[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 29 ianuarie 2008

Studio Stress.

Suntem in studio. Eu, intr-u fel de living rooom la etaj unde sunt birourile si bucataria. Eugen trage chitara la parter. Sunetistul notstru seamana cu Elton John. Se sta mult la chitara. se cauta cel maibun ton: mai murdar, grungy si punk in acelasi timp. Aseara am mancat la un japonez- all u can eat. Sushi, sashimi, aripioare intr-un sos dulce picant, costite la fel. Am baut si sake. Nu exagerat. Nu prea vedem Budapesta pentru ca se sta mult in studio. Raul a tras si el clapele. S-au imprimat si tobele si basul. Mai sunt eu cu Eugen. Vocea e ultima. E foarte calda atmosfera de aici. Ne facem ceaiuri, cafele singuri, comandam mpancare de la un delivery si muncim "pe sarma". totul are un aer de big happy familly working iar oamenii sunt fort, asa e draguti. Nu par sa vrea Ardealul de la noi, desi noi am fi dispusi sa incasam ceva bani pe el:)) Dar ei par interesati de altceva. Sa-si faca treaba bine. Maine mixam piesa daca apucam de terminat totul azi. Dan e forte multumit de sunetul de bass. Patronul hotelului, un domn gras cu mustati personale, e foarte incantat ca ne gazduieste. Ieri dupa studio ne-a asteptat cu palinca, sa celebram piretnia romano-maghiara. Spune ca atata vreme cat suntem europeni, e bine. Fuck America, asa zice, apoi ne toarna palinca. I amp a jazz colector,zice. Igen,igen,aprobam noi. E frig. Revin mai pe seara poate. Succese...va doresc.

15 comentarii:

  1. am facut si eu cunostinta cu tanti palinca (tanti avea deja 60 de grade), acum cateva saptamani..si am aflat pe propria-mi piele ca palinca 'can be addictive' mai greu primul toi..apoi trai neneaca!!..brusc te trezesti a doua zi sau a treia...dupa caz
    asa ca.. mai usureanu' cu palinca si burta pe...hmm..aaaa..mixere chitari micofoane..alea alea

    mult succes si sa va intoarceti cu ceva care sa va placa voua in primul rand :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ne placa noua, in primul rand. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ideal e sa placa ambelor parti.... dar dc formatiei nu-i place...atunci ce pretentii sa mai aibe de la "the others"? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. da....fuck amerika;...vorba ta: "amerikanii-s de vina, f..."

    RăspundețiȘtergere
  5. “Fuck USA, Fuck NATO, Fuck Bill Clinton şi p’ăia de la Bucureşti. Asta e gara mea!" :)) sau mai degraba "UN-gar-I-a mea!".
    "Good night and good luck", my friends!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deabea va astept...la cluj....

    RăspundețiȘtergere
  7. azi eram la examen si mi`a zis un prieten un banc cu unguri;)...un roman si un ungur se intalnesc cu pestisoru de aur care se ofera sa le indeplineasca cate o dorinta fiecaruia. Incepe ungurul. "vreau sa faci in jurul ungariei un zid mare de 10 metri ca sa nu mai intre romanii in Ungaria" Zis si facut. Romanu intreaba "auzi pestisorule are zidu geamuri?" "nu" "da` are usi sau porti ?" "nu " Atunci umple inauntru la zid cu apa " ;))...mie mi`a placut desi mi`a placut si Budapesta asta toamna;)

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt noua pe aici...de aceea nu o sa-mi permit sa comentez...maine am timp:D...vreau doar sa stii ca apreciez foarte mult muzica voastra si mai ales versurile:X...bafta la inregistrat:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Tudor, esti un dragutz si un artist si ma enerveaza ca opiniile astea isi pierd din valoare si intensitate, fiind multe si la fel.

    RăspundețiȘtergere
  10. numai fete pe aici :) eh..asta e ..primul baiat:

    sincer mie nu mi-a placut prestatia ta de la studentiada iasi, din noiembrie..atunci v-am vazut ultima oara... (acum sariti-mi toti in cap)

    RăspundețiȘtergere
  11. bogdane....sinucide`te tata. mai sunt 2 baetzi

    RăspundețiȘtergere
  12. fetele sunt mai vorbarete decat baietii, dar sunt si ei pe aici :)

    vrem concert pe 16 febr :D ( sa ii cantam cuiva la multi ani ) si sa sarbatorim clipul de la Pe sarma :)

    RăspundețiȘtergere
  13. bogdane...ti s-a parut ka sunt femeie...??? io avea io un suflet angelic, da' nici chiar asa....
    poza nu e destul de convingatoare...???..ioi

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea, sustin ideea cu concertul pe 16 februarie! :-"

    RăspundețiȘtergere