[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 18 aprilie 2012

SEAT caută formație de deschidere pentru concertul VAMA de la Sala Palatului

Pe 28 mai VAMA lansează noul album, “2012”,  la Sala Palatului. Cu această ocazie SEAT a lansat un concurs pentru formațiile rock care își doresc să cânte în deschiderea VAMA la concertul de lansare. VAMA și SEAT doresc să ofere șansa unei formații rock tinere, care are un repertoriu de cel puțin 3 cântece originale, să susțină un mini concert în fața a 4.000 de oameni.

Concursul se desfășoară pe pagina VAMA de Facebook, într-o platformă specială, creată de SEAT. Între 18 aprilie și 3 mai formațiile rock se pot înscrie în concurs completând un formular, urmând ca între 3 și 10 mai fanii să voteze formația pe care doresc să o vadă la Sala Palatului în deschiderea VAMA.  Cele patru formații care au acumulat cele mai multe voturi vor susține un concert-audiție în Garajul Europa FM, in urma căruia VAMA va alege câștigătorul concursului "SEAT te conduce la Sala Palatului".

"Parteneriatul cu Vama a venit ca ceva natural pentru SEAT. Suntem tineri, plini de energie și puțin nonconformiști. Și împreună căutăm o formație care să ne semene. Și căreia să îi oferim șansa unui start bun în concertul Vama." a declarat Elena Apostol, Marketing and Communication Manager SEAT.

"Când am început să facem muzică am avut norocul să cântam în deschiderea unor trupe care cu generozitate ne-au oferit scena lor. A fost un ajutor extrem de important. În general, pe tot parcursul drumului nostru profesional, am fost ajutați de oameni cărora trebuie să le fim recunoscători. Lor și întâmplărilor care au venit în urma acestor întâlniri. În viață întâlnirile sunt vitale. A venit momentul să putem face și noi ceva pentru niște artiști tineri și talentați. Le oferim scena pe care Vama va lansa noul său album, "2012". Și le oferim și un public bun care îi va asculta. Nu rămâne decât să alegem această trupă din cele care se vor înscrie. Ne bucurăm că SEAT a ales să sprijine alături de noi acest demers pentru că este nevoie mereu de suflu proaspăt în muzică. Așa că așteptăm înregistrările "demo". Baftă tuturor!" Tudor Chirilă.

6 comentarii:

  1. Bravo. Când veniţi să cântaţi în Arad?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine n-a visat măcar o dată să cânte în deschiderea Vama?Presupun că va fi competiție acerbă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare mult mi-aș dori să ajungeți și in Drobeta Turnu Severin . Habar n-aveți câți fani aveți aici , într-un orăsel mic .. sunt mai multe suflete care digeră așa cum trebuie muzica voastră .

    RăspundețiȘtergere
  5. hey check this new website www.countcode.com. It's a social network made for programmers, where you can download,share or upload source codes, where you can count your own code lines for free. You have access to the web forum and the web chatroom. we are happy to have you joined to our community! you can check also my blog, for all kinds of subjects: robert-justme.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere