[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 13 iunie 2011

Nimfeta

La FITS 2011 am avut foarte putin ragaz pentru fotografii. Doua spectacole cu O lume pe dos si un concert cu Vama chiar nu te lasa sa faci poze in liniste. Cu toate astea am avut timp sa m asez in fund pe marginea fantanii din piata mare unde nimfeta de mai jos se balacea fara probleme sub privirile ingaduitoare ale tatalui ei. Am tras cu noul meu compact Canon G12 de care sunt foarte mandru. Enjoy. Or not.












23 de comentarii:

  1. E asa de scumpica!!!!:)S-a balacit bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai coborit virsta conceptului de nimfeta pina la limita pedofiliei :) Nabokov ar fi fost usor invidios :)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb ! cine mai are putina inocenta in ochi poate sa zambeasca in fata dansului acestei mici zane.

    cine vrea sa vada porcarii, poate sa vada si uitandu-se la un pahar gol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am sa inteleg niciodata obiceiul unor parinti de a-si lasa fetitele "imbracate" asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Emmyema, ai dreptate. Un copil care e lasat de un adult sa stea asa intr-o piata publica, indiferent de context, pune serioase semne de intrebare. Daca nu a implinit 7 ani e in plin complex Electra. In situatia de fata , cu tatal in apropiere,exista o relatie de dependenta intre tata si fetita. Fetita simtind mai curand nu o forma a libertatii ci o agresiune antisociala. Se poate traduce , mergand putin mai departe, cum spunea Dolto, " cu o sete de satisfactii senzoriale si de alta natura, mostenite cu siguranta de la primele ei exemple si experiente de viata" , trasatura care va deveni dominanta in ritmul acesta.

    Iar daca privesc din perspectiva umanista, nu pot sa nu constat ca tatal este privat cu siguranta de o prezenta feminina asa cum are nevoie, daca isi expune copilul de sex feminin, in piata, in lenjerie intima.

    Daca simt tabloul fara a privi oamenii din el, vad numai apa si apa ma duce cu gandul inevitabil la mare. Si la dorul meu de ea. Dor de Infinit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-l vad pe T.C. cu inclinatii pedofile. Cred ca isi doreste propriul sau proprii lui copii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic ca e mai mult o refulare a propriului suflet de copil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai frate, ce atatea critici asupra educatiei copilului? E cald afara, si ea este o inocentza care reuseste sa emane senzualitate nu pentru ca vrea sau pentru ca e expusa, ci pur si simplu pentru ca unduirile corpului ei, sunt unduiri ale unei viitoare femei...e frumoasa si e apreciabil faptul ca fotograful puncteaza foarte bine simpla situatie copilareasca, care printr-un strop de profunzime, devine reprezentanta a feminitatii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb... bine surprins momentul

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, și puradeii care se aruncă în fundul gol în lacul Herăstrău sunt și ei chinuiți de complexul Electronica în timp ce Françoise Dolto îi pândește cu nuiaua de după tufiș.
    Eu cred că psihanaliștii nu au explicat realitatea psihică, ci au creat-o.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule psihiatru, peste treizeci de ani meseria dumneavoastra va fi doar o trista amintire a umanitatii.
    Din fericire.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. dragutze pozele :) ...la fel si fetitza :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tudor, imi cer iertare pentru ce o sa spun, te rog sa nu te superi si, daca se poate sa nu o iei personal, pentru ca nu e deloc.
    Este prima oara cand intru sa comentez un post de pe blogul tau. O fac pentru ca am simtit nevoia – si sper ca interventia mea sa fie perceputa ca ceva curat, fara incarcatura de ingamfare, osandire etc.
    Lumea in care traim este una destul de indepartata de sentimentul firesc al iubirii si fricii lui Dumnezeu. O lume in care lucrurile se amesteca, pe nesimtite si nebagate de seama. In care raul si binele se intrepatrund si, uneori, nu mai putem sa facem distinctie intre ele. Inocenta unui copil (oricat de lipsit de inocenta al fi el) este un dat, nu o chestiune de alegere. Un copil copil poate fi orice, frumos, urat, cuminte , bun, rau etc, dar nu sexy. Pentru ca nu e firesc sa fie sexy. Un copil nu are de la natura ceeace ce trebuie, inca, pentru asta. Fotografiile prezentate aici le-am perceput ca pe ceva la limita dintre admiratia fireasca pentru un copil (copiii sunt superbi!) si privirea catre viitoarea femeie care va deveni copilul. Presupun ca nu a fost intentia ta sa percepem asa. Dar daca o singura persoana a simtit asta, ceva nu e in regula. Nu cu tine, ci cu lumea in care traim, din ale carei conceptii si mod de viata ne impartasim fara sa vrem, fara o protectie serioasa.
    Te rog, sterge pozele pentru ca nu sunt ceeace trebuie.
    Cu mult respect si prietenie,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  15. sa stearga pozele, cu tot respectul, ar fii cea mai mare prostie!
    cine nu intelege anumite lucruri, poate la fel de bine sa se impuste!:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma asteptam ca oamenii sa vada in pozele astea un soi de pornografie infantila si sa priveasca intr-un mod denaturat ceea ce nu s-a vrut a fi decat o oglindire a realitatii. E drept ca nu e normal ca acesti copii, fie ca sunt la mare, munte sau in piete publice sa fie expusi asa, ca niste obiecte aruncate dinaintea mintilor hulpave, e drept ca ochii nostri ar trebui sa vada doar sufletul si zambetul micutului inger si nu unduirile sale ce prevestesc o transformare biologica normala, insa la fel e drept ca normalitatea e ceea ce definim noi a fi astfel si nicidecum un adevar absolut. Ai facut foarte bine postand pozele astea intrucat ai demonstrat inca o data incotro fug mintile si privirile si ce se ascunde in strafundul naturii umane.

    RăspundețiȘtergere
  17. Honestly... I love it! Cred ca a fost cea mai speciala zi pe care a avuto, imi amintesc unele momente cand si eu puteam sa ma bucur asa ca ea... Mie nu mi se pare ar fi ceva rau, dar poate eu am alte conceptii, alte vise...

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Aceste poze sunt pentru pedofili....uite asa ar trebui sa arate o poza cu niste copii.....http://www.northsideent.com/wp-content/uploads/2010/08/Kids_Running1.jpg.........http://www.revistacobertura.com.br/arquivos/revistas/edicao129/files/assets/seo/page15_images/0001.jpg

    RăspundețiȘtergere