[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 27 octombrie 2010

Peste cateva ore, la Ateneul Roman

Au mai ramas cateva ore pana la recitalul lui Mischa Maisky, un eveniment pe care il asteptam de cateva luni. Pentru cei care inca nu si-au rezervat un loc pentru maine seara, mai sunt cateva bilete la Eventim. Pentru cei care nu-l cunosc, Mischa Maisky este unul dintre cei mai importanti violoncelisti ai lumii, iar miercuri seara, de la 19:00, sustine un recital la Ateneul Roman alaturi de fiica sa, Lily.

“Mă entuziasmează faptul că voi reveni în România, iar de această dată este o ocazie cu totul specială. Voi cânta pentru prima dată în Bucureşti alături de fiica mea, Lily. A urca pe scenă alături de copiii mei este un vis împlinit şi sper că publicul va simţi şi va aprecia conexiunea specială dintre noi.” Mischa Maisky

„Nu am mai fost niciodată în România. Aştept cu nerăbdare ca, odată cu această frumoasă ţară, să descopăr şi o audienţă minunată. Am ales un program unic, variat şi special pentru acest eveniment care, printre altele, cuprinde şi piese spaniole. Sperăm că publicul din Bucureşti va savura la fel de mult interpretarea din această seară precum o vom face şi noi.“ Lily Maisky

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost la concert si a fost SUPERB! Sunt violoncelista si iti multumesc tie si agentiei pentru ca ati reusit sa organizati un eveniment atat de special! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am cunoscut personal pe maestrul Maisky si este un om minunat...interpretarea sa este absolut divina. Il recomand cu drag, mai ales ca dansul imi aminteste de o perioada foarte frumoasa din viata mea-festivalul Enescu 2009.

    Ioana D.

    RăspundețiȘtergere