[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 20 martie 2008

Ma simt ridicol

Ieri la Teo m-am simtit ridicol. Perceptia mea despre divertisment este vetusta, prafuita. Eu inca mai cred ca Benny Hill ramane un mare comedian, Saturday Night Live un mare show. Ieri la Teo m-am simtit ridicol. Mi se parea ca nimic din ce spun nu poate nu pare si nu este destul de interesant incat sa-i mentina pe oameni in fata televizoarelor.

M-am simtit stangaci si inutil cu povestea mea rasuflata care vorbeste despre doua personaje animate si insufletite de ideea iubirii. Baaa, Chirila, trezeste-te!!Asta nu face rating!!Cad zecimalele de la puncte! O strambatura nu stii sa faci? Ca d'aia ai facut teatru frate! Sunete nu stii sa scoti?! Nu poti, ba nene, sa injuri si tu pe cineva? Cine crezi ma ca e interesat de povestea asta de "Pe sarma"? Revino-ti ma baiete si dezbraca-te in direct!!

M-am simtit vinovat si fata de Teo care ne-a primit in emisiune si poate a avut asteptari de la mine!!Dar am ramas intepenit in ideea asta demodata ca ar trebui sa-mi promovez muzica! Chirilaa wake up!! Who za fuck ar iu tu get siriaz on TV? Huh??


Anyway "Pe Sarma" in 25 martie. Povestea merge mai departe..

74 de comentarii:

  1. n-ai fost deloc ridicol, crede-ma...nici la capatos, nici la teo... pentru cei care se mai bucura de lucrurile marunte, ca de exemplu o plimbare printre stele cu persoana iubita a fost chiar interesant,iar restul... nu conteaza, ca doar albumul e pt sensibili :) Povestea TREBUIE sa mearga mai departe

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, m-am speriat putin cand ai zis ca vrei sa fii serios.
    da' mi-a placut ce ai zis si nu cred c-ai fost ridicol.chiar deloc.

    concerte,ceva?mai aveti?anunta-ne si pe noi.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ba mie mi-ati placut la Teo ieri, chiar ati facut diferenta fata de tot bullshitu' care se intampla atat la mai sus mentionata in emisiune cat si in tot ce se vede pe sticla..la mine in casa, ce-i drept, sticla asta e cam aburita, nu ma uit, ca nu vad nimic..:) dar aseara mi-a placut "gura de aer curat" luata prin voi. si eu cred ca am castigat timp care nu il folosim pentru noi, si eu cred in dragoste si tot eu voi cumpara albumul de la magazin :D.Mult succes in viitor!(ca in oracolul completat in liceu,care e history de-a binelea:))) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai fost ridicol. eu am inteles . Si mesajul tau e realist in acord cu vremurile pe care le traim. Tinerii lucreaza mult prea mult si lasa iubirea deoparte sau mai rau o uita, o considera demodata. Saraca iubire!! Cu ce e ea vinovata ca banii se castiga asa de greu. Si toate nuantele tale sunt adevarate. M-ai pus pe ganduri si multumesc. versurile melodiei eu le-am inteles. ce fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tudore, nu ai fost ridicol, emisiunea este in asa fel incat daca nu esti manelist acolo te simti ridicol. Cum spunea cineva si mai sus " Povestea TREBUIE sa mearga mai departe. ". Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu te-am vazut doar la Nasu'care mi s-a parut neinspirat total.. ori se facea ca nu intelege, ori chiar nu a inteles..!!
    Cert este ca mi-am atentionat partenerul de mers pe sarma sa te asculte...nu ai fost nicidecum penibil ci foarte realist.
    Ne-am oprit din pacanit la laptop-uri si te-am ascultat cu interes..si ceva a vibrat in noi.Super! Sa ai o lansare MAXIMA.

    RăspundețiȘtergere
  7. n am vazut emisiunea, din pacate...oricum, banuiesc ca n ai fost ridicol precum spui, si apoi muzica nu se promoveaza prin "dezbracari in direct" ;) cine stie "sa asculte"...va asculta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. am reusit cu greu sa tin tv-ul pe emisiunea lui teo, pentru ca voiam sa ascult ce spui. sincer: nu aveai/ti ce cauta acolo. nu esti/sunteti de-ai lor. teo era cu ochii dupa copii, cu gindul la nasul cutaritei, cu mintea aiurea, dupa glume chinuite. nu parea dispusa sa te asculte. de-aici poate si senzatia de ridicol. s-a vazut pe chipul tau. dar, pentru prima oara, am "citit" printre rinduri, ti-am inteles mesajul. important e ca, desi te-ai simtit ridicol, ai reusit sa spui ce trebuie ca eu, un umil spectator, chiar daca unic, sa iti pot prinde mesajul. nu cred ca e putin lucru.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru unii poţi părea ridicol, oricum ai fi! Pentru că sunt persoane care, înainte de a se autoevalua, critică pe ceilalţi.
    Din punctul meu de vedere, poate subiectiv, pentru că mă număr printre fanii Vama, ai fost la înălţime. Şi, nu, nu trebuia să te strâmbi, să înjuri sau să faci tumbe pentru a ţine lumea în faţa tv, la asta se pretează oamenii "ieftini", adică cei din categoria în care cei ca tine n-au ce căuta! Felicitări pentru cine eşti, pentru ceea ce faci! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acuma nu ca as fi eu un mare cunoscator al iubirii, dar am citit o carte cand eram in facultate care m-a marcat. Si scria acolo ca nu trebuie sa ceri partenerei sau partenerului sa-ti dea tot sufletul, ci trebuie sa menajezi in el sau ea un spatiu de unde poate evolua si poate respira independenta. Mi-a placut...Mai erau si alte idei. Poate cititi cartea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cartea este " TAina iubirii" de PAul Evdochimov. FFF faina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. sunniface, nu cred ca henry sau wannabe si-au cerut unul altuia intregul suflet. nu despre natura iubirii lor e vorba in clip. poate tudor va deschide, cindva, o tema separata, legata de ce spui tu, si ne-o va impartasi prin sunete si voce/sau cuvinte. dar mai e pina atunci. eu am rabdare :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. 25 martie?!? de ziua mea:D can't wait! henry si wannabe vor inveseli putin atmosfera aici:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Înţeleg prea bine ce vrei să zici. D-aia stau departe de TV de vreo 2 ani...

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu te-am vazut decat la nasu'. Si... gandeste-te la luxul de-a visa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiar n-ai fost ridicol...
    Cel putin mie nu mi s-a parut...
    Teo era aeriana...

    RăspundețiȘtergere
  19. poate n-ai fost ridicol. n-am vazut decat 5 minute, ai cantat bine, era greu sa nu fii ridicol cand aia te intreaba: si tu inca mai crezi in mesajele astea? tu: e o speranta pe care o transmitem ... noi credem si tu nu? dc te intereseaza ratingul emisiunii? e important cine te vede, nu cati te vad.

    RăspundețiȘtergere
  20. Te simti ridicol? E drept ca prezentatorii emisiunilor tv fac orice pentru rating, Teo se comporta asa pentru ca la asta se astepta lumea de la ea. Faptul ca ai fost serios cand ai vorbit despre dragoste, despre cat de greu e sa iubesti in zilele noastre in timp ce Teo se mainutarea prin platou te-a facut sa te simti ridicol? Ridicol e sa iei in gluma ce nu intelegi. Si dupa cat s-a vazut si Teo s-a simtit ridicol. Nu te simti ridicol Tudor pentru ca chiar ai fi ridicol sa te simti asa cand vorbesti despre iubire ca un mers pe sarma. Tocmai pentru ca oamenii iau in ras dragostea suntem in situatia de a ne tine cu greu echilibru intr-o relatie ca si cum am merge pe sarma. Ridicoli ar trebui sa se simta "ei" cand rad, nu noi care simtim atunci cand radem.

    RăspundețiȘtergere
  21. acest post nu se vrea o critica la adresa lui Teo ci mai degraba o ironie la adresa superficialitatii care ne bantuie...

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu ma intelegeti gresit, nu am vrut nicidecum sa o critic pe Teo, care nu a facut nimic rau saraca decat sa fie "ea". Nici cu emisiunea ei nu am nimic, stiu ca a facut o gramada oameni suparati sa rada si sa fie fericiti prin felul ei optimist si amuzant de a fi. Critica mea a fost la adresa "progresului" rasei umane mai de graba.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sincer nu ai fost deloc ridicol :)
    A vb. despre iubirea dintre 2 persoane si despre muzica voastra care arata fiecarui om ca in fiecare lucru traieste o sperantza si ca exista un singur lucru mult mai presus fata de multe altele si anume IUBIREA nu cred ca asta inseamna a fi ridicol :D
    Pt cei care stiu sa priveasca chiar si frumusetzea unui gandac nu ai fost ridicol.
    Probabil doar pt cei care atunci cand ii intrebi de iubire rasp lor este "cum??iubire nu e pe bune.e ceva asa la misto" poate pt ei ai fost ridicol.
    Si in legatura cu henry si wannabe
    sunt ft dragutzi :X:X:X:X
    Pt noi fanii vostri Povestea va merge mai departe mereu......si nu poate sa nu mearga...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  24. ai fost akolo pt. "noi"...pt. cei kare inteleg ceea ce vrei sa transmitzi...din partea mea sincere felicitari....

    RăspundețiȘtergere
  25. Muzica voastră nu are nevoie de promovare. E suficient un afiş pus la intrarea în magazin. Iar la emisiunile de acel gen nu m-aş uita nici dacă ar fi invitată Sarah Brightman. Aş avea impresia că mi se fură timpul.

    RăspundețiȘtergere
  26. nu stiu ce se intampla cu tine dar in nici un caz nu esti ridicol esti un om deosebit si noi te apreciem pt tot ceea ce esti. Cheer Up!

    RăspundețiȘtergere
  27. Off...n-am mai scris de mult aici si acum ma simt un pic...ciudat :)

    Nici eu nu cred ca ai de ce sa te simti ridicol. Gandeste-te ca poti astfel sa-i determini pe oameni sa-si puna intrebari; sa se gandeasca la faptul ca s-ar putea ca si ei sa-si traiasca iubirea in prapastie.

    Daca pui problema ratingului...eu zic ca Vama creste audienta...:D

    RăspundețiȘtergere
  28. sincer nu mi sa parut ca ai fost deloc ridicol prezenta trupei vama a fost singurl motiv pt care mam uitat la teo multa bafta in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. sa stii ca si eu ma simt uneori ciudat pentru ca vorbesc oamenilor de "chestii inutile" cum ar fi iubirea,inocenta si candoare,iar ei stramba din nas cu importanta unor oameni mari.daca stai bine sa te gandesti,tu promovezi iubirea,care este cel mai lucru din lume.e o stare,un sentiment,o emotie.de ce sa ne simtim noi ridicoli? cand cei care au de pierdut sunt "ei"--> pietrele reci care nu simt decat frig

    RăspundețiȘtergere
  30. cel mai minunat* hihi....mi-a fost foame:D

    RăspundețiȘtergere
  31. nu am ajus sa vad emisiunea din cauza ca am acceptat cu atata usurinta sa trec de la "daca dragoste nu e, nimic nu e" la ..."muncesc, deci exist". ridicol? ridicoli suntem cu totii...nu poti fi ridicol cand mergi undeva sa-ti "canti dragostea".Tudore, nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii: nu li se intampla prea des. ;)

    RăspundețiȘtergere
  32. Cine mai are timp de dragostea. Noi am devenit roboti, munca ne manaca toata iubirea, munca este amanta noastra.

    RăspundețiȘtergere
  33. eu, nu o critic pe teo, pentru trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori imi place de ea...insa am vazut si eu emisiunea de ieri...si inteleg pe deplin de ce te-ai simtit ridicol... mesajul tau a fost pe deplin gresit interpretat.

    totusi trebuie sa se faca diferenta intre a te simti ridicol si a fi ridicol...din punctul meu e vedere nu ai fost ridicol nicidecum.

    desi asteptam ca aparitia voastra sa fie una benefica imaginii si promovarii..totusi nu cred ca a iesit nici macar conform asteptarilor mele...de unde indraznesc sa spun si sa cred ca intentia emisiunii clar nu a fost una pozitiv Vama.

    nu sunt un fan inrait Vama, am alta iubire, cu toate astea insa va admir si va ascult uneori asa incat va urez succes maxim incredere in continuare si o mai mare atentie cand acceptati invitatii la diverse emisiuni.

    henry si wannabe..fac de departe diferenta!!!! ( bravo voua!!)

    RăspundețiȘtergere
  34. Fiecare are rolul lui pe lume. Unii sunt clowni nascuti pentru audiente. Noi ne bucuram ca tu nu esti unul dintre ei. Pentru asta iti multumim !

    RăspundețiȘtergere
  35. exact cum ai zis u la o petrecere ca tre sa te hahai la televizor. iti zic eu, emisiunile astea sunt pt oameni tampitzi. Voi ati fost o exceptie. Restu au fost ridicoli nu voi. Felicitari pt felul in care ati cantat. A fost un live de exceptie. Pacat ca tobele se auzeau cam prost(exact cum ai zis la noi e pbema cu captarea tobei). Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. nu ai fost ridicol, nu asta e cuvantul... poate ca ai fost un pic stanjenit, s-a vazut pe fata ta, Teo e super tare, dar a ras cam mult cand nu trebuia ;)
    nu are de ce sa te intereseze audienta lor, fanii care erau cu televizonul aprins nu cred ca au mutat pe alt post, iar cei care nu te-au vazut, o pot face pe youtube:) sau pe forum :-"

    acum am vazut si partea de emisiune de la Nasu in care ai fost...
    mi-a placut partea cu "vreau sa castig fani si sa pierd bani"
    cat despre politiceni trebuia sa ii zici ca ii promovezi, prin melodia "tata taie porcu" :))

    RăspundețiȘtergere
  38. sincer..nu cred ca aveai de ce sa te simti ridicol. eu v-am urmarit cu interes si mi-a placut ce s-a vorbit. a fost ok

    RăspundețiȘtergere
  39. TELEVIZIUNILE NU AU RATING PENTRU CA AU PROMOVAT IMORALITATEA SI NU MAI AU CREDIBILITATE!

    RăspundețiȘtergere
  40. nu ai fost ridicol..poate ca ai fost putin prea sincer pentru lumea in care traim. Si melodia e foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  41. nu-mi pasa cat de ridicola sunt cand spun: sa nu te aud!
    cum adica ai fost ridicol?te-am vazut, a iesit f bine.noua nu ne pasa ce ar fi fost bine sa spui acolo.ai cantat cum numai tu stii sa canti si ai spus lucruri dureros de reale, pe care intr-adevar putini le inteleg.si asta conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  43. nu ai fost ridicol.am schimbat programul din greseala si doar cand te-am auzit m-am intors si am urmarit programul pana la sfarsit.ai fost mirific atunci cand ai cantat si cred cu adevarat ca i-ai impresionat pe fanii vama.vrem concerte cat mai curand...eventual prin bucuresti...:) si nu stiu de ce,dar pur si simplu mi s-a facut pielea de gaina atunci cand s-a dat partea de interviu cu henry si wannabe desi il vazusem de atatea ori incat l-am invatat pe de rost...Melodia e prea tare,henry si wannabe la fel,felicitari celor care i-au creat.asteptam albumul cu nerabdare si cred ca adevaratii fani vama il vor cumpara si nu il vor downloada de pe diferite programe gen Odc,Dc++.

    RăspundețiȘtergere
  44. Chiar tu sa scrii asa ceva? Tot citeam si asteptam sa strigi asta sunt si-mi pare bine! Sau intrebarile sunt ironice si atunci ai spus-o in felul tau?
    Nu stiu daca asta mai e divertisment. Nu stiu daca oamenii de pe sticla mai sunt prezentatori. Barfe. Nimicuri pt plictisiti si singuratici. Cate info cu adevarat importante transmit?

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acum vreo 2 saptamani a venit acasa o pacienta de-a mamei(mama e medic de familie) cu copilul ei care avea o criza de astm si se sufoca groaznic.Eu mancam in bucatarie(nu stiu de ce in casa mea se intra prin bucatarie) si am asistat la scena urmatoare: copilul avea vreo 3 ani si respira foarte greu dar era extrem de energic si se chinuia sa-i povesteasca lui maica-mea despre ceasul lui nou "Action man" care daca apesi pe buton trimite sagetele si lumineaza frumos.Maica-mea intrase in panica(copilul trebuia internat) si incerca sa se inteleaga cu mama lui si sa-i explice unde sa se duca la spital,asa ca tipa deodata la el:"Taci,ca acum vorbesc adultii,nu pot sa ma inteleg cu maica-ta!!!"
    Copilul tace pentru moment...se uita la mine...(care ramasesem perplexa "Mami,de ce tipi la el??Are 3 ani!",dar care ascultasem de la inceput cum functiona ceasul)si vine la mine :"Uite...spune ceva..da cred ca e in alta limba ca nu inteleg..."(referindu-se la melodia ceasului)
    In fine... au plecat...probabil ca acum bine.
    Cand m-am uitat la teo si am auzit prima oara despre "pe sarma" si te-am vazut explicand atat de increzator ideea campaniei,mi-am adus aminte subit de copilul ala si de incercarea lui muta...
    El nu a fost ridicol...:)

    RăspundețiȘtergere
  47. nu ai fost ridicol, eu eram la cursuri cand erati voi la teo si colega de ap m-a sunat si v-am urmarit pe tel si m-am uitat si in reluare azi si sa ma uit de n ori, nu as crede ca esti ridicol, nu m-as satura sa ascult cum descri, cum povestesti despre iubire.tine-o tot asa.pe la cj?

    RăspundețiȘtergere
  48. am urmarit emisiunea, chiar si in reluare... mi s-a parut ca aveti idei diferite in sensul ca Teo zicea ca iubirea moare din interior iar tu aveai alta parere.... oricum, cred ca cea mai apreciata a fost faza cu "se duce dracului tot..." nu prea am inteles de ce te-ai simtit ridicol.... atata doar ca, probabil, tu voiai sa filozofezi intr-o emisiune de divertisment.... dar a iesit f bine... si faza cu americanii a fost amuzanta... ce voiai mai mult? parerea mea e ca a fost super ok.

    sunt tare draguti maybe si wannabe ;))

    RăspundețiȘtergere
  49. Probabil ca noi..care ne bucuram de lucrurile marunte..cu adevarat pure, nu ne mai gasim locul in societate.asa poate te-ai simtit si tu..dar nu RIDICOL!Lumea asta in care traim a luat-o razna rau de tot(vb fetei care s-a sinucis)
    Cu sau fara ei "povestea merge mai departe" Va sustinem :D ..pt ca..ne place :)

    RăspundețiȘtergere
  50. mai tudor, nu ai fost deloc ridicol, penibil sau mai stiu eu cum....este super povestea ta, iar unii nu o inteleg pt ca le mai trebuie putina minte...povestea sigur ca o sa mearga ma departe. bafta abia astept videoclipul...

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. ai fost ok ;)! happy people just don't care :)!

    RăspundețiȘtergere
  53. eu m-am uitat la emisiune doar ca sa te ascult...prefer o lume plina de oameni ridicoli ca tine, as merge si pe sarma daca asta ar fi drumul pana la ea...

    RăspundețiȘtergere
  54. o doamne.genial e prea putin.aah sper sa'ti aduci aminte de mine.desi nu cred.fata "emotionata" de la diana sucu.a fost cel mai genial moment din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  55. ridicol?!Tu?!..o doamne.niciodata.si un animal care nu ar intelege ce ai spune ar putea iubi persoana ta.asa ca tu nu ai fost si nu vei fi niciodata ridicol.nu,nu se potriveste .e aiurea.tu ramai genial pentru absolut toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  56. Tudore, in contradictie cu a fi ridicol, tu inspiri oamenii sa aiba dorinta, curajul, puterea, ambitia si inocenta sa iubeasca. Esti un exemplu viu de om indragostit de oameni, si avem nevoie de mai multi oameni ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu tu ai fost ridicol. Teo a fost ridicola. E un personaj care si-a pierdut farmecul. Relax... mesajul vostru ajunge acolo unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  58. chiar nu ai de ce sa te simti ridicol..ai incercat sa transmiti un mesaj pe care oamenii l.au uitat de mult si sunt de acord cu tot ce ai spus..dar nu toti oamenii intzeleg..

    ast videoclipuuuu!! :X

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu sper ca mai sunt si oameni in care nu a patruns cu totul superficialitatea...(dar astia probabil ca nu prea se uita la tv:)).Ideea clipului mi s-a parut asa...ca o gura de aer proaspat si se potriveste cu lumea in care ne tot chinuim sa mai pastram ce a mai ramas curat si frumos in noi. Poate sunt patetica, nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  60. dovada ca tv-ul nu mai conteaza pt mn (si pt multi altii cred) e si faptul ca nu am stiut ca mergi la emisiunile astea si deci nu le-am vazut......nu te-am mai vazut la tv de cand ai fost la happy hour.....sunt mai mult decat multumita cu tot ce aflu despre Vama de pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  61. de acord cu cele spuse mai sus, chiar n`ai fost ridicol
    si sunt multi care vor ceva de calitate si asteapta multe de la tine, asa ca fa in continoare ceea ce faci, ca faci bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  62. Daca macar 1 persoana a inteles ceea ce tu ai vrut sa transmiti, ar trebui sa fii fericit. Stiu ca lumea o ia razna si nu se mai bucura de "lucrurile marunte" de care spune miss vanilla... Dar ce-ti pasa tie de ceea ce spun ei? Oricum am cateodata impresia ca sunt doar niste oameni pierduti :-??

    RăspundețiȘtergere
  63. CUL. asta e un post gen " am i really that fat? -no honey, you are not.. it's because of the dress". Pui un titlu "ma simt ridicol" si toti te compatimesc spunandu-ti ca nu esti. Emisiunea a fost ff ok iar atunci cand i-ai spus lui teo ca vrei sa fii serios ea nu a mai facut glume si chiar ti-a pus niste intrebari foarte bune. Sprijin mesajul pe care incerci sa il spui de fiecare data dar fii pregatit sa mai scoti si altele pentru ca toti astia de mai sus o sa se plictiseasca in curand.

    ..no ofense

    RăspundețiȘtergere
  64. daca a exprima ceea ce simti si a-ti sustine convingerile este penibil ridicol si fara sens...atunci da ai fost ridicol...

    RăspundețiȘtergere
  65. aaa...si sustin ideea lui mhm...toate mesaleje au acelasi continut...ambalajul difera putin...chiar si mesajul meu anterior sustine "aceeasi cauza" insa cred ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de ceea ce este in jurul nostru...sa observam lucrurile simple care ne fac sa ne simtim atat de bine dar de care nu mai avem timp sa ne bucuram...de exemplu o floare...sau picaturile de ploaie care se preling pe obraz...sau caldura soarelui...acum cand tinem pe cineva de mana este doar atat si uitam ca este un privilegiu si nu un drept...trebuie sa ne trezim si sa realizam ca nu trebuie sa lasam viata sa treaca pe langa noi ci noi trebuie sa trecem prin ea...

    RăspundețiȘtergere
  66. Daca ar fi toti ridicoli ca voi, ce misto ar mai fi viata in romanica noastra. Bafta. Maine este 25 :)

    RăspundețiȘtergere
  67. tudor tu faci parte din acea categorie de oameni care nu s-a nascut egal cu ceilalti. esti foarte inteligent, iar daca cineva face un scop in viata din "a se mascari" la televizor inseamna ca acea persoana face parte din cealalta categorie de oameni.se poate sa iti dau dreptate, pentru ca la noi exista posibilitatea ca cei inteligenti sa para ridicoli pentru ceilalti. mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  68. cine sa fie ridicol? Tu? de ce te gindesti la asta? sa pesupunem ca ai fost ( evident, prin absurd)... ce daca? Cine scapa de ridicol in viata lui? Cine poate fugi la nesfirsit de ridicol? Cred ca nu asa trebuie sa-ti pui problema. Sa nu devii in mod permanent ridicol, asta ar trebui sa fie principala preocupare. sa evoluezi, sa vrei mai mult, sa intelegi mai mult, sa devii mai nuantat, asta e adevarata provocare...

    RăspundețiȘtergere
  69. cred ca Teo crede ca tu esti un naiv.
    Si eu cred in dragostea adevarata si cred ca unii oameni care nu au avut parte de ea, nu cred, pur si simplu, in asa ceva.
    tu esti si poet si artist...o femeie ca Teo nu te poate intelege pe deplin, oricat de descuiata la minte ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  70. bai chirila, nu mai pot cu "dragostea e un lux". las-o balta ca pari fals, si nu am vrea asta, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu am vazut emisiunea cu Teo,insa te-am urmarit la stiri si m-am bucurat de faptul ca mai exista muzica buna,mai exista incredere in valorile reale - dragoste,prietenie,sinceritate - ,iar tu esti un reprezentant al acestor valori care pentru foarte multi romani nu mai inseamna nimic ,din pacate.
    Ai ramas acelasi om direct si pe fata care erai de la inceput de cand a aparut Vama Veche , aceeasi muzica de calitate,chiar mai buna,diferita de tot ce s-a mai cantat vreodata,originala,deschisa,sincera,fara egal.
    Cand eram studenta si locuiam in camin ascultam foarte mult muzica ta,o ascult si acum,insa muzica ta este pentru mine "aroma studentiei",aerul ala de tinerete,libertate,exuberanta.
    Dupa cele spuse mai sus,cred ca subscriu tuturor celor care au scris pe blog ca nu ai de ce sa te simti ridicol,tu esti cu adevarat "tu insuti",fara masti,fara spoieli si asta este cel mai important lucru,din punctul meu de vedere.
    Tu nu canti ce se vinde,tu canti ce simti: Asta e adevarata arta!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  72. nu, n-ai fost ridicol.
    da, te iubim oricum.
    DA, ne place melodia.
    poate, poate esti cel mai tare... :D dar cu siguranta ai multi fani si esti apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  73. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere