[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 24 martie 2008

Vama la Marutza

Maine suntem la Happy Hour pentru lansarea oficiala a clipului "Pe sarma". Maine la ora 18 simultan pe hotnews, vamamusic, blogu meu si siturilr partenere pe care le gasiti aliniate in subsolul vamamusic, va porni sa ruleze poveste celor doi. Henry si Wannabe.

Ne-am tinut de cuvant fata de voi. Pentru ca se va difuza clipul in proportie de 70 la suta, restul coloanei sonore va fi sincron cu Vama. Vom face playback din motive lesne de inteles. Live nu am putea sa ne sincronizam cu clipul. Asta ca sa nu existe discutii da?:))

In rest, eu am vazut clipul. Nu stiu cum se face mereu ca le vad inaintea voastra:))

25 de comentarii:

  1. vrem si alte melodii...nu postati melodii noi de pe album?inteleg ca acum e campanie de promovare "Pe sarma",dar restu'?stiu ca pun prea multe intrebari,dar sunt curios cum suna si restu':D...bafta maine la lansare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad videoclipul si sa va vad pe toti cei de la Vama maine la Maruta. Te-am urmarit si la Teo, la VDTV, la Duminica in familie si la Razvan si Dani. super idea cu Henry si Wannabe. Am si eu un baietel de 7 luni, il cheama tot Tudor si ascultam zilnic Vama "Veche". Succes maine!

    RăspundețiȘtergere
  3. aaah ati fost geniali azi la neata cu razvan si dani.deabea astept maine lansarea.bafta multa.o sa fie cel mai tare single lansat in romania:).vreau si eu sa vad clipurile inainte:)):D.bafta again!~

    RăspundețiȘtergere
  4. aa si inca ceva:)..horia brenciu e egoist.foarte.oricum ai fost absolut genious la duminica in familie.cred ca am folosit destul "genial"...dar alt cuvant "sinonim" nu stiu(si sa nu fie pompos ca de exemplu:mirobolant)da again iubesc vama si tudor chirila:x.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citesc cu mare placere blogul tau. Te felicit pentru intreaga cariera. Te-am vazut la Teatrul de Comedie in A 12-a noapte, Chirita of Barzoieni si Biloxi Blues. Mi-ar placea sa revad A 12-a noapte si vreau sa stiu daca se va mai juca...mi-a placut la nebunie Malvolio:)
    Multa bafta cu "Pe sarma" si astept cu nerabdare sa vad si eu clipul!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu cred ca o sa va iasa playback-u :))

    mereu ne superi, nu e bine ca in post sa stranesti invidie :)) - vb lui Eugen -

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cum se face ca tot timpul ratez aparitiile tale la tv:( Maine am sa ma uit sigur:) Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai putea posta pe blog inregistrarea de la Marutza? Nu cred ca voi fi disponibil la ora respectiva. Mimare voua, globulizare oculara eficienta noua!

    RăspundețiȘtergere
  9. "Nu stiu cum se face mereu ca le vad inaintea voastra:)) "--TARE :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi este ziua cea mare. 25 :). Pacat ca nu pot vedea emisiunea lui Maruta. Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  11. O veste buna cu anuntatul emisiunii la care veti fi prezenti si veti lansa videoclipul la "Pe sarma"! Sper ca videoclipul sa fie la fel de frumos ca si melodia! Bafta la emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  12. linistea dinaintea furtunii :)

    in sensul bun al cuvantului !

    RăspundețiȘtergere
  13. In sfarsit... poate apuc si eu sa vad o emisiune cu voi in direct. Pe celelalte le-am ratat la TV, dar le-am vazut pe net ;;)

    Sunt curioasa de commenturile care vor urma lansarii ;))

    RăspundețiȘtergere
  14. o ora si 4 minute :) Emisiunea lui Marute se poate vedea in direct pe net?

    RăspundețiȘtergere
  15. intamplator m-am uitat astazi la happy hour exact cand ati intrat. m-am bucurat mult sa te/va vad. acum fac parte din cei 'inca 2000' datorita lu` maruta. [fie ca ma crezi sau nu, mi-a picat in lista de winamp o melodie de cand erai la vama veche 'cu tine' :)] in sfarsit, m-am agatat de ideea ta cum ca dragostea ar fi devenit un lux greu de intretinut. si am scris despre asta in blogul meu. mi`ar face mare placere sa ... corespondam :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Vama este a publicului si nu a lu' Chirila a lu' Tudor, tovarasi...!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am apucat sa vad emisiunea ca am fost plecata :( ,dar imi pun ceasul la 6 sa sune :D :)) can't wait to see you guys!! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai copii...Vama Veche este a oamenilor, a turistilor, a societatii si NU a lu' Tudor a lu' Chirila...!!!

    Tudore, ce treaba ai tu cu Vama Veche? Niciuna!!! De aici si confuzia asta, de aici raiculismele astea, ti-ai arogat un NUME sfint romanilor, habar nu ai in ce VOODOO ai intrat...

    RăspundețiȘtergere
  19. Tudor a fost Vama Veche si acum cu Tudor este Vama. Fara el ar disparea amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  20. ce sa-ti spun..? devii interesant, desi imi pareai si inainte de aceasta "campanie" de promovare.uite e 11 noaptea si ascult "pe sarma" (noroc ca doarme Rares, saracu' are doar 9 luni)si parca devin mai... inteligenta, drept pentru care mi-am facut si cont sa fac comentarii pe blogul tau, iar meritul este al tau.

    RăspundețiȘtergere