[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 30 martie 2008

Multumim Timisoara. Hello Budapesta.

A fost frumos ieri la Timisoara. Am cantat mult. Aproape toate piesele noi. Mi s-au parut foarte bine primite. In special Cartitza si Undeva in Vama. Multumim calduros grupului din fata scenei care a dat un plus de viata intregului concert. Si noua, multa energie. Timisoara nu se dezminte. Un public atent, entuziast si inteligent.

Acum la nici 24 de ore dupa cantare suntem in studio la Budapesta. Ultimele modificari. Am venit doar eu si cu Raul. Stam pana joi cand revenim la Timisoara in Club Heave. Oare veti fi la fel de multi si la fel de buni?

PS. La sase jumate dimineata m-am injurat rau cu niste englezi beti morti care se harjoneau in fata usii mele. Am folosit cu succes " shut the fuck up i'm tring to get some sleep " iar ei nu s-au lasta mai prejos cu "take it easy man we're havin fun". Ne-am injurat si ne-am calmat. No sleep at all in the end!!

13 comentarii:

  1. Salut! Vreau sa ti multumesc pentru o seara speciala(timisoara, the note) in care mai ca imi venea sa l bat pe unul de langa masa mea, beat crita care urla intruna si nu reuseam sa inteleg versurile noilor melodii. Am crezut ca am trecut de etapa "nu am chef azi", de mult timp, de prin anul I de facultate dupa ce tot liceul mi am nenorocit casetofonul "forjand" o caseta cu primul vostru album. Ce vremuri...si ca tot am devenit nostalgica acum...im permit sa amintesc aici un concert la timisoara, in piata Operei, evenment dupa care am stabilit clar" Tudor este un geniu".Era turneul" Povestea merge mai departe"
    Dar, dupa seara trecuta- cu greu imi revin dupa un concert minunat. Am adormit fredonand undeva in vama, si m am trezit " iubind necunoscutul" .
    Si uite as am dat de blogul tau , cautand pe youtube , melodiile care le am auzit in premiera aseara.

    PS. Frumoasa sapca. Am si eu una asemanatoare din Irak.. .de la fratele meu plecat in razboiul altora. Iti multumesc ca existi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce scriu aici nu are leg cu post'ul dar nu stiam unde sa scriu:-?? deci. e 9:35. de la 8.47 sunt pe blog. am citit aproape toate post'urile. am ajuns pe la aprilie 2007. nu mai vreau sa'ti zic decat..k iti multumesc pt blog. pt k scri mereu cate ceva. pt k nu sunt simple bla bla bla'uri. pt k vin din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudore, in Kristal n-ati cantat "Undeva in vama" :(
    spor cu noul album
    P.S. Cretzu...ala din fata

    RăspundețiȘtergere
  4. da, a fost frumos concertul :D
    s-a auzit ft bine, prin tel ;))

    mai intrebi? normal ca o sa fie la fel de bine, chiar mai bine... :D o sa fie un pic din gasca dementa de pe blog ;))

    tot 18 melodii sa cantati :D si ai promis 17 ani infinit pt Timisoara, nu uita :)

    ps: vrem afterparty special cu ce ati inregistrat in Budapesta :-"

    RăspundețiȘtergere
  5. Tuturor ne-a placut enorm de mult!!!
    Totusi singurul regret e ca n-ati cantat Epilog :(
    De altfel te-am si intrebat la sfarsit.
    Oricum, a fost mai mult decat frumos la Timisoara, ati fost mai mult decat extraordinari.

    P.S.: Multumim si noi, cei din primul rand, ca ne-ai mentionat pe blog :">

    RăspundețiȘtergere
  6. Super concertul!!! Sper sa fie mai dese la Timisoara...De ce joi in Haven? Vineri lucram de dimineata...N-am auzit Bed For Love

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc tu !
    I drove throughout this country just to be in Timisoara at The Note to see you and listen to your songs and discover your music.
    You are special, really.
    Your songs are not only great in the sound and in the style, but intense and touching.
    Thank you, you took me to a new dimension of feelings and life
    Waiting for your new album with a lot of impatience!!!!!
    Elena, Milano

    RăspundețiȘtergere
  8. super genial concertu de mult nu m-am simtit asa de bine!va multumesc:-*!timpul pt runda a 2,genial va vad de 2 ori intr-o saptamana,acu am luat salaru si imi invit toti prietenii la concert vama...iures!succes,pt un concert la fel de reusit!Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. hey:)...concertu a fost superr. m-am simtit extraordinar am cantat pana am ramas fara voce, am dansat pana nu mai m-au tinut picioarele:)). iti multultumesc pt tot!!!

    PS. Am strigat in mijlocul concertului "te iubesc" eram undeva mai in spate:)))....succes cu noul album:*

    RăspundețiȘtergere
  10. hey:)...concertu a fost superr. m-am simtit extraordinar am cantat pana am ramas fara voce, am dansat pana nu mai m-au tinut picioarele:)). iti multultumesc pt tot!!!

    PS. Am strigat in mijlocul concertului "te iubesc" eram undeva mai in spate:)))....succes cu noul album:*

    RăspundețiȘtergere
  11. hey:)...concertu a fost superr. m-am simtit extraordinar am cantat pana am ramas fara voce, am dansat pana nu mai m-au tinut picioarele:)). iti multultumesc pt tot!!!

    PS. Am strigat in mijlocul concertului "te iubesc" eram undeva mai in spate:)))....succes cu noul album:*

    RăspundețiȘtergere
  12. hey:)...concertu a fost superr. m-am simtit extraordinar am cantat pana am ramas fara voce, am dansat pana nu mai m-au tinut picioarele:)). iti multultumesc pt tot!!!

    PS. Am strigat in mijlocul concertului "te iubesc" eram undeva mai in spate:)))....succes cu noul album:*

    RăspundețiȘtergere
  13. hey:)...concertul a fost super. m-am simtit extraordinar am cantat pana am ramas fara voce, am dansat pana m-au lasat picioarele:))...iti multumesc pt tot!!!


    PS. Am strigat in mijlocul concertului "te iubesc" eram undeva mai in spate:))...te pup si mult succes:*

    RăspundețiȘtergere