[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 30 septembrie 2009

N-am disparut :)

N-am disparut, dar am avut mult de lucru. O sa scriu astazi despre repetitiile de la teatru, probabil undeva mai spre pranz. Pana una alta, am descoperit o binefacere a traficului infernal. Poti sa asculti prima parte a oricarui concert important. E o imagine sa-i vezi pe oameni scobindu-se apatici in nas pe muzica lui Brahms. As vrea sa fac o fotografie in care trei mitocani privesc dispretuitor o femeie superba, dezbracata. Femeia este plina de semintele care s-au lipit de ea semn ca mitocanii sunt acolo de ceva vreme. Slogan: Doar hainele ne mai protejeza de mitocanie? E in lucru inca, ideea. Cine se ofera nud? Ca mitocani gasim imediat

12 comentarii:

 1. interesanta idee..o sa gasesti si nudul perfect

  RăspundețiȘtergere
 2. Lupta contra mitocaniei ! Alianta contraataca...bleah

  RăspundețiȘtergere
 3. Ha-ha! Nici de nuduri nu cred ca ai sa duci lipsa.

  RăspundețiȘtergere
 4. metropolele au avantajele dar si dezavantajele lor.dincolo de fereastra mea, un deal pana mai ieri verde.de "azi" in fiecare zi haina lui va fi altfel(imagineaza-ti o padure toamna).dupa ce te-ai despartit(ai oferit)toate nuantele si culorile toamnei poti ramane nud.

  RăspundețiȘtergere
 5. :)) genial!!! "cine se ofera nud, ca mitocani gasim" vorba celui de mai sus, daca ne uitam in ziare vedem ca nici de nuduri nu ducem lipsa, dar ca sa fie reusit tabloul, nu iti trebuie orice fel de nud de pitipoanca, ci un trup sa contrasteze cu mitocanii... ca ce imi e un cocalar, un mitocan sau o pitipoanca... tot aceeasi varza :)

  RăspundețiȘtergere
 6. cum se "ofera" nudul?cu fotografii la posta redactiei?:P

  RăspundețiȘtergere
 7. Am plecat din tara acum 9 ani si atunci nu existau cuvintele astea cocalar, pitipoanca. Acum e plin internetul de ele. Limba romana se "dezvolta", dar nu stiu daca spre bine. Oare cum au aparut cuvintele astea, cine le-a inventat? As fi curioasa.

  RăspundețiȘtergere
 8. pai iulia, s-a "dezvoltat" si rasa umana.deci era nevoie de un nume pt toate cele... :)

  RăspundețiȘtergere
 9. pai iulia, s-a "dezvoltat" si rasa umana.deci era nevoie de un nume pt toate cele... :)

  RăspundețiȘtergere
 10. pai iulia, s-a "dezvoltat" si rasa umana.deci era nevoie de un nume pt toate cele... :)

  RăspundețiȘtergere
 11. pai iulia, s-a "dezvoltat" si rasa umana.deci era nevoie de un nume pt toate cele... :)

  RăspundețiȘtergere