[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 23 martie 2008

Interviu cu Chirila. What's next?

Am acordat un interviu revistei eva.ro legat de album, "Pe sarma" si alte cateva subiecte. Consemanerea lui mi se pare superficiala si pe alocuri infantila dar nu am de gand sa le predau jurnalistilor lectii de stil si scriere. Altminteri interviul are o oarecare consistenta. Il puteti citi aici

9 comentarii:

  1. citez:"...Cei doi au o "viata" foarte agitata: dau interviuri, apar in emisiuni la tv, vorbesc la radio si au propria lor pagina web: www.vamamusic.ro." (Henry si Wannabe)

    ..deci ..i-ai dat jos de pe sarma :(

    adia le-ai distrus mica lor fericire :(

    RăspundețiȘtergere
  2. io zik ka ai putea face un sondaj referitor la numele viitorului album...
    mie mi-ar placea..."Undeva in Vama"...

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie tot "undeva in vama" :D

    RăspundețiȘtergere
  4. pai yo cred ca le ia interviu acolo pe sarma ;)), chiar faina povestea

    RăspundețiȘtergere
  5. ''A fost aleasa pentru a-i face videoclip pentru ca ne-a placut noua foarte mult si credem in potentialul ei comercial''

    Eu sunt chiar curios daca vorbele tale au sunat asha :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai fost super tare in emisiunea Mihaelei Radulescu, ma bucur ca ai luat-o la dans si ca ai invartit-o pana a ametit :)) ar trebui sa faca o emisiune numai cu si despre Tudor Chirila ( si echipa lui )pentru ca aveti multe de spus, de cantat si merita!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Sarma e ceva simbolic, nu o lua asa la propriu, e o metafora, chiar nu te-ai prins?!";)
    Undeva, Wannabe e indragostita de Tudor. Ma intreb cine nu-i?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. "Pe sarma" e mai potrivit, ca si nume de album, deja are o rezonanta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Se fac vreo doua ore de cand ma tot joc de-a "v-ati ascuns" printre post-uri si commentarii. Interesante, sa zic. (Interesant zici cand n-ai altceva e spus, o stim cu totii) Poate, oarecum, sub asteptarile mele. Dar aici e greseala mea - aveam ceva "asteptari". O sa ma las, totusi, de sporturi din astea extreme. Cu toate astea, nu am putut sa ma abtin sa nu intervin, cumva, sa nu imi las o cat de mica amprenta. Si am vazut ideea asta de interviu. Si am zambit. Imi amintisem de mine, de "tineretea" de acum vreo doi ani cred, sau poate mai putin, ce mai conteaza, reusisem sa rezonez cu ceva, cu orice. Dar nu, tac, ma abtin, sa nu zic iar vorbe goale, cu totii le uram. Sa ma explic - acum ceva timp, mi se pusese pata sa scriu, sa public, sa fac o diferenta, sa fiu EU exceptia de la regula, sa...nici eu nu mai stiu ce. Tipic feminin - vrem sa conducem lumea dar ne pierdem pe drum in vreun magazinas si lasam balta orice plan. Cam asa a fost si la mine. DAR, inainte de asta, apucasem sa dau sfoara-n tara ca vreau sa scriu, primisem oferte, trecusem de probe...si aici vroiam sa ajung de fapt. La probe. Una dintre ele a fost sa imi imaginez un interviu cu un personaj real, care sa prinda la public, pe care sa il apreciez, chestii din astea. Un fel de “eu intreb - eu raspund”. Un joc de rol care m-a ajutat mult in viitor. Dar asta e deja alta poveste. Anyway, interviul s-a numit "Chirila jr, portretul unui artist". Eu m-am intrebat, eu mi-am raspuns. Nu a fost usor de scris. Dar a prins, a placut; n-a vazut insa niciodata pagina revistei. Normal, doar nu era real. Daca vrei sa il vezi, anunta-ma. You'll find a way. Eu zic ca merita. But I dream for nothing.

    RăspundețiȘtergere