[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 13 mai 2008

"I love you. I want to change."

Azi dimineata am vazut aceasta inscriptie pe un semn de circulatie aflat in drumul meu spre aeroportul din Bordeaux. Love is still around. Si asta e bine. Asta e speranta.

Vama lanseaza Vama. 6 iunie Arenele Romane.Un disc si despre iubire.


S-a lansat "landing page"-ul vamamusic.ro Aveti toate detaliile. Aproape.

19 comentarii:

  1. suuuper :D doar 25 de lei intrarea.. abia astept sa se puna in vanzare la diverta.. ca am fost azi.. in plazza si nimic :(
    See u there !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. titlul m-a lasat sa privesc in gol.prea putini fac asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu scrie care va fi costul unui SMS:D

    RăspundețiȘtergere
  4. :) de doua zile incoace gura nu-mi mai tace....:)...ascult si ascult intruna "Pe sarma" .....si cant cu tine....hi hi daca m-ai auzit....hi hi .... ma pregatesc deee..pt lansare....intre doua facturi si un stoc...hi hi se canta VAMA....:P

    RăspundețiȘtergere
  5. super misto situl Tudor. BVO. Dar Cd-ul cand va aparea? Tot pe 22?

    RăspundețiȘtergere
  6. Maine mergem sa ne luam bilete.

    RăspundețiȘtergere
  7. eee...ai aflat de site de la mine:P (view poll)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare cine a scris inscriptia era beat sau high?;)

    RăspundețiȘtergere
  9. yello! am cautat bilete la concertul vostru pe site-urile myticket.ro(unde le-am gasit) shi pe bilete.ro(no match found).. Question is: le-ati pus in vanzare si prin lantul de magazine Diverta shi/sau magazinul Muzica? 10x..

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte misto melodia...sper ca si albumul sa fie la fel, multa bafta in continuare.

    http://mihai-g.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nu-mi place mie la toata treaba asta cu blogul tau, Tudor, este ca toata lumea crede ca esti perfect , ca tot ce faci e minunat si toata lumea te "venereaza" sa spunem. Problema mea e alta in realitate, si anume, celor care te apreciaza si pe tine si munca ta, nu le raspunzi la mesajele pe care ti le lasa pe blog, insa dai reply la comentariile care nu iti convin sau care te deranjeaza(asta in general - nu de fiecare data). Muzica VOASTRA - sa nu uitam ca nu numai tu formezi VAMA - este minunata si ar trebui sa te faca mai "de-al nostru" , nu inca o vedeta in multimea vedetelor din Romania. Bafta cu albumul si cu lansarea...

    RăspundețiȘtergere
  12. uite cum sta treaba. am convocat o "sedinta" in clasa mea ( care e a XII-a btw) si am dus munca de lamurire sa venim la concert. nu toti. macar o parte. au fost de acord..acum sa vedem unde vom sta peste noapte.. ideas?

    RăspundețiȘtergere
  13. am uitat sa precizez..ceva mai cheap ca altfel imi sar colegii in cap ;))

    RăspundețiȘtergere
  14. exista apartamente de inchiriat

    pentru patru persoane iesitimai ieftin:)

    RăspundețiȘtergere
  15. "love is still around"...speranta moare ultima...all we can change if we want to!:))))asta replica la titlul"i love you. want to change"...am mai ramas putini visatori pe pamant...e bine ca macar ne gasim aici...ca si <3Afinutza< am ramas putin pe ganduri...cati oare in ziua de azi mai cred in iubire...cand ei nu pot avea incredere nici in propria lor persoana!!!


    da...foarte pt buzunarul tuturor biletele...nu mai stiu de cand nu am mai vazut pret asa acceptabil la un concert (ma refer in general)

    fac tot poasibilul sa ajung la concert ...chiar imi doresc foarte mult...melta bafta ..un sufletel alaturi de alte mii vor canta cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  16. intrebare retorica: "inscriptie in engleza, pe teritoriu francez?" hmmmm ... din nationalisti ce erau o sa ajunga cei mai cosmopoliti, acum ca tot s-a insurat presedintele lor cu o italianca...

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere