[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 28 mai 2008

Adevarul din mijlocul zapezii

In mijlocul intinderilor nesfarsite de zapada se afla Adevarul. Sta acolo nemiscat sub forma unui stalp gros si inalt de sute de metri. De mii de ani Oamenii infrunta viscolul ce rascoleste zapada intinderilor fara capat. Inainteaza greu catre stalpul din centrul stepelor albe cu sclipiri de diamant. Viscolul le biciuie fatele dar ei nu se lasa. Se apropie de stalp si fericiti incep sa citeasca inscriptiile lasate de stramosii lor.

Cei mai indrazneti se catara pe stalp si citesc tot mai sus. Dar odata ajunsi in varf oamenii inteleg ca au citit doar o mica parte din rotunjimile stalpului. Unii o iau de la inceput imbratisand celelalte parti ale cercului. Altii renunta si se multumesc cu ce au invatat. Se spune ca singurul care poate citi stalpul in intregime e inca asteptat sa vina. Pana atunci Adevarul ramane o chestie de perspectiva. Nemiscat va domina intinderile albe dar oamenii tot vor face incercari disperate ca sa-i cuprinda inscriptiile.

Intr-o zi un profet s-a apropiat de stalp si a vorbit cu voce ca tunetul incat banchizele de ghiata au inceput sa vibreze. -Renuntati!! Privirile voastre nu au timp sa cuprinda stalpul acesta. Daca veti fi citit o parte o veti uita citind partea cealalta. Renuntati caci nu-i este dat Omului sa cuprinda Stalpul cu privirea si intelegerea.

Dar Omul nu va renunta niciodata...si Adevarul va ramane o chestiune de prespectiva.


PS. Acestea fiind zise, discul Vama este foarte bun pentru ca imi place in primul rand mie(cine sesizeaza vreo unda de aroganta e doar rauvoitor). Eu asta am citit pe stalp si sunt fericit. Restul sunt comentarii....

Va asteptam pe sase iunie ca sa va impartasim portia noastra de Adevar.

36 de comentarii:

  1. Venim cu draga inima sa ne impartasiti bucuria voastra:)..Abia astept show-ul ala pe care numai tu stii sa-l faci!!:)..te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase cuvinte...
    mai bine pui un countdown pana pe sase :)
    toata lumea e nerabdatoare

    RăspundețiȘtergere
  3. nSi noua ne place, si inca cat...de-abia astept lansarea care o sa ne placa cu siguranta pt ca o sa fie un show din seria celor cu care vama ne-a obisnuit (sau poate mai bun).
    Totusi, care e piesa care it place cel mai mult?
    P.S.: La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noua ne place, si inca cat...de-abia astept lansarea care o sa ne placa cu siguranta pt ca o sa fie un show din seria celor cu care vama ne-a obisnuit (sau poate mai bun).
    Totusi, care e piesa care it place cel mai mult?
    P.S.: La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceeasi chestie am auzit-o si de la Despot la lansarea Egon: "este un album care ne place in primul rand noua".
    Dar stau si ma intreb, oare este artist care sa creeze ceva care sa nu ii placa? Daca l-ai facut tu, e clar ca l-ai facut cu pasiune si ca iti place in primul rand tie...

    RăspundețiȘtergere
  6. "discul Vama este foarte bun pentru ca imi place in primul rand mie" - bine spus : )
    Eu va ascult ocazional si nu m-a dat gata (poate ascultat la momentul potrivit ...).

    RăspundețiȘtergere
  7. PS: mi-e dor de povestile pe care le scriai odata. Cand am inceput sa citesc, am crezut ca ai revenit la acest tip de post.

    RăspundețiȘtergere
  8. la multi ani!

    imi place mult albumul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuulti aaani! :hug:
    17 ani...infinit, huh? :P

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani!!! multa sanatate, multa fericire si putere de munca...:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Are ceva daca vin singur la concert?...nu cred.:)

    RăspundețiȘtergere
  12. LA MULTI ANI TUDOR !


    Sanatate si spor la cantat ! ^ ^



    HUGZ >:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. simtzi cand cva e foarte bun! so..imi e de ajuns o secunda de muzica de-a voastra ca sa imi dau seama ca tot ce cantatzi voi...e la un grad... sa zic asa....Mai mult ca perfect:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani Tudoooooor!!!!sa fii fericit...sa ne(te) bucuri cu(de) o lansare cum nu s-a mai vazut in Romania(cel putin:))

    nu uita sa te bucuri si de faptul ca ai atatea persoane in jur care tin la tine..nu numai ca artist,ci si ca persoana...esti fericit din punctul asta de vedere..chiar e un lucru mai mult decat important..si stim ca il pretuiesti;)

    Inca odata "LA MULTI AAAANI!!!"

    6 iunie...let's get the party started:>;let's sing...LET'S BE HAAAAPPY:):*>:D<
    numa d'ale faine!!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani Tudor!Sa ai parte`n viata de tot ce-ti doreshti...si multa multa sanatate!
    da....bine spus toata lumea asteapta ziua de 6....[sunt cam indiscreta de fel...:| si mi-as dori sa shtiu ce cadou ti-a luat draga noastra andreea.....:">] nu-i nevoie sa raspunzi dk nu vrei:))
    MULTA SANATATE!

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani Tudor.Sa ai parte in viata de tot ce iti doresti,de viata lunga alaturi de Andreea,fericire,sanatate si albumul asta speram sa iti si sa ne aduca cat mai multe bucurii.

    Inca o data la multi ani! Si ne vedem pe 6...>:D<:X:* Happy Birthday to you...Joyeux Anniversaire(stiu si franceza:) )

    RăspundețiȘtergere
  18. omg...imi curge nerabdarea prin vene...nu mai poot...:)..La Multi Ani!!!Sa ne traiesti sa te uiti cat mai mult la cer si sa gusti cat mai mult din apa sarata a marii:xsi sa faci cat mai multa dragoste:)...ps:mama a avut stand la romexpo la expozitie si am pus albumul tau pe background:xtoata lumea era fericita:)...nu cred ca era prea important..in fine...:)):X:X

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani TUDOR!!!! >:D< >:D< sa ai partee de cat mai multe bucurii..si albume la fel d bune ca asta !

    RăspundețiȘtergere
  20. pe langa faptul ca suntem nascuti in aceeasi zi si tin sa`ti spun```La multi ani!``completez prin a`ti spune ca esti minunat si se vede daruirea nelipsita din lucrurile pe care le intreprinzi. esti frumos, unic si special. sa fii sanatos si inconjurat numai de iubire, sanatate si prea putin de lucrurile mai putin placute, iar acestea sa fie numai pentru evolutia ta spirituala. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  21. Esti geaman?!
    La Multi Ani in acest caz! Sa te bucuri de viata, de prieteni, de trupa, de public .. sa ai parte de Adevarul muzical plin de succes!
    La Multe Albume va doresc, tie si trupei Vama!

    RăspundețiȘtergere
  22. asta asteptam de la tine... :) sa fi tu multzumit de munca ta... cred ca daca nutzi placea nu ieshea pe piatza... "cu oameni nu te joci" :)

    RăspundețiȘtergere
  23. sper din suflet ca veti lansa albumul si in alte localitati....la Cluj...la Oradea...si poate vei vizita si Zalaul...k tare de mult nu ati mai fost pe acolo...sunt o multime de fani...oricum mi-e dor sa va aud....va astept cu nerabdare

    RăspundețiȘtergere
  24. niciodata nu-i prea tarziu...asa ca... LA MULTI ANI, Tudor!! sa stii k am fost sa impart flyere... chiar vedeam lume incantata si... pot spune nerabdatoare :) am fost mandra ca aveam in mana ceva ce...lumea iubeste!

    RăspundețiȘtergere
  25. Fericire-i când iarba apare,
    Fericire-i când raza de soare
    Intra-n cort si îti mângâie fata,
    Aeru-i sarat…
    http://prafdestele.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  26. stii ce n-as vrea sa uiti niciodata? ce-ai scos pana acum.stai o zi (rupe-te)si asculta tot ce ai scos pana acum.lupta sa scoti cantece pt. ca cam asta lasi in urma.nu te lasa corupt de ce e in jurul tau acum .adu-ti aminte ce te inspira odata si fa frate muzica.sper sa intelegi ce am vut sa-ti zic. multa bafta in toate si sper ca urmatoarea piesa sa fie mai tare ca 'pe sarma' . :)

    RăspundețiȘtergere
  27. In primul rand trebuie sa iti placa tie, pentru ca este al tau, pe urma celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  28. albumul ar trebui sa se numeasca voma nu vama. e f naspa, pacat ca instrumentalul e mai rasarit.
    linia melodica e neschimbata de la Fericire in Rate cu deosebirea ca acum vocea este si mai plansa. Mesajul se vrea rebel dar pentru o persoana matura nu are nici o semnificatie. Sper ca nu va numiti trupa rock pt ca nici macar soft rock nu cantati.
    Cea mai rasarita piesa de Bed for Love.. trebuia sa dezvoltati albumul in jurul ei..

    RăspundețiȘtergere
  29. mie imi place albumul...chiar fr mult...:-??

    RăspundețiȘtergere
  30. Si eu cred ca Bed of love e piesa de rezistenta. Cu impact, buna sa tina topurile.
    Restul albumului...puternice accente depresive, cateva experimente, meditatie, pare un album facut doar pentru tine, Tudor.
    Imi place Cartita, foarte buna instrumental, tot albumul de fapt e bine orchestrat.
    Concluzia? Cerc restrans my friend! Mai asteptam, nu plecam nicaieri :)

    RăspundețiȘtergere