[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 2 mai 2008

VAMA lanseaza "VAMA"

Un barbat merge pe strada. Saluta, zambeste, rade si socializeaza la intrarea in cladirea de sute de birouri dintre care unul, personalizat cu bunuri de foarte larg consum, ii apartine. Doar lui. Isi petrece opt din cele douazeci si patru de ore pe care Omul cu parcimonie si nestiinta le-a acordat zilei in zorii Lumii.

Dupa cele opt ore petrecute aici poate alege una din urmatorele activitati: o bere cu prietenii intr-un bar modest, un drum cu metroul masina sau tramvaiul, o masa la un restaurant impreuna cu sotia, in caz ca are una, vreo activitate sportiva care presupune efort moderat, un film, o partida de sex intr-un cartier obscur cu drumuri vegheate de caini, o plimbare prin mall sau vreun bulevard circulat, o nesfarsita convorbire telefonica sau o plimbare prin parc cu iubita care incearca sa-si faca loc in viata lui de barbat ocupat.

Imaginati-va acest barbat. Ganditi-va la mainile lui. Orice actiune incercati sa-i atribuiti ganditi-va doar la mainile lui. Nu incercati sa-i priviti cu ochii mintii alta parte a corpului in afara mainilor. Doar mainile. Apoi incercati sa-i vizualizati sufletul. Dar nu in interiorul corpului. Pentru ca nu este acolo. Undeva sub pamant deplasandu-se odata cu el. Daca omul nostru o ia la stanga asa face si sufletul, daca face dragoste sufletul se misca si el usor, inainte si inapoi, mai repede sau mai lent dupa caz. Daca omul nostru fuge, fuge si sufletul acolo sub pamant.

Imaginati-va apoi un moment dureros din viata voastra. Un moment in care pieptul va durea fizic. Daca reusiti sa localizati amintirea si durerea plasati durerea undeva sub pamant. Pieptul dumneavoastra e linistit acum dar ceva nu e in regula o parte din durere va apartine sub pamant.Acolo este acum sufletul dumneavoastra.

Asa s-a nascut Cartita primul cantec de pe albumul VAMA. Auditie
placuta.

PS. Momentul regasirii sufletului comparati-l cu un orgasm. Orgasmul e singurul moment in care pierzi si castigi in acelasi timp.

12 comentarii:

  1. doar o "ratacire " . apoi o "placere " ...apoi urmeaza "placerea durerii " ...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca inteleg bine si fiecare cantec va avea o poveste...interesanta metoda de a oferi albumul inainte ca el sa poata fi cumparat :) asteptam, asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  3. OAMENII DE SUB PAMANT NU AU SUFLET! SUFLETELE PUTREDE ISI REGASESC PUTREZICIUNEA.

    RăspundețiȘtergere
  4. PS. IUBIREA SUFLETEASCA, DE JERTFA E DIFERITA DE SEX!

    RăspundețiȘtergere
  5. banuiam ca este vorba de Cartitza ... o mel pe care prea putini o inteleg ...
    o mel pe care toti ar trebui sa o ascultam cand suntem paraleli cu viata...

    app: imi place ca ati hotarat aspura numelui, Vama, asa multumiti pe toata lumea :)

    de ce ai zis audietie placuta? ai pus-o pe blog? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place melodia asta.Se potriveste cu starea mea din momentul asta.Tocmai d-asta o ascult intruna de cand ma trezii.



    Iti doresc sa ai o zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. da...maini fara viata, fara electricitate, maini care nu mai gandesc :) imi place cartita, se simte ca e sincera..."pe sarma" nu ma misca deloc, suna fortat si fals...scuze,sper sa ma insel eu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Faza cu orgasmul mi-a adus aminte de proful meu de teatru si el zicea in anumite momente sa jucam de parca atunci cand ne zicem replica avem un orgasm...cat despre "Cartita" imi place mesajul si linia melodica

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere