[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 8 aprilie 2011

112

Simt o putere in cuvintele mele...trebuie s-o folosesc cu atentie...e ca un furtun de pompieri cu prea multa presiune.Se poate intoarce impotriva ta...

8 comentarii:

  1. Stii...puterea asta a ta o avem cam toti...problema se pune asa:cine este in stare sa o foloseasca?Tu ti-ai antrenat-o,si esti in stare,dar cred ca sunt persoane cu un furtun mai puternic decat al tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu despre ce context este vorba, nu stiu care parte a vietii tale necesita manifestarea acestor sau acelor cuvinte. dar dat fiind ca forta lor se poate intoarce impotriva ta ma gandesc ca sunt cuvinte furioase si sincere sau juste si periculoase sau poate doar pasionale.
    insa ma intreb de ce scrii pe blog aceste randuri. acest fel de randuri. ermetice pentru cei mai multi. cu siguranta exista persoane apropiate tie care citesc si inteleg imediat dar pentru ceilalti e greu de inteles, de intuit, de ghicit gandurile si simtirile tale din momentul scrierii. si atunci intrebarea ramane.
    nu cred ca scrii uneori aceste postari greu de descifrat doar pentru prietenii tai si nu cred nici ca e un mijloc pentru a diminua intensitatea ideilor, simtitilor tale (pentru ca uneori poate fi prea mult si simti ca sta sa explodeze ceva in tine).
    nu stiu daca ceea ce scriu are sens ca si comentariu la ceea ce ai scris tu.
    oricum ar fi eu sper ca vei gasi acel.. echilibru pentru a folosi cuvintele in asa fel incat sa isi atinga scopul. si mai ales, sa nu se intoarca impotriva ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe ideea "everything you say and do can and will be used against you" eventually.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu stii ce e bine pentru tine, bloggeristii atotstiutori nu merita atentie.Fii tu pentru tine si pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puterea de actor, muzician sau blogger implică o responsabilitate aplicată cuvintelor, fără îndoilă.

    RăspundețiȘtergere