[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 27 martie 2015

Tribul

Orice cuvinte scrise sau spuse despre Tribul un film într-o lume de surdo-muți în care nu se rostește niciun cuvânt dar se spune aproape totul despre natura umană n-ar face decât să mă împingă în derizoriu așa că în ciuda pornirii de a urla în gura mare despre forța și profunzimea acestui film mă rezum să tac și să vă să pun atât: nu ratați o peliculă care revoluționează - dacă se mai putea - tot ce știam despre cum se spun poveștile pe ecran.

Un ultim amănunt. Ce ironie că un film care vorbește despre micro-oligarhie este finanțat de unul dintre cei mai mari oligahi ai Ucrainei prin Fundația Rinat Ahmetov. 





6 comentarii:

  1. De acord!Iata o superba surpriza de paste:
    http://olx.ro/oferta/superba-surpriza-pat-cu-saltea-noi-ID3hUg9.html?action=show&id=48596849&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150329-[diplayLink]-8923267@1-20150329122638

    RăspundețiȘtergere
  2. Tractari auto nonstop 24/7 0761419418
    Platforma auto


    https://www.facebook.com/acumtractari
    http://tractari-auto.tpts.ro/
    https://plus.google.com/117129100524683657483

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant ... o sa ma uit si eu la film ...

    RăspundețiȘtergere
  4. www.topfilmenoi.biz
    www.online-subtitrathd.biz

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și doctorul Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Am fost sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere