[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 16 mai 2008

De Craciun in mai

A sesizat cineva ca in Piata Romana avem inca suspendate luminitele de Craciun? Va urez tuturor sarbatori fericite!!! Ma intreb de ce oare nu le mai aprind din cand in cand. Poate ca orasul asta are nevoi de simularea unor realitati paralele. Asa am mai uita de trafic...si de goana dupa orice. Azi nu am privit norii. Semn rau...

16 comentarii:

  1. da...le-am vazut ieri eu! De ce le-ar mai da jos daca peste un an trebuie sa le puna la loc, nu e logic?...eu le-am vazut ziua, dar nu cred ca se aprind seara. Sper.
    ..apropo de chestia cu ziare.com...e ciudat ca aveti un conflict si totodata sunteti si parteneri:)..sau invers;)

    RăspundețiȘtergere
  2. noi suntem parteneri cu boom care arein portofoliu peste 100 de situri...bannerele se genereaza automat...politica editoriala e una iar adverisingul e incredintat celor de la boom

    RăspundețiȘtergere
  3. da...stiu...ai dreptate, insa nu poti spune ce nu e amuzant, ciudat faptul ca citesti pe ziare.com ca "Tudor Chirila e un mincinos", iar undeva mai sus sau mai jos e bannerul cu "Vama lanseaza Vama".
    Oricum tu ai realizat o campanie de promovare pt care sunt sigur ca multi directori de marketing te invidiaza:)

    RăspundețiȘtergere
  4. bai tudore sunt pentru circulatie in caz ca nu esti la curent cu stirile ti`am mai zis , Get a Life !
    Respect pentru tatal tau care a fost CEL MAI BUN scriitor si om de analiza din toate timpurile , dar pentru tine sau fractu , nu prea ! Eu sincer nu cred ca EL te`a invatat pe tine la anarhii de genul asta ;)!
    Un tata niciodata nu greseste!
    "Zile si Nopti pe Stadion" 10+!
    Pt necunoscatori si microbisti le recomand aceasta carte.

    RăspundețiȘtergere
  5. white revolution: apreciez cuvintele frumoase la adresa tatalui meu

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt de ceva vreme...se aprind noaptea(si eu ma speriasem intr-o noapte conduceam si le-am vazut..credeam k sunt beata)...si sunt un semn de atentionare pt cei care conduc dupa ce au consumat bauturi alcoolice..sa vada stele verzi

    RăspundețiȘtergere
  7. Le-am observat si eu intr-o noapte...acum cateva saptamani...Macar o Romana iluminata daca nu mintzi luminate.ehhh...

    RăspundețiȘtergere
  8. in ultimul timp nu stiu ce se intampla cu tine chirila...esti atat de sarcastic, parca te si vad cum te amuzi in timp ce scrii, daca nu bagai faza cu norii la final credeam ca tudor a disparut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite aici norii, ca sa scapi de semnul rau :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sau poate se apropie Craciunul si noi nu stim, cine stie. E mai comod sa le tina acolo pana la anul.:))

    RăspundețiȘtergere
  11. haha! doar c am venit din romana d la crem cafe shi ma holbam la instalatiile alea cu veshnicul pahar d cola p fundal....uratzel..

    RăspundețiȘtergere
  12. fac pare dintr-o campanie impotriva soferilor care beau si apoi se suie la volan. e pus un afis in romana, sau cel putin era pus un afis... creepy, i know.

    RăspundețiȘtergere
  13. E o campanie pornita de cei de la Politia Romana ptr a avertiza conducatorii auto. A pomenit cineva despre asta intr-un comentariu. Chiar asa e , am vazut la tv si eu da nu stiu f multe amanunte.

    RăspundețiȘtergere
  14. ehh, stai linistit ca nu numai in Buc se'ntampla dde'astea... si in alte orase mai sunt suspendate luminitele de sarbatori.. noi chiar avem amestecate iepurasi si cosulete de pasti cu brazi si lumanari de craciun :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. oricum conducatorii auto bauti la volan, eu nu cred ca dupa ce vad beculetele o iau pe jos acasa.
    Da- cei de la protv au dreptate cand anunta ca sunt foarte multi conducatori bauti la volan in Romania.
    Dar ce e de asemenea anormal in Romania e ca alcoolicilor nu le este oferit suportul psihic de care au nevoie din partea autoritatilor si familiilor,astfel nemairamandu-le altceva decat sa se retraga in BAUTURA.
    De ce se fac atatea farmacii si nu Clinici de dezalcoolizare? E profitul mai mic oare? ..

    RăspundețiȘtergere