[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 1 octombrie 2010

Mai aveti timp sa salvati un artist?

In seara asta incercam sa ajutam un artist sa nu paralizeze. Pentru asta facem ceea ce stim. Cantam. La Palatul Ghika, la ora 21 30. Ceea ce ati putea voi sa faceti ar fi sa veniti la concert. Un bilet costa 50 de ron si banii stransi merg direct catre Radu. Radu este pictor. Povestea lui spusa mai pe larg decat as putea eu s-o fac o gasiti aici.

Am aflat de Radu in mod intamplator, de la Eduard Uzunov un prieten care sprijina si colectioneaza arta de ceva ani buni. Am fost impresionati de povestea lui si am acceptat invitatia de a canta in aceasta seara la Palatul Ghika. Numele suna pretentios dar locatia este prietenoasa va asigur.

Stiu ca sunt vremuri grele si 50 de ron inseamna o suma considerabila mai ales pentru gasca tanara, dar sentimentul ca poti contribui cu ceva la reabilitarea fizica si psihica a unui om aflat in suferinta cred ca poate sa rasplateasca insutit banii cheltuiti.


Aici puteti gasi harta si contacul locatiei.

6 comentarii:

  1. eu nu pot sa ajung,din pacate nu sunt din buc.. dar o sa dau copy si sa postez pe fb,poate o sa se mai gaseasca cineva sa vina..
    sper sa se adune cat mai multi bani.
    bafta diseara>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. deci astia "50 de ron inseamna o suma considerabila mai ales pentru gasca tanara", desi sunt pentru o cauza mai mult decat nobila, dar 35 RON pentru concertul vostru sunt de-a dreptul putini?

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ar interesa sa stiu daca exista un cont deschis.. unde putem livra niste banuti.. orice suma insemna ceva... crezi ca m-ai putea ajuta cu niste informatii? te rog frumos..consider ca orice om are dreptul la o sansa in viata, mai devreme sau mai tarziu... te rog mult. astept un raspuns.. multumesc frumos...

    RăspundețiȘtergere
  4. Conturile in care se pot face donatii sunt: Raiffeisen Bank:RO 78RZBR00 000 600 1066 9959 (RON) , RBS (Royal Bank of Scotland, fosta banca ABN AMRO): RO15 ABNA 0000 0010 0151 8365 (RON) si EUR15 ABNA 0000 0010 0151 8365 (EUR) Mai multe detalii poti afla de pe blogul sau personal: http://bogdanmihairadu.wordpress.com/2010/09/10/prieteni-in-vizita-si-un-cadou-neasteptat/

    RăspundețiȘtergere
  5. Diamantentrauringe sind immer sehr beliebt bei thomas szabo den Paaren. Und der Grund seiner Popularität ist seine Eleganz und natürlicher Schönheit. Aber thomas sabo uhr vor Kauf Ihres Diamantring Sie müssen bedenken, die 4C von Diamant, Schnitt, Farbe, Karat thomas sabo ohrringe seestern und Klarheit. Es ist sehr wichtig, das Wissen dieser 4C haben. Aber der wichtigste Faktor unter ihnen ist der Schnitt eines thomas sabo anhänger Diamanten. Cut von Diamant bezieht sich nur auf die Qualität der Diamanten und auch seine Form.

    RăspundețiȘtergere