[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 24 aprilie 2007

LATEST NEWS

Constantza venim!!!Cu Biloxi Blues si Biloxi ARMY PARTY maine(miercuri)!!!In sfarsit la mare!!!In curand pe blog o poveste despre Rolling Stones si RADIO BLOG for happy ears!

3 comentarii:

  1. "In sfarsit la mare!!!" Cu cat entuziasm si nerabdare spui asta :) Si mie mi-e rau dor de mare, o visez, iar cateodata plang de dorul ei... si, intr-o oarecare masura, esti vinovat. Muzica ta m-a invatat sa iubesc marea. When you will first put your feet down on the sand, please, think of me, just for a second.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa faci poze multee :) eu o sa ajung la mare de abia sambata si as vrea sa stau pana miercuri, daca ar fi si vremea frumoasa ce bine ar fi :X ... singura noastra scapare sa ramanem toti la MARE sa fi la mare, sa asculti Vama si sa mai ai si cativa prieteni cu tn, ce altceva poti s mai ceri de la viata?!? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. pana acu 2 ore ma gandeam sa iti pov o intamplare hazilie petrecuta azi la liceu, dar am vazut ultimu tau post si am stat putin pe ganduri... dar e pacat d idee, deci: Aveam o ora libera si cu cateva colege ascultam mel "vara asta" si ne aminteam cum faci tu la concerte langa noi niste colegi vorbeau de Basescu, daca erau pro sau contra... sau cum ar fi sa fie Becali presedinte, la care o tipa, da cum ar fi sa fie Tudor Chirila presedinte?!... i-am raspuns k, sincer cred k ar demola toate blocurile si ar extinde orasul Constanta, ca sa ne mutam toti la mare chiar ar fi tare... a fost amuzant :) a fost m hazliu live, dekt cum am pov eu :)

    RăspundețiȘtergere