[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 28 februarie 2012

Arta pentru blog

Mi-ar placea ca acest fundal al blogului sa devina un spatiu expozitional. Mi-ar placea sa se construiasca o comunitate grafica care sa atraga atentia asupra tinerilor care au ceva de spus. Care vor sa se exprime vizual. Poate sa fie o acuarela, o fotografie, un colaj, un desen in carbune, benzi desenate, orice forma de expresie care va caracterizeaza. Prin urmare, dati mai departe acest anunt prietenilor vostri artisti sau, daca voi insiva cochetati in vreun fel cu grafica, trimiteti lucrarile la bedforlove at gmail dot com cu subiectul "Pentru blog".
Astept cu nerabdare! :)

9 comentarii:

  1. depinde ce consideram arta in randul tinerilor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. love sick, fiecare artist trimite ce considera ca il reprezinta....Oricum cred ca Tudor va face o selectie subiectiva si va posta cele mai interesante "mesaje".

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudor,daca am strange toti visatorii incurabili si am inrobi politica si foamea de "mult"...,daca?Poti sa vezi asta?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. uite ce a m facut eu :
    http://www.flickr.com/photos/belsaita/3223074472/sizes/l/in/photostream/

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte faina ideea asta! o imagine face cat o mie de cuvinte...ma bucur ca pe langa faptul ca ma inspira foarte mult ce scrii tu, incurajezi si pe altii sa se exprime :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu S.way o imagine chiar face cat o mie de cuvinte..

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru cei care apreciaza pictura moderna, un blog cat se poate de interesant: http://hribso.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere