[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 7 octombrie 2010

Up to date

Abia acum realizez ca nu am scris de trei zile. Am fost atat de acaparat de un proiect inopinat. Muzical. Practic suntem in studio. Pentru "Ultimul om" care va fi noul nostru single si pentru inca un cantec despre care voi vorbi saptamana viitoare cred. O mica surpriza.

Asadar, imprimam. Tobe, bass, chitari, clape, voce, loop-uri, instrumente adiacente etc. Facem muzica. Privind in jur am impresia ca cei trecuti de 25 de ani au din ce in ce mai putin timp pentru muzica. Pare ca au din ce in ce mai putin timp pentru timp in general.

Mi se pare o prostie sa te opresti din a invata. De fapt nu "a invata" e verbul potrivit. Mai degraba a acumula. Senzatia ca dupa o anumita varsta oamenii se opresc si nu mai acumuleaza e din ce in ce mai prezenta in jurul meu. Obligatiile si responsabilitatile sociale si domestice par sa-l paralizeze pe roman. Nu e bine. Sentimentul ca nu stii cred ca te poate tine in viata. Altfel ramai conectat la un bagaj de cunostinte pe care il vei seca mai devreme sau mai tarziu. In lipsa de alta hrana te ofilesti si tu.

Ma chinui la niste versuri in engleza. Strofele cantecului sunt destul de scurte si am senzatia ca nu reusesc sa sput tot ce as vrea. Sa extrag un mesaj din putine cuvinte. Vom vedea. O gasca de prieteni a plecat azi dimineata la kite, la Navodari. 24 de noduri s-au anuntat. Ii invidiez. Check on you later.

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu m-am hotarat sa incerc sa invat sa ma dau cu skateboard-ul...prietenilor mei(de peste 25 de ani) li s-a parut o prostie...sa aprofundez italiana, cu atat mai mult cu cat, acum dupa ce am vizitat o parte din Toscana mi s-a deschis o mai larga perspectiva asupra Italiei si italienilor. Si am investit intr-un DSLR. O noua lume. Stiu ca toate acestea, uneori sunt si refugii de a ma regasi in anumite momente. Si e o bucurie intotdeauna in a invata ceva. Azi am mai corectat backhand-ul:).

    Astept piesele noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. In cadrul unui interviu, la uimirea reporterului vizavi de energia si pofta sa de viata, Anthony Hopkins a raspuns simplu:
    ,,I never stopped living"
    Sper sa nu uit asta.
    Te apreciez pentru ca esti unul dintre acei oameni care traiesc. Cel putin asta vad eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Verifică-ți latitudinea și longitudinea! Nu ești unde trebuie dacă în jur ai pestedouăzecișicinciști care s-au oprit din creștere. Uite, eu am...mai mult și încă mai cresc! :D

    Azi, de exemplu, am învățat despre tine. Mâine, Doamne ajută, despre restul lumii...Până la ultimul om.

    Ultimul om. Ca-n Camus. Mi-am amintit că am lăsat cartea aia neterminată. Single-ul vostru promit să-l ascult până la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diamantentrauringe sind immer sehr beliebt bei thomas szabo den Paaren. Und der Grund seiner Popularität ist seine Eleganz und natürlicher Schönheit. Aber thomas sabo uhr vor Kauf Ihres Diamantring Sie müssen bedenken, die 4C von Diamant, Schnitt, Farbe, Karat thomas sabo ohrringe seestern und Klarheit. Es ist sehr wichtig, das Wissen dieser 4C haben. Aber der wichtigste Faktor unter ihnen ist der Schnitt eines thomas sabo anhänger Diamanten. Cut von Diamant bezieht sich nur auf die Qualität der Diamanten und auch seine Form.

    RăspundețiȘtergere