[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 28 martie 2008

To summit or not to summit?

Sunt de acord cu andreea ca reusim sa alunecam in derizoriu chiar si cu prilejul unui eveniment de importanta "summit-ului" NATO. Media noastra si redactiile de stiri reusesc sa nu spuna nimic despre programul si semnificatia sedintelor si rundelor de lucru.In schimb, reflectam din plin lucrarile din Piata Victoriei si situatia parcarilor. N-am auzit vorbindu-se despre scutul antiracheta, noii membrii ai aliantei sau pozitia Romaniei in actuala structura.Ma rog...doar traim pe langa stiri de atata vreme...mai importante pentru Romania sunt nuntile si botezurile....

12 comentarii:

  1. suntem prea mici sa ne dam cu parerea in problemele lumii...desi daca ne uitam in trecut...si de ce nu chiar in prezent... avem o asezare geografica care ne-ar da tot dreptul(poate chiar mai mult)sa avem un cuvant mare de spus in toate deciziile care se iau... de la noi s-a hotarat soarta celui de al doilea razboi mondial... si pana la urma suntem in coasta rusiei... dar e mai "placut" sa pupam cateva dosuri si sa lasam deciziile altora... cat despre nunti si botezuri... trebuiesc tinute sus pentru momentele cand nu sunt stiri importante (asa numita "teorie a prunelor pisate" )

    RăspundețiȘtergere
  2. In Romania mai importanta este bricheta aia aruncata la nenorocitul alal de meci. Ce scut anti racheta. Astea sunt glume pentru noi. Din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  3. He,he...Cred ca mai degraba ne complacem in a crede ca suntem mici, neinsemnati. E mai comod pentru unii, profitabil pentru altii, nu? Pe termen lung insa, aceasta "dulce" lene interioara ne afecteaza pe toti. Ma intreb deseori daca nu cumva faptul ca nu primim acest gen de informatii (scut, etc) tine de noi. Eu m-am cam saturat de mentalitatea resemnarii. Chiar fiecare dintre noi conteaza si fiecare este responsabil pentru ceea ce se intampla in jur si cu el. Daca vom realiza asta, probabil ca nu vom mai fi jigniti cu povesti despre parcari, nunti si botezuri :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogger younona spunea...

    Mass-media manipuleaza in asa fel populatia incat sa acorde mai multa importanta lucrurilor care nu necesita asa multa implicare.Si putini sunt cei ce fac lucruri pe care le pot face azi,marea majoritate le lasa pe maine, asa ca sa nu ne mai plangem de ce s-a ajuns aici.Si daca cineva incearca sa ne,,alerteze,,de ceea ce se intampla in jurul o sa i se raspunda intr-un fel..dar nu prin fapte concrete,si iar ajungem la indiferenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. nop... mass media nu manipuleaza... nu are nici un interes... ceea ce fac fac doar pentru audienta si totodata bani (in cele din urma pentru bani se face totul...) si audienta nu aduce in prim plan interesul tuturor...ci doar crimele, relatiile intre persoane publice,etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. ... si totusi, ce a fost asa de rau la comentariul meu? Credeam ca link-ul e spre pagina fanei voastre de 18 ani (mi s-a parut un gest frumos sa o adaugi pe lista) si s-a deschis pagina vedetei tv (cu acelasi prenume).
    Dar e blogul tau si esti liber sa faci ce vrei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok faptul ca summitul este un eveniment important nu contesc in schimb autoritatile nu au avut deloc consideratia sa recunoasca ca nu sunt in stare sa coordoneze un astfel de eveniment .....adik blochezi atate artere principale ,faci repetitii incerci sa iasa totul bine dar in ziua cu summitul toatalumea o sa injure si o sa fe un mare haos pentru ca nu a fost organizat cum trebuie

    RăspundețiȘtergere
  9. E bine ce faci tu aici...prinde. Singurul repros e ca nu pui spatiu dupa .(punct). Ca regula de redactare asa e corect. Numai bine si tot respectul

    RăspundețiȘtergere
  10. La noi la liceu (adica la Sincai) a venit cineva sa ne prelucreze in legatura cu summitul. Am asistat vreo ora la dezbateri si a fost interesant. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. sincer mie mi se pare ca fac prea multa publicitate acestui summit.poate ca i se cuvine dar tot mi se pare ca nu reusim sa ne integram. Crezi ca in alte tari in care a fost acest summit au pierdut oamenii avioanele? nu cred...numai ca la noi este o dobitocie in masa..din pacate acordam atentie numai chestiilor de hartie

    RăspundețiȘtergere
  12. ehhh..nu e chiar asa...sa ne gandim ca anii trecuti, peunde s-a tinut sumitul nato nu a existat culuar unic... ci au fost blocate strazi intregi...aeroporturi inchise total... hai sa nu aruncam cu vorba aia romaneasca "ca la noi la nimeni" ca nu e chiar asa ;)

    RăspundețiȘtergere