petre Gabriel. Katinka Buch pe unde o fi? semnat: ala de la magazinul foto.

    RăspundețiȘtergere