[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 4 martie 2008

Emotii

Azi e innorat aici. Am emotii. Incep sa inregistrez vocea.Mereu am emotii cand fac asta. Raul mi-a observat mutra ingandurata de dimineata si mi-a spus ca o sa-si inchida telefonul si o sa fie foarte atent la mine. Inregistrez mereu foarte multe "duble" si ma opresc la nuante pe care ulterior nici eu nu le mai sesizez. M-am obisnuit insacu crdinta ca subliminal ele lucreaza.
Am emotii deci. Eugen si-a terminat chitarile. Aseara ne-am ciondanit putin la un solo. N-a castigat nimeni intr-un final. Si-a facut treaba foarte bine Eugen. Nu stiu daca am cunoscut un om atat de preocupat de propriul instrument. Inainte de a veni aici, ne aflam intr-o dimineata la sala de repetitii cand Eugen a deschis usa triumfator tinand in brate o cutie mare. A rasuflat greu si-a spus zambind:Gata! mai bine de atat nu se poate! Pe-asta il au toti greii.
Am emotii. Dar asta nu mai conteaza. Imi place mult o replica a lui Macbeth: Am inotat atat de mult prin sange incat e mai usor de mers 'nainte decat de dat 'napoi.

24 de comentarii:

  1. imi place mult replica
    sunt convins ca ai muncit din greu (de fapt toata trupa a muncit) si ai dat tot ce e mai bun, nu poate sa nu iasa ceva de calitate
    dar parca termenul ala fixat nu mai vine odata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Emoţiile arată că-ţi pasă, că nu o faci din simplu obicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. A INOTA PRIN SANGE... ESTE DEZUMANIZANT!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum de reusesti Tudore sa ramai un suflet sensibil si deschis!Pur si simplu ma intreb cum de reusesti sa ramai constant si sa crezi in tine?Eu,una am ajuns sa nu mai cred nici in Iisus Hristos iar de vina e tot ceea ce ma inconjoara,auzul meu,ochii mei,pipaitul meu...Mi-e foame si nu pot manca,mi-e sete si nu pot bea pentru ca am senzatia ca toate sunt false,ma ciupesc dar...MA DOARE!Deci traiesc cu adevarat cu toate ca eu nu mai cred asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. normal ca eugen si-a facut bine treaba...ce nu face el bine?!:-*

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ca ai mai scris doua vorbe si despre el...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cum altfel sa iau legatura cu tine pentru ca vreau sa te intreb cat se poate de direct: daca iti place blogul meu, ne trecem reciproc in blogroll?
    http://www.freewebs.com/simonapopescu
    Si daca-ti place sau ba, votezi si
    pentru "Zece pentru Tanzania"?

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa ma uit simona

    in principiu eu nu fac reciprocitati

    RăspundețiȘtergere
  9. Tudore, va inteleg ca sunteti ocupati cu albumul, dar ptr noi:d?niste informatii despre videoclipul "pe sarma"(sunt curios cum l-ati descris "orasul pierdut")ooooooofffffffffff...vreau un concert :(((.no bine no...spor

    RăspundețiȘtergere
  10. Campania Pe sarma incepe din 15 martie

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper sa-ti placa. E o evadare din lumea asta prea incorsetata de politicieni scortosi, burtosi, prea pofticiosi, mofturosi, bubosi! De asta m-am gandit la tine. Fiindca ii apreciezi la justa lor "valoare" si nu esti implicat in politica, nici macar jurnalistic vorbind. Nu-i vezi prin geamuri pline de zoaie, ci prin ferestrele curate ale unui suflet sensibil si plin de talent. (Uf, de multa vreme vroiam sa-ti spun asta, nu e o periuta, e un adevar dezbracat care face plaja lasandu-si arse de Soare toate umbrele).

    RăspundețiȘtergere
  12. daca au indraznit si altii indraznesc si eu :P
    poti sa te uiti la blogul meu
    poate imi lasi un comentariu
    http://bluedelphy.blogspot.com/

    apropo eu te am de mult la link-uri dar nu ma astept sa ma treci si tu ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. delphy, eu m-am nascut in blogosfera de numai doua saptamani si nici nu stiu: sa fie/sa nu fie reguli? Practic sunt o bebelusa. In plus, nici nu indraznesc sa-l trec pe Tudor in blogroll fara ca el sa vrea asta, pentru ca activam in domenii oarecum... total diferite. Ar fi fost aiurea sa nu-l intreb. Mult succes si tie, e ok blogul tau :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Va faceti blog pentru ca aveti ceva de spus, sau pentru a va lauda ca Tudor Chirila a scris un comentariu pe blogul vostru?

    Lasati-l sa creeze, nu sa-si piarda timpul cu aprecierea blogurilor voastre.

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate ca tu, nina, esti cea care are dreptate. Scuze pentru deranj :))

    RăspundețiȘtergere
  16. INAPOI NU MAI POTI MERGE DAR IMPORTANT E SA NU REPETI GRESELILE DIN TRECUT.

    RăspundețiȘtergere
  17. ADICA SA NU STAI IN PRAPASTIE! BINE CA AI VAZUT CA OAMENII DE LINGA TINE SUNT IMPORTANTI-COLEGII. VEDETELE NU CONTEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  18. simona, poti pune in blogroll blogul lui tudor, daca simti ca merita ca cei care te citesc sa arunce un ochi si pe blogul lui. de fapt e o marturie a preocuparilor tale. daca tu consideri ca e ok sa stie lumea ce-ti place sa citesti, il adaugi acolo, ca pe un fel de recomandare. :-)

    RăspundețiȘtergere
  19. ms GreenEye, si eu zic la fel
    sa vada lumea ce citesc
    hai sa incheiem discutiile despre bloguri
    in curand se lanseaza campania pe sarma si avem alte lucruri care sa le discutam
    Tudor inca o data bafta tie si trupei!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai emotii, inseamna ca iubesti munca ta si tii la ceea ce faci si pentru tine conteaza mult muzica pe care o creezi. Nu ca ne-am fi indoit vreodata de aceasta, dar nu toti se pot lauda cu asa ceva. Prea putine emotii in lumea de azi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai emotii!E bine!Tine-le strans ca sunt specii pe cale de disparitie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Emotiile sunt benefice pentru toti .. Se resimt in voi .. ni se transmit noua.

    RăspundețiȘtergere