[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 17 septembrie 2010

Fotografie

Un batran degradat si decrepit tremura in intersectie la Lizeanu. Tremura si sprijina balustrada ancorata de refugiul statiei de tramvai. Cu inghitituri mici, chinuite, bea dintr-o sticla de plastic fara eticheta un suc galben, acidulat. Intre inghitituri vorbeste singur, pierdut. Carnea tremura pe pometii supti ai mosneagului. Lumina calda de septembrie mangaie tot in jur imblanzind imaginea asta aducatoare de un sentiment de moarte. Pe cap batranul poarta o sapca galbena murdara pe al carei cozoroc scrie PNL.

9 comentarii:

 1. Ceva nu e bine. Ai postat asta in timp ce erai la antena 1 in direct?
  Ciudat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Brrr..îmi aduce aminte că ești "dator" cu o altă poveste...

  RăspundețiȘtergere
 3. tot mai rar stim sa realizam astfel de fotografii transparente... indiferenta e la putere.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cumva, "fotografia" ta mă face să mă gândesc că, de fapt, bătrânul acela este pesonificarea a cum arată ţara în aceste momente, din toate punctele de vedere. Şapca nu se potriveşte, ar fi trebuie să scrie PDL.

  RăspundețiȘtergere
 5. PLN, PDL toti sunt la fel.
  Nu au facut nimic pentru tara asta. Au facut doar pentru ei. Le tot taie ca nebunii din pensii si din salarii oamenilor simpli, dar ei nu ar renunta in ruptul capului la contul gras din banca.
  Cat timp se va merge pe conceptia "lasa ca nu suntem singurii care fac asta", sau "se mai intampla si la altii" fotografia batranelului tau va fi imaginea tarii noastre.
  Iar pe ei, cei de la putere, se pare ca nu ii deranjeaza asta.

  RăspundețiȘtergere
 6. :)Esti un idiot, Tudor.
  Totul e teorie...ce ai facut vazand sentimentul mortii? ai trecut mai departe ca orice arogant, ai scris asta si vei uita.

  RăspundețiȘtergere
 7. Trist. Foarte trist. Si cand te gandesti ca sunt mii de astfel de fotografii. Tu ai ,,fotografiat'' in acest post acest caz, altii se prefac ca nu-l vad, il ignora. Dar ignorand acest caz particular ne ignoram oarecum si pe noi.
  Te felicit pentru felul in care te ,exprimi'.

  RăspundețiȘtergere
 8. Brr, chiar a inghetat ceva in mine...Nu stiu exact ce vroiai sa subliniezi, dar imaginea e dezolanta...

  RăspundețiȘtergere