[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 24 martie 2008

Vodafone Romania. Un pas inapoi?

Din luna decembrie prezentarea proiectului Vama - noul disc- si-a facut loc in casutele de mail are diversilor "marketingi" de prin Vodafone Ro. Proiectul este inedit prin faptul ca Vama ar fi fost primul disc al unui artist roman lansat prin sms timp de doua saptamani dupa care ar fi urmat distributia clasica in magazine. Utilizatorul ar fi dscarcat fisiere waw. nu mp 3 in urma unui sms cu un cost de 3 euro. Campania intreaga era orientata pe "digital" si "mobil" intr-o vreme in care trebuie sa ne adaptam pietei de muzica in continua schimbare. Nici pana acum nu am primit un refuz oficial si argumentat la propunerea noastra reprezentata de un ppt. cu multe slide-uri. Ieri aflu de pe hotnews ca Madonna isi lanseaza discul pe telefonul mobil in reteaua Vodafone. Sper ca marketingii de-aici sa nu se opuna acestei miscari de piata:))

Asta e mai bagam o fisa si mergem inainte!

9 comentarii:

  1. Poate au fost prea multe slide-uri. Nu era mai simplu un sms?

    RăspundețiȘtergere
  2. “Mami” si “Tati”




    Ce se intampla cand o mama afla ca unicul ei motiv de a trai, copilul sau, are cancer?

    Ce simt niste parinti atunci cand ingerul primit de Sus traieste clipe cumplite la numai 2 ani de viata?

    Prea putini dintre noi stim raspunsul la aceste intrebari!



    Iunie 2005
    Matei s-a nascut pe 13 Iunie 2005, atunci cand parintii Luminita si Cezar isi doreau cu ardoare acest “DAR AL LUI DUMNEZEU” (pentru ca in traducere, Matei inseamna darul divin).
    Martie 2008
    In urma cu 2 saptamani, lui Matei, un copil fericit si zglobiu, i se face rau. Este dus de catre parinti la Spitalul Judetean Constanta. La o prima investigatie se presupune ca starea lui este cauzata de medicatia contra parazitilor intestinali, administrata anterior. Dupa o saptamana de internare la Constanta si fara nici un diagnostic, parintii lui Matei se hotarasc sa plece la Spitalul Marie Currie din Capitala. Medicii de aici stabilesc si diagnosticul: NEUROBLASTOM TORACIC CU METASTAZE OSOASE! Socul este mult prea mare pentru parintii micutului: in traducere, aceasta sintagma medicala inseamna o TUMOARE LA NIVELUL CUTIEI TORACICE.
    Refuzul
    Parintii refuza sa accepte cruda sentinta. Vor si o opinie din strainatate. Aleg Franta. Au aflat ca acolo este cel mai bun spital specializat pe aceasta problema medicala. Astfel, contacteaza Institutul “Goustave Roussy”.
    Alternativa
    Doctorii specialisti din cadrul clinicii franceze raspund familiei micutului Matei, oferindu-i sanse de supravietuire de peste 50% dupa interventia chirurgicala.
    Asteptarea
    Pana miercuri, 19.03.2008, parintii lui Matei vor afla diagnosticul final si data operatiei. Matei are nevoie de o operatie de autotransplant de maduva si inca o operatie de extirpare a tumorii din zona cervicala (extirparea va avea loc dupa 2 luni de chimioterapie, timp in care se asteapta o regresie a tumorii)
    Aceasta operatie va fi realizata numai daca VOI OAMENI cu SUFLET ne veti ajuta sa strangem banii. El are nevoie de peste 135.000 euro din cei aproape 200.000 necesari la inceput.
    Ceea ce traieste Matei acum nu se poate numi copilarie. Insa cu bunavointa si daruirea voastra, a oamenilor cu suflet, situatia se poate schimba.
    Timpul insa trece, iar Matei nu il mai are la dispozitie. Impreuna putem face ca viata lui sa reintre pe fagasul normal. Impreuna putem ajuta o familie sa aiba in continuare bucuria neasemuita de a fi PARINTI, de a li se spune “mami” si “tati”!


    SALVATI-L PE MATEI!

    CONT EURO: RO36BRDE410SV06575694100

    CONT RON: RO62BRDE410SV06576144100

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Tudor,

    As vrea sa te rog pe tine si Andreea, toti prietenii vostri daca il puteti ajuta pe acest ingerash de numai 2 anisori sa fie slavat!
    Sper ca mesajul meu sa nu te deranjeze...si poate chiar il va putea ajuta pe Matei..Iti multumesc anticipat

    P.S.A fost faina emisiunea de duminica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suzanne, cred ca trebuie mai multe detalii despre familie, numele doctorilor care l-au vazut pe Matei, numere de telefon ale familiei, si alte detalii care sa elimine orice urma de posibila suspiciune!!O rog pe Suzanne sa ne informeze!

    RăspundețiȘtergere
  6. ok eu pot sa trimit absolut toate analizele, buletinele parintilor, numarul de telefon al parintilor si absolut tot ceea ce este firesc sa se stie despre acest caz..insa fiind vorba de niste attachement-uri nush daca ma poti ajuta cu o adresa de e-mail unde sa le trimit.Adresa mea de e-mail este suzyaluikos@gmail.com sau suzanne.marinescu@tomisdev.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. 3 EURO pentru a avea fisierele wav este extrem de ieftin. singurul motiv de obiectie pe care-l pot vedea la Voda e ca nu le convine sa castige putin. la cumparaturi prin sms, providerii de telefonie pretind intre 45-65% din costul afisat de vanzator, ceea ce mi se pare strigator la cer.

    RăspundețiȘtergere
  8. Unii dintre cei car elucreza in marketing chiar nu au nicio legatur acu meseria asta. Daca ei nu inteleg mecanismul, nu sunt in stare sa trimita nici macar un raspuns, oricare ar fi el, macar ca asa este civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Propune acelasi proiect la Orange ca il iau sigur. Orange e mult mai orientat pe digital content in ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere