[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 20 august 2008

Romanii se descurca

O sa vedeti din ce in ce mai multe masini cu numar de Bulgaria. Nu ne-au invadat bulgarii. Romanasii nostri inventivi si curiosi au descoperit ca in Bulgaria nu se plateste taxa de prima inmatriculare asa ca au hotarat sa-si inscrie masinile achizitionate de prin Europa la vecinii nostri. Tare nu? In judetul Constanta prezenta lor e mai mult decat vizibila. Intial am crezut ca-s turisti dar explicatia am primit-o ulterior de la un oficial din vama.

9 comentarii:

  1. nu neaparat. anul trecut in vara scria in EVZ ca in bulgaria masinile sunt mai ieftine si foarte multi romani care au prieteni in bg cumpara masini de acolo si le inscriu la prietenii lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) noi suntem romani noi suntem romani ... n-o sa se schimbe..R[r]omanul intotdeauna o sa fie zgarcit si indragostit de ban :-j

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cautam cu totii...ceva ieftin si bun ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ihiii.suflet normal pe kiss tv.
    hihihi..
    so happi.xD

    RăspundețiȘtergere
  5. romanii,bucurestiul si nu numai.. pff.. ce sa mai .. din ce in ce mai aglomerat, si mai vezi si pustani la 18 - 19 ani care mai nou isi iau cate un bemveu d`ala ursulet ca nah` ce sa faci.. asa e la moda acum.. o sa ajungem sa umblam cu masti pe fata din cauza poluarii.. si da adevarat romanul se descurca, dar cu poluarea cum ne descurcam..?

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) eu sunt din Calarasi, acolo e plin de masini de Bulgaria... le iau cu procura si asta e, se inteleg cu bulgarul si iau masina in Romania, toate rablele, opel, ursuleti, golfuri 3 toate cazaturile vin la noi.. ca de... ne descurcam...

    RăspundețiȘtergere
  7. da am observat si eu:))am fost la mare sapt.asta si am trecut si prin vama:X si erau o multime de masini..chiar ma miram:))

    RăspundețiȘtergere