[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 9 martie 2010

The Vama Show @ Kazeboo





11 comentarii:

  1. o atmosfera mult mai personala ca in alte locuri; un concert pentru connaisseuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Kazeboo din Bucuresti.

    Imi pare tare rau ca nu v-am prins, insa imposibilitatile financiare de deplasare prin oras dupa miezul noptii si prietenii care au avut altceva mai bun de facut decat a petrece toata noaptea in oras nu mi-au permis.

    Data viitoare nu va mai ratez, orice-ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se simte trairea? Sau frustarea?
    O atmosfera? Ce atmosfera?
    Asta se intampla cand treci pe un public care nu se uita decat la curul tau.
    http://www.youtube.com/watch?v=ODsGlpNcIr0 candva aveai si tu acelasi efect asupra publicului, indiferent daca erau 30 de amarati in sala. Tine minte concertul de acum cativa ani din Iasi, din amaratul ala de club din zona industriala a orasului. Atunci am vazut la tine sclipirea, fericirea si mandria ca vei lasa ceva in urma. Aseara nu am vazut decat dezamagirea. Dezamagit ca numai 3 persoane de langa bar iti mai stiau versurile. Dezamagit ca pustoaicele din primul rand iti faceau cu ochiul si iti promiteau o mana atent bagata in pantaloni.
    Am vrut sa mai vad un concert al vostru inainte sa plec din tara, la fel ca tine am fost dezamagit. Fii atent spre ce te indrepti, incetul cu incetul iti alungi vechii fani pentru niste trecatori de 16 ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptul ca oamenii asteapta mult m-a uimit mereu. Cred ca locul, frecventa fac cerul altfel uneori. Nu rimtul, sufletul sau trecatorii.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Paul: pt ca-ti incepi postarea facand referire la ce am scris eu, vreau sa te anunt ca sunt o veche fana, nu o trecatoare de 16 ani (am mai mult decat dublu). Deci putina atentie pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau, dar nu am cum sa nu ii dau dreptate lui Paul.
    Am fost la concert. Nu imi pare rau, imi face placere de fiecare data sa va vad si ma simt extraordinar, indiferent de starea celorlalti. Dar intradevar, publicul nu s-a ridicat deloc la inaltimea voastra. Ma asteptam la mai multa traire din partea unor femei care venisera sa sarbatoreasca...ziua femeii!
    Inca odata mi-am dovedit ca nu stiu niciodata la ce sa ma astept din partea sexului opus. Dar il iubesc! La multi ani, Femeie !

    RăspundețiȘtergere
  7. AS VREA SA TE ASCULT SI EU LIVE.UNDE TE PUTEM GASIIIII?HABAR NU AM DACA AI DOAR CONCERTE SAU PUR SI SIMPLU CANTI IN VREUN BAR SUPER.IN CAZUL IN CARE NU AI ALTCEVA MAI BUN DE FACUT POATE IMI RASPUNZI SI MIE.MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere