[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 18 mai 2012

O reparatie absolut necesara

As vrea sa fac o reparatie absolut necesara. In emisiunea Sinteza Zilei am facut o afirmatie incorecta. Am spus ca Europa Fm este singurul post de radio care a difuzat Copilul care alearga catre mare. Nu este adevarat. Ma gandeam la cu totul altceva si mi-a scapat aceasta afirmatie.

Vreau acum sa cer scuze radiourilor nedreptatite de cele rostite atunci si care au difuzat acest cantec. Ma refer la Radio Romania Actualitati, National Fm, Click Fm,City Fm si toate celelalte radiouri din tara sau din Bucuresti pe care omit sa le mentionez nu cu intentie ci pentru ca n-as putea sa le cuprind pe toate intr-o lista intocmita din memorie.

Fiecare dintre aceste radiouri a adus o contributie foarte importanta la raspandirea muzicii Vama si este de datoria mea sa le multumesc si sa regret o greseala pe care sper ca aceste cateva randuri oneste o vor repara.

11 comentarii:

  1. Buna ziua, Tudor! Sunt profesor in Colegiul Tehnic Media din Bucureşti si sunt unul dintre fanii tai infocati. Iubesc muzica ta si cred ca tu faci pentru elevi mai mult decat au facut multi dintre ministrii care s-au perindat prin sediul ministerului din strada Berthelot. Vreau sa accepti invitatia mea de a participa la o intalnire cu absolventii din colegiul nostru. Cred ca ar fi o intalnire pe care ar tine-o minte toata viata. Iti multumesc pentru toate clipele in care am plans sau am fost fericit ascultand muzica ta.
    Cu stima, profesor Daniel Mălăelea

    RăspundețiȘtergere
  2. multam fain Tudor, chiar daca eu nu m-am simtit nedreptatit - am patit-o muuult mai rau cu suie paparude pe vremea cand lucram la guerrilla - ..
    Mircea Oculeanu
    Music @ Stuff
    Click FM

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Kiss Fm? aa..scuze,uitasem ca acolo e doar popcorn

    RăspundețiȘtergere
  4. Tudor, esti un OM deosebit, putini isi mai cer scuze in ziua de azi. Sper sa gasesc si luna viitoare albumul tau pe piata in Tg. Mures, acum din motive financiare nu -l pot cumpara cu ziarul prin care l-ati promovat. Felicitari si sa se bucure cat mai multa lume de muzica voastra. Te pup, Tudor

    RăspundețiȘtergere
  5. Era oarecum premiera pentru Europa fm (cred ca erau mandri de pulicitate).

    RăspundețiȘtergere
  6. ... nu cred ca era o greseala prea mare daca este sa ne gandim pe cati nedreptatesc ei cu grilele lor facute de catre marketeri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Tudor, esti unul din artisti mei preferati, te felicit pentru muzica ta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudy...:) esti cel mai tare tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place muzica ta, cred ca ca esti un muzician desavarsit care poate sa faca muzica pentru suflet, trup si minte.Continua sa faci muzica care te reprezinta si cu siguranta totul va veni de la sine.
    Auras

    RăspundețiȘtergere