[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 1 noiembrie 2009

Constanta. Candidatii huiduiti la Vama


Constanta. Candidatii huiduiti la Vama
Vezi mai multe video din Divertisment

22 de comentarii:

  1. vedeti ca a aparut videoclipu' :> :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun Tudor, am inteles, esti scarbit , te ai saturat, nu mai crezi ,dar paradoxul e ca noi toti, ne am saturat..e reactia adversa normal venita in urma situatiei actuale. Si intrebarea mea este(fara a acuza)..si ce? ..ce rezolva faptul ca refuz sa ma mai uit la tv, ca oscilez intre a merge sau a nu merge la vot si ca i blamez. Lucrurile astea cat timp nu au si o consecinta , cum tu singur ai spus, nu rezolva nimic. Ma indoiesc ca huiduielile vor ajuta la ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze pentru repostare:


    Domnul Tudor Chirila isi asuma responsabilitatea, la randul sau, pentru starea de dezgust si neimplicare a tinerilor. Lasand la latitudinea celor 5-6 milioane de oameni care vin la vot decizia alegerii presedintelui sau a parlamentarilor lasam practic partidele, cu sume mai mari sau mai mici, sa influenteze sensibil rezultatul votului. daca dintre cei care vin la vot sunt 3-4 milioane de militanti ai partidelor, mai bine de jumatate din voturi sunt controlate. Apoi sunt voturile cumparate direct. cu 100 milioane de euro cumperi 1 milion de voturi cel putin - alte 20% dintre voturi. Mai este turismul electoral. 200 de mii de voturi pe liste speciale inseamna 4% din optiunile de vot. Iata cum se obtin cca 75% din voturi.

    Pe de alta parte, daca am merge cu totii la vot... pentru aceleasi 4% din voturi (cele turistice) ar trebuie ca partidele sa transporte 650.000 de oameni. pentru 20 % din voturi (cele cumparate) ar trebui sa plateasca 320 de milioane de euro. iar voturile militantilor propri-zisi ar conta doar ca o cincime (20%) din totalul voturilor.

    Da domnule Chirila, hai sa mergem cat mai putini la vot, pentru ca e criza... si partidele nu mai au cati bani si-ar dori... doar trebuie si noi "sa manance" ceva... Asa e, Dumnezeu nu apare la stiri! doar va face voua vanzari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. huiduielile ajuta la ceva. sint sigur de asta. ajuta la multe. pe mine ma ajuta pentru ca imi dau seamna ca nu sunt singurul nebun. imi dau seama ca lehamitea asta este a mai multor oameni. ma ajuta si il sustin pe chirila. vreau sa vad video din fiecare oras. vreau sa aduni toate clipurile sa le pui pe un cd si sa le dai lui basescu, oprescu, crin antonescu, geoana.

    RăspundețiȘtergere
  6. vrem si filmuletul cand canta tot publicul nu am chef azi :X

    RăspundețiȘtergere
  7. @ mihai lupu 75 - eu nu indemn lumea sa nu mearga la vot. Cred ca ati perceput gresit. Dar daca democratia londoneza a fiintat pe butoaiele din hyde park poate ca si strigatele de nemultumire ale publicului meu este important sa-si faca loc in subconstientul colectiv. De aici pana la a submina votul e cale lunga. Pe de alta parte, ce ma sfatuiti sa votez?

    RăspundețiȘtergere
  8. @tudorchirila
    am sa imi cer scuze mai intai daca am perceput gresit mesajul dumneavoastra (desi ceea ce solicitati publicului nu era neaparat e experienta londoneza, nu ce am auzit eu in videoclip)

    am sa va raspund cu acelasi comentariu pe care l-am facut pe hotnews (nu pentru ca mi-ar placea sa ma citez, ci pentru ca mi s-ar parea o ipocrizie sa reformulez aceeasi idee in nu'stiu'cate postari), acolo unde am aflat despre toata aceasta poveste:

    Nimeni nu spune ca 'escu sau 'oana si "clica" lui/lor sunt rupti din rai. deloc. dar poate unii sunt o pata de gri (mai mult sau mai putin inchis) intr-o mare de negru. asa ca, duminica 22 si duminica 6, ai ocazia sa alegi nu albul ci calea catre alb. Peste cativa ani va veni un alt partid care va fi o nuanta mai deschisa de gri intr-o mare de gri mai inchis. Atunci alegi din nou calea catre mai alb. de aici si progresul. Dar pentru asta trebuie sa mergi la vot si nu sa faci disidenta prin neparticipare. Nu trebuie sa faci jocul tacerii. alege sa VORBESTI! fetita mea de 8 ani poate va avea astfel ocazia ca peste 10 ani sa aleaga cu adevarat "albul" sau ceva suficient de apropiat. iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite,pe mine aproape m-ai convins.Te rog sa spui tu ,domnule MIHAI LUPU,care este acum gri-ul cel mai deschis.Eu chiar nu il pot discerne.

    RăspundețiȘtergere
  10. @mihaela
    nu sunt aici pentru a face activism politic... cel mult pentru a face activism civic. apoi, culorile si griurile sunt note personale... sunt perceptiile diferite ale fiecaruia pornind de la cele 3 culori de baza plus non-culorile alb si negru. of... greu sa evit raspunsul. am sa spun ca pentru mine griul in marea de negru iese de la sine in evidenta. e singur impotriva tuturor. ei, si de aici sa te tii etichetari si atacuri...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihai lupu 75 teoria griului catre alb e veche si posibila. Am formulat-o deja. Nu suntem in contradictie. Din pacate de douazeci de ani alegem doar gri si lucrurile se schimba mult prea incet. Eu pot doar sa incerc sa fac un loc al schimbarilor de mentalitate. Iar in legatura cu vanzarile sa stiti ca Dunnezeu nu apare la stiri n-a vandut conformcu asteptarile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Tudor Chirila

    pentru remarca referitoare la vanzarile piesei imi cer scuze. a fost o remarca neprincipiala.

    in ceea ce priveste griul spre alb si noutatea sa ca teorie... nu incerc sa fiu novator. doar perseverez in a expune aceasta teorie pentru ca o consider functionala. cred insa ca acum suntem prea puternic bruiati de atmosfera irespirabila a unei media iesita din matca autocontrolului si a autoreglementarii... folosita prea ostentativ pe post de bata. cred ca dincolo de acest bruiaj maxim lucruri bune se intampla. trebuie insa sa perseveram in a alege calea spre alb... oricat de idealist sau poetic ar suna.

    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. o mica observatie:
    "de douazeci de ani alegem doar gri"

    nu e adevarat! 10 ani am ales doar Iliescu care e clar negru, iar din astia 10 ani (1990 -1996, 2000 - 2004) 6 au fost imediat dupa revolutie, exact cand aveam ocazia sa ne rupem decisiv de trecutul comunist. Asadar nu, n-am ales doar gri. Am ales negru crezand ca e gri.

    Mergeti la vot!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu vreau sa vad filmuletul cand canta publicul "Nu am chef azi" :)

    RăspundețiȘtergere
  15. si sa ne spuna cand o sa aiba chef..

    RăspundețiȘtergere
  16. catre mihai lupu si nu numai: despre ce vorbim aici? este vorba despre o pictura? gri, gri deschis? e o discutie despre nuante? nu. este pur si simplu o opinie a lui chirila. atata tot. omul nu spune sa nu te duci la vot. omul ofera alternativa. te urci pe gard la univesritate si iti spui opinia. "isus traieste, l-am vazut la coada la mega image cumpara cognac unirea". alternativa. chirila s-a saturat, i s-a luat, e scarbit, lehamite, sila...asa a ales el. e alegerea lui. si a celor care huiduie. la fel cum tu poti sa imi spui ca mergi la vot si pui stampila pe x pentru ca e bun. bravo tata. nimic de zis. ah, chirila e formator de opinie. fanii vama nu o sa mai voteze? si ce. am vazut eu un interviu cu andreea esca in care spunea ca OBLIGATORIU merge la vot.pentru ca asa e ea "CONSTRUITA". cine crede ca ea asa sa fac. liberul arbitru decide.

    PS tot ce am votat pana acum e numai gri. nu am votat negru. iliescu nu a fost mai slab presedinte decat emil sau basescu. toti au fost o apa si un pamant

    RăspundețiȘtergere
  17. e opinia lui, dar opinia lui e emo..

    RăspundețiȘtergere
  18. Refuz!
    Mi-e sila de manipularile acestea continue.
    Mi-e sila de situatia asta de "Eu stiu ca tu stii ca eu stiu ca nu voi face nimic decat pentru binele MEU propriu, dar vino si voteaza-ma"
    Vreti respect?
    Curatati-va.
    Daca mai puteti.

    RăspundețiȘtergere
  19. "Escape from freedom syndrome" by Erich Fromm

    Translation:
    - the escape from the rules of game that express uncertainty, by not taking action;
    - the unwillingness to take responsability for a possible failure is not a good reason for hindering our freedom of expression and choice; freedom is connected to risks;
    - if you don't chose don't blame the others for the failure;

    Frica societatii civile de schimbare e un semn al democratiei premature. Cum sa schimbam ceva cand noi actionam in sens opus principalei reguli (votul universal) dupa care se ghideaza o societate democratica?

    Nu stiti cu cine sa votati?
    Informati-va cine candideaza, cititi tot ce gasiti despre educatia si formarea lor profesionala (un simplu search pe google).. si mai ales analizati-le agenda.
    Cerneti, puneti in balanta... si alegeti..oricat de greu ar fi.

    Investiti putin curaj pentru viitor.. democratia nu inseamna numai institutii democratice.. democratia porneste de la o societate civila puternica, dispusa sa actioneze in orice circumstante pentru a-si face simtita prezenta.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Nu stiti cu cine sa votati?
    Informati-va cine candideaza, cititi tot ce gasiti despre educatia si formarea lor profesionala si mai ales analizati-le agenda" oprescu este un doctor bun insa nimic mai mult. pregatire? are, educatie? da. dar atat. basescu nu mai trebuie comentat. geoana? un comunist pervers. un ordinar. crin? nu a facut nimic la turism, este o fetita, nu are coaie, kelenen? hai sa fim seriosi. gigi? egal 0, vadim? nu am ce comenta....

    RăspundețiȘtergere