[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 12 mai 2008

To his place bitch!!

Sunt foarte obosita...Mama nu a raspuns azi la telefon...Mi-au spus ca trebuie sa mai slabesc daca vreau job-ul.Nu esti pentru podium inca. Poate doar calendare. E al saselea pierdut in doua zile. Orasul e superb, oamenii sunt relaxati. As vrea sa ma plimb pe toate strazile astea si sa m-asez turceste in vreun capat de piateta. Aseara a fost groaznic. A insistat pana in usa liftului. Mie imi batea inima iar lui ii curgeau balele. I-am spus ca sunt fetele sus. El insista sa merg “to his place”. I-am raspuns ca sunt obosita. Mi-a spus ca rezolva si cu oboseala. “I can solve that”, spunea. O sa mai incerce, stiu...eu o sa-l refuz. Apoi o sa ma ameninte. Agentul o sa ma sune si-o sa-mi spuna ca nu asa se face meseria asta. Trebuie sa fiu mai draguta cu clientii, stiu. Nu trebuie sa le dau tot. Sa fiu si eu mai draguta. Intamplator babalicul ala ma putea ajuta. Asa mi se spune.Nu stiu cum se face da’ numai babalicii te pot ajuta. Ce ochi avea....


Mama nu a raspuns azi. Daca nu raspunde nici maine ma intorc. Doamne ce foame mi-e. Era dragut baiatul ala de la caféneaua de la studio.Nici nu-ndraznea sa se uite la mine.Imi venea sa ma duc la el si sa-I spun: vrei sa stam turceste afara, pe trotuar? Carla s-a dus cu un bosorog. A putut. Rade si-mi spune ca e haios. “Imi cumpara lucruri, are grija de mine...”I-am spus ca nu trebuie sa se justifice.A tacut. Apoi m-a intrebat daca nu vreau sa fumam. I-am spus ca nu si a inceput sa ma-njure si sa planga...peste cinci minute radea isteric...intru-n baie sa ma joc, striga si intr-adevar s-a-nchis in baie vreo jumatate de ora... maine o sa sune iar agentul. Probabil alta cina, alt job pierdut...mama nu a raspuns azi.

Stiu ca "el" nici macar nu se mai gandeste la mine...n-o sa sune...


"dar nimeni nu stie ca pozele ale ascund un copil speriat...barbatii se aduna si vor sa vaneze le curge dorinta din ochi..."

Vama lanseaza Vama. 6 iunie. Arenele Romane. Un concert si despre aparente.


10 comentarii:

  1. Si daca lumea asta se intoarce pe dos ca in povestea asta , cum crezi ca cei din jur vor mai face distinctia intre realitate si aparenta? mi-e greu sa cred ca oamenii mai stiu care e realitatea si care e aparenta. Pe cand la Sibiu?

    RăspundețiȘtergere
  2. compromisurile pe care le fac oamenii in ziua de azi..
    e trist.

    RăspundețiȘtergere
  3. si visele spulberate din spatele lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. oamenii se deosebesc unii de altii prin ceea ce arata si se aseamana prin ceea ce ascund.noi suntem aparenta..foarte putini ne cunosc cu adevarat.aparenta este facila,realitatea cere mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate traim pe un morman de aparente si ni se par firesti in timp ce realitatea devine un lucru de care ne putem lipsi... Pacat... As fi vrut de la vama un concert despre realitate...

    RăspundețiȘtergere
  6. De data asta, chiar vreau sa fiu intransigenta; ceea ce numesc romanii, de cele mai multe ori, mila, pentru nemti este sinonim cu dispretul; poate de aceea, majoritatea lucrurilor lor sunt sau albe sau negre, nu ca la noi gri. Intotdeauna este un moment cand poti spune "nu", "pana aici", "acest lucru nu-l voi plati". Revad de multe ori scena din Closer cand personajul lui Jude Law se justifica in fata iubitei inselate si-i spune "s-a intamplat", iar ea ii raspunde "there's always a moment when you can say no".

    RăspundețiȘtergere
  7. de unde se iau biletele ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar... Se leaga si de 'Fotomodele', nu?

    In afara temei acestui post...Citeste asta, as fi curioasa sa stiu ce parere ai:http://www.jurnalul.ro/articole/124112/despre-bloggeri

    RăspundețiȘtergere
  9. Pornind de la articolul lui Marius Tuca, am ajuns la o discutie de 3 ore cu prietena mea cea mai buna.. pe tema "prostilor". In sensul ca pe mine nu ma afecteaza cu nimic tampeniile scrise de X pe blogul lui..E dreptul lui,nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. deci Dumnezeu...e Aparenta sau, Aparenta e Dumnezeu??!!....

    melodramatic textul, ea - fragila, ea - neputincioasa, ea - victima...

    trist fragment...dar sa nu uitam...
    Suntem Ceea Ce Vrem Sa Fim

    de cand a avut loc schisma, n-am mai cumparat nimic... nici VAMA, nici TRUPA VECHE...nici catolicism, nici ortodoxism.

    DAR...as cumpara o carte despre sine. Sinele lui tudor chirila.

    pare foarte, foarte complex.
    un om extremist, schimbator, imprevizibil , depresiv, vulcanic.

    in ultimile articole am observat mai multa realitate, mai multa reactie, izbucniri spontane, furtunoase, spumoase.

    unde duce acejavascript:void(0)
    Publicaţi-vă comentariulst blog? mai mult spre sine decat spre orice 'mine'...

    RăspundețiȘtergere