[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 9 februarie 2011

Intrebarea zilei

Ce sens are sa-ti sacrifici toata viata Carierei daca in cele mai importante momente, pe culmile succesului, iti vei face singur/a poza cu telefonul?

24 de comentarii:

  1. :)))) food 4thought!

    Sensuri (intuite):

    1.poza va fi HD - ca doar pe Culme, Carierei ii sade bine cu cele mai fine si performante (scumpe) telefoane - nu?!

    2. si-o face singur pt ca nimeni n-ar face-o mai bine ca el (ca de-ar fi asa...ar fi si altii pe culmea lui/ei!)

    RăspundețiȘtergere
  2. intrebare: de ce vrei poza??? ca sa poti sa uiti si peste ani cand vei da intamplator peste ea sa spui "uite am fost in culmea succesului"??? ...pierdem momente pretioase cu pozele

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu e lipsit de sens atunci cand iti urmezi drumul...si apoi, sensul poate fi mult mai complex, depasind fericirea individuala...Si te intreb si eu : daca esti un mediocru inconjurat de alti mediocri, e plin de sens nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sunt de acord.adica pur si simplu sunt oameni pentru care cariera tine loc de tot si e mai importanta decat orice altceva.si sunt oameni care isi dedica viata carierei dar isi amintesc sa si iubeasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, Tudore, ne pui mintea la grea incercare cu astfel de intrebari dificile! socoti ca noi suntem din cale afara de romantici sa venim cu contra-argumente? oricum, frumos materialul din care este croita intrebarea! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E corect, numai ca intelegi inutilitatea scopului numai cind l-ai atins, nici un minut inaite :) Ironic, dupa aceea vei dori un aparat de pozat mult mai performant, pentru ca scopul urmator e mult mai costisitor, deci merita investitia. Si pozele respective nu le va vedea nimeni pentru ca victoriile iti apartin si nu le imparti cu nimeni. Un rezultat corect, pe masura demersului, zic.

    RăspundețiȘtergere
  8. si cum ramane cu"feicirea,poza de familie""este destinata exclusiv mediocritatii????!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ nijk nijk: asta-i blog pentru gagici! ce cauti tu aici?! ete' vazui ca ai si blog! keep up the good work!!! si nu mai comenta tampenii la chirila pe blog!!

    :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. E un aspect bine identificat .. totusi unilateral .. Magritte l-ar fi putut surprinde intr-un tablou ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru ca pentru unele persoane satisfactia de a face ceva pentru cei din jur si de a fi altfel decat toti ceilalti este mult mai mare decat satisfactia de a impaca societatea care iti induce ideea ca familia este fericirea suprema pe care individul o poate avea?

    RăspundețiȘtergere
  12. conteaza ca ai ajuns acolo in varf.ai fost acolo, stii cum e!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draguta intrebare......ne zbatem sa avem un loc bun de munca si stam peste program si ne anuntam iubitii ca nu ajungem acasa la timp,ne zbatem ca sa avem o casuta si nu iesim cu prietenii ca sa economisim bani, ne zbatem ca sa avem si o masina si facem eventual 2 munci si nu ne ramane timp sa ne vedem familia si ne dam de 3 ori peste cap sa sa mai punem si ceva deoparte......si te trezesti la 45 de ani obosit ,bolnav,imbatranit,stresat...lume..CARPE DIEM si nu uitati sa iubiti...

    RăspundețiȘtergere
  15. Macar poza va fi facuta cu un telefon bun si o sa iasa frumos

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. pentru ca daca nu-ti "sacrifici" viata carierei, poate ca n-o sa ajungi niciodata pe culmile gloriei; in schimb, o sa-ti faca persoana iubita poze de cocalar/pitzi si atunci o sa fii satisfacut. cand zic "tu", nu ma refer la tine. pentru a avea o "cariera", se impun uneori compromisuri in viata personala

    RăspundețiȘtergere
  18. Si ce te faci daca o lasi mai moale cu cariera din dorinta de a nu fi singur si te trezesti ca, chiar si asa vine un moment in care tot ramai singur? si nici nu ai realizat nimic? nu cred ca problema o reprezinta succesul sau varful carierei. problema e cum impaci viata personala cu cariera. cred ca ne-am obisnuit sa credem ca nu le putem avea pe amandoua. dar nu e batut in cuie. problema e mult mai nuantata: difera pt. fiecare caz in parte.
    riscante sunt toate situatiile, asta e irelevant. daca e sa fie ceva, e oricum; daca esti langa omul/oamenii care trebuie, echilibrul vine de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  19. mult adevar se ascunde in aceste cuvinte. ma bucur ca ai reusit sa pui punctul pe "i". doar cine n-a reusit sa poarte pantofi de "cariera" nu va intelege substratul. poate parea aiurea, dar am renuntat la pantofi cu brandul "cariera" inscris pe tocurile lor, dintr-un simplu motiv: nu tin la bani, tin la oameni. intr-o societate bazata pe consumul intens, exista si exceptii de la regula. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere