[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 18 aprilie 2011

Centrul istoric. Florii. Stavropoleos. No comment.

7 comentarii:

  1. Aseara(17aprilie), erau niste dune de nisip uriase pe una din strazile din centrul vechi. Si nu, nu facea parte dintr-un decor abstract, ci erau acolo pentru ca noi avem o limita a suportabilitatii nesimtirii destul de mare. Totul pana cand se sparge buboiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta pentru ca se reconstruieste zona. Strada respectiva era un dezastru, nu mai rezista asa si probabil ar fi afectat si structura bisericii intr-o oarecare zi. Nu vad nimic gresit in a reface centrul vechi al orasului, lucru care nu se poate face fara buldozer si nisip, ca doar vorbim de strazi.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ serban: de acord cu tine dar as vrea sa-mi amintesti de cand s-a inceput reconstructia centrului istoric si reabilitarea strazilor din zona ca eu am uitat. si as vrea sa-mi pui daca e normal sa lucrezi duminica in timpul liturghiei in fata unei biserici. mersi frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate sa para anormal sa lucrezi in duminica Floriilor pentru tine, ca esti normal (echilibrat) in gandire si ai o mentalitatea care exclude mentalitatea romaneasca.
    Nu sunt eu intre persoanele religioase ale Romaniei, dar sunt complet de acord. E lipsit de resect pentru cultura, pentru religie, pentru cei ce respecta aceste vaolori. Mai ales ca noi avem o traditie in a ne eschiva de la munca!

    Dar asa-i romanul pe dos!

    Imi amintesc de acum vreo 6-7 ani cand ma intorceam a doua sau a treia zi de Paste de la tara, de la bunica, si Vecinii bunica-mii erau la camp, la sapa!

    Romania!

    RăspundețiȘtergere
  5. O reconstructie inceputa parca de cand a zis Dumnezeu "Sa fie Lumina!"
    Nu e normal sa se lucreze duminica, nu e normal sa dureze atat niste lucrari... NIMIC nu e normal in Romania. E ciudat cum ne laudam ca suntem crestini, dar demonstram cu totul altceva.
    Nimic nu ma mai mira...!

    RăspundețiȘtergere
  6. un fel de "Mahalaua lu' Caragiale" combinata cu democratia lui Basescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi aduc aminte de vremea studenţiei când am asistat în Bucureşti la grozăviile demolării unor biserici.

    Mai multe detalii vor apărea într-o rubrică din Anunturi Buzau

    RăspundețiȘtergere