[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 11 martie 2008

Printre randuri...

Cand lucram la Am sa ma intorc barbat spre finalul disculuia fost o perioda in care am ramas lefteri. No fuckin money. At all.
Mi-aduc aminte ca atunci Jojo mi-a imprumutat cincizeci de mii de lei(vechi). Au fost vreo trei luni fara concerte si munca la un proiect, zic eu fara multe precedente (muzicale) la noi. Desi saraci nimeni nu a parasit trupa. Nimeni nu paraseste o trupa care merge...Asa cred...Cel putin nimeni din acel colectiv...

14 comentarii:

  1. asa e a fost un album genial. tin minte ca eram clasa a 12a si cand il ascultam mi se facea pielea gaina gandindu-ma ca daca nu intru la facultate armata ma mananca. Si acum cand il ascult(cam o data pe luna) mi se ridica parul de pe mana, si imi amintesc de liceu. Asteptam filmele promise!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, ai o promisiune de respectat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer trupa vama m-a dezamagit. multe promisiuni, insa nimic concret. videoclip, album....cuvinte. tudor daca citesti asta iti dau un sfat: lasa povestile si alte chestii si canta, canta, canta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. prima data mi`a fost frica sa ascult albumul . nu stiu ce simteam . dar au fost ultimile piese made by VAMA VECHE auzite .
    iar dupa ce am avut curaj sa incep sa ascult melodiile( incepand cu instructia 1 si 2 ) cateva luni de zile numai " trenu pleca .. iar maica`sa plangea ... " stiam .
    da ... s`a intamplat in cls 8 sa aud prima data " am sa ma intorc barbat "
    m`a pus pe ganduri treaba asta cu armata si mi`a povestit tata toate aventurile lui .
    si tin minte la tv acu 3 ani , la stiri cum aratau ultima generatie pentru care armata era obligatorie . a fost chiar emotionant .

    RăspundețiȘtergere
  6. Epilogul e frumos... si FERICIRE...

    RăspundețiȘtergere
  7. album la si ala nu o sa se mai faka foarte kurand in Rom.
    fabulos....

    RăspundețiȘtergere
  8. ai atatea amintiri legate de vama veche, ati fost impreuna atatia ani, impreuna ati creat niste albume extraordinare. atat de multe piese care vor ramane mereu in playlisturile atator oameni, pentru ca sunt atat de multi care va admira muzica.

    si de ce trebuia sa se intimple ceea ce s-a intimplat? noi atat de mult ne plangem ca s-a destramat vama veche, ca nu va vom vedea live mai mult.

    dar pentru tine probabil e mult mai dureros, sunt amintiri care nu pot fi uitate. si multe amintiri despre piesele pe care nu le mai poti canta publicului.

    RăspundețiȘtergere
  9. am sa ma intorc barbat.....indraznesc sa spun ca a fost cel mai bun album al vostru,in vechea formula.pe cand concerte cu melodiile noi?la cluj...?nu ne lasati sa asteptam prea mult:P

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte bun albumul, nu neaparat cel mai bun, dar sigur cel mai iesit din comun. Cat despre faza cu lipsa fondurilor...asta e, toata lumea mai are momente ca asta. Ma refer la "lumea" noastra, nu la lumea celor care au cate un "bed of money". Bine ca ai avut de la cine sa iei chiar si aia 50.000 - better than nothing. Referitor la celelalte commenturi de pe aici...nu vad legatura postului cu despartirea trupei Vama Veche. Eu zic asa: ce a fost a fost, a fost frumos cat a durat. Dar e frumos si acum si cred ca o sa fie frumos si de acum inainte. Chiar nu vad despartirea asta ca ceva tragic, o vad ca un nou inceput. Asa ca..."let there be music".

    RăspundețiȘtergere
  11. genial albumu' :X:X:X
    ...atatea amintiri..

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut la National "Am sa ma intorc barbat", si la sfarsit plangeam in hohote. Nu-s cine stie ce mare fana, dar mai mereu, ascultand melodiile voastre [tale] m-am surprins cumplit de emotionata.

    Ce-a fost, a fost. Povestea merge mai departe. Oricum, oricand.

    RăspundețiȘtergere
  13. ce antiteza evidenta...limitele stramte ale bugetului si spatiul nelimitat al imaginatiei.
    e mai usor sa iti imaginezi pe "stomacul gol" decat pe stomacul plin.in momentul in care esti satul parca ti-e si lene sa mai creezi ceva. ai deja de toate.

    RăspundețiȘtergere
  14. @aurel: mda... easy for you to say..

    RăspundețiȘtergere