[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 19 august 2009

Vama cauta urgent Fotomodele

Cautam zece (10) fete frumoase, minim 170cm, alura de fotomodel, neaparat din Brasov, pentru aparitia Vama din cadrul Cerbului de Aur.

Va rog sa trimiteti pozele voastre sau linkuri la agentiile din care faceti parte la bedforloveatgmaildotcom

Repet, anuntul este doar pentru Brasovence.

Anuntul are caracter de urgenta!!!

19 comentarii:

  1. Veniti la BRasoovvvvvvvvv yupiiiiiiiiii, trebuie sa ma rog sa nu nasc pana atunci. Asta e singurul motiv ptr care as lipsi. Daca nu as avea un burtoi imens de carat dupa mine m-as baga si pe scena...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu era mai bine sa fiti speciali si sa cautati "fete"?

    Nu se vor sparge tiparele pentru aparitia alaturi de voi a 10 fete "Frumoase"; banuiesc ca nici nu aveti intentia sa va cuplati cu manechine [cred ca s-a depasit varsta]. Atunci? Marketing?

    Ar fi fost un cadou frumos pentru 10 fane obisnuite Vama sa poata urca pe scena cu formatia preferata; asa poate ajungeti cu un model care nu are nimic in cap. Nici macar Vama. Nu e o tragedie, dar e pacat; tot mai greu se gasesc trupe care tin la fani. Veti spune ca ma insel si tineti; OK, rectific: trupe care sa arate asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt de acord cu Milo,nu in totalitate dar are dreptate!
    Chiar conteaza atat de mult frumusetea exterioara?Dupa cat de mult ai vorbit despre ceea ce este in interior frumos in noi,in oameni,mi se pare putin ipocrita(no offence) ideea de a cauta modele pentru concert!CUM SPUNEA SI MILO MAI BINE LAUTI NISTE FANE CARE SA IUBEASCA MELODIILE VOASTRE SI SA ARATE ASTA!DUPA CE CA AI CEDAT SI VAMA ARE ACUM CONT PE FACEBOOK SI PE TWITTER (LUCRU PT CARE NU VA BLAMEZ) CHIAR TREBUIE SA DEVENITI SCLAVII MARKETINGULUI?ORICUM ROMANCELE SUNT FRUMOASE!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragilor, voit sau nu, omiteti faptul ca Tudor a petrecut o buna bucata de timp alaturi de un fotomodel in carne si oase..!:)vechile obiceiuri mor greu!asta e!!!tre' sa ai 90-60-90 ca sa ai privilegiul de a dansa pe o scena alaturi de niste oameni care pretind ca, " conteaza mai mult interiorul"!:)))contradictiile sunt la ordinea zilei, nu credeti?!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,Dana,ai dreptate!Insa mi se pare o prejudecata asta!
    Mda,ma intreb ce melodii va canta Vama la Cerbul De Aur pentru ca fotomodelele sa poata dansa!Mie imi plac melodiile Vama,dar majoritatea sunt lente si nu dansante! dar poate,creeaza o sceneta..I have no clue!
    Whatever, sa nu ma abat de la subiect!Da ,contradictiile sunt la ordinea zilei,chiar noi insine suntem o contradictie !

    RăspundețiȘtergere
  6. prieteni, va dati cu parerea aiurea :)

    Anna are dreptate.
    Daca ati fi fani probabil ati cunoaste melodia "fotomodele" ... e logic ca pt asta au nevoie de 10 fotomodele...
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai bine mergem la concert...sa vedem care este ideea cu fetele cu alura de fotomodel, dacat sa carcotim!
    Eu apreciez faptul ca sunt la curent..cu ceea ce Vama face, gandeste, misca :)puteau sa apeleze la o agentie sa vina cu 10 domnisoare lungi...dar au preferat sa ne implice...lucru de apreciat!

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca ati avea mai mult succes cu "cartita" ...e ciudata ideea de fotomodele mai ales pt formatia vama:-??

    RăspundețiȘtergere
  9. bah nene:| mi se pare incredibil..nu poate omu` sa scrie ceva k gata...sarim in creierul lui. In primul rand nu a zis pt ce e nevoie si in al doilea rand hai sa lasam noi ipcorizia la o parte..da,sunt de acord,conteaza frumusetea interioare...dar e nevoie si de cea exterioara..si pana la urma nu a chemat 10 fotomodele ca sa le ia e nveasta..si pt show cel mai probabil..iar oamenii care vin la concert nu vin sa vada niste fete mai putin frumoase,un show plictisitor si asa mai departe pt k la show nu sta nimeni sa se gandeasca la frumusetea interioara..si trecand peste asta...fetele care urla cand il vad pe Tudor Chirila si se isterizeaza..fac asta pt frumusetea lui interioara,nu?? riiiight!! mi-e prea lene sa mai sciu k am multe de scris..dar asa k idee...in primul rand hai sa lasam noi ipocrizia si dupa sa le cerem altora..iar in acest caz.chiar nu mi se pare cazul..si am impresia k unii stau si citesc blogul asta doar k sa gaseasca o greseala sa il penalizeze pe om...si sa se contrazica..il citesc mereu..dar rareori comentez...alte kestii de prost gust le gasesc in kestii de genul..."vaa cauta ugent fotomodele" si voi la comentarii bagati ceva offtopic :| cititi cancan pt mai multe detalii :))

    RăspundețiȘtergere
  10. bah nene:| mi se pare incredibil..nu poate omu` sa scrie ceva k gata...sarim in creierul lui. In primul rand nu a zis pt ce e nevoie si in al doilea rand hai sa lasam noi ipcorizia la o parte..da,sunt de acord,conteaza frumusetea interioare...dar e nevoie si de cea exterioara..si pana la urma nu a chemat 10 fotomodele ca sa le ia e nveasta..si pt show cel mai probabil..iar oamenii care vin la concert nu vin sa vada niste fete mai putin frumoase,un show plictisitor si asa mai departe pt k la show nu sta nimeni sa se gandeasca la frumusetea interioara..si trecand peste asta...fetele care urla cand il vad pe Tudor Chirila si se isterizeaza..fac asta pt frumusetea lui interioara,nu?? riiiight!! mi-e prea lene sa mai sciu k am multe de scris..dar asa k idee...in primul rand hai sa lasam noi ipocrizia si dupa sa le cerem altora..iar in acest caz.chiar nu mi se pare cazul..si am impresia k unii stau si citesc blogul asta doar k sa gaseasca o greseala sa il penalizeze pe om...si sa se contrazica..il citesc mereu..dar rareori comentez...alte kestii de prost gust le gasesc in kestii de genul..."vaa cauta ugent fotomodele" si voi la comentarii bagati ceva offtopic :| cititi cancan pt mai multe detalii :))

    serios acum!!azi kiar m am enervat :))

    RăspundețiȘtergere
  11. bah nene:| mi se pare incredibil..nu poate omu` sa scrie ceva k gata...sarim in creierul lui. In primul rand nu a zis pt ce e nevoie si in al doilea rand hai sa lasam noi ipcorizia la o parte..da,sunt de acord,conteaza frumusetea interioare...dar e nevoie si de cea exterioara..si pana la urma nu a chemat 10 fotomodele ca sa le ia e nveasta..si pt show cel mai probabil..iar oamenii care vin la concert nu vin sa vada niste fete mai putin frumoase,un show plictisitor si asa mai departe pt k la show nu sta nimeni sa se gandeasca la frumusetea interioara..si trecand peste asta...fetele care urla cand il vad pe Tudor Chirila si se isterizeaza..fac asta pt frumusetea lui interioara,nu?? riiiight!! mi-e prea lene sa mai sciu k am multe de scris..dar asa k idee...in primul rand hai sa lasam noi ipocrizia si dupa sa le cerem altora..iar in acest caz.chiar nu mi se pare cazul..si am impresia k unii stau si citesc blogul asta doar k sa gaseasca o greseala sa il penalizeze pe om...si sa se contrazica..il citesc mereu..dar rareori comentez...alte kestii de prost gust le gasesc in kestii de genul..."vaa cauta ugent fotomodele" si voi la comentarii bagati ceva offtopic :| cititi cancan pt mai multe detalii :))

    RăspundețiȘtergere
  12. wow, blowers...(interesant nick, apropo), "omu'", cum alegi tu sa-l numesti e perfect capabil sa-si sustina afirmatiile si fara ajutorul nimanui, cred eu! fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea, "omu'" nu a contracarat nici o "teorie" pe tema asta, ramane la toate rece, asa ca nu vad de ce te-ar deranja pe tine parerile astea neavizate! si, in caz ca ti se pare greu de crezut mai sunt oameni care chiar merg la un concert pt. muzica si nu neaparat pt. desfatare vizuala..!wow, si sa vezi ce-o sa te surprinda chestia asta, mai exista pamanteni care nu citesc cancan!!!!super tare, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. "si trecand peste asta...fetele care urla cand il vad pe Tudor Chirila si se isterizeaza..fac asta pt frumusetea lui interioara,nu?? riiiight!!"......prea tare!!:))))

    RăspundețiȘtergere
  14. multumesc ramona :)))

    pt Dana...ms pt nick....nu stiu cat d ironic este...nu stiu ce sa iti spun...dak nu te ai luat de celelalt 100 d pareri nush d c te ai luat tocmai de a mea..nu contest ca lumea merge la concerte si pt muzica..pt k majoritatea pt asta merg...doar k nu ai inteles nimic ! bineinteles k e capabil..nu mi se pare k stau sa ii iau apararea..sau k s ar fi inteles din comm meu k este incapabil :)) si nici nu il limgusesc k majoritatea d aici ..mi am exprimat parerea...may I??

    thank you!

    pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. p.s. eu sunt blowers daughter..:) am incurcat adresele :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. milo, eu cred k esti un complexat kre isi pierde toata ziua in fata calculatorului.. plus ca esti plin de idei preconcepute.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca imi fac flotant la brasov iesi cu mine la o sedinta foto?

    Apropo Tudor pozele de pe net sunt superbe, ai multe talente, esti de invidiat:)))),

    Pa

    RăspundețiȘtergere