[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 21 martie 2008

Henry si Wannabe (3)

31 de comentarii:

  1. hei....ce frumos!!

    ma repet, extraordinara idee ati avut!!

    bravo baieti, va admir!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am regasit VAMA la emisiunea lui Teo . Tot atunci am descoperit si blog-ul :-) .

    Avem nevoie de povesti si muzica buna in viata noastra !

    Frumoasa revenire !
    Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  3. vay...cat pot sa fie de dragutzi :X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. " si altcineva zice sa ma iei in brateee !!! " hai henry ce mai astepti ?
    Si noi va multumim voua pentru ... grr ... hai henry ... in bratee ! nu se aude ? ne suparam :X

    RăspundețiȘtergere
  5. super tare ideea. e super tare tot ce ati facut pana acuma. interviurile cu Hendy si Wannabe m-au innebunit :D .na ce sa zic super tare ideea ...sa vina clipul mai repede :D a si inca ceva ... sa nu pierdeti pe drum pe aceste 2 personaje :| sunt geniale

    RăspundețiȘtergere
  6. e o metafora, chiar nu v-ati prins? :))))) ce draguti au fost in interviul asta

    RăspundețiȘtergere
  7. aaaaaaaa....aia e andreea maaah:)))).....bay frate ce te-am recunoscut!!

    RăspundețiȘtergere
  8. bai andreea..d acu numa wannabe te strig..:))ha-ha:P

    RăspundețiȘtergere
  9. salut Tudor...am si eu o rugaminte ,
    mi-am propus sa incep si eu sa scot ceva, cateva melodii ...dar sunt putin
    sau mai mult chiar .dezorientat...poti sa-mi dai si mie niste sfaturi..? ...daca vrei...daca nu multumesc oricum pt muzica minunata pe care o faceti..:)

    P.S am 16 ani si sunt din Brasov:)

    RăspundețiȘtergere
  10. ce senzatie misto mai creati unora dintre noi, in momentul cand va ascultam..
    tudor, nu o sa traiesti niciodata degeaba!
    ce fain de cei ce-ti sunt prieteni!
    I wanna be Wannabe!!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiu cati oameni mai cred in iubire..dar stiu ca toti cei care inca mai cred in ea sau inca mai spera sa o intalneasca candva sunt oameni fericiti..impliniti..

    RăspundețiȘtergere
  12. tot timpul vii cu idei bune:)
    asta-i clar!
    I want to be Wannabe:D;))

    RăspundețiȘtergere
  13. De cand l-am vazut prima data pe Henry m-am gandit la "Micul print", carte absolut minunata.
    Sunt atat de scumpici amandoi!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Earth Hour: turn off the lights pe 29 martie, ora 20:00 pentru o ora. detalii pe: http://www.ecomagazin.ro/ora-pamantului/

    RăspundețiȘtergere
  15. butonam telecomanda si ajung pe U tv si vad ca e clipu " pe sarma " dau mai tare, iau telefonu sa o sun pe o prietena si dupa 2 secunde: " din 25 martie - videoclipul Vama " ... era trailer-u :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Abia astept clipul:)...Chiar dak am 18 anishori si nu prea cunosc eu lumea ,te admir foarte mult,bravo ,tine-o tot asa:*

    RăspundețiȘtergere
  17. frumoasa poveste.

    dar am inteles-o de la primul clip.
    de ce erau nevoie 3?
    bai da uei aproape identice ca mesaj..

    cred ca orice sublim repetat si transformat in comercial va face implozie.
    isi va piede sensul.scopul.
    frumusetea.

    pacat.

    nu e nu stiu ce mare idee, nu e nu stiu ce teorie a relativiitatii extinse astfel incat sa necesite atatea sesiuni de comunicare.

    am inteles cu totii.
    simtim ficare nevoia de a ne proteja dragostea, ducand-o departe, izoland-o, dandu-i un TIMP propriu, intern, de viata.
    nu e nevoie sa ne spuna nimeni despre asta. e instinctiv.

    si oricum daca a facut-o, ajunge o data.

    ok.

    sper sa nu mai fie si alte clipuri identice.

    RăspundețiȘtergere
  18. De acord cu comentariul de mai sus. Mai am si o nelamurire. Cu toate ca era "pe sarma" izolata de pericolul orasului, Wannabe cade. Eu as fi intrebat-o in interviu de ce a cazut...am vazut insa ca nici macar ea insasi nu se intreaba...

    RăspundețiȘtergere
  19. bortianu si daria- ganditi-va ca nu toata lumea frecventeaza acest blog cu regularitatea cu care o faceti voi. de aceea e posibil ca unii sa piarda primele interviuri. Nu cred ca trebuie raspuns la toate intrebarile de "pe sarma". Ce rost mai are clipul? el raspunde multor intrebari nerostite.

    RăspundețiȘtergere
  20. tudor:

    de acord... dar oricum e un blog foarte vizitat - locul 26 (!!!!!) pe trafic.ro :)

    sa nu ma intelegi gresit, tudor: chiar apreciez munca ta. de mult timp.

    tocmai de aceea cand am o senzatie de .. ceva gresit ..iti zic.

    daca nu mi-ar fi pasat .. as fi fost un anonim cititor, multumit cu a-ti descarca sufletul tau de pe albumul nou, gratis, de pe DC..

    daria:

    ma mira ca nu iti dai seama :)
    ea e femeie. deci ... tentatiile /avoanele/ maternitatea .. trag de ea mai puternic inspre injos, inspre teluric. inspre social.

    hai ca am reusit sa fiu rau :)

    RăspundețiȘtergere
  21. era prin ianuarie un concurs la biblio: "cel mai bun cititor".
    am auzit eminescu la greu.
    eoo am citit "pe sarma".
    si ce senzatie am trait! :x


    imi fac tricou cu henry si wannabe.
    o sa fiu tot un zambet pe strada.

    RăspundețiȘtergere
  22. cel mai dragut lucru a fost pe care a spus-o W. despre cadere. Ca ea in timpul filmarilor chiar a cazut pe bune. ca e usoara si cade usor ca o frunza. e tare dragut. sa cazi si sa ti se para firesc si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ok Tudor, multumesc pt raspuns. Voi avea rabdare sa apara clipul :)

    RăspundețiȘtergere
  24. ...Frumos...astia mici sunt un fel de indragostiti in stare pura...care trateaza totul cu o stangacie caracteristica cu adevarat dulce... Am fi cu adevarat speciali daca am ajunge si noi ca oameni de rand ”pe sarma”...dar sunt convinsa ca la un moment dat intr-o anumita stare ne aflam acolo..

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest mesaj nu se vrea a fi unul lingusitor ;))
    Tudor, am stat ceva sa citesc tot ce ai tu pe blog, si am ajuns la concluzia ca esti intr-adevar un artist complex. Asa cum in zilele noastre gasesti foarte putini. Si din punctul meu de vedere, you could be the next Morrison.
    Despre muzica voastra, pot sa spun ca o ascult de la o varsta destul de frageda, cand mama mi-a "facut cunostinta cu voi", cand fredonam hotel cismigiu, desi nu-i intelegeam mesajul, si ceea ce a fost Vama Veche va dainui intotdeauna. O vreme credeam ca atat va ramene, pana am intrat aici si am vazut "pe sarma", pe Henry si Wannabe si am realizat ca indiferent ce band face instrumentalul, ca indiferent ce cuvant lipseste din denumirea trupei, e acceasi. E aceeasi trupa a care-i muzica o respect, care din pct meu de vedere poate fi comerciala si necomerciala in acelasi timp, (daca reusesti sa intelegi ce se afla in spatele metaforelor). Respect Tudor, ptr mesajul pe care incerci sa-l transmiti prin Henry si Wannabe si prin muzica ta, poate reusesti sa schimbi ceva. Desi mi se pare greu, ptr ca suntem inconjurati de cacat in care se amesteca din ce in ce mai multa incultura. Dar hey, you always have to look at the bright side of things!! Poate o noua miscare hippie si in aceelasi timp o revolutie cu arme de exterminare a rebuturilor societatii (daca poate fii numita asa) ne-ar prinde bine! :)) Multa bafta! Si continuati sa faceti ceea ce faceti, ptr ca faceti bine! Si e al naibii de placut sa stii ca in lumea asta mai sunt oameni care-si gandesc muzica si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  26. imi place foarte mult ideea si mesajul clipului"pe sarma" credeam ca nu o sa mai apareti....Ascult piesele voastre si sper sa aveti succes cu aceasta lansare.Sper ca voi sa puteti schimba aceasta lume de cacao in ceva mai bun.Respect mesajul pe care vreti sa-l dati sper ca lumea sa si asculte de el.Multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  27. ...am asteptat.... a meritat..........ca de obicei......sunteti buni....nu neaparat numai tudor(nu zik k el nu este extraordinar caci este....nu te umfla in pene..;)) )...ci toata echipa vama...si eu ma numar printre cei care au plans vreo' saptaman ca nu m-ai exista vama veche...credeam ca toata bucuria mea toata studentia mea sa evaporat..dar acum m-am mai linistit..:P....sunteti de nota 10++++++

    RăspundețiȘtergere
  28. ...bai deci sunt adorabili :X:X ea impulsiva si rautacioasa si el q kapu p umerii ..ce sa mai perfect ...si povestea lor este una speciala si nu merita sa fie atinsa de oameni....true love never die :D:D...

    RăspundețiȘtergere
  29. mie imi place melodia enorm.
    dar nu imi place de wannabe. pentru ca pare nesigura pe ea si un pic rautacioasa si tensionata. nu imi place ca e incruntata si ca vorbeste oarecum rastit. e doar o ...wannabe, asa cum o si cheama. cu totii intalnim "wannabe"s in calea noastra, dar nu cunoastem iubirea cu adevarat si fericirea, decat daca acestia se dovedesc in cele din urma "the one". eu cred ca henry e un baiat curajos care stie ce vrea. si are nevoie de o fata mai puternica, alaturi de care sa zboare, nu sa mearga pe sarma. ca dovada, wannabe nu a rezistat, si a cazut...(de aia numele ei e "wannabe", ci nu "the one")
    so, i'm not a fan wannabe...but i'm a fan of henry. :)

    RăspundețiȘtergere