[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 15 martie 2008

Zeul se joaca cu multimea..



De multe ori imi amintes de el..Chiar si fara sa-i ascult muzica...

23 de comentarii:

  1. Stiu...si eu il iubesc...the show must go on...unfortunately...

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze for being offtopic dar 9lumina... draga... get a life :/

    RăspundețiȘtergere
  3. off:mai mult intuneric medieval decat lumina.
    bine ca nu sunteti mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te inteleg liana, really:))

    Chiar aseara vb cu o prietena despre el...

    RăspundețiȘtergere
  5. si nebunii la chirila pe blog. broooooother!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incep sa ma distrez. :))

    9lumina, fii sigura ca noi suntem mai fericiti in iadul nostru (cum ii zici tu) decat tine in... orice lume ai pluti

    RăspundețiȘtergere
  7. 6!lumina:
    crezi ca Dumnezeul tau ar fi bucuros sa vada cum ii nepretuiesti, batjocoresti copiii lui?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu nu are copii goi care fac din averi, cintareti,haine-zei! PENTRU TOATE AVERILE DIN LUME NU AS SCHIMBA FERICIREA MEA CU A OAMENILOR CARE SUNT IN IAD! PALAT IN FIECARE TARA DACA MI S-AR DA AS REFUZA, PENTRU CA MAI IMPORTANTE SUNT VALORILE MORALE SI SUFLETUL!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu umbriti memoria artistului suprem...Intr-adevar un zeu, cum spune si Tudor, care ni s-a aratat pentru a ne deschide ochii si destupa urechile...Pentru a impartasi din puterea divinitatii... Vreti sa acceptati sau nu, Mercury si Queen sunt legende..."Strigatul" lor l-a auzit o lumea intreaga si il reasculta generatii peste generatii, pe cand susotelile voastre(noastre) sunt de prisos...

    RăspundețiȘtergere
  10. 666lumina
    o arzi in balarii.

    raspunde la intrebare nu bate campii.

    iar daca n-ai raspuns las-o moarta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana acum am citit in tacere. Dar discutia asta cu credinta prea se taraie aiurea de cateva posturi pe fundu-i julit. Hei 9lumina did you have an obsession?

    RăspundețiȘtergere
  12. o doamne....incetati va rog cu lupta asta! domnule 9lumina...esti offtopic si nu are nicio legatura ce ai zis tu cu postul lui tudor! dak esti fanatic iti sugerez sa postezi pe forumuri religioase! nu sunt anti-crestinism sau mai stiu eu ce...din contra..am facut un liceu teologic,care mai e si catolic pe deasupra(deci pot spune ca am o educatie crestina solida),iar notiunea de "zeu" nu e utilizata aici ca erezie sau mai stiu eu ce manifest anti biserica!
    este pur si simplu vorba de admiratia pentru cineva care a realizat ceva in viata,cineva demn de laudat!
    asa...scuzati mica-marea digresiune...si eu imi amintesc de el...de spiritul lui...am crescut cu muzica lui..a fost,este si va ramane un artist desavarsit!

    RăspundețiȘtergere
  13. motanica ai mare dreptate ... toti cei care am crescut cu freddie in casti il consideram artistul suprem ... si sint convins ca pentru tudor a fost mai mult decit artistul preferat ... cit despre
    9lumina inseamna ca n-a iubit pe versurile lui freddie, inseamna ca n-a suferit la trecerea lui, inseamna ca n-a stralucit pe ritmuri de innuendo si ca n-a inteles nimic din mesajul lui ... inseamna ca n-a vazut mormintul sau, mormanele de flori si miile de mesaje ... iar zeii nu sint regretati, plinsi, aclamati, imitati ... snd zei ... iar freddie are o singura caracteristica de zeu ... este nemuritor prin muzica sa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place muzica si cultura,imi plac versurile lui Freddi,Abba, Elvis, Andrea Bocelli, Celline Dion... dar ii numesc simplu artisti!

    RăspundețiȘtergere
  15. ...si ai aprins vre-odata o luminare pentru el...? :) busted!

    RăspundețiȘtergere
  16. si acesta este visul oricaui artist....sa detina clipa in care toti il asculta si fac tot ce le cere orbeste....ma intreb ce au acesti zei ai muzicii de hipnotizeaza pur si simplu un numar imens de oameni...dar presupun ca de-asta sunt considerati zei nu? care e secretul?

    RăspundețiȘtergere
  17. 9Lumina, you so totally rock dude!!!

    si retine te rog - atitudinea unui crestin ar trebui sa fie in primul rand prietenoasa, intelegatoare, matura, modesta, vesela

    fii atent(a) sa nu adopti crestinismul din frustrare - pentru ca transformi crestinismul intr-o breasla

    RăspundețiȘtergere
  18. Freddie Mercury- DEASUPRA TUTUROR la figurat si din pacate azi la propriu- cum bine spunea Minculescu printr-un interviu. Si da, ZEII nu sunt nici in Iad, nici in Rai; ZEII sunt!

    RăspundețiȘtergere