[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 6 martie 2008

M-am certat cu Henry

M-a sunat Henry aseara. Ca ei vor sa vina la Budapesta sa auda ce facem noi in studio. I-am explicat ca studioul e o treaba ce tine de un soi de intimitate de care muzicienii au nevoie ca sa creeze in liniste. M-a intrebat ce-i aia intimitate. I-am spus ca e momentul in care ai nevoie sa fii singur doar cu gandurile tale. Prostii, mi-a spus, ce e aia sa stai cu gandurile tale? Ca el sta cu Wannabe si ca e foarte fericit si ca ei daca au filmat clipul la "Pe sarma" vor sa auda si restul albumului. I-am spus ca nu se poate. Credeam ca suntem prieteni, mi-a zis. I-am raspuns ca e cam devreme pentru asa ceva. S-a suparat si a zis ca nu mai acorda interviuri. Ca i-au sunat de la Evenimentul Zilei si ca nu le mai spune nimic despre clip. Nu ne-am inteles deloc. A iesit si de pe mess azi cand m-a vazut. Sau s-a dat "invisible". Cred ca undeva e o hiba in counicare...Oricum sper sa nu renunte la interviuri pentruca sunt adorabili impreuna si strica toata lansarea asta...Of...

12 comentarii:

  1. :O daca nu mai vrea Henry sa dai play clipului?ai innebunit,Tudore da-i un buzz pe mess:d!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intimitate ar însemna să nu fi publicat acestă întâmplare pe blog. Şi încă atât de amănunţit..

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexia sper ca nu-ti place muzica noastra! Ar fi groaznic..

    RăspundețiȘtergere
  4. Tudor, sa stii ca Henry inca este foarte suparat. De fiecare data cand incep sa-i vorbesc despre tine repeta "Nu am chef azi, nu am chef azi"

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place, dar după atitudinea asta a ta faţă de fani/potenţiali fani ai muzicii voastre, s-ar putea să-mi schimb părerea. Asta ar fi groaznic... Mai bine nu lăsam acel comentariu şi mă limitam la a asculta muzica pentru că sincer îţi spun...răspunsul tău a fost îngrozitor de urât. Dacă nu m-aş fi abonat la acest blog şi mă limitam la a asculta muzica, rămâneam cu impresia unor melodii frumoase, scrise de oameni frumoşi (în interior). Acum nu ştiu ce să mai cred.

    RăspundețiȘtergere
  6. am vorbit yo cu henry si te roaga sa imi trimiti id-ul tau de mess.el si-a uitat parola sh vrea s vb d p id-ul meu:))...
    "dependent de independent si independent de rationament"(deci asta e geniala)

    RăspundețiȘtergere
  7. Habar nu am cine este Henry, dar daca cel in cauza citeste acest comentariu trebuie sa inteleaga simplu ca intr-adevar este un loc intim in care nu te poti simti in largul tau in prezenta prietenilor, iubitei, mamei etc. Doar tu si oamenii implicati, atat. De multe oric si oamenii implicati sunt in plus. Cel putin pentru cei care se ocupa cu muzica. Pentru alte neamuri proaste care vin in studio "de fitze" strigand in gura mare la telefon ca ei sunt in studio si inregistreaza, situatia in care tu ai vrea sa vi sa-l vezi ar fi cu totul si cu totul bine venita. Trebuie sa intelegi asta foarte simplu, mai ales ca din postul lui Tudor inteleg ca faci parte din business. E simplu, Tudor iti explica o realitate pe care eu vin si o sustin. Nu-l cunosc si nici nu ne-am intalnit, pur si simplu am patit si eu acelasi lucru de nenumarate ori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ai mama buna te simti in largul tau in studio, chiar te ajuta!!! Numai sa fi cuminte sa o asculti!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. pai...e prima data cand citesc acestblog...pentru ca nu am incredere in chestiile cu nume celebre...am fost la sibiu si in secunda cand am calcat in piata, voia spuneati "la revedere" :( am facut ceva km pentru concertul ala...sper ca data viitoare va fi altfel...iar piesa e monumentala!

    RăspundețiȘtergere