[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 8 martie 2008

Jojo

Aseara a gatit Jojo.Nu, nu Jojo iubita prietenului meu Tzeava, Jojo tehnicianul nostru.Raul si cu mine am decis ca suferim de stress post-studio si ca nu mai putem sa mergem la market sau sa gatim. Asa ca Jojo si-a asumat sarcina bucatariei de ieri seara. Va spun sincer ca nu am mai mancat de mult asa bine. Peste alb cu sos de lamaie,usturoi si vin alb garnisit cu felii de banana ninse cu piper...si inca niste smecherii pe care le-am simtit dar n-am putut sa le definesc.

A fost un regal si inca o data un fel de mancare pregatit sa reziste in orice resturant fin..Va jur...Si am mancat in Asia recent,pretios, delicat,extravagant. Am decis ca experienta budapestana nu mai poate continua fara meniul de ieri seara dar Jojo, constient de succes, se lasa greu. I-am spus ca nu mai pot inregistra, pentru ca gandul ca nu voi mai gusta din pestele alb imi inunda gura in fata microfonului si nu se mai naste nici un sunet si-o sa stam aici pana cand vom traduce Molnar Ferentz la perfectie si discul tot nu-l vom fi terminat. Jojo va trebui sa capituleze ca trebuie s-ajunga acasa ca sa deschidem o varzarie prin regie.

6 comentarii:

  1. cine zice ca barbatii nu se descurca si singuri? ha? ha? nu aud!! mai tare!!!

    bravo baieti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Serviti-l si pe dl Anthony Bourdain ; )

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca Clopo si Prepe sunt gelosi acum :))

    RăspundețiȘtergere
  4. =P~...yami-yami suna bine meniul servit...m-ai aveti de inregistrat?knd veniti in tara?knd aveti urmatorul concert?cum suna "Fat-Frumos"?ioi...scuze prea multe intrebari?:d...no bine...spor acolo

    RăspundețiȘtergere
  5. Pestele este singurul preparat la care nu pot rezista .. Jojo ne poate transmite reteta? Pls. Thks a lot. Dar doresc un articol distinct. pentru a-l promova pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. In mitologia greaca si latina, Afrodita si fiul ei, Eros, se spune ca urmariti fiind de Tiphon, s-au transformat in peste si si-au legat cozile pentru a nu se desparti...

    RăspundețiȘtergere