[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 24 august 2012

Delta

Excursia in Delta a fost pentru mine un moment aparte anul asta. S-a intamplat intr-un moment in care eram extrem de obosit si aveam nevoie disperata de un refugiu. Un loc in care sa fie liniste,  sa-mi  pot concedia gandurile, sa nu existe "trebuie". Acest loc s-a dovedit a fi Sf. Gheorghe. Delta este o resursa inepuizabila de frumos( ce limbaj de lemn). Mi-ar trebui ani sa bantui pe canale, pe grinduri, sa-i vad toate lacurile, sa cunosc satele presarate din cand in cand pe uscat. Momentul intalnirii Dunarii cu Marea la Sf. Gheorge, moment pe care nu l-am fotografiat, ramane poate cea mai puternica amintire din aceasta calatorie.Fotografiile cele mai frumoase sunt cele pe care nu le declansezi. 

Intr-o zi ma intorceam cu doi prieteni buni de la mare. Avem noi un drum pustiu si frumos pe care il foloseam cand autostrada nu era terminata. Se lasa apusul si treceam in viteza printr-unul din satele dobrogene de pe drumul national. Priveam cu totii apatici catre curtile oamenilor. Deodata, intr-una din ele care avea si cateva capite de fan am vazut ca prin vis iluzia unui cal care s-a ridicat pe doua picioare. Statura lui s-a suprapus peste soarele rosu. Atat de repede s-a intamplat incat a parut o iluzie. Una din imaginile pentru care trebuie sa fii norocos si foarte "pe faza" ca sa le surprinzi. 

In sfarsit, aveti mai jos cateva momente din Delta care mi s-au parut importante intre sutele de fotografii pe care le-am tras dupa care le-am sters. 


















12 comentarii:

  1. Tu esti un fel de handyman!! Faci poze minunate,canti minunat,compui minunat,scri minunat,joci minunat...|arati minunat| ce-ti mai trebuie?!

    (ti-am scris si pe facebook)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit cu greu imaginea fetei in boxeri si tricoul alb. Ca atare, uite ce a iesit: http://www.youtube.com/watch?v=FNoSj_ccKQQ&feature=youtu.be

    Te pup si te imbratisez cu drag!

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare mie sau imaginile sunt de pe plaja din Sahalin?

    RăspundețiȘtergere
  4. deocamdata delta mai rezista dar daca nu o protejam nu o sa mai avem cu ce ne mandrii

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbe poze...ma intreb cat de profesional este aparatul foto..

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe fotografiile si locurile... Cand ne incanti cu un videoclip facut in Delta? Poate daca s-ar face mai multe clipuri muzicale in Delta... s-ar atrage atentia si catre problemele din acele locuri....

    RăspundețiȘtergere
  7. va rog dati voturi aici http://castiga.eu/concurent-Eldinumbra.html ia doar 2 secunde

    RăspundețiȘtergere
  8. Pozele cele mai frumoase sunt ca amintirile cele mai prețioase: nu ai nici o mărtuie a lor.

    RăspundețiȘtergere