[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 16 mai 2008

Ce v-am spus?

Astazi "marea stire" e preluata si de "profesionistii" de la CAN-CAN care nici macar nu au mai catadicsit sa citeasca dezmintirea de la ziare.com Fericiti ca au o "stire":)) ce au facut? Copy-paste. Traiasca jurnalismul copy-paste!!!! Doamnelor si domnilor probabil asa se intampla cu peste 40 la suta din "contentul" acestor fituici. Quot erat demonstrandum.

17 comentarii:

  1. am citit astazi articolul. ma bucur ca au preluat stirea fara sa o verifice. m-am amuzat in drum spre facultate.........ma bucur ca ai avut aceasta initiativa (cu toate ca eu am crezut povestea, nu m-am suparat ca nu a fost adevarata)

    RăspundețiȘtergere
  2. I am like soooooo roooling on the flooor laughing right now....

    foarte tare dom'le. foarte tare.
    meritau o palma profesionistii de la CanCan

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inteleg ce anume te face sa jubilezi, pentru ca in material am scis ca este o preluare de pe blogul tau. se precizeaza de altfel ca "este o poveste" postata de tine si sunt citate pasaje intregi din "naratiune". nu e nici pe departe situatia in care te-ai aflat de atatea ori cand ti s-au furat stirile de pe blog si nimeni nu te-a citat. dar , sigur, de ceva anume trebuie sa ne bucuram toti din cand in cand. si de ce sa nu folosim aiurea cuvinte ca "neprofesionist" daca putem? Si e drept, cum ar putea sa creada cineva o astfel de stire despre tine cand de-a lungul carierei ai fost un adevarat model de decenta? corect. toata stima si scuzele mele , ma simt intr-adevar umilita ca am cazut in capcana intinsa cu atata dibacie de tine
    autoarea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziare.com au scris inca de ieri ca de fapt stirea nu e decat o inventie de-a ta. Cancan-ul e mai greoi. Sau poate daca ar face o dezmintire le-ar scadea nr de cititori, nu ar mai fi asa de spectaculoasa stirea..

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu de ce, dar intotdeauna am avut senzatia ca acei 'jurnalisti' care lucreaza pe la tot felul de tabloide nu pot fi numiti 'jurnalisti'. cel mult amatori. traiasca copy-paste'ul in Romania ca doar asta e la moda.

    RăspundețiȘtergere
  6. ma trezesc dimineata merg spre facultate, azi am avut examen la legal english.. ppffftt.. in metrou oameni adormiti, plictisiti, urat mirositori.. unul dintre ei citeste Ring unde este scrisa intreaga poveste despre escapada :)[oamenii comenteaza `ia-uite-l dom`ne si p`asta!] acum rad in linistea dup-amiezii si ma minunez de reporterii din ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  7. se pare ca este tare greu de inteles ca nu este vorba despre niciun copy paste. nu poti spune copy-paste la un citat in ghilimele cu precizarea sursei. Adevarul este ca din spatele frontului toata lumea se pricepe. e plina tara de critici si specialisti. daca eu il citez pe Gabriel Garcia Marquez inseamna ca l-am plagiat, ca am dat cu copy-paste? nu poti sa te astepti la prea multa minte de la cei care si-au facut "cultura generala" pe Internet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul e ca atunci cand esti persoana publica si iti faci un blog iti asumi anumite responsabilitati. In primul rand, pentru asta exista paparazzi: sa stea la colt si sa vada ce se intampla. Ceea ce nu mi se pare normal este ca se da atata atentie acestor oameni suparatori pentru persoanele publice, iar asta le alimenteaza curiozitatea. Daca vrei sa scapi de ei ii lasi in pace, nu ii bagi in seama, iti vezi de treaba ta, etc...
    Desteptul cedeaza primul. :D cred ca cei ignorati au tendinta sa dispara din peisaj, asa ca... ignora ... in locul tau, ltudor, mi-as vedea de treaba mea, mi-as promova albumul, si nu mi-as bate capul cu oamenii care nu merita atentie. Bafta pentru 6 inunie. !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, pai daca omu e sincer si semneaza cu numele real, uite ce se intampla!! Tudor, ma bucur ca esti un om fain, astept sa mai aud muzica ta. Din Tg Mures, DIdi

    RăspundețiȘtergere
  10. tocmai a povestit si andreea remetean(!?!) acum la 16:45 la kiss fm cum ai alergat tu, tot fara sa stie lucratura =))

    RăspundețiȘtergere
  11. in timp ce guerilla difuza... pe sarma 8->

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar te mai mira ceva la presa romana?
    mai bine le spuneai ca ai coborat cu coarda de pe tnb:))
    eu abia am apucat sa citesc postu ala cu alergatu si am ras cu lacrimi.
    daca cineva chiar ar fi facut asta trebuia sa fie destul de high:))

    appo ma mir ca nu ti-au trucat poza...ca deh te-au vazut alergand pe rondu ala:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Atunci cand ai postat "stirea" pe blog, am vrut eu sa scriu intr-un comment ca nu te cred :P

    Dar vad ca eu sunt printre putinii care s-au prins ca e la misto, ca ziarele astea de luat-apa-cu-ele-cand-te-inunda-vecinii cred orice :D

    Mai rau e ca si oamenii care citesc astfel de ziare cred gogosile-astea copy-paste-uite de cine stie unde...

    RăspundețiȘtergere
  14. neprofesionistu' nu inteleg de ce in primul comentariu de aici te semnezi "autoarea" Autoarea a ce? A unui citat?:)))

    RăspundețiȘtergere
  15. apropo d asta,astazi am auzit marea "stire " si la un post d radio;))
    doar k nu nici aia nu au citit si partea a doua cu dezmintirea;))
    fraaate,c oameni!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hi,hi...Can-Can..paparazzi...brancu, vip...star...cine sunt astia Doamne? Si ce vor ei Doamne?. Ca tu esti bun Doamne!. La ce i-ai adus Doamne? invata-ne pe noi, sa pricepem rostul lor...

    RăspundețiȘtergere